[REPLY]
Kan man forlange mere af en butik/webshop, bestilte Tirsdag aften og torsdag lå varen i postkassen, købte org. HP patron til yderst konkurrencedygtig pris, så bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Ingen klager herfra, bestilte mandag nat og fik leveret onsdag morgen.. Tiptop.. At man oven i købet kan få leveret med GLS er kæmpe plus for mig..
Jeg kan dog ikke give 5 stjerner da patronerne ikke er originale (HP for mit vedkommende) - Tilgengæld var prisen konkurrencedygtig. .
Jeg har været kunde hos jer i snart 4 år og har altid fået gode printerpatroner selvom jeg køber printerpatroner som en kopi til Brother, men nu er kvaliteten ikke længere i orden og det er kundeservice er ikke spor bedre.
Jeg bestiller 5 printerpatroner til min Brother printer: 2 sorte, 2 blå og en rød d. 10 februar. Som jeg som så sædvandlig modtager allerede indenfor få dage :-) Men denne gang ligner printerpatroner ikke de gamle jeg har fra sidste gang jeg bestilte fra dem, da de har en anden form, men jeg sætter alligevel den sorte printerpatron i. Det viser sig at den kører fin nok, men kun de første 10 print! Derefter laver den striber selvom der er masser af blæk deri. (Printerpatronen er gennemsigtig så det er let at se) Jeg prøver den anden sorte af og der sker det samme efter 10 print. Jeg kontakter deres kundeservice som kun eksisterer på email og her beklager de forsinkelsen på deres svar på grund af sygdom (Der var kun gået 2 dage), men fair nok de vil sende 2 nye sorte printerpatroner afsted med det samme, da de må indeholde fejl. Jeg skynder mig at at skrive tilbage hvad med de andre blækpatroner jeg har fået, som er i samme stand, men jeg får aldrig noget svar! Få dage efter modtager jeg 2 nye sorte printerpatroner, men de passer ikke til min printer, da de er så store i bredden, at de slet ikke kan sættes ind i printeren. Jeg skriver en email til dem igen. Men jeg hører ikke noget til dem.
Jeg vælger så d. 25. februar at ringe til ibob, som der står på den nye faktura som fulde med de 2 nye sorte printerpatroner. Det viser sig at de har samme CVR nr. og at ibob ejer discountpatroner.dk og ham fra kundeservice forklarer at discountpatroner har meget travlt for tide,n og at han ikke kan gøre andet end at skrive til dem at de skal kigge på min email den kommende dag.
Men jeg hører aldrig fra dem. 18 dage efter jeg bestilte mine printerpatroner får jeg en email fra ibob, hvor der står at jeg i de kommende dage vil modtage 1 blå og 1 rød printerpatron. Hvor på jeg skriver til ibob hvad med de 3 andre printerpatroner som den også er galt med? Så nu må jeg vente og se om den røde og den blå passer til min printer og om jeg så kan få 2 sorte og 1 mere blå printerpatron.
Det er godt nok noget rod at de ikke kan læse!!!
Har lige nu modtaget den 2. mail med underretning om at min bestilling bliver forsinket.
Discountpatroner reklamer på forsiden med "DAG TIL DAG - bestil inden kl. 16.00 og få leveret i morgen" (under deres "betingelser" står så godt nok kl. 20.00) !!! Men det holder bare ikke vand.
Jeg bestilte d. 17/1 og så gik der 5 dage (22/1) før de kunne fortælle mig at leveringen var forsinket. Derefter gik der en uge før jeg nu har fået oplyst at bestillingen først kan leveres yderligere 2 uger !
Hvis firmaet ikke ønsker at være lagerførende med alle de produkter de reklamere med på hjemmesiden, så bør man mindst kunne forvender der var anført en realistisk leveringstid på hvert enkelt produkt.
Bestilte torsdag kl. 20.59 nogle printerpatroner, fik mail at de var afsendt med GSL kl. 22.37 og i dag, fredag kl. 11.46 fik jeg besked at jeg kan afhente pakken. DET ER EDDERLUSKME HURTIGT!
PS: der var så også GRATIS FORSENDELSE - nogle gange er det super sjovt at handle på nettet :)
Bestilte en laserpatron torsdag kl 18,07. Leveret på min adresse fredag morgen kl. 8,15.
SUPER.
Købt et helt sæt patroner til min HP photosmart den sorte var desværre defekt, men det betød ingenting de sendte bare en ny.. bum bum dejligt med et firma der forstår konceptet kundeSERVICE
Bemærk hvor MEGET deres hjemmeside minder om dantoner.dk som OGSÅ har dårlige rates. Jeg holder mig langt væk fra de to og kommende hjemmesider der ligner.
25/01: bestiller
01/02: rykker
01/02: Svar:
"I Discountpatroner arbejder vi på at levere fra dag til dag. Det er der mange kunder, som godt kan lide, men da der kan opstå uforudsete situationer, så lover vi en levering inden for 3 dage. Typisk orienterer vi kunden om, at deres bestilling ikke kommer frem inden 3 dage.
Det er desværre ikke sket i dette tilfælde. Det beklager jeg.
Jeg har undersøgt sagen og kan se din ordre er desværre i restordre.
Det betyder at din bestilling bør være fremme hos dig den 06.02.2012 "
06/02: rykker
07/02: ikke noget svar på min anden rykker.
Så flere stjerner kan vel dårligt gives for det. Nu finder jeg et andet sted.
Zeth Addington vond deze beoordeling nuttig
Jeg har købt discountpatroner.dk's blæk patroner til min brother DCP-115C printer gennem flere år efterhånden og altid uden problemer og med prompte levering. Tænker at det måske kun er nogen af discountpatronerne de markedsfører der ikke er optimale? Eller måske printerrelaterede problemer?
jeg har fået kontakt via min klage og 100% opbakning af min nedenstående reklamation, da der på fakturerne IKKE var anført den rigtige e-mailadresse, men derfor hørte jeg intet, men i går 11 marts er der fulgt op på sagen og med fuld tilfredshed, giver jeg nu ++++++++++++++++++++++++ i stedet for det minus.
Takker hermed og på genhandel bettes dukkehjem.
Kaj Ove Nøraa-svensson & Peter Mühlmann vond deze beoordeling nuttig
De er utrolige hurtige til og trække jeres penge men i får aldrig jeres produkter .. nu har jeg rykket 3-4 gange og min leverance er 3 uger gammel - KØB IKKE VED DEN VIRKSOMHED
bestilte printerpatroner igår d. 2/2-2011 og alle kom idag, uden problemer, super fint med faktura og mail, med link til transsportfirmaet, så man kunne track & trace pakken, vil helt sikkert benytte mig af firmaet igen, næste gang der skal skiftes pratroner i printeren
Brug ikke dette firma, de leverer rigtig dårlige patroner.
Bestilte for nogen tid siden 3 stk. printerpatroner til min magicolor 2530DL.
Fik i første omgang ikke mine varer endskønt man havde trukket pengene på min konto, men måtte rykke for dem 3 gange.
Da jeg endelig modtog den sidste printerpatron efter 1,5 måneds ventetid, ja så har det efterfølgende vist sig at denne patron er utæt, og har ødelagt min dejlige printer.
Useriøst firma, som leverer varer som absolut er kritisable.
Det er slut med at bruge dette firma.
Peter Mühlmann vond deze beoordeling nuttig
12 december bestilte jeg varer med lovet leveringstid på 1-3 hverdage. I dag d. 3 januar har jeg stadig ikke modtaget min bestilling. Man kan ikke ringe til dem, så jeg mailede og spurgte til det. Pr. mail blev jeg lovet at mine varer senest ville være hos mig d. 28. Pengene blev trukket fra min konto d. 23 december, og her burde ordren være afsendt, ellers må man naturligvis ikke trække pengene. Men det blev den ikke. I dag fandt jeg ud af at discountpatroner og www.MCS-data.dk er eet og samme firma. Så jeg ringede til MCS data og fik at vide, at det var en fejl. At de ikke kan levere varen, og at de ikke kan love hvornår jeg får mine penge igen. Handler der ALDRIG mere.
Patroner fra Discountpatroner ødelagde printer. Ingen reaktion fra firmaet på krav om refundering og ingen penge tilbage. Køb ikke hos dette firma.
MVH
Søren Sørensen
Bestilte blækpatron, blev leveret ok.
14 dage efter trækker de beløbet igen, og sender 3 dage senere endnu en blækpatron.
Sender email 3 dage i træk for at få annulleret min ikke afgivne ordre,
først på 3 dagen ringer en venlig medarbejder mig op. Da han langt om længe finder ud af hvad der er sket aftaler vi at jeg får en svarkurvert og sender den retur.
Efter en uge er der ikke modtaget noget, mine penge er stadig hos discountpatroner. Ringer til deres moderselskab, som hjælper selvom de ikke har noget med det at gøre, så må vi se om det hjælper, der går da mindst 1 uge igen, hvis jeg da nogen sinde får mine penge igen,
ALDRIG ALDRIG MERE discpountpatroner.dk de er simpelthen ikke til at få fat i.
Update : Ja, efter 2 dage fik jeg svarkurveret, så den er sendt retur, men efter 14 dage stadig ingen penge retur. Der var sket en fejl (igen igen)
Update : Ja, nu efter 30 dage fra de trak pengene er de endelig kommet tilbage til mig. HOLD da kæft hvor et bøvl, havde jeg bare ikke haft mine principper, havde jeg da bare ladet dem vinde, så havde jeg ikke ofret al den tid på en blækpatron. Men der er heldigvis andre steder man kan handle. Jeg var nok bare uheldig ??
Peter Mühlmann vond deze beoordeling nuttig
Efter samtalen med discountpatroner.dk:
Jeg er rimelig tilfreds med discountpatroner.dk efter min samtale. Jeg tror selv der har været fejl på deres hjemmeside, men at de kontakter mig og de hjælper med at sende de rigtige + at jeg får kompistance for det jeg har været udsat for. Jeg har modtaget patronerne og jeg er glad for at de gjorde det med de kontaktede mig. derfor ændrede jeg mine stjerner
Før samtalen med discountptroner.dk:
Jeg har to gange i træk modtaget forkerte blækpatroner... Jeg forventer at når man bestiller at det er det rigtige de sender... Når man har sendt de forkerte tilbage skriver de at de ikke er på lager og det er derfor man har sendt de forkerte varer... dernæst skriver det til mig der vil gå lidt tid før de kommer igen og sender dem når de kommer... Når de så kommer anden gang, er det også de forkerte... Jeg gider ikke bruge et firma som ikke lever op til det de skriver...
levering af defekte varer, manglende levering trods forudbetaling, utallige rykkere per mail og telefon uden resultat, 2000,- ud af vinduet
De reklamerer med 1-3 dages leveringstid. Bestilte dyre Canon tonere til en laserprinter, og modtog mail at de ikke var på lager før 1½ uge senere - okay - det er i orden. Kan jo ikke forvente at de altid skal have alle produkter på lager, men kunne godt have brugt informationen ved bestilling.
14 dage senere modtog jeg nogle helt forkerte - meget billige og uoriginale patroner til en helt anden printer.
Min tålmodighed var nu opbrugt.. Jeg skrev herefter til dem, og modtog de korrekte tonere dagen efter. De ville ikke have de andre patroner tilbage.
Men...
Jeg tjekkede (desværre først bagefter) trustpilot, og blev noget nervøs, da jeg læste andres anmeldelser.
Ulemper:
- man kan ikke ringe til dem - de har ingen telefonnummer
- der står intet CVR nr. på hjemmesiden, og da jeg søgte på CVR.dk fandt jeg en opløst edb virksomhed og et holdingselskab.
Konklusion:
Det lugter lidt for meget. Så selvom de er billigere end andre steder, vil jeg ikke anbefale dem.
Firmaet er meget utilbøjelige til at rette op på fejlleverancer - har foreløbig ventet flere måneder på ombytning af patroner.
Hans Ulrik
Hele 3 gange lod jeg virksomheden sende mig en ny uorg patron til min canonprinter ! Alle 3 gange med prangende ord om produceret i USA meget fin kvali vare uha uha... Alle 3 gange siger printeren næsten tom patron efter print nr.1 !
Så go langt uden om deres uorg. patroner
Den ene stjerne er givet for hurtig levering og en -trods alt, OK kundeservice ( de byttede dem alle 3 uden at kny- de sagde så godt nok ikke undskyld men det hører jo også en anden tid til :-)
OPD 11/6-08
Rykket fra 2 til 4 stjerner en uforbeholden undskyldning og 1 stk org. patron afsendt uden extra omk.... (altså andet end tiden jeg spildte på de første 3 :-)
Bestilte toner til min laserprinter fredag, og havde pakken allerede mandag morgen.
Og prisen var rigtig god!
Kan kun anbefales!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.