[REPLY]
Bestilte T-Shirts til manden, da de har et super godt mærke han er meget glad for - Og som beholder facon vask efter vask efter vask efter vask... ;-)
Hurtigt, nemt og tilfredsstillende :-)
Fandt inde på netbutikken en polo-shirt som faldt direkte i min smag. Desværre havde de den kun i en størrelse L. Da jeg skulle bruge en størrelse M skrev jeg ind til dem, for at høre om den kom på lager igen. Der gik ikke 2 minutter før jeg fik en mail fra en meget venlig medarbejder, som skrev at han havde set min forespørgsel, og ville undersøge det yderlige. Ca. 2 timer efter fik jeg en ny mail, hvor den rare medarbejder havde fundet varen i en størrelse M i en af butikkerne, og bad mig om bare at bestille den i en størrelse L inde i netbutikken, og så skulle han nok sørge for at den nåede frem. Næste hverdag modtog jeg pakken, med den bestilte polo-shirt i en størrelse M.
I sandhed en virksomhed der kun kan anbefales!
nemt at foretage bestilling, købte nogle strømper, betalte, fik dem sendt. gode status mails undervejs.
som det skal være.
Bestilte 2 skjorter. Desværre havde de dem kun i en anden farve, og jeg modtog dagen efter en MMS med billede - om jeg var interesseret i dem i stedet? Varerne blev derefter sendt samme dag. Eneste minus er at de benytter GLS som er et l****firma.
Bestil idag og modtag på din arbejdsplads senest 2 dage efter.
Det er da nemt
Jan Sørensen vond deze beoordeling nuttig
Det er super hurtigt og effektivt, bestil i dag og hent efter arbejde i morgen og så ka du endda vælge at det skal være pakket ind.
En god og hurtig handel, det er rimelig nemt, at finde det man skal have, og leveringen er hurtig.
En god oplevelse.
Fandt den vare jeg søgte på nettet, bestilte og betalte og efter 2 dage var min nye vinterjakke hos mig. Mailede lidt med DTM om størrelse og har helt igennem kun oplevet fremragende service. Der handler jeg næste gang!
Butikken i Amagercentret levede mere end op til forventningen om service og satte alt i bevægelse for at skaffe varen hjem. Min mand fik en utroligt god behandling og vejledning. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler der selv om det er en meget lang køretur fra hvor vi bor..STORT thumbs up til ekspedienten Nicki for hans fantastiske service og hjælpsomhed :-)
Jeg bestiller 5 t-shirts tirsdag d. 8/1 med 1-3 dages levering. Butikken hæver pengene d. 9/1 og sender et track and trace nummer samme dag på de fire af dem. Da jeg intet kan se på track and trace nummeret (gls siger det ikke findes) om fredagen ringer jeg til butikken, hvor varene stadig ligger. De er ikke nået at blive sendt og bliver først sendt fredag.
Det er under al kritik og imod gældende lovgivning at hæve pengene førend varen er afsendt. Niveauet af information er yderst kritisabelt i hele forløbet.
Det pynter dog gevaldigt at blive taget seriøst af hovedkontoret!
Efter de er flyttet til Torvebyen, er servicen virkelig i top, var oppe og købe et jakkesæt og servicen fra deres medarbejder, tror han hed Karsten, var virkelig i top - kan varmt anbefales - det min butik fremover, da de skulle undersøge om en trøje kunne fås i min størrelse, blev der serveret kaffe og en lille småkage, mens jeg ventede...
Hej.
Jeg har købt en del tøj derinde og er blevet mødt med super humør og rigtig god servise! Din tøjmand kan varmt anbefales!
Jeg købte i dag, en vinterjakke på tilbud. Sat ned fra 600 til 200 så det var super. Men jeg blev noget overraskede, da jeg pillede tilbuds mærkede af, og kunne konstatere at jakken før kun havde kostede 400kr og IKKE 600kr, som de ellers skiltede med. Jeg vælger derfor og kontakte firmaet, hvor en sur medarbejder bare cutter mig af, med at hvis jeg er utilfreds, kan jeg bare levere jakken tilbage og få mine penge igen, for han havde ikke tid til at høre på mit brok.
Har netop bestilt julegaver på Din Tøjmands netbutik. Fint udvalg og gode priser. Havde ændring til ordren hvilket blev fixet før afsendelse - meget fin dialog med kundeservice. Genialt at varerne kan byttes i Din Tøjmands fysiske butikker, så man ikke skal til at betale porto for at returnere/bytte.
Hurtig forsendelse og meget fin gaveindpakning i fine æsker med silkebånd.
Kan kun anbefale.
Forretningens indretning og det at finde varer = * * * * (4 stjerner)
Rådgivning i forretningen = * * * * (4 stjerner)
Pris / kvalitet = * * * * * (5 stjerner)
Returret = * * * * *(5 stjerner)
Reklamation = * * * * *(5 stjerner)
Fantastisk service og godt personale! I skulle til at handle der ligemeget hvor i bor! :) altid venlige og de ved hvad de snakker om. (fandt billede på nettet, blot ved at søge i google efter din tøjmand Nærum)
Har handlet nogle gange i deres butikker efterhånden og har hver gang fundet et stort udvalg af tøj til en rigtig god pris. Specielt under deres udsalg er der mange penge at spare og store muligheder for at gøre et godt kup på de nedsatte varer!
Deres varer er tilmed af høj kvalitet. Har købt tøj hos dem for mange år siden og som jeg for 2-3 år siden stadig kunne passe. Det kunne næsten ikke engang ses at tøjet overhovedet havde været brugt :-) Så må man da sige at kvaliteten på disse varer er i orden, når man tænker på at tøjet har været brugt i tilstrækkeligt lang tid.
Desuden er de meget velinge og hjælpsomme når man har brug for hjælp til at finde det tøj man har brug for.