We are hiring!

45 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (45)

Slechte service

In Mei 2011 heb ik een computer gekocht , deze is echter nu stuk .
Toen ik de computer kreeg viel mij op dat er chocolade aan de muis zat . Ik had toen gelijk contact met hun opgenomen om dit te melden en ook dat de monitor niks deed . Na dat ik terug werd gebeld werd mij mede gedeeld dat de computer echter nieuw was en dat ik een andere kabel moest kopen . Ik een andere kabel gekocht en jawel de monitor deed het . De kabel koste echter 25 euro . Slecht service doordat dit niet werd vergoed ddor electrocorner . Maar ja ik denk het loopt wel los . Nu is het probleem echter dat mijn computer stuk is . Ik bellen met electrocorner . Ik kreeg een dame aan de lijn en begon mijn verhaal te vertellen . Ik heb haar verteld dat mijn computer stuk is en wat te doen . Zij vertelde mij dat ik contact op moest nemen met hp .
Ik met hun contact opgenomen en er werd mijn verteld dat de computer op iemand anders naam stond . Ik moest een kopie opsturen van mijn aankoop bon en dan zou de garantie van kracht worden . Ik heb toen maar terug gebeld naar electrcorner en heb verteld wat hp mijn vertelde . Tevens vertelde ik toeen ik de computer kreeg dat deze als reeds gebruikt is . De dame zei o wat een raar verhaal , je voelt je gelijk serieus genomen , maar u word terug gebeld . En inderdaad werk ik terug gebeld , wel een dag later SLECHTE SERVICE . Zelf ben ik bedrijfsleider geweest en weet dat een bedrijf altijd verandwoordelijk is voor zijn producten . Maar goed ik werd terug gebeld door [naam verwijderd]. Hij vertelde mij via mijn voicemail dat ik een kopie van mijn aankoopbon moest sturen naar hp en dat dan alles goed kwam . Hij zei echter niks over het feit dat de computer al gebruikt was . Want hp kon mij zelfs de naam vertellen van wie de computer was gewwst voor mij .

Dus een advies als oud bedrijfsleider koop niks bij electrocorner het kan gebruikt zijn geweest en zeker zeer SLECHTE SERVICE .

Antwoord van Electrocorner

Helaas een niet juiste weergave.
Op al onze producten en leveringen gelden duidelijke voorwaarden.
Op het HP product van dhr Aartsen geldt een haal en breng garantie. Dit wordt centraal verzorgd door HP zelf, zoals op alle HP producten over de gehele wereld.
Het product wordt opgehaald, nagekeken, indien nodig gerepareerd en weer teruggebracht. Geheel gratis. Dit lijkt ons een prima service.

Dhr Aartsen heeft een HP Renew product gekocht, wat hij waarschijnlijk niet heeft gezien. Verder heeft hij nooit het product aangemeld bij HP om zijn garantie in te laten gaan. Het is daarom niet vreemd dat HP vraagt naar een garantie bewijs voordat een product wordt opgehaald.

Inmiddels heeft dr Aartsen zijn product naar Electrocorner gestuurd. Uiteraard zullen wij alsnog het product aanmelden voor reparatie zoals mag worden verwacht.

Jammer dat dhr Aartsen het nodig achtte om dit te shrijven voordat wij uberhaupt zijn product (laat staan zijn klacht) in handen hebben gehad.
Helaas.

Sietse

Wij hebben bij Electrocorner een laptop besteld, echter toen wij deze binnen kregen hebben we niks meer dan problemen ervaren.
De laptop loopt steeds vast en had verschillende keren een blauw scherm met system crash.
Na veel gezeur van electocorner over het terug sturen van het product, omdat deze niet kapot zou zijn in hun ogen. (wat al raar is want waarom zou ik de laptop terug willen sturen als er niks mee aan de hand is) is de computer eindelijk terug gestuurd. Nu blijkt de laptop helemaal in orde te zijn in hun ogen dus niks aan te doen. Ook moesten wij zelf het pakketje terug sturen naar electrocorner en betalen, terwijl bij de aankoop word vermeld dat er pick up en return garantie word gedaan.

Matige service niemand aan te raden

prima

ik heb zelf goede ervaringen met electrocorner. totaal hier nu twee laptops en een pc gekocht. snelle levering en een zeer goede prijs. en toen mijn laptop kuren vertoonde met opstarten heeft de helpdesk mij goed geholpen. Dat het een tweede hands pc is staat er duidelijk bij. Echt tweede hands is het niet want hij komt rechtstreeks bij hp vandaan die de computer heeft renewed. Ben nu aan het kijken voor een nieuwe laptop bij electrocorner want deze begint toch wel erg traag te worden. is ook al weer een paar jaartjes oud.

Electrocorner

na verkoop geeft Electrocorner niet meer thuis

Twee maand geleden een HP laptop gekocht. Op website staat: defect binnen 30 dagen: recht op nieuwe. Echter na melden defect binnen twee weken werd ik gelijk dringend verzocht contact met HP op te nemen voor reparatie. Dit dan maar gedaan. HP repareerde het defect correct, maar het apparaat kwam beschadigd retour. Hierop HP aangesproken. Kort daarna diende het volgende defect zich aan. Weer contact gezocht met Electrocorner, wederom werd ik doorverwezen naar HP. Volgens HP was de laptop al eens in 2009 gerepareerd!! Dus heb ik in feite een tweedehands laptop gekregen. Electrocorner hiermee geconfronteerd, men reageerde uitermate agressief en terughoudend. Tweedehands kon niet. Dus ik had een nieuwe laptop gekregen, die al wel een jaar geleden was gerepareerd?? Vreemd. Uiteraard gewezen het feit dat ik al een defect binnen de door hen gestelde termijn van 30 dagen had gemeld en dus een nieuwe laptop had moeten krijgen. Maar dikke pech: de 30 dagen waren voorbij en ik had ZELF aan moeten geven gebruik te willen maken van dit retourrecht. Notabene Electrocorner had me destijds gelijk naar HP doorverwezen....Conclusie: kijk uit wat je daar koopt en lees goed de kleine lettertjes. In feite zijn alle artikelen (HP renew), die men er koopt van tweedehands kwaliteit. beter iets meer uitgeven bij een betrouwbaar adres.

Prima geleverd

Echt A product voor een B-prijs.
Wat ze adverteren maken ze ook waar.
Gekocht voor € 468 en overal elders rond de € 600.
Als ze het assortiment nog wat uitbreiden gaan ze voor 5 sterren.

Anoniem

Een aantal weken geleden heb ik bij www.electrocorner.nl een pc besteld. Na 2 weken ging de ventilator stuk, met gevolg dat er een keihard geluid bij het opstarten klonk. Daarnaast stonk hij naar te heet wordend plastic en werd hij erg warm. Na een telefoontje kon ik mijn pc terugsturen naar electrocorner (verzendkosten á€15,- voor mijn eigen rekening). De pc is daar 8 dagen geweest, er was vervolgens een reparatie uitgevoerd en er werd mij verteld dat het probleem was verholpen. Electrocorner heeft netjes mijn laptop teruggezonden. Bij terugontvangst uitgepakt en zette hem aan, inderdaad geen geluid meer te horen. Echter een dag later zette ik mijn pc weer aan, en weer het zelfde keiharde geluid van de ventilator bij het opstarten. Wederom met electrocorner gebeld, ze adviseerden mij om contact op te nemen met de HP helpdesk omdat electrocorner verder geen oplossing zag voor het probleem. Ik heb het defect aangegeven bij HP, en ze zouden er naar kijken. Echter vond ik dat electrocorner in gebreken was gebleven en besloot om nogmaals te bellen en te vertellen dat het probleem niet mijn probleem was en dat ik vond dat hun in gebreken gebleven waren. De medewerker vroeg mij daarop wat ik vond dat er moest gebeuren, omdat hun geen probleem constateerden. Ik gaf aan dat ik een volledig nieuw product wenste te ontvangen. Dit werd direct afgekapt met de woorden dat dit alleen kon wanneer er daadwerkelijk een defect geconstateerd zou worden, wat volgens hun niet aan de orde was. Wanneer ik vond dat er echt een probleem was kon ik hem (wederom) opsturen (wederom verzendkosten á €15,- voor mij rekekning). De medewerker werd erg opstandig en ik merkte aan de reactie van de mederwerker dat deze echt niet van plan was mij ook maar enigszins tegemoet te komen. Alhoewel ik toch echt nog steeds alle problemen constateerde, besloot ik eieren voor m'n geld te kiezen en heb ik daarop HP gecontacteerd die mijn PC de dag erna ophaalde. Er bleek weldegelijk een probleem te zijn, de kogellagertjes van twee ventilatoren waren stuk. Daardoor koelde de Pc niet goed en bestond er het gevaar dat hij zou doorbranden. Deze zijn inmiddels vervangen en de pc draait erg goed.

Al met al erg vervelende ervaring met electrocorner dus. Mijn motto bij dit bedrijf dan ook 'garantie tot de deur'!. Volgende keer toch maar weer gewoon naar de computerzaak in de stad dus! Goedkoop is soms toch nog duurkoop.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten