We are hiring!

• BEOORDELINGEN (38)
  • Arnhem, NL
  • 1 Beoordeling

Professioneel en correct

Dit is de 1e bestelling en artikelen zijn snel geleverd. Helaas bij 1 artikel onvoldoende geleverd (1 artikel ipv hele doos). Klantenservice is uiterst correct en vriendelijk. Wellicht door de feestdagen niet alles goed gelopen want ook de herstelzending ging niet goed. In nieuwe jaar weer gebeld en alles is uitgezocht en wordt zsm hersteld.

Als er zo vriendelijk en correct wordt gereageerd, dan vergeef je snel wat schoonheidsfoutjes. Ik ga er in de toekomst gewoon weer bestellen.

Duidelijk en snelle levering

Prima site, makkelijke bestelling en snelle levering.

Duidelijk en klantvriendelijk bedrijf

Artikelen zijn duidelijk te vinden en te bestellen en vervolgens is de aflevering altijd te volgende dag, super!!!

Discountoffice.nl BV

Prima, niets op aan te merken

Duidelijke website, snelle levering. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Discountoffice.nl BV

Prettig en vriendelijk bedrijf.

Ik koop al jaren mijn kantoorartikelen bij Discount Office. Qua prijs zijn ze één van de laagste, de levering is snel en hun klantenservice is prima. Je wordt altijd snel en goed geholpen bij problemen.
Minpuntjes: Soms wel erg grote, moeilijk te openen dozen met daarin dan 2 kleine artikelen. Het zou prettig zijn om op de pakbon of op de site te kunnen zien welke artikelen met elkaar verzonden zijn.

• middelburg, NL
  • 1 Beoordeling

Fantastisch

Defecte kassa ontvangen en teruggestuurd naar Olympia. Discount office heeft zeer snel de voorgeschoten verzendkosten teruggestort. Enkele dagen na de melding van de defecte kassa hebben we een nieuwe kassa ontvangen. Zo wil de kleine ondernemer behandeld worden..... Alles eraan doen om een eventuele klacht op te lossen.
Een aanrader om kantoorartikelen te bestellen. Ik heb mijn nieuwe leverancier gevonden.

user2

Tweemaal een bestelling gedaan. Perfect afgehandeld en dat is via het internet altijd maar afwachten. Kortom; aanrader

• Wijchen, NL
  • 2 Beoordelingen

Levering en afwikkeling Discountoffice

1e contact met dit bedrijf.
Zowel de levering als de kwaliteit van het geleverde product zijn mijn inziens perfect.
1e contact is zeer positief en kan discountoffice zeker aanbevelen.

Website geeft onbetrouwbare informatie

Uitermate slecht, om te beginnen zijn de artikelen op de website dubbelzinnig en worden - na levering - uiteraard in het voordeel van discountoffice uitgelegd. Van afwikkeling van een zaak wil dit bedrijf al helemaal niet horen. Terugzenden naar een vast adres is niet mogelijk. Dus de klant blijft met de brokken zitten. GEEN ZAKEN MEE DOEN DERHALVE!!!!!!

Antwoord van Discountoffice.nl BV

Het blijkt dat deze klant de voorraadpositie heeft verward met de inhoud van een verpakking. Een retourregeling is aangeboden en een adres opgegeven waar de klant spullen naar toe kan zenden. Bij goede ontvangst gaan wij over tot volledige creditering. Helaas hebben we nog niets ontvangen.

Prima

Wat beter kon: een mailtje waarin gemeld werd dat mijn bestelling later afgeleverd zou worden ivm vertragong bij de leverancier (HP).

Wat erg prettig was: ik belde jullie met vragen en werd toen bijzonder prettig te woord gestaan. Geen gekunstelde klantgerichtheidstoestanden maar oprecht hulpvaardig en open en eerlijk. Een verademing - en daarom raad ik jullie ook aan bij kennissen.

Groet

Wino Snip
Delft

snelle levering

De bestelde artikelen keurig verpakt en snel geleverd, aanrader!

Prima service, snelle levering

Vlotte response op telefonische vraag, goederen worden snel geleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Netjes verpakt!

Alles is netjes geregeld. De bestelling liep vlot en via de mail te volgen.

Vlotte service!

's Avonds besteld, de volgende morgen in huis!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede service en snelle levering.

Goede service door terugbel actie en door de snelle levering.

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner, waar communicatie goed geregeld is!
altijd de juiste info bij de artikelen, en snel geleverd.

minpunt:
ten alle tijden verzendkosten, ook bij orders boven €1000,00!

prima geleverd en snel

Bestellingen worden prima en snel geleverd

Discountoffice.nl BV

Zeer snel en zeer goedkoop geleverd

In de middag besteld, de volgende dag al geleverd. Dit verliep er goed en ookk voor een zeer scherpe prijs. Track en trace ontbreekt in de orderbevestiging maar met zo'n snelle levering maakt dat niet veel uit

Beoordeling door bevestigde koper

perfect, snelle servies reuze tevreden

Ruime assortiment produkten, betelling was binnen 2 dagen keurig netjes bezorg ook de de factuur overzichtelijk voor eigen administratie.

snelle levering

mijn benodigde kantoorartiekelen zijn op uw pagina goe te vinden.De bestellingen gaan eenvoudig evenals het internet betalen.Ik ben zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

prima site en snelle levering

2 bestellingen gingen naar factuuradres, maar voor de 3e bestelling telefoontje gepleegd en bleek software foutje te zijn en 3e levering ging toen wel goed.

Beoordeling door bevestigde koper

Supersnelle levering en zeer scherpe prijsstelling.

Had nog nooit van uw bedrijf gehoord.
Gezien de zeer scherpe prijsstelling heb ik mijn order (Avery etiketten) bij uw bedrijf geplaatst.
1 dag later werden deze al afgeleverd. Echt klasse

Komt belofte niet na

Gratis memorystick (bij twee cartridges) nooit ontvangen.

Antwoord van Discountoffice.nl BV

U wordt uiteraard gecompenseerd voor deze fout. In dit geval heeft een medewerker deze actie helaas over het hoofd gezien en ervoor gekozen uw bestelling zo snel mogelijk geheel uit te leveren. Als dit gemeld was aan onze afdeling klantenservice was het meteen rechtgezet. Beloftes worden wel nagekomen, maar fouten kunnen voorkomen en daar proberen we van te leren.

Snel en goedkoop

Aantal kleine kantoor artikelen die op voorraad zouden moeten zijn besteld, aangezien ik de bestelling reeds na1 werkdag bezorgd kreeg bleek dit dus ook te kloppen.

Afhandeling verliep goed, alleen geen status update via trackingcode (jammer omdat het toch via de TNT wordt verzonden)

Een ander aandachtspuntje is het bestellen met een minimum bedrag?

Antwoord van Discountoffice.nl BV

Minimum bedrag bekijken staat op de agenda voor volgend jaar!

uitstekende service

Prima, pakket was er binnen twee dagen na bestelling, in prima staat.

Beoordeling door bevestigde koper

ik krijg geen bericht meer en wacht op een helft van mijn bestelling

ik krijg geen bericht meer en wacht op een helft van mijn bestelling,de andere helft is netjes op tijd bezorgd,maar een agenda van 2012 heb ik nu nodig en niet over twee weken!!!

Antwoord van Discountoffice.nl BV

Klopt in zijn geheel en wij gaan bij de fabrikant na of zij een juiste lever datum willen doorgeven.
Laat niet weg dat wij u hierover hadden moeten informeren.

goede en snelle service

uitstekend geregeld, geen omkijken naar de bestelling. liep allemaal vlotjes.

Uitvoering perfect.Waarom aanmaning???

keurig uitgevoerd.begrepen niet goed waarom er een aanmaning kwam.er was nl meteen betaald.

Antwoord van Discountoffice.nl BV

Klant gesproken 13-12-11, Dubbel account aangemaakt en 1 order betaald en verwerkt.
Andere order is uit het systeem gehaald (vandaar de aanmaning)

Prima service, snelle levering

Vriendelijk geholpen, ook bij een probleempje met het geleverde apparaat werd het super snel weer opgelost!

Valt een beetje tegen

De eerste zending betrof een defecte kassa. Veel moeite moeten om een andere kassa geleverd te krijgen. Overigens staat de defecte kassa ook nog hier

Alsnog alles ontvangen

Alsnog alles netjes ontvangen.

Antwoord van Discountoffice.nl BV

Klopt,Hier gaat iets niet goed en gaan wij heel snel oplossen