[REPLY]
Virkelig en god service der varmt kan anbefales. Jeg manglede en justeringsskrue til min octopussy og ikke nok med de havde den, men at den efterfølgende blev sendt uden gebyret. Prisen var så lav at det må have kostet firmaet penge at ekspedere ordren. Skruen var iøvrigt en reservedel der ikke var nem at få fat i, men en af firmaets ansatte eller ejeren brugte en del tid på at finde den. Mange tak. Jeg husker absolut at anvende firmaet til indkøb en anden gang.
En rigtig god og brugervenlig hjemmeside, dag til dag levering gør at hele købs oplevelsen var rigtig god.
Vejledningen der fulgte med produktet var meget hjælpsomt, så derfor sniger de sig op på 5 stjerner.
Jeg skulle bestille noget snorkeludstyr på deres hjemmeside og da jeg ikke havde tid til at køre ind til dem og prøve udstyret først, ringede jeg til dem med et par spørgsmål. Der var super vejledning i telefonen.
Jeg havde udstyret, som passede perfekt, næste formiddag.
Jeg bestilte noget nyt dykkergrej fra DYKCEN's webshop her i påsken, og fik allerede mine varer to dage efter påske. De har fine priser, en fin leveringstid og samtidig var ordrebekræftigelse og track & trace var lige som det skulle være.
Ville gerne handle med dem igen.
Jeg havde brug for hjælp lige før lukketid med udsendelse af en vare og blev ekspederet perfekt. Jeg havde regnet med at skulle sende en taxa efter min vare, men det endte med at jeg fik varen leveret u/b en halv time efter. Fantastisk service.
hurtig levering og god betjening pr telefon :o) Der vil jeg gerne handle igen
Havde fået bestilt en forkert større størrelse og skulle rejse to dage senere og de sørgede for at jeg havde den rigtige størrelse så jeg kunne bruge den i ferien og at jeg ikke jeg skulle betale før jeg kom hjem. Super service
Bestilte dykkermaske og snorkel midt på dagen. Pakken kom med posten dagen efter. Brugte grejet i sidste uge og det levede op til forventningerne, ingen vand i masken og ingen vand i snorklen.
Varen var helt som beskrevet og afsendt med det samme.
God pris, god kontakt og hurtig afsendelse af varen :-)
Nemt og lynhurtig levering! Solidt indpakket!
100% i orden!
Har hørt fra andre dykkere at dykkercentret er rigtig dårlige når det kommer til garantireparationer, men desværre, købte jeg udstyr for ca. 40.000 kr for 10 md siden, dumme mig, ØV ØV. Nu står jeg med en garantireparation på en BCD til lidt under 250 kr. men dykcen er bare ikke villige til at yde nogen form for service. De vil ikke modtage email og de kan ikke modtage mms, så jeg måtte sende et gammeldags brev med billeder af fejlen til dem, men alligevel vil de ikke foretage sige noget som helst. Jeg skal køre de 90 km (jeg har der ind) og vise dem den knækkede plast dims før de vil sige noget som helst. Og lur mig, om denne sag igen, desværre ikke er under garanti! Jeg kan kun anbefale andre der påtænker at købe hos dykcen.... tænk jer rigtig godt om inden i handler der´!!!
Deres service rækker kun så længe du skal købe noget i deres butik
Hej
Jeg har en kvitering på næsten 40.000 kr. ( som i også har modtaget på brevpost) og jeg har købt et nyt rygskjold hos en anden forhandler og det kostede lige under 250 kr.
3000 kr er prisen på en ny BCD så tag jer nu lige sammen.
Summa summarum så er jeres service under alt kritik i forbindelse med en reklamation!
Mvh
Lars Storm
At handle hos Dykcen er meget nemt. Fine varer og superhurtig levering.
Jeg vil bestemt handle der igen.
Neopren badestøvler til vinterbadningen. Høj kvalitet, god pasform, og god instruktion til anvendelse i støvlerne. Varme tæer midt mellem isklumperne. Varm vand i støvlerne før du går ud. Super instruktion til super støvler.
Og leveret dagen efter bestilling.
Peter Hauschildt
God vejledning på sitet, hurtig levering, skønne produkter
Varerne kom dagen efter og det er rigtig god kvalitet til en god pris.
Alt forløb perfekt fra ordre til levering.
Havde bestilt 4 par neopren sko i forskellige farver, ca. 15 min. efter ordren var afgivet og betalt blev jeg ringet op, de havde ikke den ene af de farver jeg havde bestilt, om det var ok at jeg fik en anden farve. Hurtig ekspidition og superfin service.
Anbefalelses værdig!
Synes stedet er godt, udvalget er stort
Jeg har købt udstyr til børn. God kvalitet til rigtige priser. Hurtig ekspedition og øjeblikkelige svar.
De har det man søger efter, så de kan varmt anbefales.
jeg har flere gange købt ting hos dyk cen, varer lever op til forventningerne og de bliver leveret hurtigt
Jeg har to gange handlet over nettet med butikken og er meget tilfreds ved begge køb! Det hele forløb super nemt og man får hurtigt besked hvis der er om bekraftigelse og modtagelse af din ordre!
Kan varmt anbefale www.edyk.dk Super hurtig levering og varen levede helt op til beskrivelsen. Glæder mig til at handle dér igen.
Jeg købte to par svømmefødder til barn. Hæntede dem i butikken og prøvede dem her hjemme. Det viste sig at de var altfor store til min yngste dreng (4 år), men det var ingen problem med at få dem byttet i butikken.
jeg har en rigtig positiv oplevelse. Hurtig respons, høj service, rigtig vare!
Jeg bestilte et par svømmefødder via Dykcen/edyk.dk. Jeg fik lynhurtigt en hyggelig bekræftelse pr. mail. Da det viste sig at svømmefødderne ikke var på lager, ringede de til mig, og tilbød et bedre par til samme pris - det er bare god service!
Jeg bestilte to gavekort på hjemmesiden. Jeg blev efterfølgende ringet op, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville have gavekortene tilsendt som PDF-filer.
Jeg fik ikke taget telefonen, så ovenstående blev indtalt på telefonsvareren - OG mailet til mig.
Super service, synes jeg.
Og dejligt, at jeg i juletravlheden ikke skulle ind at hente de to gavekort. Så tak for opringningen og mailen - og PDF-gavekortene.
Alt i tip top og hurtig forsendelse - kunne ikke være bedre :-)
Jeg kan kun anbefale dykcen/edyk.dk - da både købsoplevelsen og ikke mindst varens kvalitet var tip top - vel at mærke til en meget rimelig pris!
Kan varmt anbefale andre at handle hos DYKCEN.
Super service. Trods jule travlhed blev min pakke sendt dagen efter bestilling,og jeg havde den på 3 dagen. Snorkel sættet var også total lækkert
Jeg kan klart anbefale at købe udstyr hos dykcen, da jeg har fået en super behandling. Jeg blev ringet op pga., at noget at udstyret var udsolgt og sammen fik vi sat indkøbet tilfredsstillende sammen - og varerne kom meget hurtigt og de er kvalitetsvarer.
Bestiller i et nummer de ikke har, får en opringning og tilbud om god handel for anden i rigtig størrelse og type. De bliver sendt samme dag. Det kan ikke gøres bedre!