We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (8)

Prima !

Op zaterdag besteld , dinsdag in huis !
Mooi ingepakt en spotgoedkoop + gratis verzending !

Ik ben uiterst tevreden , ga zeker weer online beelden ik Douglas

Altijd op de hoogste .

Met Douglas ben je altijd op de hoogste van nieuwe producten.

• rotterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Niet goed

Ik vind niet dat als een klant naar informatie vraagt over een product , de verkoper als opmerking moet zeggen bij voorbaat dat het product duur is, degene moet de klant helpen en zijn klanten behouden, op deze manier lopen ze weg. Ze lopen daar ook uit de hoogte te doen.

En vind het ook absurd dat je voor een klantenpas €10 moet betalen, dit heb je bij andere parfumeries niet!, is gewoon gratis.

Douglas

goede prijzen, levering en service houdt te wensen over

Op de prijs heb ik niets aan te merken, maar als er staat voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis, vind ik dat ze zich daar aan moeten houden. Bovendien had ik een gebruik gemaakt van de cadeauservice (wat ik overigens wel goed vind dat ze die hebben en dat het gratis is). Deze service houdt in dat je je artikel kunt laten inpakken en een kaart kunt toevoegen. Bij levering zat deze kaart er echter niet bij.

Dikke Prima

Vandaag besteld morgen in huis. Altijd netjes ingepakt en net als in de winkel gratis monstertjes. Ruim assortiment. Kortom helemaal goed!

goed

Ze hebben alle dames en heren geuren,word altijd met zorg en erg leuk ingepakt,en vaak ook leuke aanbiedingen.
met je card ook nog eens extra korting!

Douglas

wel goed, maar douglas.de beter

ben dol op Douglas. ik ga er iedere week weer heen.....heerlijk nieuwe spulletjes kopen. wat de online shop betreft, vind ik het goed. de duitse vind ik wel beter moet ik zeggen, doordar er veel meer keus op douglas.de is. ik hoop dat jullie (NL douglas online) net als in duitsland alle artikelen online aan kunnen bieden of dat we ten minste weer uit duitsland kunnen bestellen, want dat is sinds de launch van douglas.nl niet meer mogelijk.

Slechte Ervaring

Lange levertijd en wat ik wou hebben werd verkeerd geleverd ook de proefjes waarmee ze adverteren was echt puinhoop. Geen tevreden klant hier dus. Sorry douglas ik bestel niet meer bij jullie!

Is Douglas uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.