[REPLY]
En meget fin infornation fra start og til min tablet var klar til afhentning. At den blev repareret indenfor for den samme uge, selvom der skulle bestilles reservedele, er meget fint. Jeg er meget tilfreds med jeres service.
Vh
Hans Larsen
Jeg oplevede at servicen var hurtig og før planlagte afhentning. Derfor synes jeg også at med en hurtig service fortjener en god anmeldelse og bedømmelse
Afleverede mit samsung anlæg til rep. hos Fona, de sendte den afsted samme dag til Elektronik-Centret. Under hele forløbet fik jeg mails omkring hvad der skete. Der gik højst 2 uger så havde jeg mit anlæg igen.
Sendte min bærbar til reparation d. 12 April, med en smadret skærm, hvilket var den absolut eneste fejl computeren havde. Fik at vide det ville tage 2-3 uger at få den repareret, hvilket også er smertegrænsen ifølge forbrugerrådet, hvis man bruger computeren til dagligt, hvilket jeg gør.
Reparationen tog 4 lange uger før den var klar til afhentning, og glæden var stor - Skuffelsen var dog ligeså stor. Computeren er nu begyndt pludselig at slukke. Den lukker ikke pænt ned - nej, den slukker bare pludseligt med et klik, midt i brugen. Dette har den aldrig før haft gjort, før reparationen. Ikke en eneste gang, men nu gør den det ofte.
Dette er til stor ærgelse da det tydeligvis er en fejl den har fået på værkstedet, og det betyder jo computeren skal afsted til reparation i måske 4 uger igen, hvilket jeg slet ikke har mulighed for at undvære den i.
jeg fik lavet min computer og udlevet inden for 10 dage det var flot især nu hvor det er eksamen tid den en meget flot service
Fik god service - meeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn syntes ikke det er ok at sende sms kl. 4.46 om at nu er arbejdet påbegyndt og igen 6.30 at nu er der bestilt reservedele, kunne tidspunktet ikke skubbes så man først fik besked efter 7.30 ;)
Super orientering om reparationens fremdrift og hurtighed.
Har min HDD optager til reparation for 2. gang. Første gang den kom tilbage fra reparation, virkede den stadig ikke. Af sted med den igen og fik via reparationsstatus besked på, at nu var den efter 9-10 dage afsendt fra Elektronik Centret. Da jeg ikke modtog den, ringede jeg til EC og fik oplyst, at de havde sendt optageren til Wupti,
på trods af at jeg havde sendt min returadresse med - ØV. Kontaktede Wupti, der godt nok havde modtaget apparatet, men tilsyneladende ikke foretaget sig yderligere. Nu har jeg undværet apparatet i 1 måned og håber, at den virker, når den kommer retur til mig :-(
God information undervejs i forløbet. Hurtig reparation.
Du skal aldrig stole på dem, de bruger evigheder på ingen ting.
Jeg er meget glad for at den blev lavet så hurtigt da jeg skulle til eksamen en uge efter.
Hilsen Mark Bøhm Olesen
D. 14 december 2012 afleverer jeg min computer til Expert, fordi de skal sende den ind til reparation. Får besked om at elektronik-centret har modtaget computeren d. 20. dec. De begynder at reparere på den i januar og bestiller reservedele. Jeg venter tålmodigt, og der går så næsten en måned, før jeg hører fra dem igen. De bestiller nye reserve dele d. 22/2 2013. Herefter får jeg ikke besked fra dem igen før næsten 2 MÅNEDER EFTER d. 17/4 2013 at computeren er totaltskadet, hvor det kun er pga at min kærestes far har været i kontakt med dem flere dage i træk og truet med forbrugerrådsstyrelsen. Under forløbet har jeg selv været i kontakt med EC flere gange og hver gang, er jeg blevet fejet at banen, fik ikke svar på noget og stod tilbage som et endnu større spørgsmålstegn end før.
Jeg forstår ikke at der skal gå 4 måneder med rep af en computer og først når forbrugerrådsstyrelsen bliver nævnt, så sker der noget med det samme. Tør slet ikke tænke på, om jeg stadig ikke havde hørt fra EC, hvis jeg ikke selv havde fundet hjælp. Vil ikke råde nogen til at sende deres elektronik dertil, medmindre de vil undvære det flere måneder og med mangel på information.
Johnny Jensen vond deze beoordeling nuttig
Men hvis apparatet havde været testet ville jeg ikke skulle aflevere det tilbage til en ny reparation straks efter.
Jeg havde indleveret min notebook til reparation og kun en uge efter fik jeg den tilbage igen - harddisken var skiftet og nu virker den som en drøm igen. Jeg synes servicen var i top, for ikke mindst var der denne hurtige reparationstid, men oveni fik jeg en mail hver gang der skete noget nyt i behandlingen af mit produkt. Jeg kan kun anbefale brugen af denne virksomhed til andre.
God information undervejs i forløbet. Hurtig reperation og reperationen virkede (i hvert fald indtil nu).
Jeg håber at der sker noget nyt snart og jeg forstår ikke hvorfor at det kan ik lave min Mac jeg er rigtigt træt af at jeg skal vent i så langtid, jeg har købt den men jeg har ik fået noget af den, den har hele tiden været til reparation, og jeg vist ik at en forsikring ka ik lave en Mac så ku jeg lad være med at ha forskring, det er bare spille penge, men det er os den sidste gang jeg sender den til reparation, og hvis det ik laver den så vil jeg har en anden løsning til den sage, og nu har jeg sent den 5 gang, mvh Abdul
I reparerede min tablet for nyligt, og indtil videre virker perfekt igen. Det er samtidigt også skønt at man kan aflevere sit elektronik til reparation, og få det tilbage uden nogen skramme - en god oplevelse. :)
God information næsten dagligt, hvor jeg kunne følge produktet.
En god oplevelse hvor min iMac var til reparation. Den blev håndteret professionelt.
Super god service at man hele tiden bliver holdt informeret ift. hvor langt i reperationen man er nået. Ventetiden, som ikke var lang, føles endnu kortere når man kan kan følge sin vare. Absolut en oplevelse af at der er tjek på tingene i Elektronik-Centeret.
De er hurtige og fin behandling hele vejen fra A - Z, samt fin orientering i arbejds forløbet via sms.
Meget fin service, og tilbagemelding omkring reperation.
Det eneste minus var at de hævdede at jeg ikke havde skrevet leveringsadresse, på trods af at det var skrevet med rødt helt for sig selv, netop for at der ikke skulleske det samme som sidste gang den var til til rep, hvor den forsvandt i næsten en måned.
hurtig reparation og levering og fik hele tiden undervejs mails om hvad der skete med vores hemmebio
(Slettet gammelt indlæg og lavet et nyt)
Vi købte et Panasonic TX-P55VT30Y tv i FONA Frederikssund d. 26.4.12
Det begyndte at lave streger hen over skærmen og til sidst kunne det ikke tændes.
Fik det til reparation d. 21.3.13 Hos Elektronik-Centret.
Der var noget i rastordre osv.
Fik vores tv tilbage fra reparation d. 3.5.13 fra Elektronik-Centeret.
Det virkede i 2 timer og så laver det striber hen over skærmen igen, altså det virker ikke efter raprationen hos Elektronik-Centeret.
Nu skal det så til reparation igen hos Elektronik-Centeret og hvor længe skal vi så vente denne gang?
Jeg er sikker på at fejlen nok skal komme igen 3 gang da det tv bare er, jeg vil ikke skrive så grimme ord offentligt...
Hvem skal betale for de timer man må tage fri for at være hjemme mens man venter på chaufføren? Min arbejdsgiver er bare ikke tilfreds, kunne godt finde en anden dag men så skulle vi vente yderlige på at få tv'et tilbage...
Nu må i finde en løsning på det problem som FONA siger er jeres !!!
Dejligt med løbende status pr. mail, så jeg kunne følge med i, hvor langt I nået. Reparationen varede 1 uge, selvom jeg havde fået at vide, at det kunne tage 3 uger, så det var dejligt, at det gik hurtigere end forventet.
afleveret computer fik straks besked om hvad, hvem og hvornår computern var henne, reservedele, m.m.
lettere kan det ikke være. fra startt til slut var der gået lidt over en uge.
Det er gået utrolig stærkt med at få lavet min søns computer, og hurtig levering , så jeg havde en glad søn der ikke skulle vente på sin computer ret mange dage.
Nem kontakt, ingen tvivl om levering/modtagelse, god opfølgning via hjemmeside på reparationen og hurtig returnering af varen.
Goddag EC
Jo, jeg er stort set tilfreds.
Jeg var nødt til at fare i blækhuset, da min 17 årige søn havde købt en ASUS gennem WUPTI og havde forsøgt at få den repareret men var blevet kastet rundt mellem WUPTIog ASUS.
Jeg fik så fat i en flink fyr fra WUPTI, som så lavede kontakten med jer og så gik tingene hurtigere. Det er rart med den fine opdate på reperationen og indtil nu virker computeren som den skal. En lille bøvs skal jeg dog af med, jeg havde, ved indleveringen, sagt at jeg selv ville komme og afhente computeren men i sendte den med GLS og dette havde ikke været nødvendigt. : )
Mde venlig hilsen
Søren Pehrsson.
Da vi hentede vores DVD optager efter at den havde været til reparation og efterfølgende skulle i gang med at sætte kanalerne i samme rækkefølge som på tv...viste det sig at alle grundindstillinger var blevet ændret og så kunne det jo ikke lade sig gøre. Ingen af tallene passede og hvordan skulle vi kunne regne ud at frekvens + modulation + netværks id ikke mere var kodet ind som før. Hvorfor ændrer i disse ting? Vi er jo ikke eksperter i at rette op på det igen...så efter at have forsøgt i timevis måtte vi "hænge" i telefonen med support hos Samsung for at komme på ret køl igen...det synes vi faktisk er ret dårligt. Vi ville gerne have haft besked om denne ændring.
Hilsen Poul og Ingelise Thrysøe
Har kun ros...super service med sms-meddelelser løbende om hvad der skete, og kunne hente mit produkt få dage (indleveret i fona onsdag eftermiddag, kunne hente det igen mandagen efter).
Ja, min pc var til nylig til reparation hos jer og jeg er meget tilfreds med jeres reparation.
Problemet er bare det ikke var HELT som jeg regnede med. Da jeg sendte min PC ind til FONA som så skulle sende pc'en til jer så sagde jeg at: " Blæseren/køleren fungere ikke helt og min computer kan larme som bare pokker nogle gange, så jeg prøvede og kigge lidt på det og blæste ind i blæseren/køleren, og det hjalp ikke (fandt jeg ud af da min pc kom hjem) da jeg vendte den om igen for at tænde min pc så virkede on/off knappen ikke.." Så jeg fik en PC tilbage hvor on/off knappen var udskiftet, så det er ikke jeres fejl men FONAS fejl så jeg skal lige op til dem igen, så i vil nok se min PC snart igen.
Beklager.
Hurtig og prifessionelt reperation af min DVD afspiller.
Dejligt med mail fra værkstedet, så man hele tiden kan se, hvor langt DVD var.
Tillykke til FONA for et godt reperations værksted "Elektronik-Centeret".
Er meget godt tilfreds, og især den hurtige tilbage levering efter reparationen
7 arbejdsdage alt ialt. Lige fra indsendelse af produkt til modtagelse.
Tydelig up todate via mail.