[REPLY]
Gewoon vooral doorgaan met de service en het belangrijkste de snelle levering.
10+++++++
snelle levering, fijn dat je de levering kan volgen via de track and trace site
Super! Zal zeker nog aankopen doen.
Snelle service
Maandag besteld en dinsdag al binnen.
Supersnel en discreet verpakt.
Ook de prijs was lager vergeleken bij andere webshops.
En erg attent was dat er op de website een gratis artikel te bestellen was, wat ook netjes meegestuurd is.
Al met al een tevreden klant en zal zeker vaker op de site kijken.
jammer dat post.nl niet binnen het aangegeven tijdvak bezorgde.
Ben heel blij met de gekochte artikelen. Mijn partner en ik voelen ons zo goed!!!!!
moet je ook doen
easytoys beveel ik van harte aan iedeereen aan easytoys heeft veel erotische dingen op voorraad.
veel aanbod, goede en snelle service. ook als het om retouren gaat.
Indien opportuun, zal ik dit bedrijf graag aan mijn vrienden aanbevelen.
Easytoys is een goede webwinkel. Het assortiment is uitgebreid, de prijzen redelijk, ze hebben alles op voorraad en de levering is razendsnel.
Leuk product dat bijdraagt om de spanning te verhogen.
Beetje jammer dat mijn opblaaspop lek is aangekomen
Helaas niet op tijd voor onze date, maar gaan er zeker veel plezier van hebben
de levering was prima, snel en discreet
het product echter , de pussy sucker, doet zeker niet wat wordt beloofd helaas
(Voorlopig) niets bij ze bestellen. Eerst eens kijken hoe dit verder gaat.
Had chase hunter dildo met ziignap besteld !!! Zuignap werkt niet ! Heel slecht afgewerkt en koste heeeel veel geld
Op donderdagavond laat een bestelling geplaatst, geheel volgens verwachting op zaterdagmiddag bezorgd (geen verzendkosten bij mij). Snel, discreet en het juiste product en ze waren met dit product nog veruit de goedkoopste ook. Prima site
De bestelling was niet leverbaar toen ik het bestelde. De dag erna kreeg ik een berichtje dat het al verzonden was! Top service voor weinig geld.
Zelfs de nieuwsgierige postnl medewerker kon de herkomst niet bepalen, weer een pluspunt!
Wilde afzender/bedrijf weten, hele pak heeft hij onderzocht.
Doos was gescheurd bij het afhalen van pakket waardoor de inhoud zichtbaar was. wel snelle levering.
Heel veel artikelen. Alles goed aangegeven. Ook met nuttige advies in gebruik.
Al de door mij aangekochtte speeltjes zijn mooi verpakt en gaan hun doel =niet=voorbij.
Voor het eerst heb ik bij deze firma wat besteld. Alles klopt en voltte levering.
Zal er zeer zeker weer bestellen als ik iets van dit soort artikelen weer nodig ben.
Ik vind het ei wel erg veel lawaai maken niet echt discreet te dragen
De door ons bestelde artikelen werden vlot en snel afgeleverd. Het geheel was goed verpakt en de producten zijn van een goede kwaliteit
Overzichtelijke site, zeer snelle bezorging
ik zou een ander bedrijf inschakelen
5 stars service een snelle en correcte afhandeling een voorbeeld voor veel firma's zal zeker aanbevelen uitkijkend naar een volgende bestelling
Koop gerust bij deze webwinkel. Alles is prima voor elkaar.
Ik ben zeer tevreden over de gedane zaken met Easytoys.nl
Snelle levering, producten van top kwaliteit