[REPLY]
han handlet hos dem en del gange og har absolut ikke noget dårligt at sige. Fine varer og hurtig levering. Vil dog tænke mig om i fremtiden mht. de problemer andre nævner med returforsendelse af varerne.....
Diana Vestbo vond deze beoordeling nuttig
Ordrebekræftelse, T & T statusmeddelse
Tør god handle dèr igen.
3 stk Tank Top XXL
Tætsiddende pasform
• ribbede bomuldsjersey
• Længde i str. M ca. 67 cm
• 100% bomuld
• Farve: hvid
+ 1 par jeans = kr. 318,-
Fik forkert jakke. returnerede den straks. De sagde de ikke havde modtaget den. Fik dansk postvæsen til at spore pakken. De havde fået den d. 9.8. Jeg har fortsat ikke fået en øre retur.
Hurtig ordrebehandling, god kundeservice, "no questions asked" returpolitik.
Desværre er den danske returadresse afskaffet, hvorfor varerne skal sendes til Tyskland, hvilket næsten kan æde besparelsen, hvis man er uheldig.
Normal går der 4-7 dage før man får varer fra dress-for-less.de. Jeg havde travlt og skulle bruge tøjet hurtigt. De var meget flinke og sendte det samme dag. Det endte med at være hurtigere fremme end varer jeg havde bestilt fra Danmark. Eneste minus med dress-for-less er, hvis man fortryder købet så skal varen sendes til Tyskland (dyrt) - derfor 4 og ikke 5 stjerner.
Jeg fandte en jakke, som jeg var interesseret i at købe. Jeg sende en mail til kundeservice, hvor jeg stillede nogle spørgsmål. Jeg fik et venligt svar inden nogle dage. Jeg havde yderligere spørgsmål og fik svarer med det samme.
Derefter købte jeg varen og fik en ordre bekræftelse, hvor man kunne følge med leveringen online. varen kom to dage efter, selv om den blev sendt fra Tyskland, hvor de har deres lager. Jeg køber sikkert herfra igen.
Jeg har efterhånden handlet hos dress-for-less-.dk nogle gange, og jeg må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med den service de har ydet :) Jeg bestilte noget tøj d. 22/2, det blev sendt afsted samme dag og jeg modtog det 2 dage efter! Det er helt klart et sted jeg vil handle igen og anbefale til venner og bekendte :)
Har bestilt nogle gange og også sent ting retur.
Det hele fungerer som det skal, pakken kommer om et par dage (højst 4 arbejdsdage) og det har kun taget en lille uge indtil pengerne for returvarerne var tilbage på min konto.
Har ved flere legligheder købt hos dress-for-less.
Tøjet er billigt og i god kvalitet dvs. ikke fake (efter min opfattelse.)
Det eneste minus er at leveringstiden af og til kan være lidt lang, hvilket er forståeligt nok da det er beliggende i Tyskland og derfor først skal til den danske grænse via DHL.
Dog er der sporingssystem hele vejen igennem.
Vil med ro i sindet handle hos Dress-for-less igen, men ikke hvis jeg står og mangler noget til dagen efter eller dagen efter det (:
Hurtig levering og alt var som det skulle være
Bestilte 6 trøjer søndag og pakken kom om onsdagen. Lyder måske ikke som det hurtigeste, men opdagede så at pakken kom fra Tyskland, så var godt tilfreds. Ingen af trøjerne var i restordre og størrelserne var som de skulle være. Alt taget i betragtning, en rigtig god oplevelse.
De har mange spændende varer men skal man returnere en af dem, så har man problemer. Eller det havde jeg ihvertfald.
Varen levede på ingen måde op med beskrivelsen, så den røg retur. MEN det tog over 20 dage før pakken blev registreret som modtaget og så gik der endnu 10 dage før jeg fik pengene retur. Det synes jeg på ingen måde er rimeligt.
Købte 2 jakker, de passede heldigvis begge to så fik ikke brug for at afprøve deres retursystem :-)
priserne på tøjet er gode nok, men da de ikke har en retur adresse i danmark mere, så koster det en bondegård at sende tilbage til tyskland. Så man skal jo nærmest have prøve tøjet i danmark først for at være sikker på man kan lide det. skidt skidt
Jeg har flere gange handlet hos dress-for-less og tjekker jævnligt deres udvalg. Alle mine handler har forløbet fejlfrit - leveringen er sket hurtigt og varerne har altid levet op til mine forventninger. Anbefaler ofte siden til venner og bekendte.
Har nu handlet hos dress-for-less 2 gange. Begge gange har jeg fået mine varer indenfor den lovede tidsramme og varerne der kom var i de størrelser jeg havde bestilt.
Begge gange har jeg også måtte sende noget retur og enten få byttet det til en anden størrelse, eller få pengene tilbage. Alt har foregået fuldstændig smertefrit og hvis man vil have pengene refunderet sker dette også hurtigt.
Jeg har også haft ringet til kundeservice, hvor man hver gang har fået flinke og meget hjælpsomme mennesker i røret (:
Det eneste minimale minus er at det koster lidt at sende varerne retur, men det er noget jeg synes man selv må tage højde for når man vælger at bestille fra Tyskland.
Jeg handler med 100% sikkerhed hos dress-for-less igen for priserne er supergode og de har mange kendte mærker i deres udvalg af tøj.
Super priser, men leveringen er mere end et par dage. Har haft købt en del tøj på denne side. Det hele er super så længe du køber tøj du kan passe. Men hvis du er så uheldig som mig at købe noget der er for stort/småt koster det KASSEN at sende retur. Det skal hele vejen ned til Tyskland og der går mange uger før du ser pengene på balancen.
Så ingen klager... =)
Ja, de har meget grimt tøj, men ofte er man heldig at finde noget fedt til gode priser! Leveringstiden er yderst tilfredsstillende - har ikke oplevet at vente mere end 4 dage trods oplysning om 5-10 dage.
Retursystemet og kundeservice fungerer også fint.
Da varen kom, var den desværre defekt. Så måtte sende retur. Det kostet over 200 kr. I porto til Tyskland. Plus jeg have have betalt 39 kr i fragt til Danmark.
Selv om det var dem som havde sendt en total ubruglig vare fik jeg ikke en krone i retur pengene tilbage.
Handler der aldrig igen, for føler mig da godt nok snydt!!!
Note: Efter nogle mails frem og tilbage, fik jeg retur pengene indsat på min konto.
Dino Besic & Terkel Hansen vond deze beoordeling nuttig
Jeg har handler der mange gange og det fungerer upåklageligt. Også hvis du skal returnere en vare fungerer det problemfrit - du skal dog påregne at der går nogen tid før pengene er sat ind på din konto, da det køres fra Tyskland, men pengene kommer.
Kan anbefales.
Super butik med et fornuftigt, dog begrænset udvalg.
Der sælges kun lagervarer, og jeg har aldrig oplevet at varen ikke er blevet leveret, ej heller at det ikke har svaret til mine forventninger.
Jeg har efterhåndet handlet der 7-8 gange, og er meget tilfreds.
De skriver i leveringsbetingelserne 7-10 dages levering, men jeg har endnu ikke ventet mere end 5 arbejdsdage.
Butikken kan klart anbefales, hvis ikke man har noget imod outlet, og lave priser i forhold til de danske butikker.
Har brugt butikken 4 gange og de har altid levet op til mine forventninger. Hurtig og præcis levering. Kan anbefales.
Dress for less har et bredt udvalg af tøjmærker til gode priser. Jeg har altid fået god service, men mener nu alligevel at 7-10 dages levering fra Tyskland er meget lang ventetid på tøj.
Jeg har bestilt herfra et par gange nu; deres største udvalg er nemlig Tommy Hilfiger, hviket som bekendt er et fornuftigt og anerkendt mærke. Priserne er gode i det tilfælde at man kan finde det man vil have i den rigtige størrelse. Der kommer hele tiden nye ting eller nye størrelser, så hvis man er på udkig efter noget specifikt skal man blot blive ved med at lede. De tilbyder også en fremragende GRATIS returservice, så hvis man ikke kan passe tøjet kan man bare sende det tilbage inde for 14 dage og få pengene tilbage. Tøjet afsendes med DHL (tysk form for PostDK) og er som regel ankommet efter 3-4 dage (dog desværre også afhængigt af PostDK). Bestilte på et tidspunkt omkring kl. 19 på en hverdag og det blev sendt samme dag, så super hurtig afsendelse. Kan klart anbefales.
Forholdsvis hurtig levering. Butikken er OK, men udvalget ikke så stort og tøjet fås i få str.
Har kun handlet der en gang, varen var fremme torsdag, havde bestil mandag aften, eneste minus er at udvalget ikke er så stort og tøjet tit kun findes i få størrelser.
Terkel Hansen vond deze beoordeling nuttig