Execution time: 188ms

GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Dymolabelwriter

2 BEOORDELINGEN

maandag 18 januari 2010

Goede Service en goed bereikbaar

Wij zijn een MKB bedrijf en waren op zoek naar een aantal nieuwe dymolabelwriters. Via jullie site, hadden we ze snel gevonden en gemakkelijk besteld. Omdat we nog een paar vragen hadden, hebben we nog gebeld en werden we heel vriendelijk geholpen. 4 sterren helemaal waard

maandag 18 januari 2010

Mooie site en heel duidelijk

Ik was op zoek naar een Dymolabelwriter, die een collega ook gebruikt. Op deze site had ik hem zo gevonden en besteld. Eenvoudig betaald met IDEAL en de volgende dag alweer in huis. Kortom, gewoon zoals het hoort. Ik bestel er de volgende keer ook gerust weer

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (2 Beoordelingen)

Dymolabelwriter Support

Over dit bedrijf

Dymolabelwriter Alle Dymo Labelwriter, Rhino producten, Label Manager, Letratag en andere Dymo producten in 1 (web)winkel. - Dymo, labelwriters 400, 400 Turbo 400 Twin Turbo, Letratag tangen,...

Contact informatie

Netherlands

Alternatieven voor Dymolabelwriter

70 beoordelingen

Notebooktotaal

Ilse Goude : "Ook ik kwam in contact met Roberto via www.notebookadvies.nl . Na overleg op het forum en de prijzen vergeleken te hebben met die van de officiël" Lees meer

47 uur geleden
69 beoordelingen

Voordeligedvds

G.H. Reumer : "Vlotte levering voor een goede prijs. Maandagmiddag besteld, woensdagmiddag al in huis. De afhandeling van de bestelling is bij Voordelige DVD's goe" Lees meer

dinsdag 24 augustus 2010
21 beoordelingen

Have2buy

ter Brugge : "Heb voor mijn verjaardag een laptop besteld bij deze webshop en deze werd geleverd met extra snelle service om hem op mijn verjaardag te kunnen ontvan" Lees meer

3 uur geleden

dymo · etiketten · hardware · label · labelwriter Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &