[REPLY]
Begin mei 5 rookmelders besteld. Ze zouden er binnen twee weken zijn. Na ruim een maand waren er 2 voorradig. Deze kreeg ik alvast mee zonder te betalen omdat pin niet werkte. twee weken later kreeg ik per mail bericht dat de laatste 3 ook binnen waren. Gelijk opgehaald en alles kas betaald. Eerdere bestelling waren veel sneller maar ik kreeg te horen dat ze momenteel wat problemen met de orderverwerking hebben. Hoop dat ze hier snel uit zijn, want ben tot op heden altijd goed(koop) en vriendelijk geholpen.
Kees, Pender BV
Al enige tijd wacht op mijn materialen en heb tot op heden niets maar dan ook niets ontvangen !!! ik voel me belazerd!!! Je kan op géén enkele manier contact op nemen elektro-online. ik heb bestelling geplaatst en hoorde maar niets vervolgens een nette mail gestuurd en gemeld dat er haast bij was en ik ervan uit ging dat de materialen binnen 2 dagen zouden worden geleverd.(zoals ze aangeven op de site;maandag besteld woensdag in HUIS....) vervolgens een mailtje met niet alle materialen zijn binnen nog enkele dagen wachten aub....vervolgens niks meer van vernomen ook géén reacties meer op mijn mails. credit?... niemand thuis.... Telefonisch NIET bereikbaar vanwege de drukte....EERST IEDEREEN AFHANDELEN EN DAN NIEUWE ORDERS AANNEMEN !!! SITE SLUITEN ALS JE HET TE DRUK HEBT!! MENSEN OPLICHTEN DAT DOEN ZE!!!
Al 2 maanden wacht ik op mijn bestelling. Een maand geleden dan maar annuleren. Geen reactie ! Nog een keer geannuleerd. Weer geen reactie. Ik ben mijn geld kwijt, dat snap ik wel, deze tent is gewoon failliet. AUB oppassen hier mensen, deze zaak kan niet aan zijn verplichtingen voldoen.
Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!!
Bij advies wordt je netjes tewoord gestaan, bij klachten hebben ze het te druk (met oplichten van mensen) en worden mails pas na 5 tot 7 dagen beantwoord.
Zit een artikel niet bij een levering maar staat wel op de bon als zijnde geleverd, domme pech voor jouw.
Defecten of verkeerde levering.. Kost je verzendkosten voor het retourneren en vragen vervolgens jouw geld om het juiste artikel na te sturen.
De grootste show is nog hun eigen voorwaarden op de site.. ze hebben er zelf maling aan.
Niets bestellen bij deze oplichters!!!