We are hiring!

353 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (353)

Prima service

Onze friteuse ging na 3 maanden kapot. Ik kom hem gratis terugsturen naar een antwoordnummer. Binnen een week ontving ik een vervangende friteuse zonder bijkomende kosten. Prima service.

Featured review of Electro Magazijn

Warm aanbevolen!

Na een goede review op kieskeurig.nl ben ik online gaan "shopppen" bij Elektro Magazijn. De droger van mijn keuze was bruto ongeveer 10 euro goedkoper dan bij de bekende grote zaken.

Wanneer je alles bij elkaar optelt, komen bij de grote winkels de addertjes onder het gras: Dure serviceleveringen, extra kosten voor aansluiten, noem maar op.
uiteindelijk komt Elektro Magazijn 70 euro (!!) goedkoper uit, maar met dezelfde service!

Prima contact, goed professioneel transportbedrijf en keurig volgens afspraak en op tijd!

Ik weet waar ik voortaan moet bestellen!

een bonafide bedrijf

Heb hier een Miele wasmachine gekocht,flink goedkoper dan bij de gewone witgoedzaken,voor het verschil kon ik 10 jaar Miele garantie kopen.
Het bezorgen was gratis en zeer goed aangesloten door 2 jonge knullen,die de oude wasmachine ook nog mee namen.Het contakt met elektro magazijn was goed en men hield zich perfekt aan de afspraken.Een dikke vette 10 voor dit bedrijf,met 5 sterren.Zou zo weer met dit bedrijf zaken willen doen.Groeten René Thijssen uit Heerlen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten