[REPLY]
Jeg skulle bare sende en lille pakke til Slagelse via mit firma. Det sker engang imellem.
Derfor ringede jeg til DPD og fortalte, at jeg havde en pakke, jeg gerne ville have hentet.
For det første sad jeg i kø i over 30 minutter. Da jeg endelig kom igennem til kundeservice sagde de, at jeg skulle tale med salgsafdelingen, men i salgsafdelingen sagde de, at hvis jeg ikke havde et større behov for at sende pakker, end jeg havde, skulle jeg gå på posthuset. Jeg sender kun ca. 50-70 pakker om året. Det var åbenbart ikke en stor nok mængde til et højrøvet firma, som kun vil arbejde for større kunder.
Skal jeg virkelig til at køre 6 km. til nærmeste posthus for at aflevere en lille pakke højst 2 gange om ugen?
Jeg spurgte om jeg kunne blive oprettet som kunde til en anden gang, for så kunne jeg bare tage på posthuset den her gang. Det ville de ikke engang! De nægter at hjælpe små kunder.
Jeg tog ikke på posthuset, men ringede i stedet til TNT, hvor jeg kom igennem til kundeservice i løbet af 10 sekunder. Jeg fik arrangeret en afhentning og chaufføren hentede pakken 2 timer senere. Chaufføren gad godt, at køre "den lange vej" herud for at hente kun 1 pakke.
Sjovt som der er forskel på firmaer, der umiddelbart tilbyder samme produkt.
Varen er "afsendt" DPD fatter bare ikke at levere samt at opdatere deres track&trace service. Venter stadig på 3 dagen!!
Jeg havde for ikke mindre end et års tid siden bestilt en Medion Akoya computer fra medion, hvorefter jeg så betalte den, og fik derefter et tracking-nummer, så jeg kunne spore min pakke til min adresse, så dagen hvor jeg forventede leveringen, var den i Taastrup, og så tænkte jeg nu er den ved og være her, men om igen, bedst som jeg troede jeg var ved at få den, ventede jeg i virkelig lang tid, bagefter trykkede jeg F5 på deres trackingsystem, hvorefter der stod de havde været der med pakken, og hvor jeg kunne bekræfte at det havde de ikke, jeg tror simpelthen bare de vente bilen om og kørte tilbage igen, og så stod der lige pluselig i deres system at "Levering af pakke mislykkedes" hvilket jeg ikke forstår, så ringende jeg til DPDs hovedkontor, og fik af vide at de havde prøvet og levere den hvilket jeg vidste de ikk engang havde forsøgt o.0, og bagefter sagde jeg at jeg har betalt 3000 for den og jeg ville meget gerne have den nu, eller også ville jeg have min penge tilbage, hvorefter de et par timer, kom med min pakke alligevelle, hold da op hvor skal man dog bare vente lang tid på sådan en ting som en computer, stod det til mig, skulle DPD slet ikke eksistere eftersom de slet ikke overhovedet lever op til deres ry, som en god leveringsservice. DPD burde seriøst stramme gevaldigt op, forstår slet ikke engang at de overhovdet kan kalde sig en virksomhed med den indstilling. :(!!!!!!!!
Jeg har en pakke til at ligge i deres HUB i Kolding.....det er postdanmark der varetager deres pakke service og kundeservice - Men eftersom pakken ikke er hos dem endnu kan de intet gøre, ergo jeg kan heller ikke gøre noget, bare håbe på at pakken ankommer eller på et tidspunkt bliver sendt tilbage, så jeg kan få mine penge igen...
Eneste grund jeg valgte var at postdanmark levere ud, men GLS skulle nok have været valget!
Så hvis I bestiller fra ZooPLus lad være med at bruge DPD!!
----------------------------------------------------------------------------------
Opfølgning:
Zooplus har været mega hurtige - Det tog 15 min efter mit telefon opkald til en engelsk talende kvinde. De siger den er tabt - Skal vi sende en ny eller vil du have pengene tilbage.
Sikke et cirkus jeg er midt i. Min pakke fra England blev forsøgt afleveret to dage i træk, men det lykkedes ikke, på trods af at der er tale om en virksomhed midt i hjertet af København. Dette skyldtes dog angiveligt en ufuldstændigt udfyldt postmærkat.
Jeg kontaktede DPD og fik at vide, at jeg skulle "passe på med" at beskylde dem for at gøre noget galt, og at min pakke var på vej tilbage til afsenderen i England. Det var i går.
Til min store overraskelse leverede DPD så i dag en gigantisk kasse på 30-40kg på min firmaadresse i København på Sjælland. Af kassens mærkat fremgik det tydeligt, at pakken var tiltænkt et firma i Løgstør i Nordjylland.
Suk.
Jeg har bedt det engelske firma sende min pakke igen. Men jeg har sagt til dem, at de i stedet for at benytte DPD skal fastsurre pakken på en vilkårlig bydue og sætte kræet fri. Chancen for at duen på mirakuløs vis ender på min adresse i Danmark er trods alt noget større, end at DPD skulle kunne finde ud af at levere den.
Claus Lau Christiansen, Esben Ludvigsen & Sidsel Marie vond deze beoordeling nuttig
Det her er 5 gang jeg løber ind i just samme problem med DPD.
De leverer ikke pakken - og den berømte leveringsseddel er dage forsinket (på trods af at de fysisk har været til stede, naturligvis).
De lyver - de kan ikke finde ud af at servicere eller overholde aftaler.
Var det en halt hest var den blevet aflivet - dette firma får blot lov at hærge.
Jeg savner simpelthen ord for hvor inkompetente disse mennesker er.
Læg dertil en uforskammet og uforsonlig tone - jeg fattes ord.
Til alle jer DPD-folk jeg er stødt på - er der det mindste gran af professionel stolthed i jer? Lysten til at gøre et godt stykke arbejde? Glade kunder?
Det virker ikke sådan.
Liselle Angelique Awwal, Esben Ludvigsen & Maria W. K. vond deze beoordeling nuttig
Ingen problemer, selvom jeg var stærkt bekymret pga de mindre gode anmeldelser her på siden
Kenan Dudic vond deze beoordeling nuttig
Postdanmark benytter åbenbart dette firma som underleverandør? Og man kan virkelig spørger hvorfor, for servicen er for at sige det mildt. ELENDIG.
Jeg skulle i dag modtage 2 pakker, en fra et dansk firma og en fra tyskland. V.h. a track and track kunne jeg se at pakkerne var leveret til depot i Brøndby i morges, så jeg venter glad og fro på pakkerne. Kl 16.00 er intet ankommet og jeg er noget sur. Ringer til PostDK og snakker med Gladys der siger at begge pakker er fra DPD og at de er forsinket og ligger over til mandag..................WHAT!!! Hun giver mig nummeret til DPD som jeg straks kontakter. Her taler jeg med en kvinde der ikke ved hvad hun skal stille op med min henvendelse. Hun fortæller at der har været for mange pakker og der er forsinkelse, men at jeg får min pakke mandag. Ja det tror jeg på, men det er sørme ikke pointen. Pointen er at den skulle være leveret i dag fredag, INDEN weekenden. Hun informerer mig at DPD stadig overholder fristen for pakken fra Tyskland. Den har en levering på 2-3 dage.............og vi når aldrig til at hun forklarer mig hvorfor pakken fra DK så ikke er kommet. Her er leveringstiden vel ikke 2-3 dage? Og det firma jeg har bestilt pakken hos garanterer levering dagen efter!!!
Jeg forstår slet ikke at postdanmark benytter sådan en dårlig underleverandør. Det er da ikke rimeligt at få en forklaring der hedder at der er for mange pakker? Lever DPD ikke af at leverer pakker? Hvorfor udbringer man ikke pakkerne til der ikke er flere? Specielt en fredag, hvor man jo ikke har udbringning i weekenden.
Næ, elendig service, og ikke mit valg, jeg troede jeg valgte postdanmark, som vi har rigtig gode erfaringer med. I stedet får vi så ingen pakke (før mandag), en dårlig bortforklaring og elendig kundeservice.
Åh ja, track and trace viser nu en opdatering kl 14.18 der hedder "Forsendelsen er forsinket. Vi beklager".
Hmm............
Liselle Angelique Awwal & Esben Ludvigsen vond deze beoordeling nuttig
Efter at jeg så Zooplus ville sende mit bestilte foder med DPD, må jeg indrømme at jeg sad herhjemme og krummede tæer og bed negle, pga den meget dårlige omtale de har fået.
Zooplus sendte foderet afsted allerede samme dag som jeg bestilte det, og jeg fulgte dens færden med DPD, fra tyskland til Danmark. Det tog DPD to dage at få det til Danmark (Bestilte d. 19, og modtog d. 21).
Papkasserne det lå i var åbne, og den ene vaccuumpakkede foderpose var punkteret. Men dog ikke med et hul så det kunne komme ud, og der skal jo ikke meget til for at punktere sådan en pose.
Ellers var det faktisk behandlet udmærket. Der var ikke store skader på hverken kasse eller indhold, og jeg fik det trods alt efter to dage. Om de ville have banket på, eller forsøgt at efterlade en seddel - MIn postkasse er låst inde - ved jeg ikke, da vi fangede fragtmanden da bilen ankom. Men jeg må sige jeg er godt tilfreds med det hele, og har følt min frygt har været uberettiget. I hvert fald denne gang.
Ja jeg elsker dem, mange synes negativ ting men jeg er modsat hurtig levering sendt fra lande langt væk, ja de sætter bare pakken på en grund om der er nogen hjemme eller ej, men jer fuld tilfreds med den måde, ikke nogen negative kommentar fra cheføren eller noget andet pis.
Jeg venter på at få leveret 4 std. pakker fra Tyskland - iflg. trackingen er de afsendt til tiden og jeg kan følge pakkerne frem til DPD's hoveddepot i Brøndby 1,5 dage efter afsendelse - så langt så godt!
Men fra første ankomst til Brøndby-depotet har pakkerne så ligget og cyklet rundt i 7 dage mellem min adresse i Roskilde, til Kolding, tilbage til Brøndby med angivelse af 3 leveringsforsøg som aldrig har været på min adresse.
Der har hele tiden været nogle hjemme på min adresse og jeg har ikke modtaget et brev for forgæves levering, hvorfor det ikke stemmer at der har været forgæves leveringsforsøg.
Jeg venter stadig på at modtage pakkerne - Utrolig dårlig leveringsservice! Brug endelig GLS eller en anden troværdig distributør!
PS...har lige set at DPD er placeret som absolut dårligste firma i kategorien "Transport" her hos Trustpilot :-/
Liselle Angelique Awwal vond deze beoordeling nuttig
I foråret 2012 fik jeg tilsendt stor og tung pakke fra Tyskland. Heldigvis mailede sælgeren mig et tracking nr. Via dette opdagede jeg at pakken var registreret hos DPD som afleveret på min arbejdsplads, skønt dette ikke var tilfældet. Efter en "eftersøgning" i og omkring kontorbygningen, lykkedes det mig at finde pakken smidt på en bagtrappe. Beklagede mig over dette til pakkechefen, som intet kunne/ville gøre overfor den selvstændige vognmand som stod for "afleveringen".
Konklusion: DPD har ikke meget styr på sine selvstændige vognmænd, og jeg ville aldrig selv vælge at bruge dem, hverken til afhentning eller udbringning. Mange forretninger i Tyskland sender dog kun med DPD, og det bedste råd her er at få udleveret tracking nr fra sælger, så man i det mindste kan følge med "på sidelinien", hvis DPD en anden gang vælger at smide ens pakke i nærheden... ;-)
PS: Det ser ud til at DPD siden har taget konsekvensen, og nu lader PostDanmark aflevere mange af pakkerne...?
Liselle Angelique Awwal & morty vond deze beoordeling nuttig
Skulle modtage en pakke fra Zooplus, sendt fra Tyskland. Normalt har jeg valgt forsendelse via GLS, men da de havde et nyt alternativ, DPD/PostDanmark, tænkte jeg, jeg da kunne prøve det. Det skulle jeg så ikke have gjort. (Ja, jeg skulle have checket herinde først - jeg genkender jo mit forløb fra mange, mange andre indlæg.) Jeg kunne ikke forstå, hvor pakken blev af, og gik ind at tracke den. Der stod, at den forgæves var søgt afleveret - en dag, hvor jeg vel at mærke var hjemme HELE dagen. Mystisk. Jeg har også Postens Modtagerflex, så om ikke andet burde pakken være efterladt på aftalt sted.
2 dage senere finder jeg så om morgenen en pakkeseddel i postkassen. Hvor kom den fra? Gad vide, om pakken er forsøgt afleveret til en nabo, som ikke har Modtagerflex? Eller om det er sådan, som jeg først antog, at der slet ikke har været ringet på hos mig - næppe heller banket på, for vi har hoveddør af glas, og det runger godt, når man banker på den. Det får jeg nok aldrig svar på, men hvor jeg dog hader sådanne mysterier, for så kan man jo ikke gardere sig mod gentagelser.
Og nu kan jeg så stå i lang julekø i min postbutik i dens sølle 2-timers åbningstid lørdag, hvor jeg kan få kørelejlighed til at hente den meget tunge pakke. DPD's tilbud om at udbringe pakken igen mandag tilfredsstiller ikke min sultne kat (det er i dag fredag, og vi er efterhånden på sidste dåse mad - specielt foder, som kun fås hos Zooplus).
Jeg kontaktede selvfølgelig DPD's kontor, de gav mig ret i, at leveringen ikke var tilfredsstillende, men en egentlig beklagelse havde jeg åbenbart ikke fortjent. Tonen i korrespondancen var i det hele taget ikke specielt imødekommende. Men det er jo altså ikke mig, der har kludret i det! Og det er nu altså mig, der har alt bøvlet med at rette op på rodet.
To stjerner, fordi der trods alt blev svaret hurtigt på min klage.
Men der er vel egentlig 2 virksomheder, der bør anmeldes her? PostDanmark for elendig udbringning og DPD for ringe kundeservice? Ved de, hvad hinanden laver?
Bestilte en vare fra tyskland og da jeg modtog den var varen ødelagt. Den var emballeret i originalemballage med original flamingo polstring. Denne var knust. Ringede til Dpd og fik oplyst jeg skulle sende den retur til afsender og det var ham der sku reklamere over det. Hvorfor dælen kan jeg ikke gøre det?? og hvorfor sku jeg spilde porto på at sende den retur til ham. Normalvis er det modtageren der skal reklamere når det er en skadet vare. Det er simpelthen for ringe når de har en dk afdeling. Men nem måde at løbe fra ansvaret på.
Btw tillykke med jeres lave score herinde. Hvor må i være stolte.
Jeg havde bestilt en pakke fra ZooPlus - en masse fuglelegetøj som kom efter 2 dage fra syg-Tyskland. Selvom, at jeg ikke var hjemme blev der både lagt en seddel og "trackingen" var til at følge.
Jeg har bestilt pakke nummer to nu og forventer ankomst efter weekenden. Jeg kan allerede følge med i hvor min pakke er og formoder ligeså god leverings-service som sidst, trods jeg ikke var hjemme. Jeg synes ikke, at jeg kan klage.
Havde bestilt 2 kradse ting til kat gennem zooplus, det blev sendt i mandags og var der i dag onsdag, båret op af en flink chauffør, kun positiv oplevelse herfra,var ellers meget spændt pga al den negative omtale.
Jeg skulle have modtaget 3 store pakker i går, og vi ventede og ventede.
Kiggede ved 14 tiden på status på levering, og der stod pakkerne var returneret.
Fik fat i kundeservice, som måtte beklage at de var blevet sendt med den forkerte vogn, men at de ville blive leveret næste dag.
Jeg var ikke selv hjemme, men min søn tog så kun i mod 2 pakker.
Da jeg kontakter kundeservice igen idag, får jeg besked om at den manglende pakke er kommet på en forkert vogn (igen) og vil blive leveret næste dag.
Jeg spørger så om jeg kan hænge en seddel på døren om at de godt må stille pakken udenfor døren, får jeg af vide at det kan jeg ikke.
Fedt at skulle bruge endnu en dag på at vente på DPD....
Har netop valgt at få leveret, da det er pakker der vejer 25 kg og jeg kan ikke selv transportere den fra vores lokale pakkeudlevering.
Vælger et andet leveringsfirma næste gang
Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen, Linda Maria Christiansen Bærentsen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg havde en skriftlig aftale om afhentning i går mellem 8 og 16, og måtte ulejlige andre (et kontor), som kunne være til rådighed i tidsrummet.
DPD udeblev. De kan ikke tilbyde at hente i dag, men ville lægge en reservation ind igen i morgen....
Det er ikke tilfredsstillende.
morty & M. Sørensen vond deze beoordeling nuttig
Grov tone. Ikke til at tale med. Melder ikke sin ankomst. Giver absolut ingen frist ved dørtelefonen - tænk hvis man var handicappet eller var på arbejde? Kan ikke anbefale DPD. Vi står nu med over 100 kg. dyrt foder, legetøj og deslige fra Zooplus i Tyskland, som vi må leje en vogn for at hente, og det er lige før, det ikke er besværet værd. Føj for dårlig service!
Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestiller tit varer på www.asos.com og de har desværre valgt at samarbejde med DPD -desværre for mig!
Hver anden gang DPD har stået for en levering er pakken blevet sendt tilbage fordi min adresse ikke eksisterer. Lidt sjovt når det alligevel lykkes hver anden gang... Jeg har flere gange forklaret DPD at det at de leverer til mig jævnlig burde udelukke muligheden for at min adresse ikke eksisterer. Det desvære umuligt at tale fornuft med disse mennesker.
Useriøst og amatør-agtigt firma i mine øjne.
Liselle Angelique Awwal, Linda Maria Christiansen Bærentsen, Sara Bach, Ole Granberg, Mathias., M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg benytter DPD meget og den service MIN lokale Chauffør giver er helt fantastisk, men desværre har post DK nu overtaget den del der hedder levering og det er øv
Troede når man bestilte en vare og bad firmaet sende varen med dette firma at det så også var dette firma der leverede varen, NÆ nej det er post DK der skal ha stjernerne for det, det syntes jeg er underligt,
plus en pakke de skriver i T&T at den har de forsøgt og levre mange gange ikke engang er på det rigtige depot og at man ikke engang kan få en ordenlig service,
det er et MÆRKELIGT firma, tror det er sikrere og sende med DUER
Malin Algehov & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg fik ingen information om at min pakke havde været forsøgt leveret til mig om onsdagen før jeg selv ringede til DPD den efterfølgende mandag. Derudover var der nogen hjemme hele onsdagen, men der er IKKE blevet ringet på og det er simpelthen for dårligt.
Yderligere kan DPD først levere den næstekommende hverdag, selvom man ringer tidligt på dagen. Andre leveringsfirmaer kan sagtens finde ud af at levere samme dag. Yderligere yder andre leveringsfirmaer den service, at de ringer før de kommer for at sikre, at der er nogen hjemme. Det ville være skønt hvis DPD også kunne tage nogle af disse tiltag til sig.
Hvis man ikke er hjemme kan pakken ikke leveres til en pakkeshop eller lignende som man fx kan når man benytter andre leveringsfirmaer.
Derudover var mine varer beskadigede da de endelig kom frem.
Sørg dog i det mindste for at behandle folks ting ordentligt.
Hele den her proces er simpelthen under al kritik.
Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Ventede en pakke fra Spanien som blev leveret med DPD. Omkring kl. 16:00 ringer dørtelefonen, men der er ingen der svarer, så jeg låser døren op. Da jeg vidste det kunne være buddet, løber jeg ned for at tage imod men der er ingen dernede. Hele episoden har taget ca. 20 sekunder. Mandag samme aften, tjekker jeg Track & Trace koden, hvor jeg om mandagen kan se at leveringen ikke kunne finde sted.
Jeg kontakterne dem tirsdag morgen kl. 08:00 og får at vide at de har skiftet forsyningsnet og at det nu er Post Danmark som står for leveringen. Jeg bliver stillet igennem til Post Danmark, hvor det tager godt 30 min, før jeg får en servicemedarbejder i røret. Hun kan tilsyneladende ikke finde min pakke i systemet og stiller mig videre til en anden afdeling. Efter 20 min ventetid er der kontakt og det lykkedes at spore pakken, som tilsyneladende skulle være sendt retur til Spanien aftenen før. De gør hvad der er i deres magt for at stoppe pakken, men stiller mig igennem til DPDs egen afdeling, som jeg havde ringet til i første omgang, hvor en venlig servicemedarbejder finder pakken og informere mig om at den ligger på deres lager og at den på igen måde var på vej ud af landet. Hun forsikre mig om, at pakken vil blive sendt af sted med Post Danmark samme dag, så jeg ville modtage den onsdag, dagen efter.
Torsdag kl. 15.30, kontakter jeg DPD endnu engang, da jeg endnu ikke har modtaget pakken og ikke længere kan spore den via Track & Trace koden. Servicemedarbejderen informere mig om, at pakken er sendt retur til Spanien om mandagen (2 timer og 30 min efter forsøgt levering) og at der ikke er noget at gøre for at stoppe pakken. Hun informere mig ligeledes om, at der ikke er blevet noteret noget i sagen omkring min henvendelse om tirsdagen og at den aldrig har været sendt til Post Danmark. Jeg spørger hende om det så har været en lodret løgn, at de ville sende den med Post Danmark, hvortil hun svarer ”ja – det virker det umiddelbart til”. De kan ikke gøre noget og henviser mig til at kontakte afsenderen.
Torsdag 16:00 får jeg kontakt til afsenderen, som uden nogen tøven tilbyder mig at sende den retur, så snart de modtager den. De fortæller mig, at dette langt fra er første gang de har oplevet en sådan sag.
Konklusionen er, at de tilsyneladende ikke har haft nogen idé om hvor min pakke har været i processen. At man vælger at sende den retur til afsender 2,5 time efter forsøgt levering, forstår jeg ikke. Med én enkelt søgning på Google, Krak, DGS ville de kunnet have fundet min adresse og telefonnummer og havet kontaktet mig.
Alt i alt en ELENDIG service.
M. Sørensen, Liselle Angelique Awwal & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg har modtaget et kort om at DPD har forsøgt at levere en pakke til
mig. På kortet skriver DPD, at jeg skal gå ind på www.dpdonline.dk og
vælge "pakkelevering", men på www.dpdonline.dk er der ikke noget der
hedder "pakkelevering".
Jeg har derfor prøvet at vælge menupunktet "Hent pakken på nærmeste
Posthus eller Postbutik", men det virker tilsyneladende ikke.
Får at gøre det endnu værre, så har jeg prøvet at skrive ovenstående
til DPD under "Ris og ros", hvor DPD så flot skriver "Din mening af
vigtig for os". Den er imidlertid ikke så vigtig for DPD, at de har
gjort sig den ulejlighed at tjekke, at funktionaliteten med at sende
feedback rent faktisk virker. Fordi når jeg trykker "Send feedback",
får jeg denne fejl:
"Genlevering@dpd.dk" no such user here.
Uprofessionelt.
Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg benytter ikke firmaet igen, de leverede for sent.
Da jeg ringede til kundeservice fik jeg bare et surt svar, jeg har sagt jeg ville anmelde DPD her, det hjalp ligesom lidt.
Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte et produkt fra England, og da jeg skal rejse i næste uge, betalte jeg ekstra for en express-pakke.
Den ankom hurtigt til Danmark, og jeg kunne fint følge med på hjemmesiden. Igår stod den som "Ude til Levering", så jeg ventede den igår.
Da klokken nærmede sig 16, kunne jeg ikke forstå, hvor den blev af, så jeg ringede til kundeservice, som fortalte mig, at min pakke var kommet på den forkerte bil, hvilket jeg vil sige er det eneste, jeg er ret utilfreds med.
Men de var søde derinde, og de lovede mig, at den ville komme i dag, men jeg skulle være velkommen til at ringe og sikre mig, at den var på vej.
Da jeg ringede i dag, var de stadig meget venlige, jeg blev informeret om, at den var på vej i den rigtige bil. Dog skulle jeg ud af lejligheden i løbet af dagen, så jeg skrev en seddel på døren om, at den godt måtte lægges ude foran med en underskrift på. Da jeg kom tilbage lå der en pakke og ventede på mig.
Så jeg er alt i alt tilfreds, og de havde fået 5 stjerner, hvis de ikke have sendt min pakke med den forkerte bil.
Utrolig dårlig service... der afsendes et postkort om at man skal bestille en ny leveringsdag.. når det så er gjort skal man vente minimum 8 timer på at få besked på at chaufføren er forsinket og man bare må vente til han kommer...
hvor er det ringe!!
M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte min kjole, om torsdagen og fik den næste uge onsdag. Jeg kunne følge med, inde på DPD's hjemmeside (engelske) og DPD lagde så min pakke i postkassen, som forventet.
Problemer med at opdater forsendelsesnummer, men det blev fikset.
Jeg ventede min pakke, men syntes den var sent på den. Jeg ringede så ind til DPD kundeservice (danske) og de sagde manden var på vej med min pakke.
Fint firma, men man kan blive lidt usikker når man ser på alle de dårlige respons de nu får.
Får en besked om at de forsøgt aflevere 3 uger efter at de påstår at have været her. Pakken er allerede på vej tilbage til England, måske for anden gang? Da jeg allerede har haft fat i dem jeg bestilte fra og de den 11 juni fortalte mig at de fundet ud af pakken var på vej tilbage og at de bedt dem at sende den igen når den kom frem.
Den 14 juni (tre uger efter første forsøg) finder jeg en besked om at de har forsøgt at aflevere og at jeg skal bestille tid til et andet forsøg. Dagen efter logger jeg på deres side og får også ringet til kundeservice numret for at bestille en tid. (Heldigvis står det med småt på beskeden før det ligger åbenbart gemt på en skjult side ved deres hjemmeside)
Den første dame jeg taler med fortæller mig at pakken blev sent retur den 13 juni, eftersom jeg ikke hentet den. Det er da klart jeg ikke kan hente en pakke jeg ikke fået besked om kan hentes. Indtil i går vidste jeg ikke engang at det var DPD og ikke post Danmark der håndterede den. Det forklarer jo hvorfor alt ikke er gået som det plejer.
Ærgerlig bare jeg ikke kan bestille en ny tid da de siger at den blev sendt retur dagen før jeg fik sedlen om at den er forsøgt afleveret hos mig. Virker mærkelig, den anden gang jeg ringer får jeg så at vide den var sendt retur, og landede den 13:e i England. Okay, nye oplysninger. Hun forklarer mig også at beskeden om min pakke nok er kommet forkert og det er derfor den først nu har fundet vej til mit hjem. Jeg skal ikke kunne sige om det er rigtig da chaufføren ikke fyldt i dato og tid på beskeden. Men det undrer mig at en besked der kun har mit fornavn på og ingen adresse faktisk kan finde frem til min dør efter 3 uger. Der må sørme være et heldigt sammentræf jeg fik den sedel alligevel?? Men det er klart, når man er oppe med en sedel tre uger efter at pakken skulle være forsøgt afleveret har man nok ikke lyst til at skrive tid og dato på. Jeg er bare glad for jeg fik den, så jeg endelig ved hvad det er for firma der skulle have leveret den pakke jeg bestilt. De fortæller mig bare de har den ikke mere, jeg må henvende mig til dem jeg har bestilte af. Hvilket jeg jo allerede har gjort før og de sagte pakken ville komme retur. Jeg har igen henvendt mig til dem, og kan kun håbe på at de i fremtiden vælger en anden leverandør. De prøver at skyde skylden over på dem jeg har bestilt af men uanset hvordan jeg drejer på det kan jeg kun se at det er DPD der har lavet den største og nok eneste fejl i den her situation. Den eneste fejl dem jeg bestilte af var at vælge DPD.
Alternativ
1. DPD har ikke givet besked om at de har forsøgt at aflevere pakken
2. DPD har stukket en sedel om at de forsøgte at aflevere pakken, men har ikke skrevet dato og tid på, og seden er fløjet væk men har fundet hen til mig selv om den ikke havde andre oplysninger end mit fornavn på. De må have forsgøt at aflevere den på det forkerte sted medmindre nogen stjålet sedlen ud fra min postkasse og så afleveret den tilbage 3 uger senere.
3. DPD har ikke forsøgt at aflevere pakken men har noteret at de har gjort det. Den 14 juni tager nogen endelig her ud for at forsøge at aflevere mig, eller give mig et forsinket besked. Jeg er ikke hjemme og det passer ikke at pakken kan være sendt retur dagen før eller flere dage før som dem i kundeservice fortæller mig
Nu gider jeg ikke spekulere mere over mulighederne, jeg vil have min pakke. Og hvorfor er der ingen oplysninger om hvor det der depot er hverken i min besked eller på nettet?
Jeg kan ikke sige hvor fejlen ligger. Ved DPD generelt, DPD i danmark, om det er kundeservice der lyver og giver fejlagtige oplysninger, eller der bare er nogle dovne løgnagtige chaufførrer der prøver at snyde og lade som om.
Smart træk at ikke skrive dato på pakkeinformationen, så kan jeg ikke bevise den rent faktisk ikke har været på afveje, selv om det er usansynlig. Men ombudsmanden kan heller ikke argumentere for at han faktisk har været her for tre uger siden og at han afleverede sedlen der.
Jeg har noteret og taget print screen af informationen jeg fik adgang til med beskeden i går og taget billede af den og den manglende dato. Bare for en god ordens skyld. Jeg håber at pakken vil ende med at dukke op så dem jeg bestilt af ikke skal behøve sende ud endnu en gang og blive ved ind til en pakke når frem eller de vælger en anden mere pålidelig leverandør.
En lille klage til denne side, man burde kunne give nul stjerner :)
M. Sørensen, Liselle Angelique Awwal & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg sendte forleden over 108 værdipakker med DPD fra Dansk supermarked. Samtlige pakker nåede frem inden for 2 dage, alle havde opdateret trackid, og havde vi spørgsmål ringede vi blot til deres kundeservice og fik svar inden for minutter. Deres udbringning er helt i top!
Pakke afsendt fra Tyskland 31/5 og modtaget hso DPD i DK den 1/6.
I følge Track & Trace har de forsøgt at levere pakken den 4/6, 6/6, og 7/6 til min arbejdsplads somer en butik der har åbent hver dag mellem 10 og 17:30. Efter hver dag har jeg rykket for at høre hvor pakken blev af og har fået at vide at chaufføren ikke kunne nå at aflevere pakken. Først den 8/6 måtte vi tage nogle alvors ord med DPD og den kom til sidst ud med en stresset og ligeglad chauffør.
Det er under al kritik at det skal tage dem 4 forsøg at levere en pakke til en butik der har åbent dagligt. ærligt talt, så tror jeg slet ikke at chaufføren har forsøgt at aflevere den.
Står du og skal bruge dine pakker hurtigt, så overvej at få sendt fra et firma der ikke anvender DPD som speditør.
Flemming Madsen, M. Sørensen, Liselle Angelique Awwal & morty vond deze beoordeling nuttig
Har samme problemer som de andre...
kan ikke anbefale andre at bruge dem.
de skriver at de har forsøgt at levere mens jeg har været hjemme ...
Flemming Madsen, Benjamin Ahmt, Rasmus Wulff Jørgensen, Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Første gang jeg skulle modtage min pakke var jeg ikke hjemme, men der var ingen leveringsseddel fra DPD. Derfor ringede jeg til PostDanmark for at høre om pakken var landet hos dem. Uden held. Jeg ringer til DPD og aftaler ny tid.
Mandagen skulle jeg så vente mellem 8 og 16 da det var den nærmeste tid de kunne komme med. Fint nok. Hele dagen venter jeg og der er INGEN der ringer på min dør. Halv 5 tager jeg ud fordi jeg ikke gider at spilde mere tid på det. Jeg åbner min postkasse og her ligger der en leveringsseddel hvor der står de har været forbi. Men ikke hvad tid de har været forbi? Jeg kan kun erkende jeg har spildt min dag indenfor imens en leveringsmand har smidt en seddel i min postkasse og tager pakken med tilbage.
Pakken kan kun leveres to gange så jeg skal til Taastrup for at hente pakken. Jeg bestemmer ikke selv hvornår, men de skriver en mail når pakken er klar på lageret.
Jeg har kun fået en leveringsseddel 1 gang, men pakken er leveret to gange fordi det kan dokumenteres at jeg har mailet for at få en ny tid. Her bliver jeg dog ikke oplyst at pakken kan leveres to gange OG jeg var hjemme da DPD kom anden gang.
Jeg har gjort hvad jeg er blevet bedt om og alligvel misser de en dørklokke. JEG VAR HJEMME! Nu skal DPD også bestemme HVORNÅR jeg skal hente pakken i Taastrup.
Jeg synes simpelthen det er for pinlig service!
ØV.
Flemming Madsen, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg fik min pakke fra Gunzone 'Århus' og da pakkemanden kom, kunne han også lige give mig et par fif om mine 'skægagamer' ;o)
******God service*****
Jeg bestilte en pakke fra England og de sendte desværre med DPD. (1. klasse)
Efter nogen tid kunne jeg via track og trace se at den var ankommet i københavn og de havde forsøgt at aflevere den (igen stadig i københavn) men at de manglede en dør tlf kode??
Her bliver jeg et stort spørgsmålstegn.. Jeg bor slet ikke i kbh, men på sydsjælland. Desuden har vi ingen dør tlf.. og jeg havde været hjemme hele dagen!
Jeg ringer til dem næste dag og får at vide at de havde været forbi og at når de ikke kunne aflevere nogengange så brugte de den 'kode' med dørtelefonen.. Nå, men jeg får lov at bestille en ny tid og dagen efter kommer de heldigvis. MEN..
Da jeg kigger i min postkasse ligger der en seddel fra DPD om at de havde været forbi.. Sjovt nok er den stemplet i københavn og sendt fra KBH med posten.. Løgnere.
Henrik Grønlund Andersen, Flemming Madsen, Liselle Angelique Awwal, M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
I forbindelse med en internet ordre, blev pakken sendt med DPD. Jeg fik ingen varsel om første leverings forsøg - blot en seddel med instrukser om at gå ind på nettet og lave en ny dato inden 7 dage for levering, ellers ville pakken gå retur!. DPD levere mellem 8-16 og kan ikke sige mere præcist hvornår de kommer. Så de egner sig ikke til levering til private. Man kan dog omadressere leveringen til fx. sin arbejdsplads - hvis man har en fast en af slagsen. Eftersom jeg ikke har fast arbejdssted, aftalte jeg pr. telefon med deres kundeservice at tage turen og kører de 25 km. til deres depot i Taastrup - de skulle dog lige finde min pakke først, så den kunne først hentes en dag senere. Da' jeg mødte frem ventede jeg ca. et kvarter på pakken. Det kom samlet set til at tage 45 minutter at få "leveret".
M. Sørensen & morty vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte onsdag i sidste uge varer fra Tyskland. Valget stod mellem DPD og GLS, og jeg havde aldrig hørt om DPD så valgte bare dem, uden at have læst anmeldelser først. Efter at have læst anmeldelserne blev jeg godt nervøs, men jeg bor midt i København så man havde jo lov at håbe at pakken nåede frem til tiden.
Pakken bliver rimelig hurtigt hentet i Tyskland og når til Kolding fredag før pinse. Så vidt så godt. Tirsdag morgen kan jeg så se at den er kommet til Taastrup, og at den er med ude på ruten til levering den dag. Fint, så er det jo bare at vente. Jeg sidder hjemme hele dagen, har hverken musik eller tv tændt, venter bare på at DPD manden kommer og ringer på.. Klokken bliver 16 og der er stadig ingen pakke. Jeg ringer til support, som egentlig er flinke nok, og får atvide at pakken er på bilen og at de nok bare er forsinkede... da kl. er 17 er der stadig ingen pakke. Jeg tjekker så track and trace online og ser at der står at pakken er taget retur til depotet ! Jeg ringer straks til support igen, som da ikke lige ved hvorfor det er sket (det virker som om de lader som om at det normalt aldrig sker), men lover at den kommer ud onsdag (dagen efter). Endnu en dag må jeg sidde hjemme hele dagen og vente. Da klokken onsdag har passeret middag, ringer jeg og rykker for levering og de lover at den nok skal komme. 15.35 kommer pakken så endelig, men jeg har en fornemmelse af at det kun er fordi jeg har ringet og rykket dem så meget at den kom. Onsdag modtog jeg ligeledes med postDanmark postkort fra DPD om at der var pakke til mig og jeg skulle vælge levering, så DPD gider altså ikke engang prøve at levere pakken i første forsøg, de sender bare et postkort. Og jeg bor altså midt i København og ikke langt ude på landet hvor de kunne bruge meget tid på at køre forgæves.
Jeg giver 2 stjerner fordi pakken trodsalt kom frem, men jeg synes det er ufatteligt ringe at man sidder hjemme og venter en hel dag, og så de ikke engang kommer forbi. Kundeservice-medarbejdere var også flinke nok, men de fik det dog til at lyde som om at det var helt uforståeligt at en pakke ikke var leveret den dag det skulle, og det er jo løgn kan jeg se, når jeg læser anmeldelser herinde.
Opdatering: Da noget af indholdet i pakken var beskadiget fik jeg eftersendt en ny - ingen med DPD. Jeg følger pakken på track and trace igen, og kan se den burde komme mandag. Jeg regner dog ikke med det er tilfældet efter sidste oplevelse, og er ude 1 times tid midt på dagen ellers er jeg hjemme. Senere kan jeg så se på track and trace at de har forsøgt levere den 14.30. Lige netop der var jeg ikke hjemme så noget tyder på at de faktisk HAR prøvet at levere den den dag man forventede den kom. Gik derefter ind på hjemmesiden og valgte levering næste dag, og der kom den. Så 2. gang var markant bedre end 1. gang.(dog kan jeg ikke vide om de rent faktisk har været her første gang kl. 14.30 eller om chaufføren bare har noteret det).
morty vond deze beoordeling nuttig
Bankede på døren, men anvendte ikke ringeklokke! Nå, pyt, jeg hørte dog chaufføren. Så det var da bedre end GLS, der præcis 30 minutter før havde smidt andre varer med et så stort bump, at jeg fra mit toilet kunne høre bumpet. Så da jeg kom ned stod der 2 store papkasser, men ingen chauffør, som åbenbart hverken ville have underskrift eller smidt en seddel i postkassen. Så her var DPD bedre!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.