[REPLY]
Donderdag middag om 16u een tailgator besteld en vrijdag geleverd gekregen. Donderavond ook nog een bevestiging met TNT Track en trace code gekregen, zodat ik precies kon zien wat de status van mijn pakketje was. 10 punten van mij!
via krant aanbieding gekocht, tevreden over levering! Wel moeten bellen ivm met software instalatie. Maar na wat tel. tips is het gelukt! Levering snel! Vriendelijk geholpen bij tel. ondersteuning! Dus een 10
Ik heb ondanks de slechte reviews, die voor mij geplaatst zijn, toch iets teveel naar mijn echt Hollandse gevoel geluisterd. Aangezien de camera (Pentax K20D) 60 euro goedkoper was dan bij de concurenten en er geen haast bij was.
Zoals ook al eerder vermeld klopten de voorraad indicaties op de website niet (in mijn geval vòòr de vernieuwing van de website).
Ik heb op za 14 augustus mijn order geplaatst en kreeg de bevestiging meteen binnen, om er op de 16de achter te komen dat de order niet op voorraad was, er werd mij verteld dat de order bij de Nederlandse importeur in bestelling staat en de verwachtte levertijd 1 à 2 weken zou zijn.
Op 27 augustus kreeg ik bericht (naar aanleiding van nog een e-mail) dat de bestelling vertraging had opgelopen (schatting: half september)en dat ik zo snel mogelijk bericht zou krijgen als er wijzigingen zouden optreden.
Op 12 september heb ik wederom het initiatief genomen om te informeren naar de status van de bestelling. Waar ik de volgende dag het vreemde bericht kreeg dat ze van hun leverancier vernomen hadden dat het artikel niet meer leverbaar was, omdat het uit het assortiment genomen is. Nou lijkt het me sterk dat dat 2 en een halve week daarvoor nog niet bekent was. Waarna ik de bestelling annuleerde en een bericht kreeg dat hun admistratieve afdeling het zou afhandelen, nu ik de werkwijze van DirectSale leerde kennen heb ik er meteen een mail achterna gestuurd en gevraagd naar een indicatie van de duur van dit proces, er werd mij vertel dat midden volgende week (22 september) het op mijn rekening zou staan.
Op 22 september een bericht verstuurd dat de betaling nog niet was ontvangen, ze lieten me weten dat als dit inderdaad het geval zou zijn ze dit direct in orde zouden maken.
Op 24 september krijg ik een bericht dat ze mijn e-mail hebben ontvangen dat ik mijn order wilde annuleren (oftewel weer terug naar 12 september...), waarvoor ze zelf de reden van annulering maar ingevuld hadden: levertijd voor dit product.
Ze vonden dit erg spijtig en wilde mij graag een volgende keer weer van dienst zijn, ik heb ze daarop terug gemailed dat ze daar niet op hoeven te rekenen en dat ik het jammer vond dat dit proces van: betaling van de order (14 augustus) tot retour betaling van de order (28 september), ruim 6 weken heeft geduurd.
Conclusie:
Hoewel binnen 1 werkdag op mijn e-mails is gereageerd, slechte interne communicatie, slechte externe communicatie, levertijden onjuist. Als je al zover gelezen hebt, hoef ik niet dit eigenlijk niet meer op te sommen...
P.S. Op 15 september 15.58u bij Digital Warehouse hetzelfde artikel besteld, lieten mij om 16.20u weten dat dit niet leverbaar was via de mail en kwamen met 3 alternatieven, helaas had ik dit bericht niet meteen gelezen, daar kwam ik achter omdat ze om 17.10 nog telefonisch contact met me opnamen om te zorgen dat het pakket dan eventueel nog met de postbode meegegeven kon worden. Helaas voor mij was de postbode die dag vroeger dan normaal en al vertrokken, desalniettemin volgende dag pakket binnen....
gezocht en gezocht, bij meerdere bedrijven in betselling gezet, direct sale was de eerste die uitleverde. (Mijn ipad ook bij ze gekocht)
bestel wel vaker bij ze, laatste levering is zeker positieve review waard! ipad gekocht, wel duurder dan in US, maar kan al genieten. Leukste aankoop van de afgelopen jaren, thxs
ik had een last minute cadeau nodig, was wel geschrokken over review ivm met voorraad daarom directsale eerst gebeld, de scanner was op voorraad volgende dag geleverd, dus top. Ze vertelden me dat ze vanaf mei ook voorraad gaan tonen. (scheelt toch weer een belletje)
Gerard vond deze beoordeling nuttig
Gekocht een Samsung LED, was 1 het goedkoopst en had na bestellen de volgende dag al in huis, wel jammer dat ze geen voorraad aanduiding op site hebben, maar werd keurig telefonisch te woord gestaan.
DirectSale misleid bewust mensen door aan te geven dat artikelen op voorraad zijn, terwijl ze dat niet zijn. Men is gewaarschuwd.
in Amerika, tijdens vakantie de ion drumrocker gezien. Onwijs gaaf drumstel voor de playstation, DirectSale was het enige adres in NL die ik kon vinden.