[REPLY]
Stor tak til Micki fra dreamwatch.dk, er rigtig glad for mit ur!
Dejligt at møde og se en ildsjæl som går op i ure og ved alt om dem. Seriøst bud og ingen prutten om prisen. Han holder hvad han lover og ekspederer hurtigt og meget professionelt. Til sidst er der bare at sige: tak for kaffe og god handel.
Købte et AP af Micki og behandlingen var perfekt. Kan på det varmeste anbefale andre at handle med Micki.
Kasper
Over en weekend med en livlig email udveksling blev Micki fra dreamwatch.dk og jeg enige om et bytte og en byttepris. Mandag sendte jeg mit ur til Dreamwatch og overførte det aftalte beløb, tirsdag var mit ur modtaget os Dreamwatch og mit nye ur sendt retur til mig. Onsdag blev det så leveret med posten.
Lidt nødtvunget må jeg erkende at Postdanmark også står til UG!
Kort og godt: ALT fungerede.
Gjorde en byttehandel med mellomlegg. Gode tilbakemeldinger hele døgnet - jeg kom fra Norge og møtte opp i Aalborg. Anbefales på det sterkeste!
Solgte et ur til Dreamwatch. Helt utrolig tålmodighed fra deres side, da jeg der var lidt logistisk bøvl med at få uret til Aarhus. Svarer lynhurtigt på mails.
Super, super service. Kan kun anbefale dem!!
Har netop købt et Panerai via Dreamwatch, der blev leveret dagen efter modtagelse af betaling.
Uret lever op til beskrivelsen og der har ikke været noget at sætte en finger på.
Jeg vil ikke tøve med at benytte Dreamwatch igen.
Har flere gange handlet med Dreamwatch ved Micki Jensen, hver eneste gang er handlen forløbet helt uden problemer.
Micki agerer yderst professionelt, noget der er vigtigt når vi taler ure i den prisklasse.
Fra min side kun de allerbedste anbefalinger.
Helt igennem en fantastisk handel. Micki yder den perfekte service. TOP kvalitet. Jeg glæder mig til at købe et ur igen på sigt.
Jeg har igen handlet med Micki fra Dreamwatch og her fik jeg tryg, sikker og hurtig behandling. Jeg kan og har varmt anbefalet Dreamwatch til mit netværk. Urene er præcist og korrekt beskrevet. Micki holder sine aftaler og leverer præcist.
Med Venlig hilsen
Thomas Olkjær
+45 51414140
Nellemann Leasing
Der skulle ryddes lidt op i urskuffen, og Micki (www.dreamwatch.dk) blev kontaktet. Efter flere mails frem og tilbage, primært bestående af svar på mine (alt for) mange spørgsmål, endte det hele ud i en større køb/salg/bytte forretning, hvor Micki leverede en absolut upåklagelig indsats. Jeg fik ryddet op, og fik byttet mig til et ur, der mere end svarede til beskrivelsen på hjemmesiden.
Kan kun anbefale Micki på det varmeste, og vil ikke tøve et sekund med at handle med ham igen.
Jesper
Har solgt mit ur til Dreamwatch. Kontaktede Micki via mail og alting foregik professionelt, hurtigt og nøjagtigt som aftalt. Vil helt sikkert vende tilbage hvis jeg skal handle ur igen.
Alt gik som smurt. Ingen problemer. Pengene blev sat ind dagen efter. Jeg vil helt sikkert handle med med Dreamwatch.dk igen her til sommer, hvor jeg skal have et nyt ur. Fantastisk.
Jeg har givet mig selv et Breitling ur. Fandt det helt rigtige på Dreamwatch. Via mails fik jeg hurtigt kontakt med Micki, som ydede en meget fin service. 2 dage efter betaling fik jeg uret tilsendt. Vender gerne tilbage til Dreamwatch, som jeg har oplevet som meget kompetent og troværdig.
Super service, troværdighed hvilket er et must når der handles med produkter som kopiers i så stort et omfang. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet med Micki.
Jeg købte et ur hos Dreamwatch, og uret var 100% i orden og helt i overensstemmelse med beskrivelserne. Imidlertid var det ikke det helt rigtige ur for mig, hvorefter jeg returnerede det og modtog pengene retur uden nogen form for problemer.
Dialogen med Dreamwatch var hele tiden professionel og kompetent og responstiden var helt i top !
Mine klare anbefalinger til Dreamwatch - jeg vender helt sikkert tilbage !
Helnöjd med affären.
Bra mailkontakt,snabb leverans efter betalning absolut inga problem.
Kommer garanterat att handla mer från Dreamwatch i framtiden.
/Tony Axelzon
www.timetotalk.se
Jeg har købt et explorer II af Micki. Det har været en rigtig positiv oplevelse. Uret lever op til beskrivelsen og alt er forløbet smertefrit og effektivt. Og alt blev klaret over mail.
Jeg er især imponeret af Mickis responstid. Mails besvares meget hurtigt, på alle tider af døgnet og også i weekenden.
Uret blev fremsendt med det samme der var betalt og havde det dagen efter. Virkeligt effektivt arbejde.
Mvh
Michal
Jag bytte en Rolex Sub mot en Rolex GMT. Vi hade bra mailkontakt genom hela affären och allt gick snabbt och smidigt.
Rekommenderas starkt!
Micki har hjulpet mig med at sælge mit ur. Vi lavede en kommissionsaftale, og da uret blev solgt til den aftalte pris, blev pengene overført til min konto omgående. Super professionelt og effektivt. Jeg kan kun give Micki mine varmeste anbefalinger.
Henrik
Har nu på 14 dage købt to ure. GMT Master og Submariner.
Micki virker meget dygtig, kompetent og imødekommende ved spørgsmål.
Alt i alt en super oplevelse. Kan kun anbefale Dreamwatch.
Mikael
Jeg har netop købt mit drømme ur hos DreamWatch.dk og kan oprigtigt sige, at jeg er fuld ud tilfreds med den service og hurtighed, jeg blev mødt med fra indehaveren Micki Jensen.
Hurtig og professionel respons på mails og telefon opkald.
Uret var absolut i den forventet stand, og er efterfølgende blevet 100 % verificeret af Klarlund.
Klar anbefaling og ikke sidste gang jeg køber ur herfra.
Jeg har netop købt et ur hos Dreamwatch.dk og kan oprigtigt sige, at jeg er fuld ud tilfreds med den service og venlighed, jeg blev mødt med fra indehaveren.
Ligeledes fik jeg professionel vejledning og er endt med at gøre det helt rigtige køb.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle med Dreamwatch.
jeg fik en god service med hurtig svar og levering. Uret var i den stand det var beskrevet til, så en rigtig fin handel.
Har handlet med Micki fra dreamwatch.dk og det har altid været en positiv oplevelse!
Jydsk handel når det er bedst!
Hermed vil jeg give Dreamwatch de bedste anbefalinger. Super flink sælgere og uret som jeg købte, leverede op til det beskrevet. Ikke sidste gang jeg handler med Dreamwatch.
I går afsluttede jeg min første handel med Micki og DreamWatch.dk, og kan kun give ham og hans firma de bedste anbefalinger.
På forhånd var jeg en smule skeptisk, men alting foregik helt efter bogen. Uret er præcis som beskrevet på sitet, og Micki er virkelig hurtig til at svare på spørgsmål via mail.
Man kan mærke, at man er i hænderne på en, der vil en det bedste. Jeg vil helt sikkert handle med DreamWatch igen på et senere tidspunkt, og kunne faktisk næsten ikke forestille mig at købe et ur fra ny igen :)
Har handlet med Micki flere gange og har fået super betjening.
Min fulde tillid til Dreamwatch.
/Andreas
Hurtig levering, varen er som lovet, super venlig indehaver! Perfekt sted at handle!
Très bon service, une disponibilité et une rapidité excellente pour répondre à mes interrogations. Micky est super pour vous donner toutes les clefs de votre futur achat.
Blev kontaktet af Micki vedr. ur jeg havde til salg. Blev enige om pris, sendte uret og pengene gik ind på kontoen to dage efter.
Kan kun anbefales.
Det er nu 4 gang jeg handler ur med Micki, både ren handel og bytte. Der er ikke en finger at sætte på noget her, behagelig person og proffesionel!
Klar anbefaling og ikke sidste gang jeg køber ur herfra.
Mit Breitling gik desværre i stykker 15 måneder efter at være købt brugt hos Dreamwatch, heldigvis var der ingen problemer. Afleverede uret hos Urmager Peter Halse om fredagen og havde et velfungerende ur igen onsdagen efter. Tak for god service.
Købte mit Breitlingur gennem Dreamwatch - og Micki var hurtig til at kommunikere på hvilket tidspunkt på dagen og ugen, og handling gik som smurt med mit tidligere Breitlingur i bytte. Kan klart anbefale Dreamtwatch
jeg købte mit ur gennem dreamwatch, havde ikke set uret købte det bare på beskrivelsen fra micki, handlen gik super nemt og micki svarede hurtigt tilbage på alle mine spørgsmål via mail , et rigtigt godt køb og er rigtigt tilfreds med handlen , jeg køber gerne ure fra micki igen.
Super god og hurtig handel. Handler gerne med micki igen. Varen levede op til det lovede, ligesom der var en god kommunikation, gennem hele handlen.
Hurtig og seriøst svar fra sælger, uret lever helt op til forventningerne, kan kun anbefale micki til andre der ønsker at købe deres drømme ur.
Er super glad for mit nye ur, Micki har været behjælpelig med svar på spørgsmål lige fra start, hurtig levering til døren dagen efter bestilling. Uret levede helt op til mine forventningen og mere til kanon klokke og fed butik.
Fin og hurtig respons fra Micki.
Uret levede op til beskrivelsen- endda bedre!
Hilsen
Morten