We are hiring!

• BEOORDELINGEN (4.222)
  • riet
  • 3 Beoordelingen

zeer goed

ik heb gisteren (vrijdag) een bestelling gedaan voor 2 boeken het is nu zaterdag morgen half 11 en ze hebben net mijn bestelling gebracht ik ben al over de 30 jaar lid bij eci en nog nooit heb ik een late of helemaal geen bestelling gehad.complimenten voor eci

Featured review of eci.nl

eci.nl

Prima service en kwaliteit.

Een prima bedrijf om online boeken en/of cd's te kopen.
Als een product onverwacht niet voldoet is het nooit een probleem om het terug te sturen.
Ook telefonisch goed bereikbaar wanneer je vragen hebt.

Zeer teleurgesteld

Altijd een heel tevreden klant geweest. Ik woon buiten Nederland en heb al een groot aantal boeken via ECI gekocht. Op 19 maart jl. deed ik een bestelling (en betaling!) voor 2 cadeaubonnen die aan iemand in Nederland gestuurd moesten worden. Op 21 maart nog steeds "in behandeling". Reactie op 22 maart van ECI: "het duurt iets langer dan u van ons gewend bent." Op 26 maart nog niets. ECI zegt: "wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie geven." Vandaag 29 maart staat er nog steeds dat de bestelling "in behandeling is". Het gaat notabene om cadeaubonnen, die zijn toch niet uitverkocht!!? Op deze manier blijft er van het positieve gevoel dat ik altijd bij ECI had maar bitter weinig meer over.

Geachte mevrouw de Kruijf,

Ik vind het jammer om te lezen dat de bestelling van de cadeaubon zo lang duurt. Ik wil dit heel graag voor u oplossen. Om dit te kunnen doen wil ik u verzoeken om uw klantnummer door te sturen naar Webcare@eci.nl. Dan zal ik kijken wat ik voor u kan doen.

Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Webcare@eci.nl

• T. Croeze
  • Soesterberg, NL

Tevreden klant

Ik ben een fervent lezer van boeken en ik heb vanavond een heleboel (helaas negatieve) beoordelingen gelezen. Ik snap er niets van, ik ben al vele jaren lid van ECI en heb eigenlijk nog nooit klachten gehad, zowel in de winkels als via internet niet.
Bij deze wil ik dus even melden dat ik een tevreden klant ben(heb net weer 7 boeken besteld) en dat ik dat, zoals het er nu naar uit ziet, nog jaren zal blijven.
Ga zo door ECI.

• Jacqueline
  • Eindhoven, NL

Boekenweek

Heb ik gisteren een bestelling gedaan en nu blijkt het boek een VIP boek te zijn, en zit er in mijn pakje geen boekenweek geschenk.
Wat een waardeloze regeling ik kwam daar pas achter toen ik het pakje opende anders had ik zeker niets besteld!
In elke boekenwinkel, op internet of in de bibliotheek krijg je het boekenweek geschenk als je boven de 12,50 besteld maar niet bij ECI!
Hou goed vol zo dat kost klanten zoals ik.

Super

Ik had een hele negatieve melding over ECI staan, maar ik moet zeggen puik afgehandeld ECI! Binnen 24 uur belden ze me, moet nog wel wat administratiekosten betalen maar ze hebben het verder geweldig opgelost! Thanx!

Antwoord van eci.nl

Ik vind het vervelend om te horen dat je vanwege je verhuizing in een incassoprocedure bent beland. Ik kan mij goed voorstellen dat dit erg verwarrend is.

Ik wil dit graag voor je op orde maken! Om dit te kunnen doen wil ik je verzoeken om je klantennummer en referenitenummer en te sturen naar webcare@eci.nl. Zodra ik de e-mail heb ontvangen ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen!

Webcare@eci.nl

• Rodin
  • Den Haag, NL

Nog afwachtend

Ik heb gisteren om 15:20 mijn bestelling geplaatst het is inmiddels de dag later 11:16 en de status is nog steeds in behandeling.
Hopelijk krijg ik later op de dag nog een reactie...

Tot nu toe geen goede beoordeling maar die 3 sterren kunnen er altijd meer worden.

UPDATE:Mail ontvangen, afwachten wel een beetje jammer dat ze dan een verkeerde levertijd op de site plaatsen, maar het is niet anders.

Update 2: Meteen iets gedaan met de reactie, bijna 3 uur na mailwisseling een bevestiging, dat is nu service.
Super! Nu maar afwachten extra ster is wel verdiend.

Antwoord van eci.nl

Het is begrijpelijk dat je de bestelling al in huis had willen hebben. Ik vind het dan ook vervelend om te zien dat wij onze belofte niet na zijn gekomen.

Om er alsnog voor te zorgen dat dit gebeurt wil ik je verzoeken om je klantnummer en referentienummer door te sturen naar webcare@eci.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het pakket zo spoedig mogelijk bij je aan komt!

• GAV
  • 36 Beoordelingen

Prima webshop

Bestelling werd snel en netjes geleverd.

• Chris
  • Kesteren, NL

Website top, communicatie flop

Zowel de website als de catalogus krijgen van mij een dikke voldoende.

Toch nog een paar puntjes van kritiek:

Herhaalde malen heb ik me al afgemeld voor de nieuwsbrief, maar wanneer ik dan vervolgens enkele dagen later weer inlog, staat er toch weer aangevinkt dat ik de nieuwsbrief ontvangen wil.

Vorige maand ben ik telefonisch benaderd voor de boekenserie waargebeurde verhalen. Op de lijst die ik hiervan vervolgens heb ontvangen stond vermeld dat ik eventueel per email kon aangeven welke delen uit deze serie ik niet wil ontvangen. Ik heb toen direct de titels gemaild ( zelfs t.a.v. de medewerker die mij telefonisch benaderde en de lijst toestuurde) van de delen waarvan ze zich de verzending kunnen besparen, omdat wij deze boeken al hebben of de onderwerpen voor mij niet interessant zijn. Je zou verwachten dat er dan even een reactie komt dat dit in de administratie verwerkt is of iets dergelijks, maar er komt alleen een automatisch gegenereerde mail dat er zo snel mogelijk op mijn mail gereageerd zal worden ( niet dus). Ik heb er geen zin in steeds boeken terug te sturen, dus mocht het eerste boek dat ik niet wens te ontvangen toch bezorgd worden, kap ik gelijk met de serie en misschien ook wel met ECI.
Ik denk dat ik me gezien het aantal bestellingen dat ik plaats met recht een goede klant mag noemen, hoop dat ik ook een tevreden klant kan blijven. Vijf sterren voor de website, drie sterren voor het totaalplaatje.

Antwoord van eci.nl

Ik vind het naar om te zien dat de recente gang van zaken je zo zwaar tegen valt. Wat betreft de nieuwsbrief, deze kun je inderdaad deselecteren op onze website. Echter, zodra je een bestelling hebt geplaatst zal deze automatisch weer worden verstuurd. Deze zal je dus opnieuw moeten deselecteren.

Jammer om te horen dat er niet is gereageerd op je e-mailbericht. Ik wil je vragen om de delen die je niet wenst te ontvangen door te mailen naar webcare@eci.nl, onder vermelding van het klantnummer en referentienummer. Ik zal dit dan zo snel mogelijk in orde maken!

• Nicki

Levertijd klopt niet...

Vandaag voor de tweede keer niet een boek op tijd ontvangen...
In mijn mail wordt vermeld, levering binnen 24 uur. Nu zijn selektvracht én tnt beide al geweest, en wederom geen boek!!! Dit is nu de tweede keer. Omdat ik van te voren niet weet wie het levert en of het door de brievenbus past, blijf ik er wel voor thuis. En dit vind ik dus zonde van mijn tijd op deze manier...
Vind het erg jammer, want heb een jaar lang erg goed service gehad.

Ook vind ik het idd erg jammer dat de klanten opdraaien voor de verzendkosten, terwijl ECI zelf de winkels sluit. Dit resulteert dat ik minder boeken bestel, en toch sneller de boeken weer in de boekhandels koop.

En zo zijn er jammer genoeg nog wel een paar minpunten, maar gelukkig ook nog steeds pluspunten. Anders had ik het lidmaatschap allang weer opgezegd...

Antwoord van eci.nl

Ik kan mij goed voorstellen dat het frustrerend is om langer op je bestelling te moeten wachten. Ik wil je vragen om je klantennummer en referentienummer door te geven. Ik zal kijken wat voor oplossingen ik je kan bieden!

eci.nl

Jammer dat alleen VIP boeken meetellen.

Ben al meer dan 15 jaar lid. Inmiddels geen winkels meer, behalve een beperkt assortiment in BoekenVoordeel-winkels. Kan voor sluiting winkels wel begrip opbrengen, maar waarom dan niet verzendkosten afschaffen? Het prijsniveau, wat ook altijd een voordeel is geweest is bij heel veel boeken ook veelal niet meer concurrerend.
En waarom bij trouwe klanten alleen VIP boeken laten meetellen?
Vraag mij steeds meer af wat toegevoegde waarde van het lidmaatschap is.

Antwoord van eci.nl

Het is fijn om te zien dat je al zo lang lid bent geweest bij ECI.nl, ik hoop dan ook dat wij je het voordeel kunnen blijven bieden dat je van ons gewent bent. Stuur mij je klantnummer en je trustpilot referentienummer in een e-mail, dan ga ik kijken of ik je iets kan bieden om de toegevoegde waarde van ECI.nl weer aan je te bewijzen.

• Bo
  • Nijmegen, NL
  • 4 Beoordelingen

Service goed, inlichting slecht

Ook ik heb een VIP abonnement. De inlichting hierover is erg vaag en de regeling met de vrije keuze bon erg slecht. Vroeger moest je een boek bestellen per kwartaal. Dit moet nu een VIP boek zijn. Ik heb dan ook per volgend kwartaal mijn abbonement opgezegd. Jammer, aangezien de levering altijd snel en goed is.

16 april, 2012

Nu ik mijn abonnement heb opgezegd zit ik nog in mijn maag met een 'vrije keuzebon' na een aantal keren te hebben geprobeerd is het nog steeds niet gelukt om deze in te leveren want ik kan niet meer inloggen. Na een mail te hebben gestuurd krijg ik als antwoord dat ik met mijn klant nummer hem toch nog kan inleveren. Helaas kan je alleen als je geregistreerd bent de bon inleveren en waar ik ook mijn klant nr invul het lukt me maar niet om hem in te leveren. ECI schiet hier weer te kort met hun inlichtingen zowel op hun site als in de mail die ik ontving.

Antwoord van eci.nl

Ik begrijp dat de nieuwe regeling verwarrend over kan komen, er is dan ook veel veranderd in vrij korte tijd. Als je je klantnummer en je trustpilotreferentienummer naar mij toe mailt (webcare@eci.nl) dan wil ik gaan kijken of ik de nieuwe regeling duidelijker kan uitleggen. Daarnaast hoop ik dat ik je over kan halen om de nieuwe ECI.nl nog een tijdje te proberen.

• Aziza
  • zaandam, NL

Slechter kan het niet

aan al de slechte reactie kan ik niks toevoegen dan slecht slecht super slecht, en altijd het zelfde antwoord.

Wij hebben niks besteld maar krijgen een factuur van 25 euro ik zou zeggen schrijf dat maar lekker op jullie buik.

Antwoord van eci.nl

Jammer om te zien dat wij dit beeld bij je achtergelaten hebben. Wellicht kan ik het één en ander duidelijk voor je maken en eventuele problemen voor je oplossen. Stuur je klantnummer, samen met je referentienummer (1234) naar webcare@eci.nl, ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

eci.nl

Niet te vreden over eci.nl

Hallo
ik zou hier graag mijn verhaal kwijt willen zodat mensen het weten.
Een vriendin van mij heeft mij aangemeld als VIP Zodat ik later als mijn dochtertje ouder was boekjes kon bestellen . Daarbij kreeg je gratis een nijntje knuffel erbij . Omdat ik nog niks had besteld vanwege familie omstandig heden hebben ze mij een tegoedbon gestuurd maar die heb ik niet gebruikt omdat mijn hoofd er niet erna stond omdat mijn dochtertje in het ziekenhuis lag wat heel erg was . Nu moet ik van ze persee een bedrag van die nijntje betalen binnen 1 maand . Je moet dus zowiezo als je je aanmeld direct wat bestellen want anders sturen ze je zomaar een rekening van 25 euro die je moet betalen. IK vind dit niet netjes van eci . Als mensen na 1 jaar nog niks bestellen zeg ik zo van oke maar als ik nog maar net 6 maand veder ben met omstandig heden en dat ze dan zo doen dan zijn ze mij kwijt als VIP
Ik vind het dus Puure Bedrog wat ze doen

Antwoord van eci.nl

Het is vervelend om te lezen dat je zo'n zware periode achter de rug hebt, ik begrijp heel goed dat zaken als ECI.nl op momenten als deze makkelijk vergeten worden. Ik wil graag voor je gaan kijken of ik je in deze situatie kan helpen. Stuur mij je klantnummer en je trustpilot referentienummer naar webcare@eci.nl dan kijk ik of ik een oplossing voor je heb.

• Jeroen

Te laat

Voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis.. Hier klopt dus wederom niks van. Als jullie dit beloven moeten jullie dit ook nakomen! Ik vind het maar bedrog..

Antwoord van eci.nl

Jammer om te horen dat wij hierin de leverbelofte niet na zijn gekomen. Heb je het artikel uiteindelijk wel ontvangen? Ik wil je graag vragen om je klantnummer, samen met je trustpilot referentienummer (0114930007) naar webcare@eci.nl te mailen. Ga ik kijken waar wij de fout in zijn gegaan en proberen een passende oplossing voor je probleem te vinden.

Na 30 jaar nu zeer ontevreden

Na 30 jaar !!! klant te zijn geweest de laatste tijd steeds zeer slechte ervaringen gehad met zowel leveringen als misverstanden over betalingen , ik denk er zeer sterk over om het lidmaatschap op te zeggen alhoewel ik dat nooit van plan geweest ben, ik zal niemand meer aanraden bij de eci te kopen want met de klantvriendelijkheid is het op dit moment ZEEEER slecht gesteld , terwijl dat in voorgaande jaren nooit zo was , ik betreur dit ten zeerste en hoop dat dit commentaar wellicht tot verbetering aanzet.

Jeroen vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van eci.nl

Het spijt mij te vernemen dat u zo teleurgesteld bent in ECI na al die jaren lidmaatschap. Graag kijk ik voor u na waar het is misgegaan. Stuur uw klantnummer samen met het ref nr 41526112 naar ons toe in een e-mail en ik beloof dat ik u zo spoedig mogelijk zal informeren. Het e-mailadres is webcare@eci.nl

• eefje

niets leveren

wat een slechte service heeft eci.nl de laatste tijd. Ik raad mensen aan hier niets te bestellen. Het wordt gewoon niet geleverd. Heb dit nu bij mijn laatste 2 bestellingen gehad. Artikelen zijn volgens de site leverbaar en worden de volgende dag geleverd, vervolgens krijg je geen mail of niets van hun. Als je er dan na 7 dagen zelf achteraan gaat, krijg je als reactie dat ze het zo snel mogelijk leveren, maar ze kunnen niet zeggen wanneer!

Antwoord van eci.nl

Het is heel erg vervelend om te zien dat wij je de laatste tijd dit gevoel geven. Het is niet onze bedoeling om je zo teleur te stellen, mijn excuses hiervoor. Stuur mij je klantnummer en je referentienummer (0114850968) in een e-mail, dan ga ik kijken hoe ik dit op kan lossen.

• Christian
  • Zwolle, NL

Playstation 3

Gister een Playstation 3 besteld met 50 euro korting (vrije keuze bon), met op elke pagina de belofte "voor 21:00 besteld, morgen in huis".
Tot op heden heb ik nog niks mogen ontvangen en probeer nu ECI te bellen, maar zit momenteel al 17 minuten te wachten i.v.m. de drukte. Ik hoop dat ik nog door wordt verbonden met een medewerker en dat zij of hij mij kan verklaren waarom mijn bestelling nog steeds in behandeling is.

Nu nog 3 sterren. Mits mijn bestelling morgen niet aankomt is het 1 ster en zal ik per direct mijn VIP status opzeggen. Geen beloftes maken als je ze niet kan nakomen ECI.

Christian

Antwoord van eci.nl

Hallo Christian, Ik vind het erg vervelend dat de leverbelofte niet is nagekomen. Stuur mij je klantnummer met je referentienummer 0114843727 en ik kijk na wat de reden is. Het e-mailadres is webcare@eci.nl Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

• RV
  • Velsen, NL

ECI is niet OK

11/12 DVD besteld. 23/12 gebeld want nog steeds niet geleverd. Blijkt niet leverbaar.Niets over gehoord. Sowieso al ontevreden door ondoorzichtige wijze waarop ongevraagd VIP-lidmaatschap er opeens bij bleek te zitten.Volgens medewerker is bedrag niet afgeschreven. Bij checken blijkt dit wel zo te zijn. Opnieuw contact( tegen extra en onnodige kosten). Duurt 3 weken voordat het teruggeboekt wordt.
Kortom: slechte service, medewerkers niet adequaat en gang van zaken rond VIP-lidmaatschap niet transparant.
Advies: ga met een grote boog om ECI heen

Antwoord van eci.nl

Heel vervelend dat een en ander zo is gelopen. Ik kan me voorstellen dat het vertrouwen in onze club is verminderd. Het probleem betreffende het VIP lidmaatschap kijk ik graag voor u na. Als u het klantnummer en referentie nummer 0114720550 via het e-mailadres webcare@eci.nl aan mij doorgeeft neem ik contact met u op.

• Nico

came late (after 4 days) and incomplete

My article was delivered in 4 days, which is not acceptable for a shop which advertises delivery in less than 24 hours.
The book i ordered was supposed to be wrapped (present) and came without anything (45 extra cts in the pocket of the shop)
1st and last time for me....

Antwoord van eci.nl

Ik begrijp dat u teleurgesteld bent dat uw bestelling niet op tijd is afgeleverd. Ik wil graag nazien wat de reden is van deze vertraging en u tevens het teveel betaalde bedrag terugbetalen. Stuur een e-mail webcare@eci.nl met klantnummer en referentienummer 0114720137 en ik kijk het na.

• Jeek

Zeer ontevreden

Ik ben twee jaar lid geweest van de ECI, maar doordat ik ontevreden ben, heb ik het opgezegd.

Ik had 'n boek vergeten bestellen in een kwartaal en ik kreeg daarvoor een "vrije keuze bon". Ik ging kijken in de online catalogus, waar ik een aantal leuke boeken had uitgezocht. Toen ik wilde gaan 'afrekenen' en mijn vrije keuze bon wilde inleveren, bleek dat dat niet op die boeken kon. Een vrije keuze bon, is dus een 'zeer beperkte keuze bon'.

Daarna werd ik door een verkoopster namens ECI gebeld voor een 'aantekkelijk aanbod' ik zou één boek krijgen (Expliciet gevraagd!) en dan zou ik eventueel heel reeks kunnen bestellen indien het zou bevallen. Een aantal dagen later kreeg ik een brief thuis met dat ik geabonneerd was op de hele reeks. Na één telefoontje was ik er weer vanaf, toch was dit voor mij de druppel om mijn abonnement op te zeggen.

Ik heb dan nog een bestelling geplaatst, een boek en iets voor de playstation. Deze heb ik betaald met mijn vrije keuze bonnen en een +/- 5 euro bij betaald. Nu bleek er een boek niet meer leverbaar. Ik kreeg mijn +/- euro terug, maar de rest van mijn geld (ongeveer 20 euro) niet, ik had een bon verwacht of zo iets dergelijks maar ook dat bleef uit.
Bovendien was dat andere ook nog te laat, waardoor ik niets had op de verjaardag!

Heel jammer!

Antwoord van eci.nl

Jammer dat een en ander niet zo is gelopen zoals het zou moeten. Graag wil ik het laatste probleem oplossen. Het tegoed van de Vrije-Keuze-Bon staat waarschijnlijk gereserveerd in de klantgegevens van Eci.nl Ik kan dit nakijken zodat je dit alsnog kunt besteden. Stuur een e-mail naar webcare@eci.nl met klantnummer en referentie nummer 0059987162 naar ons toe en ik laat het je weten. Met deze gegevens kan ik tevens nazien wie de serie toentertijd op onjuiste wijze heeft aangeboden.

• D. Theijn
  • Hoorn, NL
  • 6 Beoordelingen

niet geleverd binnen termijn

Tijdens het bestellen van dit artikel staat 1 tot 2 weken, gisteren waren de twee weken en dus gebeld. Nee dit is pas de tweede week....ja daag. Mijn dochter heeft dit boek nodig voor school. Dan besteld ze het toch ergens anders. Ja op andere plaatsen is de termijn ook een week. Dus wat is wijsheid. Ik vond de toon van de dame aan de telefoon schokkend. Ik vind de laksheid van de levering aanmatigend. En omdat mijn dochter eerst overwoog lid te worden (ik gaf aan probeer het eerst een keertje hoe het gaat voordat je dat doet) begrijpt u de uitkomst wel. We zitten met smart te wachten.

FB vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van eci.nl

Ik kan me de teleurstelling voorstellen. Graag wil ik nakijken wanneer het bestelde boek wordt verwacht. Stuur een e-mail naar webcare@eci.nl onder vermelding van het klantnummer en het referentie nummer 04114614457. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

• FB
  • 3 Beoordelingen

geen 24-uurs leveringen

Jammer dat ECI haar belofte van 24-uurs levering niet kan nakomen. Eerste levering 2 dagen later ontvangen, laatste levering van vrijdag pas op dinsdag ontvangen.
Als deze service wordt aangeboden moet je 'm ook waar maken! ECI mag zich eens afvragen waarom Selektvracht niet in staat is om de dag erna te leveren en PostNL wel!

D. Theijn vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van eci.nl

Vervelend dat uw bestellingen niet binnen de verwachte levertermijn zijn bezorgd. Stuur een e-mail met uw klantnummer naar webcare@eci.nl onder vermelding van Trustpilot Ref. Nr. 0114569987. Ik wil graag evalueren hoe uw
bestellingen specifiek zijn verlopen.

Ik hecht er waarde aan te vermelden dat eci.nl in verreweg de meeste gevallen levert binnen de verwachte levertermijn. ECI.nl maakt gebruik van zowel Selektvracht als PostNL. Daarbij meten wij constant de resultaten van het proces en blijven samen met onze bezorgdiensten streven naar 100% levering binnen de levertermijn. Uw feedback helpt ons hierbij.

Belofte leveringstermijn niet waargemaakt

Erg teleurgesteld: dinsdag 2 producten besteld voor pakjesavond (zondag), waarvan er 1 nog niet leverbaar blijkt. Op mijn vraag waarom er dan staat "levering volgende dag", wordt meegedeeld dat de ingekochte voorraad opeens snel op kan zijn... Ik neem aan dat ECI al jaren ervaring heeft met Sinterklaasdrukte. Een waarschuwing vooraf op de site dat de leveringstermijn in deze periode langer kan zijn, zou voor mij al genoeg zijn geweest...

Wat ik helemaal jammer vind, is dat het andere product (wat dus nog wel beschikbaar is!!!) niet direct is opgestuurd, zodat ik in ieder geval 1 van de 2 cadeautjes had kunnen geven. Ook het telefonische verzoek (E 0,20 per minuut) om het dan vandaag alsnog op de post te doen, is niet gehonoreerd.

Erg jammer, voor mij nodigt dit alles niet uit nog eens zaken te doen met ECI...

FB & D. Theijn vond deze beoordeling nuttig

Beste mevrouw Carine BvB,

Dit is niet zo als het hoort. Namens eci.nl excuus. Stuur een e-mail met uw
klantnummer naar webcare@eci.nl onder vermelding van het Trustpilot Ref. Nr. 0114653399. Ik wil graag evalueren hoe deze bestelling specifiek is verlopen. Daarnaast wil ik de fout goedmaken.

Slechte service

Paar jaar geleden werd ik op straat aangesproken door een meisje van ECI, mooie beloftes waar achteraf niks van klopte. Je kon zelfs lege cdtjes kopen voor je computer. Ik ben er toen in getrapt
verplicht om elke 3maanden iets te kopen, lege cdtjes vallen niet onder club artikelen.

Als je niet besteld want er zit bv niks naar je smaak bij dan krijg je een vrijekeuze bon van 25.-

Eci stuurt een Incassobeuro op je af als je die vrijekeuze bon niet betaald. Dat vind ik niet netjes,
Het voeld heel dwingend. En de keuze is zeer beperkt, het is eerder een beperktekeuze bon

Mischien kunnen ze hun systeem aanpassen?
Mischien een idee voor eci om leden 1 x per jaar een bedrag te laten betalen, vooraf, en dat dat bedrag dan een tegoed is wat klanten kunnen besteden? Zo weet elke klant waar hij aan toe is

ik snap niet waarom ik een product op gestuurd krijg die ik niet heb besteld, en dat ik dan ook nog een Incassobeuro krijg dat maakt me boos. € 124,50 hondervierentwintig Euro!!!!! moet ik nu gaan betalen en dan word je aan de telefoon verteld dat je dan maar de algemene voorwaarde had moeten lezen. Dan kan je toch beter ergens anders kopen! Ik ben echt niet tevrede..

Mijn conclusie = ECI niet doen en zeker niet lid worden want je komt nie van ze af

D. Theijn vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van eci.nl

Het is heel jammer om te zien dat de voorwaarden destijds niet duidelijk zijn uitgelegd. Helaas zijn wij bij de wet verplicht om onze leden elk kwartaal om een afname te vragen. Dit heeft te maken met de Wet vaste boekenprijs; om onze leden korting op boeken te mogen geven moeten wij aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Desondanks is het niet onze bedoeling om de zaken zo te laten lopen. Als je je klantnummer of je adresgegevens in een mail naar webcare@eci.nl stuurt ga ik kijken wat ik voor jou kan betekenen.

• madmaxnl
  • Stein, NL
  • Geverifieerde koper

VIP Diamond stelt geen ruk voor

Ik heb bij de ECI Battlefield 3 LE gepreordered. Op de dag dat de game uit kwam had ik hem eigenlijk al in de bus verwacht aangezien dit bij vele anderen wel het geval was. Dit gebeurde in mijn geval niet waarop ik de ECI bestelstatus raadpleegde. De bestelstatus stond nog op: in behandeling. Waarop ik met ECI telefonisch contact op heb genomen omtrent de bestelstatus en hoe en wanneer ik de game geleverd zou krijgen. De mevrouw wist mij te vertellen dat de game op maandag weer bij hen binnen zou komen. Ik heb dinsdag de bestelstatus dus nogmaals geraadpleegd, maar deze stond nog altijd op: in behandeling. Ik heb vandaag de bestelstatus nogmaals geraadpleegd en deze staat nu op: helaas niet meer leverbaar, belachelijk! We zijn als gezin al sinds 1985 VIP lid en je wordt op deze manier behandeld. Battlefield 3 LE was bij ECI niet eens de goedkoopste dus het is in elk opzicht raar dat ze niet op tijd en in dit geval zelfs achteraf helemaal niet kunnen leveren. Het telefonische contact heeft me nog 2 euro gekost. Allemaal voor niets en ik heb nu al een week niet kunnen gamen. Laatste keer dat ik met ECI in zee ben gegaan en wat mij betreft mag mijn pa het lidmaatschap wel opzeggen. Daarnaast is de Limted Edition nergens meer goed verkrijgbaar waardoor ik straks voor de uitbreiding(Back To Karkand) zal moeten gaan betalen. Dank je wel ECI. Laat dan gewoon op tijd weten dat jullie niet kunnen leveren dan had ik nog op tijd ergens anders kunnen bestellen.

Antwoord van eci.nl

Vind het heel vervelend om te lezen dat je bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen. Kan me voorstellen dat je niet blij bent dat je de expansion packs alsnog zult moeten aanschaffen. Als je je klantnummer, samen met een begeleidend schrijven, stuurt naar webcare@eci.nl dan ga ik kijken of ik een bevredigende oplossing aan kan dragen.

eci.nl

Tevreden bestellen vanuit het buitenland

Leuk om weer eens wat Nederlandse muziek of boeken te kunnen kopen, lekker online scharrelen.
Wat ik echter mis is een betere manier om contact te leggen.
Bellen vanuit Duitsland gaat niet met een 0900 nummer, is daar een andere mogelijkheid? Verder moet ik een acceptgiro betalen, maar ik heb niet de internationale bankgegevens. Misschien kan op de website wat meer informatie komen voor mensen die vanuit het buitenland bestellen.
Leuke website!!! Ga door zo!!!

Antwoord van eci.nl

Hartelijk bedankt voor de leuke review. Helaas is de klantenservice van ECI alleen via het 0900 bereikbaar. Via het contactformulier op de site kunt u ook via e-mail of twitter met ons in contact komen.

Hierbij de gegevens die u nodig heeft voor een betaling vanuit het buitenland: IBAN NL43RABO0138068402 BIC RABONL2U

Als u nog vragen heeft horen wij dit graag van u.

• Maaike
  • rotterdam, NL
  • Geverifieerde koper

Al jaren lid en geen enkele misstap vanuit eci.

Ik bestel al jaren bij ECI. Tijdje tussendoor gestopt ivm studiekosten, maar nu sinds 3 jaar de schade aan het inhalen. Snelle levering, nette verpakking waardoor altijd onbeschadigde artikelen, vrij inzichtelijke site, te allen tijde behulpzaam en retourneren is ook geen enkel probleem. Met name de VIP teller en gekoppelde korting maakt het aantrekkelijk, ik koop toch wel boeken dus dan is het erg leuk als je dan ook nog wat korting krijgt.
Een -mijn persoonlijke minpunt- opvaller: er staat ee nboek op mijn verlanglijst in herdruk...en dit is al lang. Heel lang. Overigens nergens verkrijgbaar, maar heb nog liever een mail met "sorry niet meer verkrijgbaar" dan een maandenlange hoop...want wil het boek erg graag.
Zal zeker nog jaren klant blijven..

Top Levering

Wat een top Levering en service op Eci! Er staat op internet voor 5 uur besteld morgen in huis. Ik bestelde wat om half 9 's avonds en het lag vandaag al in de bus! Echt een top levering. Nooit problemen gehad. Ik bestel altijd mijn boeken op Eci en het is nooit tegen gevallen!!

Top Eci!!!

• Wil
  • Roosendaal, NL
  • 12 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Fijne winkel, veel informatie en vooral snelle levering.

Deze winkel levert snel de bestelling. Soms in delen,maar dat vind ik niet erg. Daar wordt je van te voren over ingelicht. Als je een vraag hebt wordt je uitgebreid te woord gestaan door een vriendelijke klantenservicemedewerk(s)ter.

eci.nl

Ik ben al een tijdje lid en ben nog steeds erg tevreden over ECI.

Mijn beoordeling heeft 5 sterren, dus uitstekend. Ik ben al een tijdje lid en heb tot nu toe alles kunnen bestellen wat ik wil hebben. Ik ben een echte boekenwurm, dan kom je hier zeker aan je trekken. En dat allemaal met echt leuke kortingen! Geen nare ervaringen gehad met bestellingen doen. Vaak je bestelling binnen 1 dag binnen (soms binnen enkele dagen, maar daar wordt je over bericht door ECI). Meerdere opties voor het betalen van je artikelen. Kortom: Nog steeds een goeie site waar je veilig online kunt kopen!

eci.nl

goed assortiment en goede service

Ik vind dat jullie altijd wel leuke boeken en films hebben, om uit te kiezen. De service is super, helemaal geen klachten over.
Daarom ben ik waarschijnlijk al zo lang lid.

• e ter veen
  • leeuwarden, NL

gefrustreerde klant

Voor de vakantie heb ik voor bijna 60 euro boeken besteld en vrij snel daarna betaald. In de vakantie moet blijkbaar een vrije keuze bon gekomen zijn, die ik nooit ontvangen heb want ik krijg aanmaningen om die te betalen. Op mijn mail wordt niet gereageerd en het telefoonnummer op de site geeft aan buiten gebruik te zijn. Ik ben al bijna 10 jaar klant bij de eci maar ik heb nu de opzegbrief uitgeprint.
Waardeloos!

Antwoord van eci.nl

Dat is geen leuke thuiskomst na een vakantie, het verbaasd mij ook dat je ons hierover niet hebt kunnen contacteren. Ik wil je dan ook verzoeken om je klantgegevens, samen met een begeleidend schrijven, naar webcare@eci.nl te mailen. Dan ga ik uitzoeken waar het fout is gegaan en kijken wat ik voor je kan rechtzetten.

• Carola
  • Geverifieerde koper

Vlot en netjes afgeleverd.

Prima aanbod, mooie aanbiedingen en de boeken komen altijd netjes aan.
Ik verheug me altijd op de nieuwe gids. Die nodigt ook uit om andere schrijvers eens te proberen.
Jammer dat de winkel nu samen gegaan is. In de oude winkel kon je veel meer boeken bekijken. dat is toch anders dan in de gids alleen zien.

• Smit

makkelijk, snel, duidelijk.

Ik vind het fijn als ik een referentie over een goed boek heb gelezen, dat ik hem dan makkelijk kan bestellen, zonder te lopen zoeken in een boekenwinkel (om vervolgens door de regen weer terug naar huis moet gaan fietsen).
Hij wordt dan thuisbezorgd, ik vind dit ideaal.
de service van eci is goed, naar klachten wordt goed geluisterd, en daar worden goede oplossingen voor gezocht.

efficient en prima service

Mijn bestellingen op eci komen altijd keurig op tijd en mocht er iets met de bestelling zijn (ik had een dvd die niet goed afspeelde..) dan wordt hij opgehaald en heb ik een paar dagen later heb je een nieuwe binnen. Alle nieuwe titels zijn beschikbaar en ook de nieuwste cd's / dvd's!

• Petra

Uitstekend, snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende werkdag al keurig bezorgd.

• Jacob
  • Geverifieerde koper

Vandaag ( vrijdag ) bestellen, zaterdag in huis!!! Super!

Aangezien er een aantal ECI winkels gesloten werden en er via internet en dus ook via de post boeken besteld moesten worden, had ik er een hard hoofd in. Post moet bij de buren bezorgd worden omdat ik overdag niet thuis ben.
Maar het aanbod op vrijdag na 18.00 uur bestellen, zonder verzendkosten ) en de volgende dag al bezorgd is een prima service van ECI !! Uitstekend!!!!

eci.nl

Populaire titels worden snel en vakkundig geleverd, voor minder populair wordt ruim de tijd genomen.

Vriend, in mijn beleving is ECI een handige internet club waar je snel en voor scherpe prijzen de populaire titels kunt bestellen per mail en ontvangen per post. Bij de wat minder populaire titels duurt het langer, soms zelfs veel langer. Nadeel is dat ook hiervoor de betaling vooruit moet geschieden. Goed, je krijgt een mail dat het 'wat' langer kan duren maar elders zoeken en vinden kan dan al niet meer want, als goed Nederlander zeg je dan: "Ik heb al betaald". Vriend, je weet, vooraf betalen is vaak achteraf balen. Gelukkig komt dit niet vaak voor bij ECI en daarom zal ik ook zeker niet vertrekken! Sterker nog, ik durf ze zelfs bij je aan te bevelen want, nogmaals, zoek je een populaire titel (boek, CD, DVD) dan hebben ze alles dik voor elkaar!

Antwoord van eci.nl

De opmerking -Vooruit betalen moet geschieden- is alleen van toepassing bij duurdere aankopen. In de meeste gevallen kun je kiezen tussen een aantal betaalmogelijkheden. Hierbij kun je ook kiezen voor acceptgirokaart. Mocht deze keuze een volgende keer niet worden aangeboden dan hoor ik dit graag.

eci.nl

bestel en ontvang snel (indien op voorraad)

Mijn ervaring met eci is op zich goed, als de spullen op voorraad zijn, komt de bestelling snel en volgens belofte aan. Echter eci mag wel beter aangeven of iets werkelijk op voorraad is, ook in geval als iets gratis erbij geleverd wordt (bijvoorbeeld tijdens de maand van het spannende boek). Je krijgt pas later (iig na bevestiging van de order) te horen dat eea niet op voorraad is op uberhaupt niet leverbaar.

Antwoord van eci.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen dit punt mee in onze evaluatie.

ECI webcare team

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten