[REPLY]
Bestilte en ring til min kæreste og fik den leveret 2 dage efter pakket rigtig flot ind.
Dirks Design har flotte varer og deres hjemmeside er lækkert sat op, og så er den hurtig og nem at finde rundt på. Bestilling og betaling via hjemmesiden fungerer godt.
Denne gang havde jeg varen 2 dage efter min bestilling. Fragten var gratis, jeg skal så bare selv hente på mit posthus, når jeg har fået en sms fra PostDanmark.
Super sted at handle venlige hurtig levering
Helt fantastisk god service. Der blev ringet og skrevet så ordren kom til tiden..
Det har været en udsøgt fornøjelse at handle med dirks-design -
jeg blev hjulpet og guidet igennem min bestilling på nettet af en
ualmindelig sød og tålmodig Cecilie - tak for det
Vi bestilte nogle øreringe på nettet om mandagen, og der stod, at de blev leveret efter 1 - 3 dage. Dagen efter fik vi en ordrebekræftelse, hvor der stod, at de først blev leveret sidst på ugen. Vi kontaktede derefter Dirks pr. tlf., hvor det blev bekræftet, og at årsagen var, at de ikke var på lager. MEN først mandag i ugen efter fik vi en mai om, at de nu var afsendt.
Den vare jeg bestilte var udsolgt, men jeg modtog hurtigt en mail om status og om, at der var bestilt en fra lager. Et par dage efter fik jeg besked på at varen nu var afsendt og dagen efter lå den i min postkasse - fint pakket ind. hele vejen igennem blev jeg opdateret af informerende og servicemindede mails - alt i alt en super service!
God oplevelse - ganske enkelt.
Jeg har købt flere smykker og ure hos Guldsmed Dirks, og jeg har kun oplevet medarbejdere, der var kompetente og oprigtigt interesserede i at levere en god kundeoplevelse. I kombination med den faglige stolthed, jeg også oplevede personalet hvade, følte jeg mig som kunde i gode hænder.
Det behøver faktisk ikke være så svært.
Det var enkelt at finde varen, og herefter en tryg og let betaling. Leveringen har også været hurtig
Min kæreste og jeg har købt to ringe hos Dirks og med blandede oplevelser.
Servicen i butikken er rigtig fin. Søde mennesker som giver sig god tid. Især de ældre damer er fantastisk søde og hjælpsomme. Vi havde dog en enkelt mindre heldig episode med en noget uoplagt medarbejder, men det er efterfølgende blevet påtalt.
Vær forberedt på leveringstider på 4-6 uger. Dirks lagerfører ikke ringene i flere størrelser. Så det er ikke mulig at prøve andre størrelser end udstillingmodellen.
Efter at have ventet 6 uger på den første ring, måtte vi vente yderligere 6 uger fordi størrelsen var forkert. Da ring nummer to også var forkert str. valgte vi at returnere denne, da vi ikke ville vente yderligere 6 uger.
Jeg har fået købt to ringe til min søster, og da den rigtige størrelse ikke var inde på mærkets side, søgte jeg lidt rundt på nettet.
Her faldt jeg over Dirks, so heldigvis havde lige de størrelser jeg skulle bruge.
Var dog lidt usikker på, om de nu også var helt rigtige, og da der kun var 14 dages returret, og gaven først skal gives i slutningen af april, valgte jeg at skrive til dem og høre, om jeg kunne udskyde returretten til den dato, hvor gaven blev åbnet.
Fik skrevet både i en PM på facebook, og på deres væg.
På trods af, at det var weekend og helligdag, fik jeg svar på PM'en samme aften, og dagen efter var der også svar på opslaget.
Købet gik nemt og smertefrit, ingen onde overraskelser.
Få dage efter var pakken klar til at blive hentet nede på posthuset, og nu er den kommet i hus - rigtig fint pakket ind!
Så alt i alt - perfekt!
Idag lørdag d. 6 April var jeg inde i Dirks design forretning. Her fik jeg en meget sød,venlig og smilende betjening. Ekspedienten nærmest hoppede på tungen der var slet ikke alt det gode hun ikke ville gøre.
Bestilte en gave, denne blev sendt samme dag!
Få minutter efter jeg havde placeret ordren fik jeg en "menneskelig" bekræftelse på at ordren ville blive afsendt senere samme dag. Post Danmark leverede ikke i påsken men det havde jeg heller ikke regnet med. - men når man er ude i god tid er det intet problem.
Da jeg modtog pakken var den forsvarligt pakket ned. Og hvad angår Dirks tilvalg på webshoppen, med at få pakket gaven ind, må jeg sige overstiger enhver forventning - fremragende!
Smuk indpakket gave. Man kan roligt handle der
Vi bestilte vor vielsesringe på jeres stand i Bella centeret, men blev på grund af kritisk sygdom i familien nødsaget til at ændre levereringsdatoen undervejs. Her fik vi at vide, at det kunne lade sig gøre inden for 5-7 uger. Her 7 uger efter bliver vi ringet op, og får fortalt at der vil gå yderligere +4 uger, samt at I tilsyneladende ikke har registreret vor ændring af graveringerne.
Vi har været yderst tilfredse med den høje service, men ovennævnte ting bør der simpelthen være styr på.
Jeg bestilte et sæt øreringe på dirksdesign.com - og da pakken kom med posten var æsken med øreringene pakket ind i det fedeste dyreprint papir og som bånd var brugt 'guld'tråd, som meget smukt var formet som et hjerte i stedet for en sløjfe .. Og havde ikke engang bedt dem pakke ind, da øreringene var til mig selv ... Men blev så glad for den fine pakke at jeg tog et billed .. Ikke sidste gang jeg bestiller smykker hos dirksdesign.com!
I bought jewellery and had it sent as a present. It was beautifully wrapped and delivered on time.
Skulle have lavet en ring af guldsmed Anja, som straks fangede min ide, og har i dag hentet den smukkeste ring, meget meget bedre end jeg havde forstillet mig.
Super meget tilfreds!
Maria
Jeg bestilte et par øreringe, som kom bare 2 dage efter. De var pakket rigtigt fint ind. Det har været en god oplevelse at handle over nettet hos Dirks Design.
Det er lidt skidt, at man betaler 50 kr for at gaven skal leveres hos en anden, og den så bliver leveret hjem til mig selv. Det synes jeg er for dårligt! Men udover det, var den fint pakket ind.
Det var sørme hurtigt, ringen blev leveret. Den var lagt i en fin æske med hjertesnor om.
Jeg bestilte en halskæde fra dirks design for snart 4 uger siden og har stadig ikke modtaget den. De skrev til mig at den ikke var på lager men har efterfølgende ikke ændret varens status på deres hjemmeside eller skrevet at den var udsolgt. Kun heldigt at jeg ikke skulle have brugt den som gave eller lign. Ikke optimalt.
Bestilte en vare online og havde den indenfor 20 timer. Det var SUPER hurtigt og effektivt. Desværre modtog jeg en forkert vare og ombytningen var lidt besværlig. Dog endte alt lykkeligt.
Dejligt sted at handle - altid søde og hjælpsomme mennesker til at betjene dig og som forstår dine ønsker og kan finde lige netop det du søger.
Aldrig noget problem med at returne varen eller ombytte det til noget andet.
Et sted man altid føler sig godt tilpas og ikke til ulejlighed.
Køber stort set aldrig smykker andre steder - Stor tak til en skøn forretning og et dejligt personale.
Jeg kender butikkerne på Gl. Kongevej og i Rødovrecenteret. Har været med i en konkurrence og modtager nyhedmails derfra. Det var der jeg så øreringene, og dem måtte jeg bare eje. Min mor har købt smykker via hjemmesiden, så jeg tvivlede ikke et øjeblik med at købe dem her. Det tog nogle få klik og så kunne jeg bare vente på mine smukke øreringe.
Der gik nogle få dage, og så kom pakken. Æsken var fint pakket ind, så det blev en endnu bedre oplevelse, når jeg nu fik dem som var det en gave.
Jeg kan kun anbefale www.dirksdesign.com. De er super professionelle og deres service er i top - både net-shop og i deres fysiske butikker på Frederiksberg og Rødovre.
Min oplevelse af at handle online med Dirks Design har været god. Jeg havde på forhånd tillid til at produkterne var i orden, og jeg har tillid til hjemmesiden, og så var det bare at klikke sig vej til sin nye ring som blev sendt sikkert i værdipakke. Og som bonus var den flot indpakket, lige til at forære...til mig selv. Skønt.
Vil jeg have noget der er anderledes, eller ændre udseende på et vedhæng eller lign. så er det stedet... Og det er gået i arv til min ældste datter, vi er kæmpe fan. Skal der shoppes smykker, så starter jeg hos Dirks, og når sjældent videre... Tak til Helle & Henrik og jeres fantastiske personale, Kan ikke anbefale jer nok!!!
Intet dårligt at fortælle. Smykket kom hurtigt, pænt pakket ind og med en sød lille hilsen ved siden af. Kan absolut anbefale Dirks smykkehandel
Hjemmesiden var desværre ikke opdateret, men udvalget er stort, så det var ikke svært at finde et andet par øreringe. Herefter var servicen super - varen blev leveret dagen efter fint gave emballeret. I butikken har jeg altid fået en udsøgt service.
Jeg har modtaget det som jeg har bestilt og oven i købet med posten, selvom jeg skrev at jeg selv hentede i butikken, men der var nu en ekstra service som gjorde det nemmere for mig. Varen var også til en god pris. Så det eneste jeg har savnet var mere information, havde ikke forventet at der gik så lang tid med levering.
Bestilte øreringe også var de udsolgte, det er mega træls når hjemmesiden ikke er opdateret, dog var de søde at ringe og fortælle mig det.
Hurtigt, sikkert, nemt og billigere end her i byen.
Der er intet at sætte en finger på. Det hele kørte som smurt.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på og bestillingen er hurtigt at gennemføre. Da mine bestilte varer ikke var på lager, fik jeg en mail om dette. Fik mine varer inden for rimelig tid alligevel og jeg er meget godt tilfreds.