[REPLY]
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
Ik heb onlangs de sportcaddy van Vitesse bij jullie besteld. Ik vond het wat omslachtig om te doen maargoed. Het nadeel vond ik wel dat ik er vier weken op moest wachten. Bij alle andere artikelen zag je staan: Vandaag besteld, morgen in huis, behalve bij dit bestelde product, daar stond bij vier weken wachttijd. Ik had een verjaardag en beloofd dat hij dit zou krijgen maar hij moest er vier weken op wachten. Hij werd wel netjes en goed verpakt bezorgd.
prima service, snelle levering.
Probleemloos verlopen!
Ik zocht voor mijn dochter een karaoke set en Easy2order was de goedkoopste. Wel mijn twijfels omdat ik de site niet kende, maar achteraf ging het allemaal perfect.
Ik vind deze site een aanrader. Als ik de volgende keer iets zoek, zal ik hier zeker weer komen.
ziet er perfect uit
Het bestelde product werd heel snel geleverd. Bij het uitpakken bleek iets defect te zijn. Meteen gemeld en dit werd ook weer direct opgepakt. Prima service, geen moeilijk gedoe, gewoon het probleem opgelost. We kregen zonder moeite een nieuw onderdeel toegestuurd, kosteloos. Fantastisch.
Ook het betalen achteraf vind ik een groot voordeel.
Zeker een reden om er nog eens te shoppen!
Uitstekend Produkt , beviel mij beter dan verwacht .
Snelle levering na betaling , toch een paar opmerkingen . Het is op mijn adres in Belgie geleverd . Maar op het pakket stond wel Nederland vermeld ipv Belgie . De link naar het tracking nr werkte ook niet , gaf foutmelding . Heb bestelling dan ook niet kunnen volgen . Voor de rest alles ok en snel . Ik geef toch nog 4 Sterren . Bedankt !
vandaag besteld en morgen geleverd
perfect
Ik heb op zaterdag een Space scooter besteld. Wilde betalen met Ideal, maar dat ging op een of andere manier niet goed. Toen moest ik met bankcontant betalen en dacht ik... daar gaat de snelle service. Maar op dinsdag middag werd het al netjes thuis bezorgd. Ruim op tijd voor mijn dochters verjaardag. SUPER.
Zeer goed. Snelle levering. Helaas geen communicatie over de levering.
Correct in de afhandeling en zeer snelle verzending. Goed materiaal.
erg snel,, alles compleet en goed verpakt
Veel sneller dan gedacht, binnen 2 dagen, ontving ik mijn bestelling.
De dag dat ik deze online winkel ontdekte was voor mij een van de weinige geluksdagen, voor weinig centjes was ik goed uit de brand geholpen met een artikel waar ik dringend behoefte aan had, zat namelijk door een verbouwing van de woningstichting plots zonder deurbel en waarempel easy2order had hem wel, en snel !
Dit is een bedrijf waar je snel je producten toegezonden krijgt en bij klachten snel en netjes behandeld wordt. Wij hadden een mp4 speler met een kapotte usb opening, hier kregen wij een nieuwe voor.
De door mij bestelde en geleverde apparatuur is snel en goed geleverd. Na een geconstateerd gebrek werden de nieuwe elementen probleemloos nageleverd. Ook hier ging relatief weinig tijd overheen. Conclusie: zeer tevreden.
Ik ben zoals eerder bij aankoop bij easy2order.nl zeer tevreden over de snelle en goed uitgevoerde levering van 4 stuks mp4 spelers.
Ik kan oprecht iedereen dit bedrijf aan bevelen.
Makkelijk te bestellen, netjes verpakt en zo in huis!!!!!!
De toezending duurde langer dan verwacht, maar het resultaat is gewoon goed.
Deze bestelling is heel goed verlopen en netjes bezorgd.
Wij zijn heel tevreden over de service!
Toen de karaokeset van onze dochter ter reparatie binnen de garantie naar hen werd teruggezonden. Bleek deze niet te maken en was dezelfde kleur niet leverbaar. We waren erg blij dat ze nu 2,5 maand lang een leentoestel kreeg in een andere kleur. Nu de goede kleur weer leverbaar is, kregen wij bericht dat we het leentoestel mochten terugsturen en dat ze nu alsnog een hele nieuwe roze krijgt!
We wachten vol spanning op de post! Mijn dochter helemaal blij!
Easy2order bedankt!
Bestelde artikelen keurig op tijd ontvangen, goed verpakt en direct in gebruik genomen.
Product besteld voor 21.00uur en inderdaad de volgende dag geleverd. Ideaal.
snelle levering, goed verpakt, duidelijke website
Ik ben erg tevreden over de levering van easy2order. Ruim assortiment, makkelijke betaling, snelle levering.
Snelle levering; Duidelijke feedback via e-mail.
Precies wat je verwacht bij een internetbestelling.
ik heb een mp3 speler gekocht voor mijn dochters, en die bleek het bij voorbaat al niet te doen. terug sturen hoefde niet en er werd die zelfde dag nog een nieuwe opgestuurd die het wel gewoon deed. ik hoefde de 1ste mp3 speler ook niet terug te sturen (was ook niet zo'n hele dure),
dus geen extra kosten hoeven maken.
gewoon een geweldige service dus.
Ik ben er erg tevreden over. Een hele klantvriendelijke en snelle service.
Ik had gebeld met Easy2order.nl dat mijn afstandsbediening kapot was en moest het even per mail doorgeven. En tot mijn verbazing had ik binnen 2 dagen een nieuwe afstandsbediening en ook nog es kosteloos!! Nou dat dit nog kan in Nederland super service!!!!!
Alles prima gegaan, snelle levering, fijn produkt. Wel vond ik het een idioot grote doos waar het produkt in zat. (douchekop). Wel 30 douchekoppen pastte er in.
Ik heb contact gezocht met Easy2order met een vraag. Ik heb voor mijn zoon vorig jaar een SpaceScooter gekocht bij een winkel die ondertussen failliet is gegaan. Het betrof hier een grote franchise-keten. Bij het hoofdkantoor konden men mij niet helpen met het leveren van een asje van het voorwiel dat is kapot gegaan.Ik heb gezocht op het internet naar iemand die mij kon helpen. Ik kwam uit bij Easy2Order. Easy2order is voor mij aan het zoeken gegaan en hebben het asje gevonden en op de post gedaan. Hierdoor kan onze zoon wederom gebruik maken van zijn SpaceScooter. Ik stelde nog de vraag over de kosten en daar wilde men niets van weten! Dit terwijl wij nog niet eens klant zijn. Nogmaals enorm bedankt voor jullie hulp, mede namens de kleine. Johan
Jullie doen precies wat jullie zeggen. Dit was voor mij de eerste keer en alles klopte. Aangeraden bij een vriendin, die jullie ook nog niet kennen. Als ze wat zoekt, gaat ze op jullie site kijken
Alles was goed behalve het produkt er zaten beschadigingen op.
Verder was het niet wat ik zocht