[REPLY]
Enige tijd geleden een bestelling geplaatst. Na 3 (!) dagen een email ontvangen met de melding dat een artikel niet geleverd kon worden. Ik had vervolgens nog maar 1 dag voor het feest. Vervolgens terug gemaild over eventueel een vervangend artikel. Op deze mail vervolgens helemaal geen antwoord gehad! Erg triest. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en na lange tijd mijn geld terug ontvangen...
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, mailtjes zijn duidelijk je kan je pakketje netjes volgen, snelle levering. Klanteservice ook mogelijk via de chat op de site is zeer makkelijk je word vriendelijk geholpen. Ook het omruilen voor een andere maat gaat gemakkelijk.
Ik was niet helemaal tevreden met mijn bestelling. Dit is supersnel en netjes binnen 1 dag opgelost. Prima klantenservice.
Het pakje dat ik besteld had voor mijn dochter bleek helaas niet meer leverbaar, ben hier keurig over opgebeld en zijn tot een oplossing gekomen. Helemaal top
Snelle service, goede prijzen en een zeer ruime keuze aan leuke pakken
Carnavalsdag 1: Als een FBI-agente door de straten en cafe's van Venlo. Carnavalsdag 2: Samen met een collega als Romeinse prinses Den Bosch onveilig gemaakt.
Alle pakken kwamen van e-carnavalskleding.nl. Deze site is echt een aanrader voor Carnaval, vrijgezellenfeesten of gewoon eens lekker gek doen. Snelle levering, super kwaliteit, goed advies.
Het is gewoon DE site om te bestellen.
Onze pakken kwamen ruim op tijd binnen! Met de carnaval veel plezier van gehad en ze liggen nu netjes in de verkleedkist voor volgend jaar.
Hele fijne site waar alle kostuums goed staan weergegeven. Pakken waren ook snel geleverd, zelfs net voor de carnaval nog. Erg tevreden hierover.
De pakken zijn van goede kwaliteit, de levering was erg snel en de site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Volgend jaar ga ik zeker weer een kijkje nemen op deze site!
Duidelijke site, veel keuze. Pakken waren heel snel geleverd, erg goede service!
Wat heb ik een slechte ervaringen met dit bedrijf.
Op de website van e-carnavalskleding.nl stond vermeld dat bestellingen voor 10 februari voor 23.11 nog verwerkt zouden worden. Dus op die vrijdagavond rond 21.30 besteld en via Ideal betaald.. Ik bestelde een pruik, panty en lieveheersbeest pakje voor onze dochter.
Woensdag 15 februari (vijf dagen later en slechts drie dagen voor carnaval) kreeg ik een mail met daarin de mededeling dat de pruik en panty niet geleverd konden worden. Heel vervelend, want ik had reeds andere aankopen gedaan die op deze outfit waren afgestemd. Ik mailde terug dat ik hier erg van baalde en de verzendkosten van het lieveheerstbeestpak dan ook graag gerestitueerd zou zijn ter compensatie. Ook gaf ik aan dat ik dit pakje desondanks toch graag alsnog zou ontvangen. Op deze mail kwam geen reactie.
Inmiddels is carnaval bijna voorbij, maar heb ik nog steeds geen lieveheersbeestpakje ontvangen. Terwijl ik wel al betaald heb. Ook is er nog niets gerestitueerd van de niet geleverde artikelen. Het telefoonnummer van de 'klantenservice' biedt ook geen hulp, er staat een voicemail aan, met daarop de mededeling dat je ivm met drukte moet mailen...
Niet te begrijpen dat zo met de klant (die reeds betaald heeft) wordt omgegaan. Inmiddels weer een boze mail gestuurd en wacht op een reactie. Ik raad iedereen af om op deze onbetrouwbare site te bestellen!
We hebben onze pakken niet meteen ontvangen, maar uiteindelijk heeft de site het recht getrokken door de pakken toch nog te kunnen leveren net voor de carnaval, en het zijn leuke pakken.
Ik ben al twee keer op korte termijn met een grote hoeveelheid pakken naar tevredenheid geholpen via deze site. Erg professioneel. Begrijpelijk dat ze vlak voor carnaval met de extreme drukte niet telefonisch bereikbaar zijn. Voor vragen een ticket aanmaken via de site en meestal in 1 of 2 dagen antwoord.
Site is overzichtelijk en pakken worden mooi weergegeven. Eventjes moeten ontdekken dat bij niet voorradige pakken niks staat aangegeven ' niet op voorraad' dit staat namelijk alleen weergegeven bij voorradige pakken ' dit pak is op voorraad'. Wellicht mogelijk om dit in de toekomst om te draaien of ten alle tijde weer te geven. Snelheid van reageren en leveren is top.
Ga zo door!
Wij zochten pakken voor een hele carnavalsgroep. Er werd door de medewerkster via de telefoon goed meegedacht. Zeker qua hoeden werden we op voordelige tips gewezen. De complete levering was snel en alles werd keurig in hoezen geleverd. Ook kregen we groepskorting, zelfs bij onze nabestelling.
Wij zijn blij met zo'n adres en zullen het iedereen adviseren.
Voor de carnaval een groot aantal pruiken nodig (>100), personeel was erg meedenkend (exemplaren om te passen, korting, snelle antwoorden, etc.).
De levering heeft ook binnen de afgesproken termijn plaatsgevonden en was prima in orde. Het beloofd dus een mooie vastelaovend te worden!
Een aanrader om snel en voor een scherpe prijs feest- of carnavalsartikelen aan te schaffen.
Op maandag een carnaval kostuum besteld. Op dinsdag via de mail een bericht gekregen dat mijn maat niet meer leverbaar was. Een ander kostuum uitgezocht via de site maar was wel duurder. Dit toch zonder probleem of extra kosten gekregen. Ik kan niet anders beoordelen als een prima bedrijf met een overzichtelijke site en uitstekende klantenservice.
Ik had mijn pak op donderdagavond besteld en zaterdagmiddag had ik hem al binnen. De maten van het pak was precies goed.
Ik had een pak besteld in maat XL. Bij aankomst bleek het pak niet veel groter te zijn dan een maatje S, ondanks dat er XL op de verpakking stond. Ik was hierdoor gedwongen het pak terug te sturen. Toen bleek dat men bij e-carnavalskleding geen antwoordnummer heeft en men geen verzendkosten vergoedt. Dit had als gevolg dat ik €6,75 in het putje heb moeten gooien. Daarbij was de afhandeling van het terugsturen van het product zeer onpersoonlijk en kortaf.
Ik raad het sterk af hier iets te bestellen: de informatie op de website is qua maten zeer karig en de afhandeling is zeer onpersoonlijk. Als alles goed is vanaf het moment dat je het krijgt, is het prima inderdaad. Als er echter iets mis is, kom je in de problemen.
Ich habe ein Kostüm in 2 Größen zur Auswahl bestellt. Eins musste ich zurückschicken. Es ist schon sehr kundenunfreundlich, dass ich das Porto für eine Retoure übernehmen muss, aber ich habe mich drauf eingelassen. Das Retourpaket war ordnungsgemäß frankiert und kam aber mit dem Vermerk "Annahme verweigert" zurück. Ich habe daraufhin per E-Mail Kontakt mit dem Kundenservice aufgenommen. Man behauptet einfach, dass das nicht stimmt, obwohl ich es schriftlich habe. Nun soll ich es nochmal schicken auf meine Kosten. Es geht um einen Warenwert von 31,45. Ich habe bereits für 4,80 zurückgeschickt und nun soll ich das nochmal bezahlen?? Nun liegt die Ware immer noch hier und ich kriege kein Geld zurück. Keiner sagt mir, was ich tun soll. Telefonisch erreiche ich auch niemanden. Was sind das für Geschäftsgebahren?? Es wird noch getoppt, dass es keine Kundenhotline mit einer deutschen Nummer gibt. Somit entstehen weitere Telefongebühren. Ich bin zutiefst enttäuscht!
nette en snelle en vooral foutloze levering.
Snelle communicatie via de mail.
Goedkoper dan andere sites
Ik heb al meerdere keren via deze site verkleedkleding en accessoires gekocht. Heerlijk zo'n vriendelijke webshop die zijn afspraken nakomt en ook nog telefonisch bereikbaar is!
Ik blijf klant en kan iedereen deze site aanraden!
Bedankt voor alles!
Pak binnen 24 uur binnen. Was er al van uitgegaan dat ik het niet meer ging halen gezien de korte deadline. Maar dankzij een erg vriendelijk personeel en een zeer snel levering heb ik het toch gehaald.
Ps feest de dag erna was ook super
De laatste bestelling betrof overigens atributen voor het haloweenfeest.
Ik had een pak besteld wat niet op tijd binnen zou zijn. Na telefonisch contact direct een vervangend pak geregeld wat de volgende dag al binnen was. Super vriendelijke en snelle service!
alles hat super schnell geklappt, auch eine Auftragsänderung wurde schnell und unkompliziert durchgeführt. Gaaanz großes Lob :-)
Op maandag had ik een pak besteld voor de vrijdag. Op woensdag kreeg ik een track en trace code, en het zou de dag erna bezorgd worden. Dit is niet gebeurd. De daar op volgende dagen heb ik meermalen per dag per email contact gehad met het bedrijf. Steeds werd mij verzekerd dat het pak de volgende dag bezorgd zou worden (vrijdag, zaterdag, maandag). Echter op dinsdag kreeg ik ineens bericht dat het pak op de voorgaande donderdag bezorgd was op mijn huisadres om 17.31. Ik was echter die dag pas tegen middernacht thuis, en woon alleen. Dit is dus absoluut onmogelijk. De reactie was dat er dan vast iemand anders in huis was geweest die het pakket had aangenomen. Wie dan vraag ik me af? E-carnavalskleding blijft volhouden dat ik het pakket wel degelijk heb aangenomen en dat ik het maar uit moet zoeken met Post NL.
Ik krijg geen enkele tegemoetkoming, of zelfs maar een antwoord op de vraag waarom eerst tot drie maal toe beweerd werd dat het pak op een andere dag bezorgd zou worden. Ik ging uit van een herzending, zoals vaker gebeurt.
Ondertussen heb ik geen pak (het was toch al te laat), geen geld, en een nare bijsmaak van de hele gang van zaken.
Laat deze winkel links liggen, en kies er een die wel lid is van een brancheorganisatie.
Allereerst een goede service! Had wat vragen over de levertijd en de maat van een artikel op de site, maar prima geholpen aan de telefoon met deze vragen. Toen ik eenmaal iets ging bestellen, heeft men veel moeite voor me gedaan om de artikelen ook echt voor de juiste dag geleverd te krijgen. Had de spullen op een maandag besteld en had ze voor donderdag nodig. In eerste instantie zou alles er pas op donderdag zijn, maar door wat extra moeite aan hun kant was alles er dinsdag al (binnen 24 uur dus!)! Men denkt mee in oplossingen in plaats van wat er niet kan. Fijn!
snel geregeld! zondag besteld dinsdag in huis!
Prijs ook helemaal oke
kwaliteit kan ik nog niets over zeggen, maar alleen het fijt dat de verpakking van het kledingstuk er perfect uit ziet al een goede beoordeling daar op!
Heel te vreden over de kleding mn zoontje is er super super blij mee as vrijdag zal hij schitteren op het clowns feest.
dank u wel ook snelle levering helemaal top,
jullie staan in mn geheugen:-)
bedankt Leonie
Eind september bestaat mijn bedrijf 25 jaar. Wij organiseren dan ook een groot feest met het thema: Oktoberfest. Ik was dan ook op zoek naar 70 tiroler outfits, voor zowel mannen als vrouwen. Gezien de grote bestelling heb ik even contact opgenomen met een medewerker van de winkel. Zij hebben mij uitstekend geholpen en geadviseerd. De producten zijn van een goede kwaliteit en er was ook sprake van een snelle levering. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Voor een tv-programma was ik met spoed opzoek naar een zeer specifieke outfit. Ondanks de soms wat mindere bereikbaarheid van e-carnavalskleding hebben ze mij super geholpen toen het pakket verkeerd geleverd was & waren ze zelfs bereid buiten de openingstijden te hulp te schieten. Verder was is het kostuum volledig naar wens. Zeker een aanrader!
Met zaterdag de Gaypride in het vizier nu al alles binnen! Goedkoop, snel en vriendelijk! TOP!
Een tijdje geleden spullen besteld, personeel was vriendelijk en adviserend, denken tenminste mee. Levering na betaling was snel en compleet, ben erg tevreden ga hier de volgende keer beslist weer mijn spullen kopen. Ik herken de negatieve uitlatingen over dit bedrijf helemaal niet, heb alleen maar goede ervaringen, TOP webwinkel.
Ich habe gute Erfahrungen mit dem Shop gemacht. Für eine größere Veranstaltung stand ich über vielen Wochen mit den Ansprechpartnern von Bema Shopping in Kontakt und ich kann nur einen sehr netten Service bestätigen. Die Bestellungen (Muster) wurden im Vorfeld zügig nach Deutschland geliefert und auch die Abwicklung der letztendlich großen Bestellung von 110 Kostümen hat reibungslos geklappt.
Das Preis-Leistungsverhältnis war für unsere Bedürfnisse (einmaliger Einsatz der Kostüme) absolut in Ordnung.
3 dagen terug heb ik bij e-carnavalskleding een bestelling gedaan voor ons feest komend weekend. De producten zijn binnen 24h al bij mij aangekomen. Geweldige kostuums van een goede kwaliteit. Ons feest kan beginnen!
Jammer dat het antwoord suggereerd dat de klant niet fatsoenlijk met het product is omgegaan! In onderdelen teruggestuurd (lees 2) , omdat het pak ook in 2 onderdelen is opgestuurd! Ook in dezelfde plastic zak want het is voor mij niet mogelijk een zo 'n zelfde zak van bijna 2 meter elders aan te schaffen. Via de telefoon is dit ook bevestigd door een medewerker, echter nu wordt het door dit antwoord weer ontkracht.
Dat de doos beschadigd was en veel te groot voor dit pak wordt ook niet meegenomen in het antwoord. Een iets andere kleur zie ik ook anders, want groen of bruin is volgens mij een totaal andere kleur.
Het ergste is nog dat dit bedrijf onze goede bedoelingen en de zorgvuldige verpakking ( dezelfde als de opgestuurde ) in twijfel trekt. Er is nb. geen bewijs dat wij dit bewust zo zouden hebben gedaan. Geen coulance , geen begrip, en geen klantvriendelijkheid in mijn opzicht. Dit antwoord roept alleen maar meer weerstand op. Nooit meer daar kopen!!!!!!!!!
Joeri vond deze beoordeling nuttig
In reactie op meneer Ruijsink zijn commentaar het volgende:
Meneer heeft net voor carnaval bij ons een kostuum besteld. Dit kostuum was bedoeld voor de carnaval. Aangezien de gewenste kleur niet meer aanwezig was van het sjeik kostuum hebben wij i.v.m. de spoed een exemplaar in een iets andere kleur gestuurd. Nadat meneer deze heeft ontvangen heeft hij het kostuum eerst gepast. Dit passen is bij al onze klanten zonder meer toegestaan. Vervolgens is het kostuum retour gekomen. Het kostuum was niet meer verpakt in de originele verpakking en in onderdelen in een doos aangetroffen. Onder die omstandigheden is het kostuum niet meer verkoopbaar en kunnen wij niet tot terugname overgaan. Wij zijn zeer coulant met retouren en het terugstorten van geld, maar wij mogen wel verwachten dat de klant fatsoenlijk met de producten omgaat. Dit was in dit geval zeker niet zo!
Half december 2010 al een carnavalspakje besteld voor onze dochter, keer op keer gezeur dat ze onze betaling niet ontvangen hadden.
Kopie van bankafschrift diverse malen gemaild.
Half februari 2011 nog geen carnavals pakje ontvangen, keer op keer klagen dat we nu toch wel eens iets wilden ontvangen.
Diverse malen gebeld maar er neemt niemand op, alleen een bandje dat ze te druk zijn.
Na veel zeuren gaven ze toe dat ze onze betaling binnen hadden maar het betreffende pakje was inmiddels niet meer leverbaar.
We hebben ons geld terug gehad maar geen pakje voor onze dochter.
Wij bestellen nooit meer iets bij dit waardeloze bedrijf.
In reactie op bovenstaand bericht:
Wij hebben de zaak nader onderzocht en helaas vast moeten stellen dat er bij deze klant door de enorme drukte voor carnaval iets fout is gegaan. Wij vinden het jammer dat dit zo gelopen is. Graag verzoeken wij u om met ons contact op te nemen. Zodat we na kunnen gaan wat er precies fout is gegaan en dat wij ervan kunnen leren.
Ik kan me voorstellen dat het voor de carnaval druk is maar voor zover ik verstand heb van online winkels wordt de voorraad door het webwinkel systeem bijgehouden. Dus als je iets besteld dat op voorraad is zou het ook op voorraad moeten zijn. (we hadden hier al rekening meegehouden dus de pakjes die we besteld hadden waren eigenlijk al 2de keus om dat de 1ste keus niet op voorraad was)
Bij de bestelling zelfs al als opmerking er bij gezet dat mocht er een artikel niet op voorraad zijn ze contact moesten opnemen.
Na een paar dagen opeens een mailtje dat niet alle artikelen op voorraad waren en dus DE HELE bestelling geannuleerd zou worden. Ik heb daarop meteen gebeld, maar kreeg een bandje aan de lijn met de mededeling dat het te druk was om telefonisch bereikbaar te zijn en dat ik voor dringende zaken moest mailen.
Meteen gemaild met de vraag wilke artikelen niet op voorraad waren en er maar meteen bij gezegd dat ook een deel levering wenselijk was.
Geen enkele reactie mogen ontvangen. Carnaval is nu bijna voorbij, het geld (meer dan 200,-) is nog niet terug gestort en pakjes hebben we nog snel ergens anders moeten halen!!!
Dubbele uitgaven en niets om er tegenover te zetten.
Ben benieuwd of het geld nog ooit terug komt of dat het bedrijf weer eens bereikbaar wordt.....
Wij hebben van Dhr. Ramakers een bestelling ontvangen op 23-02-2011 om 22.08
Deze bestelling is op de volgende werkdag in behandeling genomen. Een aantal artikelen was door de enorme vraag kort voor carnaval niet meer leverbaar. Wij hebben de order van meneer op 28-2-2011 geannuleerd en het geld is diezelfde dag nog gestorneerd. Van de annulering heeft meneer direct via de mail bericht gehad. Sneller werken in deze drukke tijd is nauwelijks mogelijk. Jammer dat dit tot zo'n reactie leidt.
Bij deze carnavalskleding besteld voor zoon en dochter, ik moet zeggen het kwam snel maar toen begon de ellende. Het pakje van mijn zoon was ok nik sop aan te merken. Maar mijn dochter hadden ze het verkeerde pakje toegezonden(wel met de duurdere prijs van het eigenlijke pakje).
Ik terugsturen en tot mijn verbazing 6,75 verz kosten moeten betalen.
Tot nu wacht op reacties van hun na herhaaldelijk emailen, telefoon nemen ze niet, om eerlijk te zijn heb me en nu nog steeds groen en geel gergerd. Mensen bestel maar mooi ergens anders, ik weet nog steeds niet of ik mijn geld wel terugkrijg te weten 30 euro.
R Aretz
In reactie op bovenstaand bericht:
Op 11-02-2011 heeft meneer een bestelling bij ons geplaatst. Deze bestelling is op 17-02-2011 verstuurd. Nadat meneer deze ontvangen had heeft hij direct met ons contact opgenomen per mail. Wij hebben deze klacht direct behandeld en al op 18-02-2011 hebben wij de klant het geld van de gehele order inclusief verzendkosten gestorneerd.
De weken voor carnaval lopen de wachttijden aan telefoon op. Met een telefoonteam van 7 man doen wij er alles aan om de wachttijden kort te houden. Er zijn helaas dagen dat dit moeilijk is. Speciaal daarvoor hebben wij voor bestaande klanten een ticketsysteem. Hier kan de klant een bericht sturen dat binnen 24 uur wordt beantwoord. Wij doen er alles aan om de service zo optimaal mogelijk te laten zijn. Helaas is dat bij deze klant niet het geval, wat ons extra aanspoort om het komende seizoen een nog betere telefoon bezetting te organiseren.