We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (488)
DSB Vejle Café

Deze beoordeling is geleden door een Trustpilot gebruiker om de volgende reden gerapporteerd: is in overtreding met andere richtlijnen van Trustpilot.

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

DSB Vejle Café

Deze beoordeling is geleden door een Trustpilot gebruiker om de volgende reden gerapporteerd: grof taalgebruik.

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Kijk hier voor onze richtlijnen

For dårligt.

Syntes simpelthen det er for dårligt at jeg ikke har kunnet fået spærret mit rejsekort... Havde ringet ind til dsb (fordi jeg ikke står for det) og så spurgt om jeg ikke kunne få det spærret. Ham jeg fik fat i hans computer gik så ned og derefter bare lagde på!.. Så nu har jeg sikkert mistet de penge fordi at jeg glemte mit kort i et tog... FEDT!

Lang ventetid

Da vi skulle ændre hypercard til vores datter, var det et kæmpe problem, og ingen hos DSB kunne rigtig hjælpe eller svare på spørgsmål. Det skulle vel kunne klares online.

DSB Vejle Café

Super service i hittegods kontoret

17/4 2013 var jeg med toget fra Espergærde og da jeg stod af på Nørreport, skete det vi alle sikkert frygter - min taske med alt min elektriske udstyr var på vej til Ringsted.
Jeg tog strakts ind til hovedbanegården og var ved Hittegodskontoret lige inden de åbnede kl. 8.
Her blev jeg betjent af Anita, som tog det hele stille og roligt og som fik fat i toget, som jo var på vej til Ringsted.
Aftale blev, at hvis tasken fortsat var på toget, så kunne jeg få den igen, når toget kom retur fra Ringsted.
Og til min store glæde så fik jeg min taske igen kl. 9:44 på perronen med bemærkningen "jeg kan godt forstå du lod tasken stå.... den er jo tung".

Så tusind tak for hurtig og fleksibel hjælp :-)

DSB´s Kundeservice er helt i top - Venlig og effektiv

Jeg har længe benyttet mig af App´en "Mobilbilletter" til at købe og bruge klippekort når jeg tager rundt. Jeg skulle på et tidspunkt skifte styresystemet på min telefon og mistede i den forbindelse al information om mine køb. På trods af at app´en var tilknyttet et andet nummer fandt de mine informationer og jeg fik alle pengene tilbage. Det var ret omstændigt for dem at finde frem til mine "bruger" og jeg vidste at det ville være en mulighed at jeg mistede informationen da jeg skiftede styresystem, så jeg er meget taknemmlig for deres arbejde. Godt gjort DSB kundeservice. Da jeg sjældent benytter regionale tog, men mest S-tog og Metro, er jeg generelt meget tilfreds og oplever ikke nogle problemer med den generelle togdrift.

• Copenhagen, DK
  • 17 Beoordelingen

god service på netbutikken

Jeg havde købt en alm. billet over nettet - vel og mærke i den forkerte retning! Købte en ny billet på stationen, og skrev til netbutikken, der valgte at refundere min første billet (efter den var udløbet) selvom der står på både billet og hjemmeside at de ikke gør dette. Det havde jeg egentlig ikke forventet!

Supervenlig service

Kom for sent til mit tog pga egen dumhed og måtte så gå ind med min billet for at høre om den virkede på næste tog. Jeg havde dog købt orangebillet og måtte derfor købe en ny billet. Men DSB medarbejdernes god humør og store hjælpsomhed plus en gratis pladsbillet gjorde, at min ærgelse blev kortvarig. En super service og en meget engageret medarbejder! Så blev dagen ikke så dårlig alligevel.

En skamplet for Danmark

Jeg kan godt se ideen i at man ikke bare kan privatisere den kollektive trafik i Danmark - men åh hvor jeg dog synes det er PINLIGT at mine surt tjente skattekroner skal gå til en så korrupt, pengegrisk og sejlende virksomhed som DSB.

Gang på gang skal man høre om skandalesager i medierne med både distraherede journalister, kæmpe lønninger til salgspersonale og hele sagen omkring IC4-togene.

.. Og nu rejsekortet også? SUK!

Det er sku for pinligt at ødsle sådan med skattekronerne DSB .. STRAM OP!

Kurt Jakobsen, Bjarke Chr., Bjørn Frost & Theis Abildgaard Rasmussen vond deze beoordeling nuttig

Flabet

Syns DSB pasonale er flabet kan godt forstå vis nogen kan finde på at labbe dem en ! Hader DSB og togene er altid forskinnet ellers er de for tidlig

Lin Vistisen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

S-Togs revisorers Konduite og Wildcard+Rejsekort

Jeg har skrevet en længere anmeldelse omkring Rejsekortet hvor DSB også indgik på Personalesiden. Jeg tænker at siden Rejsekortet A/S ikke står alene med ansvaret kunne nogle af punkterne fint følges op her:

WILDCARD OG BRUG
3: Wildcard som mange unge bruger til at få billige rejser, skal tilknyttes ens rejsekort ved at komme ind på Københavns Hovedbanegård personligt og få det lagt ind. Så får man at vide at man ikke længere behøver at have sit Wildcard med sig, da rejsekortet automatisk bliver "voksenkort" igen når Wildcardet udløber. Dog får man noget af en opsang fra DSB's personale når man så ikke har det med alligevel!!!
Samtidig må man ikke bruge Kystbanetogene, til "lokal" transport i Hovedstaden uden Wildcard. Det skal jeg stadig ikke vise i Bus, S-tog og Metro??? Kan I forklare hvorfor? Da jeg ikke får en rabatpris (Ung) i hovedstaden?

BØDER I HOVEDSTADSOMRÅDET
7: S-Togs revisorerne uddeler gladeligt bøder, selvom man har fået korrekt lyd på standeren. Efter 2 timers tidsforbrug på mails frem og tilbage, får min kæreste pr. Kulance annulleret bøden, selvom en Rejsekort tekniker fra DSB, anerkender at der er fejl i softwaren (Samtalen er optaget!!!).

KAN REJSEKORT ANBEFALES
9: På rejsekortet kan Du ikke dokumentere at Du har checket ind som med fx Klippekort, eller billet (Papir), derfor er det kun rejsekortet A/S der kan afgøre om Du har checket ind. Punkt 7 herover viser at Din retssikkerhed som passager bliver sat ud af kræft. Samtidig med DSBs ansatte opfører sig på en måde der bedst passer sig ind i overtrædelse af Straffelovens § 267.

Kan I forklare hvorfor Jeres personale opfører sig på denne måde?

Bjarke Chr. & Elsebeth vond deze beoordeling nuttig

Usædvanlig dårlig service

Min mand skulle med det tidlige morgentog fra Esbjerg til København. Han var forberedt på at der kunne være problemer, men var blevet beroliget af at DSB havde sat tog-busser ind.

Han blev sat af toget i Lunderskov. Og forventede at tage bussen videre til Fredericia station. MEN, der var kun en bus, så der var ikke plads til alle passagererne. Så spurgte han om der var en bus til Fredericia, men fik at vide at han skulle skifte i Kolding til endnu en bus der skulle bringe ham videre til Fredericia. Han fik imidlertid aldrig plads i en bus, men måtte stå udenfor Lunderskov Station, som var låst - i dagens andledning ... Han endte med at give op over for DSB, og ringede til mig, så jeg måtte hente ham på Lunderskov station hvor han havde stået og frosset i en lille time i 10-15 graders kulde.

Han kom ikke til københavn, han missede et meget vigtigt møde. Så meget for at rejse på DSB1 ....

Kurt Jakobsen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

DSB Vejle Café

Ikke problemer med billet-bestilling, men måske med togturen ;)

Tog-billetter er dyre, men jeg har aldrig haft problemer med billetkøb.
Vær opmærksom på, at togbilletter til udlandet bl.a. Tyskland - medmindre man kan finde orangebilletter - tit er billigere på det udenlandske transportselskabs hjemmeside. Og må indrømme, at ved billetkøb til udlandet (hvor man hvert fald tidligere skulle ringe til dem) er deres kundeservice ikke særlig venlig eller imødekommende.

Og btw. når der på hjemmesiden står, at de anbefaler, at man reserverer plads, fordi toget tit er fyldt, så passer det ikke altid.

Og hvis der er forsinkelser: så benyt deres garanti og få refunderet din billet, men husk på, at medmindre din forsinkelse er MEGET stor, så vælg at få nye billetter til samme tur i stedet for pengene, da følgende gælder:
30 minutter eller mere = 25% af rejsens pris
60 minutter eller mere = 50 % af rejsens pris
90 minutter eller mere = 75 % af rejsens pris
120 minutter eller mere = 100 % af rejsens pris

Har købt bil

Livet er simpelthen for kort til ikke bare at betale overpris for transport, men ovenikøbet også vente længe/forgæves på denne! Hvis man kan have bil til 18 kr om dagen (ex benzin) hvordan kan det så nogensinde betale sig at køre med det offentlige, fx, alle zoner, 40 km, hvor det koster det halve og tager halvt så langt tid med egen bil???

Bjarke Chr. & Benjamin Vingeskudt Frederiksen vond deze beoordeling nuttig

Ingen problemer

Har aldrig haft problemer, har tit kørt i tog fra Århus til København og retur.

DSB Vejle Café

Fortjener ikke engang 1 stjerne men det er desværre det mindste jeg kan give dem.

Der er altid problemer med DSB og de kan aldrig holde deres køreplaner, deres kundeservice er lige til at lukke op og skide i. Ja DSB burde lukkes ned og så burde tog i danmark tilhøre det frie marked. Hvorfor fanden skal DSB være statsejet?! Det er de jo ikke engang værdig til.

Og de tager fandme gebyr for alt det sgu lige før de tager gebyr for at du køber en billet af dem.

Og for ikke at nævne så er deres dsb app til android noget værre lort halvdelen af gangene bliver man faktureret 2 gange for den samme billet og når man så ringer og brokker sig siger de at de vil tage 40 kr. i gebyr for at refundere den billet de selv har lavet en fejl ved.

Daniel Mac, Sabrina Diana Kreutzfeldt Rasmussen, Jacob Gawad, Maria Wellendorph, Bjarke Chr. & Nima vond deze beoordeling nuttig

DSB Vejle Café

Få fikset varmen i togene og afskaf stewardesserne.

Jeg er sgu træt af DSB.

Jeg har 4 eller 5 gange siden årsskiftet oplevet at der ikke har været varme på i toget. Heldigvis kører jeg "kun" mellem Århus og Vejle, men kan forestille mig lidelsen for dem skal endnu længere - det er IKKE godt nok.

Og hvad med togstewardesserne? Var det ikke en bragende underskudsforretning? Afskaf dem dog, eller som minimum smelt dem sammen med konduktøren - der er ingen grund til at en person ikke kan lave begges arbejde og stop de generende stewardesseudkald. Kunderne kan fint benytte de udmærkede automater. Alt andet lige vil afskaffelsen af togstewardesserne - en bragende underskudsforretning, og en service som stort set INGEN ønsker - give mulighed for en sænkning af billetpriserne.

Sørg endvidere venligst også for at forecaste kunderne på en måde, så man ikke skal stå op i toget. Pladsbilletter bør kun være til for folk der partout gerne vil sidde sammen og ikke et spørgsmål om hvorvidt man kan sidde eller ej.

Jeg er generelt skuffet over pris og kvalitet, og ærgrer mig over at det ikke gøres bedre. Det er som om DSB betragter kunderne som en uudtømmelig indtægtskilde, fordi mange menneskers eneste realistiske mulighed for transport er netop DSB.

Pedersen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

DSB Vejle Café

God service - for mange forsinkelser

Kundeservicen har jeg altid kun oplevet som rigtig god, men desværre er der for tit forsinkelser på Øresundsbanen.

DSB Vejle Café

Uacceptabel oplevelse i turen fra Aarhus til Ringsted og hjem igen fra København

I fredags tog vi toget fra Aarhus mod Ringsted. Turen startede kl 14.00 fra banegården i Aarhus. Da vi vandrede ned mod peronen stod der et fint IC4 tog, som tilsyneladende ventede på afgang mod sjælland. Dette viste sig imidlertid ikke at være tilfældet, da der stod et lille IC3 tog med fire vogne længere henne af peronen. Fint tænker vi og går ombord i stillekuppéen. Turen går nu rask mod sjælland og efter nogle stop begynder der sig at ophobe flere og flere mennesker i toget. Faktisk så mange at togpersonalet er nødt til at stå på peronen i Odense og presse folk ind i toget. På et tidspunkt spørger personalet om der er plads til flere inde i toget og folk svarer entydigt NEJ. Turen går nu videre mod sjælland og i den mellemliggende periode er støjniveauet nu hævet betydeligt i stillekuppén, uden at togets personale griber ind. Samtidig sidder vi i stillekuppéen og oplever en væmmelig "brændt" lugt fra toget. Vi får pakket sammen og presset os ud af toget i Ringsted.

Efter denne uacceptable oplevelse frygter vi nu turen hjem igen om søndagen fra København mod Aarhus. Frygten viser sig at holde stik.

Turen går hjem fra Københavns Hovedbanegård søndag kl 15.50. Da vi kører forbi Ringsted station får vi at vide at lillebæltsbroen er blevet lukket på grund af en nedfalden køreledning. Vi får senere at vide af togets personale at vi skal køre i bus fra Middelfart til Fredericia station. Fint tænker vi så er der nok nogen der henviser os til den rette bus. Vi træder ud af toget og der er nu opstået vild panik på peronnen. Folk presses frem og tilbage, der er ingen koordinering og intet personale fra DSB til at koordinere forvirringen. Vi får presset os frem mod de udlejede busser og igen er der intet DSB personale i sigte. Vi bliver mast sammen i bussen og kører nu lystigt afsted mod Fredericia. Ved ankomst på Fredericia station er der igen intet personale og ingen information om hvilket tog vi skal tage mod Aarhus. Så vi kigger på informationsskærmen og går op på perronen. Her får vi ligesom mange andre øje på et tog der står stille og tilsyneladende venter på afgang. Ved skærmen står der "Mod Aarhus H/Aalborg" så vi stiger ombord. Folk er nu ved at være godt trætte af oplevelsen og venter nu tålmodigt på afgang.
Efter ca 5-10 minutter ser vi nu det første DSB personale, der stiger ombord og fortæller passagerne at dette tog ikke kører videre.
Vi går frustrerede ud af toget og over i et andet tog, som ganske rigtigt kører mod Aarhus H. Pladserne i toget bliver hurtigt fyldte og vores pladsreservation er nu ikke længere gyldig. Jeg får fat i et sæde, hvortil min kæreste kan sidde på armlænet.
Vi kommer frem til Aarhus med over en times forsinkelse, godt udkørte og med meget lidt arbejde udført i "stillekuppén" frem og tilbage.

Prisen for denne oplevelse løb i samme stund op i 700 kr pr person!
Dette er fuldstændig uacceptabelt og dermed kan det kun blive til én stjerne for DSB.

Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen, Daniel Mac & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

Thumbs up til DSB!!

Jeg var søndag den 10. februar 2013 med toget 13.12 fra Høje Tåstrup - skulle skifte i Fredericia og videre sydpå.

Da jeg stiger på toget bliver vi informeret om, at personalet er ramt af sygdom, så de kun er tre mand på arbejde, men at de vil gøre alt for at hjælpe os alle så godt som muligt, hvis vi til gengæld vil have kort og billetter klar, når kontrolløren kommer gennem toget.

Kort før Middelfart bliver vi informeret om, der er faldet en ledning ned på skinnerne på Lillebæltsbroen, så vi ikke kan komme over. Der vil derfor være busser, der vil fragte os fra Middelfart til Fredericia. Vi bliver informeret om, de vil forsøge at få toget i Fredericia til at vente.

Kort efter informeres vi igen - denne gang om, at vi er nødt til at vente på 3 tog, der holder i kø foran os ved Middelfart Station.

Lidt efter: information om, at vi nu er nr. 1 i køen, men at det desværre ikke har været muligt at få toget i Fredericia til at vente, så de, der skal sydpå er nødt til at tage et tog fra Fredericia til Kolding og afvente nyt tog i Kolding.

Her meddeler den informative speaker også, at vi kan søge kompensation for rejsen via dsb.dk
Sikken service-information - specielt til sådan nogen som mig, der måske kun rejser med tog 3-4 gange årligt.

Netop da vi triller ind på Middelfart Station meddeles vi nu, at det muligvis alligevel er muligt for os at køre over broen alligevel, da vi kører på diesel og ikke el.

Hvad resultatet blev, det fandt jeg aldrig ud af, da min søde kæreste var drønet af for at hente mig i Middelfart og nu holdt udenfor - men at jeg syntes, det var en MEGET FLOT information hele vejen igennem, det holdt jeg mig bestemt ikke tilbage for at fortælle - heller ikke til mine øvrige med-passagerer.

Da jeg steg af toget mødte jeg en DSB-ansat kvinde, som jeg bad viderebringe STOR ros til sine kolleger i toget for flot information hele vejen gennem min rejse. Jeg har altid elsket at rejse med tog - og denne tur gjorde mig bestemt ikke afskrækket.

Thumbs up til et super godt dsb-crew på "mit" tog :-)

DSB Vejle Café

Enormt dårlige til at håndtere forsinkelser

Jeg skulle sende min kæreste med toget, men ak der var endnu en køreledning, der ikke ønskede at blive hvor den hører hjemme, og dermed ingen tog over Lillebælt.

Vi beslutter os for at hun skulle tage et senere tog, da DSBs problemer, ikke gjorde det muligt at levere den aftalte service. Vi går i billetkiosken, 7-eleven, og beder dem refundere billetten. Det vil de ikke, for de kan ikke hjælpe med print-selv billetter. De henviser os til at tale med konduktøren. Jeg forklarer dem at vi ikke ønsker at vente på toget, men derimod at tage et senere tog, og ikke vil betale for et tog der ikke kommer. Ingen hjælp, i stedet beslutter to medarbejdere at tage kampen op, og gentager blot at de ikke har i sinde at hjælpe. Ingen service, ingen forståelse. De forklarer at siden de ikke kører toget kan de ikke hjælpe. Jeg er nu ret ophidset og forklarer dem at hvis de kan sælge billetter til en service, men ikke levere den service, så må de have et medansvar og så må de også tage billetter retur, som det billetkontor de nu er ... De mener ikke at være et billetkontor, på trods af at sælge billeter, som eneste mulighed, og beder mig forlade butikken.

Nuvel, vi prøver med et opkald til DSB. Hvor vi spørger om hvad tid de regner med at der igen kører tog. Vi får svaret "så snart som muligt". Nu er det jo sådan at DSB Orange billetter er meget specifikke til en afgang, og da vi spørger til billetten og hvilken afgang vi skal tage får vi at vide, at man bare skal tage førstkommende tog, på trods af at det ikke er den rette afgang, og en Orange billet gælder for en pladsbillet ... Vi prøver at finde ud af hvornår de kører normalt, det "ved jeg ikke!" er svaret.

Der burde være en klar regel om at ved aflysning, eller forsinkelser hvor der ikke kan gives et realistisk bud på næste afgang, burde det være muligt at få refunderet sin billet på nærmeste billetkontor uanset hvilken billettype man benytter sig af.

Det skal lige knyttes til historien at vi, da vi rejste den anden vej, blev overrasket over at, på trods af at vi har slået en rejseplan op på nettet, først på Nørreport station vi får besked om at der ikke kører fjerntog efter kl. 20 ...

DSB er ikke billigt. Deres stabilitet er yderst tvivlsom, og de medarbejdere, som repræsenterer dem i rejsecentre m.v. er ikke trænet på nogen måde i hvad det vil sige at være servicemindet, eller tage vare om de problemer togrejser ved DSB medfører for de rejsende.

Næste gang vælger vi et andet togselskab ... Nårh nej, den mulighed foreligger jo ikke. Monopol må være lækkert, når man har fat i DSBs ende af forretningen.

Michael Lindholm Nielsen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

God service!

De gange jeg har kørt med DSB, har der ingen problemer været. For nyligt oplevede jeg endda en super service. Jeg havde ved en fejl købt Orange returbilletter, men skulle egentlig have brugt standardbilletter, da det var vigtigt at jeg kunne ændre hvilken afgang jeg skulle med. Jeg skrev til kundeservice, selvom jeg godt vidste at der ingen returret er på Orange-billetter. En uges tid senere fik jeg svar om at de havde tilbagebetalt beløbet for de billetter jeg havde købt, så jeg nu kunne købe nogle nye billetter, og jeg slap derfor for at skulle betale over tusind kroner for nye billetter - super service! :-) Det eneste negative jeg har at sige er, at det ikke altid er nemt at se hvilke pladser der er reserveret i toget, og at det kunne være rart hvis man kunne bestille barnevognsplads på nettet, ligesom man kan bestille alm. pladsbilletter :-)

• København, DK
  • 2 Beoordelingen

Dårlig telefonisk service

mega dårligt og forkert telefon service ved refundering og info om refundering af Orange billetter. Man kan ikke engang komme til at tale med den rette person, der bare ved lidt om reglerne for, hvorfor man ikke kan fu refunderet en Orange Billet. Der er blevet bestilt en billet på mit navn og på mit kort. Dette er sket ved en fejl og man kan på ingen måder tale med rette person om det uden at taste 10 tal i telefonen for at komme lidt nærmere til at stå i kø i 30 min. Det er så dårlig service. Mange danske virksomheder og serviceniveauet i DK er efterhånden så ringe, at det kan sammenlignes med u-lande. Bare med et legitimt og teknologisk grundlag, men det gør det ikke bedre af at man skal løbe 500km/t for at nå dertil efter lang tid. Super ringe. hvad sker der med service og moral nu til dags. Håber det ændrer sig. Jeg håber DSB ser min anmeldelse her på TP vedr. min billet: (296-1625) og gør noget ved det, så de kan få fem stjerner næste gang, men tvivler lidt på det.

Jesper Sølvstrøm, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen, Sabrina Diana Kreutzfeldt Rasmussen, Bjarke Chr. & Sandra Brorson Jensen vond deze beoordeling nuttig

Fejl i ledning

Ja så den sku gal igen. Denne gang er det ikke sporarbejde, men fejl i en ledning mellem Hovedbanen og Østerport.

Jeg skal have toget 07.35, så jeg kan nå min bus 08.16 på Lyngby st og så jeg når at være i skole 08.30 (10 min før tid).

Men pga. jeres fejl får jeg først mit tog 08.25 fra Hvidovre st, hvilket er 50 min forsinkelse!

Så når jeg heller ikke bussen på Lyngby st og så kommer jeg meget forsent i skole.

et leven fra fortiden

jeg er glad for at jeg ikke er afhængig af at skulle bruge Dsb. man kan godt se at
folkene bag er offentlige ansatte, for hold da op en flok amatører. i dag forsøget jeg købe en billet til min datter incl. cykel til vejen st. via deres net bestilling.OG ved i vad
det kan man sgu ikke. den skal man købe på en station. OG gæt vad, der har man
lukket sine billet salg så der kan man for lov at stå i kø rigtig længe i deres kiosk,
sammen med alle dem som skal købe mad og drikke. eller man kan forsøge
at aflure en maskine med trykfølsom tastatur som absolut ikke er trykfølsom .
så man ender med at bruge 5-7 min. på at smadder løs på med sine finger.
før man får en brugbar billet. mit råd til politikkerne er simpelt . sælg skidtet.til
nogle private som gider at bruge tid på for den flok padder der køre det nu er ikke
kompetente nok til at det nogen sinde kommer til af fungerer . ØJ ØJ hvor jeg glad for at have en bil

DSB Vejle Café

Få lidt styr på jeres chauffører.

Jeg har 2 dage i træk nu oplevet, at jeres toge er kørt for tidligt. Det har gerne været 2-3 minutter for tidligt, hvor jeg lige har kunnet se toget er kørt. Det har forekommet på henholdsvis Hvidovre st og Nørreport st (B-linien). Det kan ikke passe, at man skal møde 10 minutter før for at nå sit tog. Det er simpelthen for dårligt, jeg ser hellere at togene holder og venter og hermed kører til tiden.

Hilsen
Michael

DSB Vejle Café

Svigt i løfter om SMS ved manglende tog

Jeg nåede akkurat ikke mit tog her til morgen på Bispebjerg station og derfor måtte jeg vente 20 minutter på næste tog (5 min. er den normale ventetid); der gik endda 10 minutter før der blev givet meddelelse om svigt på F-linjen mod Hellerup over højttaleren. Der hvor kæden hopper af er at jeg forleden dag tilmeldte en sms-service som netop burde give mig den slags informationer - det skete bare ikke. Er jeg forundret over at servicen er piv-ringe? Næh, det viste jeg egentlig godt i forvejen; men for hver gang jeg oplever et svigt i servicen fra DSBs side; begynder jeg at tvivle mere og mere på rimeligheden i at betale de 13-14.000 kr jeg bruger hvert år på et periodekort frem for at lægge mine penge i en bil i stedet, som samtidig vil være mere pålidelig og troværdig end dsb.

Rune Hede Eskildsen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

Snydt

Jeg kom hjem til Danmark efter et år i udlandet. Jeg købte pladsbillet, da jeg ville sikre mig ikke at stå op under togrejsen til Fyn. Da jeg ventede, kom der besked fra højtaleren, at toget ikke kørte fra Kastrup, og at man skulle tage et andet tog ind til Hovedbanen for så at skifte. Så med 30-40 kilos baggage, kom jeg endelig ind til Hovedbanen og ventede på toget mod Fyn. Jeg spurgte en DSB-dame, hvad der så sker med min pladsbillet, som jeg havde købt for 30 kr. Tja, det var bare synd. Eller jeg kunne gå op og returnere den for 40 kr. - så jeg kan miste 10 kr. på at returnere en ugyldig pladsbillet DSB havde solgt til mig. Føj, siger jeg bare. Jeg blev jo ligefrem SNYDT!

Det kører godt

Den nye ledelse skal lige have en chance for at luge ud i alt det gamle, det er superdygtige folk med meget høj forretningsmoral og stærk vilje til at gøre det bedre. Jeg kører med stor fornøjelse med DSB på tværs af landet, jævnligt. Det er bare en dejlig rejseform. Togkioskvognene er en del af servicen og skal ikke bedømmes isoleret.
Der er selvfølgelig mange ting der kan gøres bedre, og det vil der altid være. Husk også på, at det hele er meget politisk og at der er rigtig mange helt unormale hensyn der skal tages sammenlignet med en privatejet virksomhed med tjenestemænd, nedarvede og dårlige tekniske løsninger og en kultur som man ikke ændre fra den ene dag til den anden. Så bedøm DSB på de ændringer der sker fra nu af, og ikke på de gamle ting.

DSB Vejle Café

Magen til korruption skal man lede længe efter! - Dog ikke i folketinget!

Priserne stiger år efter år og servicen falder hurtigere end tyngdekraften.. :/

Software i automaterne er forældet og hjemmesiden og kundecenter er tæt på ubrugeligt! DESVÆRRE!!!

Wildcard skal erstattes med rejsekort? Hvordan kan man være så stupid og give en service videre til en af de få på trustpilot der har formået at få endnu værre bedømmelse end jer selv?

Pt skal hvert eneste dansker betale over 3200,- for at gøre DSB gældsfri!
(18 mia underskud - 5,5mio danskere)
Men servicen daler stadigt! - Utroligt disse sindsygt højtlønnede chefer kan formå at være så kolde og kyniske og ligeglade med penge, blot pågrund af statsgaranti eller idioti. Jeg ved ikke hvad de tænker, tror heller ikke jeg vil vide..

Jeg er 22år og kunne gøre det bedrer! - Uden løn og med garanti!
- Ja i er velkommen til at skrive, nu i ikke tror på det!!!

DSB Vejle Café

Billet forklædt som klippekort - plattenslageri!

Man kan som bekendt købe sin billet og sit KLIPPEKORT til rejser i hovedstadsområdet (bus, S-tog og Metro) via sin mobiltelefon.
Mobilbilletterne koster det samme som almindelige kontantbilletter, men mobilklippekortet er uigennemskueligt!

Når man køber et mobilklippekort, får man 20 enkeltzoneklip, som man så kan indløse efterhånden som man får brug for dem. Hvis man fx skal rejse i 4 zoner indløser man 4 af klippene, og dette lyder umiddelbart simplere end almindelige papirklippekort, som er fastlåst til et bestemt antal zoner. MEN mobilklippekortet ofte er dyrere end papirklippekortene.
SÅ HVORDAN KAN DET VÆRE TILLADT AT KALDE DEM KLIPPEKORT!?

Eksempel:
Normalprisen på et mobilklippekort er 140 kroner, hvilket giver en pris på 21 kroner for en rejse i 3 zoner, mens et klip på et 3-zoners papirklippekort kun koster 18 kroner.

SÅ HVORDAN KAN DET VÆRE TILLADT AT KALDE DEM KLIPPEKORT!?
Det er meget misvisende - og desuden svært at forstå hvad idéen bag det er - ønsker DSB ikke, at deres kunder skal gøre brug af mobilklippekortet, eller hvad .. ?

Lav dog et mobilklippekort som rent faktisk ER et klippekort - altså til samme pris som pap-klippekortet - i stedet for det billet-platenslageri!

DSB Vejle Café

0 stjerner! Og så skød DSB sig i foden endnu en gang.

Ja, jeg havde mine udenlandske venner på besøg i Roskilde kom det frem at vi skulle en sviptur til KBH. Og der fandt vi ud af at DSB havde fjernet deres Orange Bytur, og henvist til et rejsekort... Som krævede dansk statsborgerskab... Og det er lidt svært at forklare hvorfor det skal være så dyrt at tage toget i Danmark?

Det forekommer mig dybt mærkeligt hvorfor DSB bliver ved med deres anti-markedsføring. På trods af at have en fantastisk kundeservice, bliver deres image simpelthen skudt ned af i form af vanvittige priser, og malplacerede rabatter og et "rejsekort" som er fem potter pis værd. Og der ser ikke ud som om at de har tænkt sig at gøre noget ved sagen - og hellere vil bruge manipulerende virksomheder til at skubbe kritikken ud af deres rampelys og levere underskud gang på gang.

Det kan godt være at vi skal være glade for at vi overhovedet har et Togbureau som kan føre os fra A til B uden brug af bil eller cykel, men i mine øjne er det et sørgeligt syn at netop danske DSB anvender dyre facistiske metoder til at sælge billetter sammenlignet med deres lignende togbureauer i Europa.

DSB's slogan burde være "Fordi det betaler sig at ikke at tage toget!"

DSB Vejle Café

Forfærdelig service. Togene virker ikke.

Jeg tager ofte tog fra Roskilde til Aalborg (IC togene). 90% af gangene har der været problemer. Overbookede vogne, A/C virker ikke, togvogne virker ikke. Har oplevet forsinkelser på 3 timer. Det er billigere og hurtigere at flyve, så det bliver det foretrukne transportmiddel fra nu af.

50/50

Jeg bruger s-tog hver eneste dag og jeg oplever ikke mange forsinkelser. Tilgengæld er jeg virkelig træt af weekendkøreplaner og, at når jeg en sjælden gang i mellem køber et klippekort er prisen altid steget? Jeg forstår det ikke - synes ikke pris og hvad man får for pengene hænger specielt god sammen!
Dog er jeg glad for s-toge natten til lørdag og søndag og at man kan få lov til at komme igennem Nørreport St efter kl 20 igen.

Danmarks sølleste betjening

Jeg har rejst med dsb i omkring 6. år, fordi min mor og far er skilt hovedsageligt, og når jeg skulle besøge sine venner rundt om i Danmark.

Jeg har oplevet utallige fejl fra Dsb's sidde, fejl billet og store forsinkelser.
Forsinkelserne skal siges er hovedsageligt på de lange strækninger.

Men det sker ofte at togene er forsinket.
At ditten og datten er sket, og de kommer med nogle reserve busser, som gør ens rejse 3 timer længere, hvor chaufførene ikke engang ved hvor de skal kører hen, og ikke er informeret om en ----.
At deres aircondition er i stykker i togene.
Når i (Dsb) er skyld i en forsinkelse/aflysning at man ikke kan få refunderet sin plads billet.

Der er utallige ting som gør DSB, Danmarks ringeste service

For dyrt

Flittig bruger af toget da jeg ikke har bil men hvorfor skal set være så dyrt? Synes da at det offentlige skulle arbejde på at gøre det endnu billigere også ud fra et miljømæssigt synspunkt.

DSB Vejle Café

Bøde med afladt mobil og billet på mobilen,

Den 1. januar rejser jeg fra odense til brøndbyøster. køber min bilet på mobilen. på DSB´s app til andriod da jeg er nåede Glostrup st, med s-toget er min mobil gået ud i mellemtiden og en kontrolør ville kontrplere min bilet men min mobil var uheldigvis gpet ud. men det kunne kontroløren ikke bruge til noget, men hun fortalte mig at huin var nød til at give mig afgiften på 750. kr. og at jeg jeg kunne blivbe ringet op af en DSB medatrbejder, hvor jeg bare skulle oplyse mit mobil nr. men da jeg snakker med den pågælende ansatte siger hun ikke kan hjælpe mig i forhold til det mobil nr jeg har oplyst oh hun vil oprtettehoolde afgiften over for mig. så kunne kjeg jo klage hv is det var det jeg ville. ( synes ellers jeg prøvede ret tydligt at forklare kontroløen at det ikke var en sms bilet, som de nok ofteset kommer ud for i s toget, men var købt via ders oficielle APP. ) så er det da fandme noget af en gåde hvordan hun så alligevel så siger til mig at jeg skal oplyse mit mobil nr til hende jeg skal ringes op af, og så kan hun se at jeg ville have betelt billen.

Skal lige næbnes at jeg både haf fået en mail brkræftelse på køb af bilen og selve biletten fra min rejse .

SYNES FANDE DET FOR DÅRLIGT AT I SKAL VÆRE SÅDAN OVER FOR JERS KUNDER.

SKAM JER!!!

Morten Nielsen, Christina, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

DSB Vejle Café

Hvorfor skal i være så hammer dyre?!

Hvorfor skal det koste mig 278,- at rejse fra Jylland til København? Det er jo ekstrem mange penge for så lille en rejse. Jeg kunne godt tænke mig en forklaring på hvordan DSB regner prisen ud, og hvorfor det bliver dyre de dage der er mange som rejser med? Man står jo ofte som sild i en tønde de dage.

Til sidst vil jeg sige, gid at der var et alternativ, så DSB kunne få noget konkurrence og der ville komme en priskrig!

Dejlig juleafslutning!

Så er man på vej hjem fra en skøn juleaften og er ved at være for sent på den, da afskeden med familien tager længere tid end forventet. Forpustet af at løbe som en gal, for at nå det sidste tog hjem, kan jeg høre DSB-fløjten i det fjerne og tænker: "Åh nej, jeg nåede det ikke"

Heldigvis ser det flinke DSB personale mig og holder toget tilbage og jeg bliver mødt med et smil og hilsen: " Det er jo kun jul en gang om året"

Og da jeg troede jeg ikke kunne blive heldigere, kommer personalet rundt i kupéerne og deler kaffe og pebernødder ud. Lige hvad jeg manglede inden den sidste gåtur hjem til varmen. Dejligt!

Glædelig jul DSB! Til forskel fra f.eks. Danske Bank, handler i hvor Danske Bank blot "snakker".

DSB Vejle Café

vinteren kommer bagpå DSB hvert år !!!!!

hvornår finder DSB ud af, at vi bor langt oppe mod nord, og at der er stor sandsynlighed for frost og snevejr..!!!

Vi tager med toget d. 23/12 kl 15.19, planmæssig afgang ; perfekt !. . Så holder vi i Fredericia, hvor der bliver oplyst, at der er problemer med sporskiftet ( det er da også mærkeligt, når vi bor i dette land højt mod nord ! ). Toget bliver således forsinket 40 minutter, hvor man bare holder og glor !. Så langt om længe ender toget på hovedbanegården, hvor man får oplyst at der er tekniske problemer, og at der skal skiftes tog. Selvom man holder på perronen er dørene selvfølgelig låst, og tiden går og går. Endelig finder DSB ud af, at man måske gerne vil ud, vi skal nå et fly i lufthavnen, og vi tager en taxi !. Da vi så kom til lufthavnen, var der lukket for tjek ind, da vi jo var forsinket. ( og hvem var skyld i det !!! ). Nu vil vi så tilbage med toget, og køber en billet kl 21.00 , for så at få oplyst senere, at dette tog er aflyst !!!!!!!!!!!!!!. Vi må så pænt vente på et senere tog. Nu står vi med en mængde problemer med job i Irland ( var netop taget med et tidligere tog for at være på den sikre side - men det var jo ikke nok ), og skal så bagefter finde ud af økonomiske kompensationer osv. DSB har et problem, få så lært at der måske kommer sne engang imellem, tag måske et smut til Finland eller Norge, og se hvordan deres materiel fungerer, i stedet for at købe alt muligt lort nede i Italien, som jo aldrig kommer til at virke. Det er IC4 historien jo også et tydeligt eksempel på. !!

Pedersen, Morten Nielsen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig