We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Digitalsonline Beoordelingen

Digitalsonline Logo
Klanten zeggen: »RMA (2271): Retouraanvraag ontvangen / RMA nummer toegekend« »Netjes geregeld« »Perfect geregeld.« 579
Uitstekend
9.6 van 10

579 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (579)

Nog niets ontvangen...

Twee weken geleden een accu voor een mobiel telefoon besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Volgens Digitalsonline zou het probleem bij PostNL zitten. Nou andere post komt wel gewoon aan hoor....

Featured review of Digitalsonline

RMA (2271): Retouraanvraag ontvangen / RMA nummer toegekend

Na eerder geuitte klacht is er snel gereageerd. 31 maart is door digital persoonlijk een nieuwe accu afgeleverd. De posterijen bleken ook nog wat problemen te hebben gehad met de retourzending die uiteindelijk door Digital op 4 april is ontvangen. Uiteindelijk netjes en correct afgehandeld.

In afwachting van reactie

Na vriendelijk telefonische te woord te zijn gestaan, heb ik bij digitalsonline een nieuw LCD scherm + Touchsreen voor mijn HD2 ontvangen. (oude glas was gebroken, maar wilde dit compleet vervangen om stofjes e.d. te voorkomen). Afgelopen vrijdag heb ik het scherm ontvangen. Meteen viel mij op dat het scherm er vanuit de zijkant erg scheef uitzag. Het leek net of het scherm niet helemaal goed in elkaar zat. Omdat ik er van uit ging dat het scherm gewoon 100% getest is alvorens het verstuurd is, heb ik het toch ingebouwd. Wel heb ik een foto van het scherm gemaakt, omdat het me toch niet erg lekker zat.Toen ik het toestel voor de eerste keer opstartte gaf het scherm een aantal strepen, maar deze verdwenen vrijwel direct. Daarna functioneerde het scherm prima. Toen ik op zondag echter mijn telefoon pakte (die ik werkend weggelegd had) was ineens het scherm defect! Het LCD vertoond een vage vlek, precies op de plek waar het scherm scheef in elkaar zat. Voor de zekerheid heb ik het oude scherm nog even bekeken, en dit zit wel volledig in elkaar. Het lijkt mij dus dat er toch een productiefout o.i.d. in het vervangend scherm heeft gezeten. (kan altijd gebeuren) Zeker omdat er bij het inbouwen van een complete unit eigenlijk niets mis kan gaan en het scherm in eerste instantie goed functioneerde.

Dezelfde zondag heb ik meteen een mail gestuurd met daarin mijn gecontstateerde defect (incl. foto's). Ook heb ik maandag gebelt, waarin aangegeven werd dat het vrij druk was en dat ik vanuit hun kant nog bericht zou krijgen. Tot op heden (woensdag) nog niets gehoord, maar bij drukte heb ik hier begrip voor (gezien de nette manier van behandelen tot nu toe). Ik hoop echter snel reactie te hebben over een oplossing, aangezien het erg hinderlijk is zo zonder telefoon. Ik houdt jullie op de hoogte.

Edit: Inmiddels bericht ontvangen dat ik het scherm terug mag sturen. Het scherm wordt het als het goed is vervangen wordt door een nieuw (getest) scherm. Beoordeling meteen van 3 naar 4 sterren! Nu afwachten en als alles verder netjes verloop, zeker 5 sterren voor digitalsonline!

• A. Filius
  • Nieuwerkerk aan den IJssel, NL

Netjes geregeld

Via Google gekomen.
Product gemakkelijk uit te zoeken via telefoonmerk en type.
Bestellen en betalen eenvoudig en snel.
Binnen paar minuten bevestiging via mail en daarna nog 2 updates tot verzending.
Kortom alles prima verlopen en zeker voor herhaling vatbaar

Perfect geregeld.

Zoals aangegeven, perfect geregeld, een uitstekend product tegen lage prijs en snel toegezonden. Dus in uitstekende orde ontvangen.

Digitalsonline

Het klopt! Gisteren een SD Card besteld rond 16:00 (en betaald), en vandaag geleverd in een mooie bubbel envelop.

Super snelle levering

Gister 18:02 besteld / betaald vandaag bezorgd!!.
Aanrader!!

Super snelle levering

Super snelle levering en uitstekende service bij beantwoording mijn mail.

Supersnel geleverd

Onklopbare prijs en supersnel geleverd, wat wil je nog meer!

• Ad
  • Tilburg, NL

Super snel

Vrijdag om 16.45 uur batterijkapje besteld en zaterdags al voor 12.00 uur binnen sneller kan niet

Digitalsonline

Super, snel, duidelijk en correct

Gisteren voor het eerst iets besteld bij Digitalsonline, namelijk een HTC map / hoesje voor de telefoon. Op de website staat: "Voor 18:00 uur bestellen, zelfde dag verzonden". Ik heb mijn bestelling rond 17:50 gedaan, en inderdaad lag de bestelling de volgende dag in de bus! Website geeft duidelijke bestelstatus weer, en niet te vergeten de GRATIS verzending. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Super snelle service

Als enige had dit bedrijf de hoes die ik wilde voor mijn Ipod.
Gistermiddag net voor 18.00 uur de hoes besteld en betaald met Ideal en vanmiddag belde de bezorger aan met het pakje.
Zat keurig verpakt en hoesje is precies wat ik zocht.

Volgende aankoop weer bij Digitals Online,

Digitalsonline

Ik kon het me niet beter wensen. 5 sterren!

Voor een zeer schappelijke prijs een nieuwe originele accu voor mijn telefoon besteld. Binnen 2 dagen in huis. Chapeau!

Digitalsonline

Klantrespect met een Hoofdletter K! Chapeau!

Rap geleverd, verzendkostenloos, over de hele linie onduur... ik neem mijn hoed af en heb tegelijkertijd een hoge pet van jullie op!

• Hak
  • zaanstad, NL

Goedkoop en snel

Snelle levering. Geen verzendkosten. En ook wel belangrijk, de goedkoopste.

Digitalsonline

Absolute aanrader deze webshop!!!

Prima prijs, geen (of weinig) verzendkosten en supersnelle levering!!!

uitstekende service

binnen 1 dag besteld en bezorgd ECHT GEWELDIG

• harry
  • eindhoven, NL

uitstekend

snelle levering
geen extra kosten vezending
anderen bieden goedkoop aan ,maar uiteindelijk ben je nog veel duurder uit ivm btw en belachlijke verzendkosten.
ben zeer tevreden en mijn volgende bestelling is zeker bij digitalonline
harry

• -

Prima!

Duidelijke en concrete informatie over het product. Product is makkelijk te bestellen en te betalen via iDeal.
Product 's avonds besteld en 1,5 dag later bezorgd in nette verpakking.
Erg tevreden over de levering en behandeling.

goed en snel geholpen

s middags besteld en de volgende dag in huis

• Dick
  • Nieuwerkerk a/d IJssel, NL

SUPER snel en goedkoop

Belkin Aircast besteld, prijs ligt 40% onder die van bv. Media Makt.
Binnen 24 uur afgeleverd !

Dick.

Digitalsonline

Wacht nog op retour van een hardcover

Had de originele bestelling geplaatst, betaald en na ongeveer 7 dagen (Belgie) ontvangen. Inhoud was een polymeer batterij voor de Nokia N8 & een hardcover maar deze was stuk dus teruggestuurd. Geen enkel probleem want hadden deze na enkele dagen terug ontvangen (kreeg daar een mailtje van).
Toen was dit rond 20 januari en heb nog steeds geen hardcover ontvangen voor de smartphone...Jammer...
Enklele mailtjes heen en terug en moest nog een beetje geduld hebben.
De prijzen zijn scherp en die batterij zit nu in de Nokia (geen origineel) en werkt beter dan de originele (langere levensduur).
Hopelijk komt de cover deze week ???
Hopen dus...
Anders zeer tevreden over dienst na verkoop.
Yvan.

Prima!

Bestelling was er super snel en voldoet volkomen aan alle verwachtingen. Prima verpakt.

• Danny
  • Bovenkarspel, NL

Keurige afhandeling

Ik heb mijn product besteld en het was keurig op tijd binnen en dit voor een mooie prijs. Als ik nog eens producten nodig heb die op de site vermeld staan dan bestel ik ze voortaan weer hier! Zeker als de prijs weer zo scherp is :D

Danny

• ruud
  • beverwijk, NL

super

headset besteld en binnen 10 minuten verzonden, nog nooit zo snel gezien. super

• D-J
  • amsterdam, NL

Top

Zeer snelle levering, goede prijs en zeeeeer goede service!

Zoals een webwinkel zou moeten werken!

aanrader dus.

Uitstekend

Goede prijs/ snelle levering/ goed geinformeerd over levertijden etc.

Telefoon tas & geheugenkaart CF 32 GB

Goede omschrijving van het producten, snelle levering, en en goede afhandeling, prijs is redelijk valt niets over te vertellen.

Erg snel en goed!

Pas s'avonds na 19 uur besteld en echt de volgende dag was het bestelde artikel er al!! CHAPEAU!!

Nette factuur erbij en beschermend verpakt.

• gino
  • amsterdam, NL

Snelle en correcte afhandeling

Gisteren een geheugenkaart besteld en vandaag binnen gekregen.
Alles zoals het hoort te zijn als je online bestelt. TOP!!

• YC
  • Rijssen, NL

pierre cardin GSM flip over

Betrouwbaar en product zoals beschreven. Snelle correcte levering.

Digitalsonline

Uitstekend bestel procedure en super snelle levering,

Ik ben heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling, bovendien alle belangrijkste is : betrouwbaar bedrijf. Dank u, alle medewerk(st)ers van Digitalsonline. grtjes.

• Niek
  • Enschede, NL
  • 1 Beoordeling

super snelle afhandeling en TOP prijzen!

gisteren 2 siliconen cases voor mijn galaxy s2 besteld, vandaag binnen gekregen! top service voor een mooie prijs! voor herhaling vatbaar.

8GB SDHC kaartje

binnen 24 geleverd en goedkoper dan hetzelfde kaartje van 4 gb bij de MM. we zijn toch niet gek. Ik bestel in iedergeval mijn SDHC kaartjes voortaan bij Digitalsonline!

32GB MicroSDHC kaartje

Gisteren rond 14 uur besteld. Vandaag in huis.
Geweldig.

Super snelle afhandeling

Dat wat ze beloven maken ze echt waar bestelling om 17.30 uur de deur uit gedaan en gelijk betaald. In dat geval zou het de dag erop bezorgd worden wat ook echt gebeurd is. Klasse als alle internet winkels zo snel bezorgde en ook nog zo'n scherpe prijs hadden konden de gewone winkels wel sluiten. Nogmaals bedankt en ga vooral zo door Top met een hoofdletter.
Grtzz Eddy.

Fineke

Prima website. Zeer snelle levering: dinsdag 14.30 besteld, woensdag vóór 12.00 uur in huis! Geen verzendkosten, super!!

Digitals Online: Zeer tevreden

Duidelijke website, goede website, prima informatie!

Super!

Snelle levering, duidelijke communicatie en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen: deze site gaat direct de favorieten in!

Bedankt!

snelle levering

Binnen een dag het bestelde geleverd.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten