[REPLY]
Allemaal bedankt voor jullie reacties. Wou er bijna een iPhone bestellen, maar alles hieronder gelezen te hebben, zal ik dit zeker niet doen.
Wat me verbaasd is dat de site nog steeds online is! kan hier niet iets aan gedaan worden?? Want als je nu nog naïef zou zijn (zonder onderzoek verder naar de webwinkel), dan zit je nu met de gebakken peren.
Hierbij mijn verhaal...misschien dat ik anderen hiermee kan helpen.
Begin juni had ik een I-phone besteld bij Dutchfone, het duurde tot 23 juni eer ik die binnenkreeg. Uiteraard heb ik tussendoor mailtjes gestuurd naar het bedrijf om te vragen waar mn telefoon bleef. Helaas kreeg ik geen enkele reactie, ik moet zeggen toen voelde ik al wat nattigheid dat hier iets niet klopte. Inmiddels had ik een telefoon besteld bij de applestore (scheelde €20,- met dutchfone) en daar kreeg ik de telefoon keurig netjes binnen 3 werkdagen. Toen de telefoon van dutchfone uiteindelijk kwam op de 23e juni heb ik de telefoon ongeopend geretourneerd (aangetekend uiteraard) met het verzoek mn geld binnen 30 dagen terug te storten. Na 30 dagen geen geld terug ontvangen. Weer een aangetekende brief verstuurd met het bericht dat ik binnen 8 werkdagen mn geld terug wil of dat ik anders juridische stappen ga ondernemen. Gelukkig ben ik wel zo slim geweest om alles te bewaren (kopie aangetekende brieven, nota’s, correspondentie van mijn kant want van hun kant was er geen correspondentie e.d.). Na 10 werkdagen heb ik gebeld met een deurwaarderskantoor. Ik heb ze het hele verhaal uitgelegd en ze konden mij wel helpen. Het heeft inderdaad geholpen, ik heb mijn aankoopbedrag teruggekregen. Ik kreeg wel een bericht van dutchfone dat het geld was teruggestort. De reden dat het zo lang duurde was omdat het betalingssysteem kapot was…yeah right, tuurlijk is je betalingssysteem meer dan 30 dagen stuk!
De kosten voor een deurwaarder zijn best veel, maar als ik moet kiezen tussen niets terug of toch iets terug, dan kies ik voor het laatste. Ik zou nog verder kunnen gaan procederen voor de gemaakte kosten, maar ik heb daar helemaal geen zin meer in. Dit soort bedrijven zouden eigenlijk niet mogen bestaan, maar ik heb mijn lesje geleerd. Voortaan toch maar 20 euro meer uitgeven bij een erkende shop, want nu ben ik eigenlijk veel meer kwijt dan alleen de kosten voor een telefoontje…..
Ook hier; gewoon even een procedure via het kantongerecht en vervolgens de gerechtsdeurwaarder inschakelen. De tegenpartij laten veroordelen in de kosten.
Geen incassobureau want die kunnen feitelijk niets.
Vraag me af waarom de eigenaar van Dutchtone (nu T mobile met de rechten) niet reageerd via de rechter. De naam lijkt te veel op Dutchfone.
Vanaf moment 1 is de service superslecht. Toen ze nog in Purmerend zaten heb ik 5 keer aan de vaste deur gestaan. De winkel er tegen over verklaarde dat dit tientallen mensen per week overkwam. Ik heb afgelopen weken 4 voicemail berichten achtergelaten en 2 mailtjes. Ze reageren nergens op. Waardeloos!!!
Het zijn gewoon oplichters, dat is nu wel duidelijk.
Alle 4 en 5 sterren "beoordelingen" zijn door hun zelf geschreven.
Begin augustus een telefoon besteld en direct betaald. De levertijd zou 1-3 werkdagen zijn. Daarna niets meer vernomen, ook niet op mijn mails naar de status van de bestelling. Aangetekende brief verstuurd om de koop na 30 werkdagen te ontbinden en mijn geld terug te eisen. Daar ook niets op gehoord. Die 30 werkdagen zijn inmiddels ruim verstreken.
Ik heb een klacht ingediend bij Consuwijzer. Zo ga je niet met klanten om. Als ik mijn geld binnen 30 werkdagen ook niet terug krijg dan ben ik echt opgelicht! Dan misschien toch aangifte doen bij de politie.
Op 15 juli 2011 i phone besteld en betaald. Deze is tot op heden niet geleverd. na veel telefoontjes, lees voicemails ingesproken, en 2 aangetekende brieven en mails. nog niets van dutchfone gehoord.
Voor een ieder die niet tevreden is over dutchfone:
-doe online aangifte bij de politie
-bel consuwijzer en doe je klacht.
-tip kassa
Bij meerdere klachten gaan men actie ondernemen tegen dit
bedrijf. Ook al is het langere tijd geleden, meld het!!
Met z'n allen staan we sterk!
veel succes iedereen, die net als ik gaat procederen tegen dit KLOTE bedrijf!
Rutger vond deze beoordeling nuttig
Op 20 juli heb ik een samsung galaxy s besteld en BETAALD.
heb julle al zo vaak gemaild en gebelt maar jullie pakken nooit op of sturen niks terug.
je krijgt steeds zon rara centrale aan de telefoon
maar ik vind dit schandalig!
en heb dan van julie 1x een mailtje gehad op 10 augustes dat het nog 2 weken duurtde voor mijn telefoon en kreeg er een hoesje enz allemaal bij
ik vind dat jullie geen respect hebben voor de klanten!!
jullie zijn maar een wardeloos bedrijf! DUTCHFONE!
ik hoop maar dat ik deze week mijn telefoon heb, anders laat ik mijn geld terug storten.
en zorg ik er voor dat jullie bedrijf een slechte naam krijgt!
Op 7 juli 2011 een Samsung Galaxy SII besteld en betaald.
Mail ontvangen dat de betaling in orde was.
Nu (27 augustus 2011) nog steeds geen Samsung ontvangen!! Meerdere keren gebeld en gemaild, maar geen antwoord.
Reeds klacht neergelegd bij ECC eind juli, maar daar ook nog niets van gehoord!
Zal naar daar rijden iets opbrengen?
De site is nu (22 augustus) zelfs helemaal offline. Afgelopen week kreeg ik al een virusmelding te zien. Nu staat er: "We zijn bezig met het updaten van onze website, voor meer informatie, kunt u contact met info@dutchfone.nl opnemen"
Begin juli een iPhone4 besteld. Ik heb in het begin wel een telefoon opgestuurd gekregen, maar omdat deze zwart van kleur was, en ik een witte besteld had, heb ik deze meteen teruggestuurd. Had ik dat maar niet gedaan...
Ik heb nog wel een mail gehad met de mededeling dat ze de telefoon ontvangen hadden en dat ze zo spoedig mogelijk de juiste telefoon zouden opsturen. Met een excuses voor het ongemak. Maar ondertussen wacht ik dus nog steeds, ruim een maand na deze laatste mail.
Nou, ik lees hier exact mijn verhaal. Ik heb, en dit is niet om te overdrijven, maar misschien wel 100 keer gebeld. Eerst kreeg ik ook een simlock telefoon. Ik moest hem maar terugsturen en kreeg dan zsm een nieuwe. Dit is ondertussen denk ik 4 a 5 weken geleden.
3 weken terug kreeg ik ze eindelijk aan de lijn en werd mij verteld dat heel toevallig die dag de telefoon opgestuurd zou worden. maar nog steeds niets. Nu belde ik afgelopen zaterdag ( na weken geprobeerd te hebben), en kreeg ik ze ineens aan de lijn. Toevallig wordt de telefoon maandag verstuurd. nu is het dinsdag en heb nog steeds geen track and trace en dus ga er maar weer vanuit dat hij weerniet verstuurd is. Ik heb het geld begin juli overgemaakt maar nog steeds niets.
De bank kan het bedrag niet storneren omdat ik het zelf over heb gemaakt. en je kan nergens je beklag doen want de mail wordt niet beantwoord en de telefoon niet ogenomen. Ik ben razend !!!!
Ook -helaas- bij Dutchfone een telefoon besteld die ik een week later ontving echter een UK versie, geen stekker voor NL stroomnetwerk en bovendien gesimlockt itt wat was overeengekomen. Hierop heb ik gebeld en wonder boven wonder nam iemand op. Ik kon het toestel terugsturen en ik zou dan de juiste geleverd krijgen, niet dus. Niets ontvangen, geen enkele reactie op mijn mail, en op het telefoonnummer dat ik platbel wordt niet opgenomen. Als je gaat zoeken via google op de gegevens van dutchfone en de gegevens die openbaar zijn zoals het kvk register dan zou je wel kunnen concluderen dat het hier om zeer dubieuze praktijken gaat, zwak uitgedrukt. Voorheen was dutchfone, t-optie en er zijn nog een aantal andere websites die hier mee te maken hebben, dus zoek goed. Ik ga ze nu in gebreke stellen, consuwijzer heb ik geinformeerd, kassa heb ik getipt. Verder zal ik aangifte doen via de site mijnpolitie (ik hoop dat iedereen dat doet die gedupeerd is!!!) Je kan evt contact met mij opnemen om gegevens uit te wisseln over dit bedrijf.
Ik heb dinsdag 5-7-2011 een Samsung Galaxy S2 besteld.
Ik had gelijk het geld overgemaakt en kreeg daar woensdag keurig een bericht van dat het was ontvangen.
Ik heb ze daarna proberen te bellen, maar kreeg een voice mail bericht met de mededeling dat deze vol zat!! (vreemd) En het was tussen 15:00uur en 18:00uur!
Ik heb ze gelijk een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik deze zou kunnen verwachten, maar heb nog niets gehoord van ze.
Ik hoop de komende dagen toch echt iets van ze te horen anders zal ik stappen moeten ondernemen!
Ik heb ze woensdag aan de lijn gekregen en werd mij gezegd dat deze die dag opgestuurd zou worden. Ik kreeg dezelfde dag nog een track & trace nummer. Maar Donderdags was dat nummer niet bekend bij TNT. Vrijdags gekeken, maar nog steeds niet bekend!
Zaterdags stond er plotseling een bezorger met een klein pakketje. Uiteindelijk dus toch binnen gekegen. Was ook goed ingepakt.
Communicatie was met dit bedrijf zeer bedroevend.
Ondanks dat ik mijn telefoon wel binnen heb gekregen adviseer ik toch om hier niet te kopen!!
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Na een half jaar in het scherm van mijn Desire HD stukgegaan. Aangezien ik hem niet heb laten vallen o.i.d. wil ik dit onder garantie laten repareren.
Een half jaar geleden hem ik hem gekocht bij Dutchfone in Purmerend. Ik woon daar namelijk in de buurt.
Toen ik echter afgelopen week bij de winkel aankwam, werd mij verteld dat de winkel een andere eigenaar heeft en dat dit nu een compleet andere winkel is. En de huidige eigenaar gaf mijn een mobiel nummer om te bellen. Die zou van de oude eigenaar zijn.
Ik heb afgelopen week diverse voicemails achter gelaten, maar tot op heden niet terug gebeld.
Op de huidige website staat op het homescreen nog het nummer in Purmerend, echter deze is afgesloten.
Via contact staat er een nummer uit Amsterdam. Echter deze word niet opgenomen (diverse tijdstippen geprobeerd) en de voicemail box zit vol.
Ook op mails word niet gereageerd.
Ik koop dus niks meer bij deze winkel.......
P.s. Voor de garantie heb ik rechtstreeks contact opgenomen met HTC en dat loopt wel goed....
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Eind januari heb ik een iPhone 4 bij DutchFone gekocht. In april begon deze keuren te vertonen (toestel viel uit tijden het gesprek en hij liep ook vast). Halverwege maart heb ik deze aan DutchFone ter reparatie aangeboden. Afgelopen woensdag ( ongeveer 3 weken later ) heb ik bericht gekregen dat mijn iPhone vervangen is en dat een nieuwe krijg. Zo gezegd zo gedaan. Vandaag is door tnt post een nieuwe iPhone bezorgd. Volgende bestelling weer bij DutchFone.
Ik heb afgelopen vrijdag een Samsung Galaxy S besteld. Het was er niet binnen 24 uur dus even bellen, nummer is niet aangesloten, daarna nummer gebeld van veilig kopen op internet, niet te bereiken. Een mail gestuurd, helaas geen antwoord. Berichten op Google semden mij niet hoopvol.
Vervolgens gekeken op mijn aankoop en daar stond in behandeling mmm afwachten dus en ja hoor gisteravond een keurig mailtje met het track and tracenummer van de TNT en vandaag is de telefoon bezorgd. Nieuw, in t Engels, verzegeld kortom helemaal happy. Dutchfone zou iets aan hun communicatie moeten doen dan is t verder een prima bedrijf, dat is t enige wat ik er op aan te merken heb.
een tevreden klant
na 3 weken wachten en geen emails terug ontvangen of nog steeds niemand kunnen spreken aan de telefoon heb ik evengoed mijn blackberry vandaag ontvangen...
zonder factuur maja maakt niets uit ik heb m!
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Week voordat ik naar het buitenland vertrok heb ik bij dit bedrijf een iPhone4 besteld. Twee dagen later kreeg ik mail met mededeling dat m'n nesteling was verzonden. Toen kwam ik achter dat ik per ongeluk mijn adres verkeerd heb ingevuld, postcode van m'n bedrijf en huisnummer van m'n woonadres....
Heb met ze gebeld en ze hebben alles voor me opgelost. Ben erg dankbaar voor.
Via internet telefoon besteld. Dutchfone kreeg ze niet geleverd. Ze stelde voor om een ander toestel uit te kiezen, geld terug geven of wachten of een week later het toestel alsnog geleverd kon worden. Na een week kon het toestel niet geleverd worden. Zonder gedoe hebben ze het geld per ommegaande teruggestort. Ze zaten toen midden in een verhuizing. Toch zo netjes en correct afgehandeld.
Heb in december een Iphone 4 besteld en kreeg die een paar dagen later afgeleverd. Tot zover de goede ervaring.
Wat ging er allemaal mis:
- Was een engels model (op zich geen probleem), zonder daarbij een adapter voor het nederlandse stroomnet. Was wel toegezegd.
- Verstuurd in een envelop met bubbelplastic. What were they thinking?
- Geen bijbehorende factuur, terwijl ik specifiek een aparte naam en adres voor de factuur opgegeven had. Die heb ik gewoon nodig!
Vervolgens heb ik meerdere mails gestuurd met het verzoek de adapter en de factuur alsnog toe te sturen. Daarnaast heb ik ook meerdere keren gebeld met dezelfde vraag.
Op mails werd niet geanwoord, en via de telefoon werd elke keer toegezegd dat alles in orde zou komen. We zijn net met de facturen bezig, komt vanavond, het computersysteem word vervangen, morgen krijgt u hem, blablablabla...
Een maand na dato verscheen een factuur in de mail, met daarin verkeerde bedrijfsgegevens.... Pfff, en ik was er al moe van, krijg je dit. Daarop nog een mail gestuurd met het verzoek de juiste bedrijfsgegevens te vermelden op de factuur maar jullie raden het al.. Nooit meer iets van ze gehoord.
Ik kreeg nog wel op enig moment een adapter voor de stekker, weer in zo'n envelop met de polen door de envelop heen gescheurd. Dat verbaasde me niets kan ik zeggen.
Mijn indruk van dit "bedrijf" was dat het leek op een speciaal project voor schoolverlaters oid. Ik zou zeggen voor zowel het bedrijf als potentiele klanten, bezint eer ge begint
Begin mei 2010 een nokia aangeschaft via de website www.dutchphone.nl
Op zich hele scherpe aanbiedingen en ze hebben vele modellen zo op voorraad leverbaar.
Voordat ik bestelde even telefonisch nagegeaan of het wel echt was waar ik bestelde. Ze zijn niet lid van thuiswinkel of ander bedrijf waaraan je kunt zien dat het een goede onderneming is die zijn afspraken nakomt.
Aan de telefoon vertelde de eigenaar in gebrekkig Nederlands dat het lid worden veel geld per maand kost, maar dat hij echt zijn afspraken na zou komen.
Ik vond het redelijk en bestelde mijn telefoon die ik met I-deal betaalde. Het ging goed. De telefoon werd geleverd en met plezier deed ik het pakketje open dat met micropakket geleverd werd. Via de dutchphone.nl website staat GROOT vermeldt dat het met TNT werd bezorgd. Eerste reden tot argwaan. Bij het openen en controleren van de inhoud van het pakket kwam ik tot de ondekking dat er geen factuur bijgesloten was. Ik vond dit vreemd, want waar moet je naar toe voor garantie. Bij het verder bekijken van het pakket zag ik dat de handleiding ontbrak. Het leek wel een opnieuw samengesteld pakketje...
Ik heb gemaild 3 maal met verzoek de ontbrekende dingen in orde te maken. Verzoek werd per mail gehonoreerd, maar het is gewoonweg niet gedaan. De handleiding en factuur zijn nooit mee geleverd. Per telefoon informatie inwinnen leverde niks op. Ze vertikken gewoon te leveren wat in de doos hoort te zitten. Op de website van Nokia nog even nagezocht wat in het pakket hoort te zitten en daar staat duidelijk dat er een handleiding bij zit in het Nederlands! Het enige waar dutchphone in meedenkt dat je de handleiding zelf kunt printen (300 pag) waar geen hond dus aan begint. De mail die je bij de bestelling ontvangt is kennelijk je factuur. ( dit is een lullig mailtje met daar in je Imeinummer van de gsm)
Samenvattend: leveren telefoon voor schappelijke prijs en gratis autolader (bij dit model). Mist factuur en handleiding. Nazorg: bijzonder slecht, het geld is binnen. Geen aanrader voor mensen die zekerheid van een compleet pakket willen.
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
In december heb ik voor mezelf een BlackBerry bij dit bedrijf besteld. Bestelling en de levering was zeer goed verlopen. Daarom hem ik besloten om ook mijn dochter's iPhone bij dit bedrijf te bestellen. En ook deze keer hebben ze hun werk uitstekend gedaan. Bovendien ze zijn zeer scherp geprijsd. Vijf sterren zijn dik verdient.
Telefoon besteld, laagste prijs, snel bezorgd, telefoon OK. Het heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad om het juiste factuur thuis te krijgen. Maar uiteindelijk geregeld.
De ene dag besteld de volgende dag al in huis. Na ontvangt had ik nog paar vragen over de product. En daarmee hebben ze me geholpen hoe ik mijn simlock vrij iPhone 4 eerste keer kon actieveren voor gebruik. Prima bedrijf
Ik heb hier laatst een Iphone 4 besteld. Ik heb over de telefoon met 1 van de medewerkers gesproken. Hij beloofde mij diezelfde dag de telefoon op te sturen. Dit heeft hij ook netjes gedaan, de volgende dag is ie dan ook afgeleverd (in een ongeopende verpakking).
Het enige is: Ik heb een vermoeden dat deze uit het buitenland komt, gezien er een amerikaanse stekker in zat. Maar er zat wel een doosje bij met een "normale" stekker en een autolader. Dus ik mag niet klagen.
Tommie v V.
Ook ik heb problemen om een correcte afhandeling te krijgen met dit bedrijf omtrent de factuur na aanschaf van een Iphone.
Telefonisch zeer moeilijk te bereiken, eenmaal aan de lijn beloven ze dat de factuur morgen gemaild wordt.... een dag later uiteraard weer niets ontvangen.
Op emails reageren ze ook al niet, dus mocht er een probleem zijn kan je niet eens garantie claimen.
Ik koop bijna dagelijks via internetshops producten, maar heb nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt.
Levertijden van 3 dagen betekent eigenlijk 2 weken en mag je hopen dat je dan het product ook echt krijgt.
Voor mijn in ieder geval een bedrijf om nooit meer bij te bestellen.
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Ben naar de winkel geweest en heb daar 2 iPhones gekocht. Een rekening kon ik echter niet meekrijgen omdat 'de printer stuk was'. Ik moest mijn email achterlaten en de rekening zou gemaild worden....
Vervolgens heb ik nu de afgelopen weken 13 keer gemaild en gebeld over waar de rekening blijft, maar krijg geen enkele reactie op email en vage beloftes via de telefoon.
Ik heb die rekening nodig voor garantie en verzekering!
Na vandaag geef ik het op ze rechtstreeks te benaderen en zal andere wegen bewandelen.
Nog nooit zo'n slechte (web)winkel meegemaakt!
Een Blackberry 9000 hier besteld en na een kleine maand nog geen levering en geen reactie. Ik overweeg aangifte te doen van internetoplichting. mijn 300 euro is waarschijnlijk weg....
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Zeer slechte communicatie bij dit bedrijf. Je moet continue blijven bellen, ze nemen meestal niet op. Op e-mail wordt niet gereageerd! Afspraken worden niet nagekomen betreft terugbellen. Beter wegblijven hier mensen! mvg, Jan Verspoor.
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
Had de nieuwe Sony Ericsson X10 besteld, kreeg deze wel mooi binnen 3 dagen binnen maar toen....
het kwam in een envelop zonder factuur of iets dergelijks, de doos zag er goed uit alleen de officiële zegel ontbrak en de doos was met plakband verzegeld. toen ik het mobieltje zag, viel mij gelijk op dat er vingerafdrukken op stond. Toen ik de doos verder goed bekeek zag ik ook dat i.p.v. de nederlandse versie, ik een Engelse versie had gekregen. verder kwam ik er ook nog eens achter dat er een Simlock erop stond.
Mijn conclusie: een 2e hands telefoontje dat eigenlijk bij een abonnement hoorde.
Ik probeer nu al 5 dagen contact te zoeken, heb ze 1x aan de telefoon gehad en ik zou terug gebeld worden. dit was niet het geval, kreeg een e-mailtje met de vraag of ik kon beantwoorden. heb ik gedaan, maar geen contact meer van hun. Als ik ze aan de telefoon krijg ga ik gelijk mijn geld terug vragen, dan betaal ik maar meer voor een smartphone bij een ander bedrijf.
Ik ben een week later er persoonlijk heengegaan. verdomd 2 uur alleen heen om ze te spreken. Kom ik aan, winkel gesloten, terwijl op hun website stond dat ze open zouden zijn. Ik dus navragen bij andere winkels en ze waren wel eens open.
Uiteindelijk na zeker een half uur gewacht te hebben komt er een auto op het plein rijden, waarvan ik gelijk het vermoeden had dat dit de eigenaren waren van de winkel. ik vroeg (beleefd en netjes) of ik ze kon spreken over een bestelling, ik moest in de winkel wachten. Uiteindelijk mijn verhaal gedaan en hun vonden dat ze in hun recht waren. Na veel getrek aan het touw was ik nog niet in staat mijn recht te bewijzen (andere of geld terug).
Gelukkig had ik een andere reserve telefoon bij me en heb toen een vriend gebeld die werkt als politieagent te 'S Hertogenbosch. Hij was net klaar met werken en of ik even wilde wachten. Toen ik me eenmaal opnieuw in die rotwinkel vertoonde met ditmaal die vriend van die nog in uniform was, veranderde de zaak. ze pakte een andere Sony Ericsson Xperia X10 en liet deze zien en wilde hem opstarten en deze gaf dezelfde mankementen, namelijk niet Nederlandse (stond wel op de doos) en Simlock. Mijn vriend vroeg om duidelijkheid en uiteindelijk mijn geld teruggekregen, ik moest wel 3 dagen wachten. Dit uiteraard wel in de gaten gehouden en kreeg het terug.
Heb nu dezelfde soort telefoon gekocht bij Coolblue (zie mijn andere beoordelingen). Wel zielig dat ik eerst mijn vriend moest laten komen die bij de politie werkt, om ervoor te zorgen dat ik wel in mijn recht stond.
Eindconclusie: GA ALSJEBLIEFT NIET IN ZEE MET DIE BEDRIJF !!! MOCHT JE HET TOCH GEDAAN HEBBEN EN NIKS ONTVANGEN OF ZOIETS DERGELIJKS EN ZE REAGEREN NIET OF DOEN MOEILIJK. GA GEWOON NAAR DE POLITIE, ZE WETEN ER WAARSCHIJNLIJK AL VAN IN HUN SYSTEEM.
gebeurd in Juli/Augustus 2010
Jantjuh & Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
mijn telefoon is al 3 maanden bij ze in reparatie, ze bellen nooit terug, zijn telefonisch slecht bereikbaar
kortom, het verbaast me dat ze de tent draaiende kunnen houden
Cybertronics vond deze beoordeling nuttig
M'n Nokia N97mini die ik in maart bij dutchfone.nl aangeschaft heb, heb ik per ongeluk in de wc laten zwemmen.... :s.
Op 'n ''prijsvergelijk site'' ben ik opzoek gegaan naar Samsung Galaxy en deze was bij dutchfone.nl best geprijsd.
Zo heb ik m'n tweede toestel bij hun besteld. Net als vorige keer hebben ze op tijd en correct geleverd. Daarom vind ik deze 5* zeer verdiend.
Blackberry Curve 8900:
1. Geleverd in mei: wifi doet het niet, telefoon wordt niet teruggenomen ivm krasjes op achterkant (4 dagen gebruikt...), wel vervanging van wat niet werkt.
2. Redelijk snel dan toch een nieuwe gestuurd met het oude klepje en weer geleverd in juni: 2 weken gebruikt, telefoon valt heel snel uit.
3. Eind juli opgestuurd, eind augustus pas terug ivm dieven bij TNT!!! Telefoon doet het even maar houdt er na 1 dag toch weer mee opl
Inmiddels 10x telefonisch contact gehad met mooie verhalen en loze beloften.
Beloftes om terug te bellen worden niet nagekomen. Het initiatief ligt bij jou.
Dutchfone heeft 3x de kans gekregen een goed product te leveren, maar het lukt hen niet. Personeel aan de telefoon is aardig en redelijk correct, maar een goed product leveren blijkt te moeilijk. Waar komt die zooi vandaan?
Ze krijgen nog een kans. Wij zijn zeer benieuwd.
Ze updaten de site nooit ik had zaterdag een telefoon bestelt gaat om een sony ericson xperia X10 mini pro.. en heb vandaag opgebelt en nou zeggen ze dat ze die pas zaterdag weer op voorraad hebben.. echt het contact met jou dat is echt niks en nou hebben ze gezegd dat ik over 3 dagen mijn geld terug geboekt zou hebben.. als dat niet is ga ik maandag naar het bedrijf met een knuppeltje in mijn auto en ik stuur alle klanten weg die daar binnen willen komen.. ik heb net ontslag genomen dus ik heb tijd zat de komende week..
CKER NIKS BESTELLEN ZE ZEGGEN HELEMAAL NIKS ALS ZE HET NIET OP VOORRAAD HEBBEN
check de krant volgende week apparaten
trouwens ik heb nu een mobieltje gekocht met een bedrijf met waarborg garantie als het goed is morgen al binnen
+10 voor Chear.nl
Cybertronics & Rémon Kok vond deze beoordeling nuttig
Ik ben zeer tevreden met de site, het bestellen en levering ging perfect.
Ik had mijn BB BOLD 9700 om 17.00 besteld en ik had het de volgende dag rond 11.00 thuis. Toestel mankeerde niks en ik was zeer tevreden ermee.
Prijs was perfect, ik was rond aan het kijken voor de goedkoopste aanbieder van BOLD 9700, en zodoende kwam ik op dutchphone terecht. Scheelde mijn een kleine 100E vergeleken met andere aanbieders.
In de toekomst zal ik er zkr weer gebruik van maken want een beter gsmshop ben ik niet tegengekomen.
Mvg
Inter I
Ben een nieuwe klant bij Dutchfone.nl en daarom moest ik eerst achterhalen wat betreft prijzen en levering. Ik belde op om wat vragen te stellen. Aan de telefoon werd ik heel netjes en beleefd te woord gestaan. Geen verzendkosten binnen Nederland, is het niet geweldig... Een bestelling gedaan, wat trouwens tegen vijfen was, dus ik ging er al vanuit dat ik de bestelling over 2 dagen in huis zou hebben. De bestelling kwam die dag later al aan.
Ik ben zeer te vreden over Dutchfone.nl
Coopman vond deze beoordeling nuttig
Gezien een aantal negatieve ervaringen heb ik na het bestellen van een Blackberry Bold 9700 via email contact gezocht over de levertijd, ook omdat ik een aantal dagen op vakantie zou gaan. Ik kreeg prompt antwoord en iets later volgde ook nog een telefoontje met uitleg en informatie over het tijdstip van leveren. Het pakket werd keurig afgeleverd, in originele staat.
Prima service en dus een goede aankoop!
Coopman vond deze beoordeling nuttig
Vrijdagmiddag op m'n werk bestelde ik Sony Ericsson X10. Vrijdagavond las ik hier aantal negatieve recensies over dit bedrijf. Aangezien dat verwachtte ik mijn bestelling pas over 'n week. Tot mijn verbazing werd de bestelling echter al op zaterdag - de dag erna - afgeleverd. Uitstekend !!! Heb niets te klagen over DutchFone !!!
Coopman vond deze beoordeling nuttig
Vele malen contact proberen te zoeken, krijg laat of geen antwoord in gebrekkig nederlands.
Slechte levertijd, wordt geen antwoord gegeven op de vraag waarom het zo lang duurt.
Logo's van keurmerken zijn duidelijk gekopieerd en geplakt en niet offcieel
Kortom:
Ik betaal liever een paar euro meer in het vervolg bij een gecertificeerde webwinkel
Jantjuh vond deze beoordeling nuttig