We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (172)

Very easy

This sight is as easy as abc, user friendly and cheap product

Beoordeling door bevestigde koper

Billige, hurtig kundeservice, lidt kringlet hjemmeside

Plus:

Så vidt jeg kunne finde ud af er de de billigste på markedet.

De har en god kundeservice hvor du aldrig kommer til at vente ret længe, hvis overhoved.

Kort lejeperiode. Kun 12 måneder andre steder vil de binde dig i 36 hvis du skal have en pris der kommer ned i nærheden af dkonline.nu prisen.

Du får 100 kr. i rabat pr. måned hvis du lejer både kasse og dankortterminal. Forstår ikke hvorfor de ikke reklamere mere med det.

Minus:

Lidt svært som ny at gennemskue på hjemmesiden hvad man skal have af tilbehør som softwareabonnement, gateway, service mv.

Meget lille udvalg. Et kasseapparat og 2-3 dankortterminaler. I sær kasseapparatet kan være en begrænsning da det kun har 8 varegrupper. I min kones frisørsalon har vi allerede alle grupper i brug!

Der er ingen rigtig manual, kun de vigtigste ting som de har oversat fra en, siger de, en svært forståelig oprindelig manual. Det betyder at der er massevis af indstillinger i menuerne som aldrig bliver brugt og hvor man bare tænker hmm det lyder interessant, men man tør ikke pille. Selv ikke den ellers fremragende kundeservice ved hvad de (hemmelige) indstillinger gør, de kender kun de ting de normal indstiller.

Man skal være opmærksom på at hvis man bestiller sidst på måneden, kommer man alligevel til at betale for en sidste halvdel af den. Vi bestilte den 25'ende og kom til at betale for 3,5 måned (3 måneder forud + ½ måned) men måneden var jo gået inden pakken kom frem udstyret sat op!
Vi ringe for at høre hvorfor og om vi kunne slippe, ikke på grund af de par hundrede kroner men af princip. Svaret var at sådan gør de altid og de ville undersøge om vi kunne slippe for at betale. Desværre vendte de aldrig tilbage med et svar som de lovede, så det må vist være et nej.

Good service

Very fine service no problems

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk nemt. Kører bare.

Vi har købt med sim-kort og opsætning. Det var bare at tænde den og så kører det. Hurtig levering og god vejledning.

God service efter misforståelse

Vi havde haft problemer med vores dankortterminal, men efter at have talt med Malene skulle der være styr på det. Det er altid rart , når en medarbejder sætter sig ind i kundens problem og vejleder og hjælper med at finde den bedste løsning. På trods af stor irritation pga vores tidligere dankortterminal, (som ikke fungerede stort set hele sidste år), vil jeg anbefale virksomheden. Misforståelser forekommer , men det er måden problemerne løses på, der siger noget om en virksomhed.
Nu glæder jeg mig bare til min nye terminal kommer, og tingene kører som de skal.

Mvh Anne Kruse

Hurtig og driftsikker

Har flere gange lejet dankortterminaler hos DK Online. Levering til tiden, driftssikre produkter og fleksibel kunde/salgsservice.

DK Online

Super god og hurtig service

Jeg har et Proface produkt, dette virker rigtig godt når jeg har brug for at informere mine kunder om f.eks gode tilbud, aktiviteter, information. DK-Online oplever jeg altid som meget hjælpsomme og venlige, kan varmt anbefales.

Ok service og råd

Bestilling gik problemfrit

Nemt og billigt

Har lige købt 2 terminaler hos DK Online, fordi vi efterhånden var en del utilfredse med Points uendelige langsomme terminaler.
Den ene terminal er en bærbar uden ledning og den anden stationær, som vi først får senere pga abonnement opsigelse andetsteds.
Nu har vi brugt den nye terminal i et par måneder og må indrømme at vi er blevet rigtig imponeret. Fra gæsten trykker grøn ok efter Pin-koden til transaktionen er gået igennem, går der højst 3 sekunder, derudover skifter den selv sprog hvis man sætter udenlandske kort i. Som prikket over i'et er det billigere end vores gamle abonnement hos en konkurrent.
En stor tak til Martin fra salgs afdelingen for tålmodighed og forklaring, uden ham var jeg nok ikke blevet overbevist det ville være en god idé at skifte.

Michael Schack, Hotel Hesselet

imødekommende service

Jeg bliver mødt af søde Cathrine i telefonen, som guider mig igennem bestillingen.
Og jeg får mit ønske/problem løst.
Tak For hjælpen :)

Beoordeling door bevestigde koper

En virksomhed med styr på tingene og et højt serviceniveau.

Denne virksomhed er helt klart til for kunden, og har gjort sig tanker om, hvor vigtigt Deres løsninger er for Deres kunder. De er yderst hjælpsomme og fleksible.
Nazir
Ammi jees

Bjørn Smidt vond deze beoordeling nuttig

Hurtigt og billigt

Jeg har haft en haste sag og det klaret dk-online hurtigere end de lover på hjemmesiden.

Beoordeling door bevestigde koper

Super god og lynhurtig service!

yderst god og hurtig service. Altid en venlig stemme der tager imod når du ringer. Jeg er indtil videre en meget tilfreds kunde!

DK Online god service

DK online dem kan du regne med, jeg har aldrig haft problemer med dem , de giver et hurtig og venligt svar når vi spørger om noget, så det betyder meget for os at vi har nogle som værsætter de handlende også at vi bliver talt til som vi taler til dem.
det er væsenligt at behandle andre som vi selv vil behandles.

God og troværdig ekspedition

ekspedienten vidste hvad hun talte om

dkonline kundeservice

dkonline kan jeg anbefalde meget det er super hurtig kundeservice og meget hjælpsomme

Beoordeling door bevestigde koper

God kundeservice, God vejledning.

Proffesionelt

Meget hjælpsomme med at finde det rigtige produkt til mig!

Beoordeling door bevestigde koper

Er tilfreds med dk online men manglede mere information omkring Teller hvor besværligt det er.

Kan godt anbefale dk online, men ønsker meget mere information om det at blive godkendt hos Teller. Vi troede at det hele ordnede sig på 48 timer. og nu har det taget 3 uger og har mistet kunder på dette grundlag.

Antwoord van DK Online

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustration over den lange godkendelsesproces hos indløseren (Teller) og vi ville i og for sig gerne informere om dette. Blot er det forskelligt fra indløser til indløser hvor længe en godkendelse tager og dernæst, vil vi helst ikke blandes ind i opgaven med at få en indløsningsaftale, da vi anser os selv for uafhængige af de forskellige indløsere og man kunne få den opfattelse at vi anbefalede den ene frem for den anden, hvis vi rådgav om godkendelsestider mv.

Held og lykke med din forretning.

Mvh.

Bjørn Smidt
Adm. Direktør
DK Online A/S

Beoordeling door bevestigde koper

Det var en mehget flink og hjælpsom dame der tog telefonen. Jeg er glad.

good service

good service with nice people on the phone making u feel comfortable

sød og hurtig betjening

sød og hurtig betjening

perfect service.quick responce

One phonecall and two days later ..problem solved

God Oplevelse

God og hurtig service, og vi vil vende tilbage i fremtiden.
Tak!

Mangler info

Man savner faktainfo om dankortterminalen, når man lejer den. Hvor mange transaktioner kan der være på en bonrulle, fungerer den på størm eller batteri? Hvad er i givet fald batteritid? Er der tale om effektiv lejetid - eller er forsendelsestid indregnet i lejeperiode?

Antwoord van DK Online

Hej Torkild,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se på din anmeldelse at der må være tale om en korttidsleje af dankortterminal. Alle de informationer du savner har vi stort set tilgængelige, så vi vil tage din anbefaling til efterretning og prøve at gøre oplysningerne mere tilgængelige på hjemmesiden, så man kan finde svar på disse relevante spørgsmål uden nødvendigvis først at skulle have fat i vores salgsafdeling.

Mvh.

Bjørn Smidt
Adm. Direktør
DK Online A/S

Beoordeling door bevestigde koper

God betjening og service og hurtig levering, og den mobile terminal virker upåklageligt!

Eneste minus er at det er alt for dyrt at leje en terminal for en kort periode

Beoordeling door bevestigde koper

Altid hjælpsom og hurtig betjening

Kan kun anbefale DK Online.
Tager telefoner hurtig og er meget hjælpsomme og professionel.

Beoordeling door bevestigde koper

Nem hurtig og meget hjælpsomme.

Fik en hurtig betjening, jeg var i tvivl om hvad jeg skulle vælge, så jeg ringede til kundeservice og fik dem til at hjælpe mig og så kunne jeg også bestille varene over telefonen med det samme. Mange tak for god behandling

Lynhurtig og venlig betejning

Mit samarbejde med Malene Svendsen har været 100% tilfredstillende, venlig og kompetent betejning, kan varmt anbefales,
Venligst,
Rolf

Beoordeling door bevestigde koper

Dk Online a/s leverer super service til tiden

God service når man ringer til DK Online,og ting kommer til tiden :)

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og gode priser :-)

5 stjener næste gang... hvis i husker en retur label :-)

perfekt service

En rigtig god og professionel service og vejledning. Kan varmt anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

Professionelt firma og god service.

Personalet er altid hjælpsomme når vi har spørgsmål til produkterne - servicen er i top.

Super service!

Sød, behagelig og effektiv service!
Tak til Cathrine - du kunne lære teleselskaberne noget!!

Det er nok godt nok

det ik så ringe

Super

Jamen det hele fungerer som det skal. Hurtig og god betjentning

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtigt godt og hurtig kundeservice.

Hurtig og nem kundeservice, ringede ind og fik svar på alle mine spørgsmål, og modtog hurtig efter en mail med det hele.
Efter lige at have læst denne godtkendte jeg min order. Alt er meget nemt og hurtig skulle ikke bruge unødvendig tid på at lede efter hvad jeg skulle bruge.
Glæder mig til at modtage den første lejet dankortterminal og komme igang med at bruge den.