[REPLY]
Det er meget praktisk at hente varene i butikken i København i stedet for at få dem tilsendt med dyre omkostninger
... men savner at de har reele kvalitetsprodukter - købte en riaa forstærker gennem dem og levering og det hele kørte som smurt. Men kvaliteten var simpelthen for ringe ...
og her komme så lidt mere ros fordi returneringen var rigtig nem og pengene kom retur hurtigt.
Ville bare ønske at der var en bedre kvalitet at vælge imellem.
Så thumbs up for hele købsprocessen og den service de leverer. Tak for det!
Hej Michael,
Vi kan nemt være enige. Som elektronikindkøbere er vi reelt udfordrede på kvaliteten. Producenterne i fjernøsten er naturligvis intetresserede i at tjene penge og i deres bestræbelse på dette gør de sig ofte store ansstrengelser for at minimere deres produktionsomkostninger. Det går ud over kvaliteten. Som forbrugere er vi endvidere interesseret i at købe til lave priser og det giver nok desværre de "prisbillige" producenter gode arbejdsbetingelser.
Men når det er nævnt, så skal det selvfølgelig bemærkes at vi som forhandler har en forpligtelse til at sikre at kvaliteten ikke bliver "for" lav. Hos ELEXTRA.dk gør vi først og fremmest dette ved at salgsstoppe alle varer hvor returvare/garantiprocenten kommer over 3%. Dette er vores kritiskde grænse. Derudover har vi elektronikteknikkere ansat på eget serviceværksted som kontrollerer returvarer og anbefaler indkøbsstop, hvis den tekniske kvalitet ikke er OK.
Det er naturligvis også værd at bemærke at vi også tilstræber at have flere alternative varer - i forskellige priser og kvaliteter - inden for vore varekategorier. Kvalitet er jo som bekendt ikke det samme for alle og for nogen betyder den lave pris mere. Du har valgt at returnere den købte vare: H29707, og det er vi bestemt tilfredse med. For netop denne returnering var den tredie ud af 74 solgte. Returprocenten er dermed ca. 4% og vi har på det grundlag besluttet et indkøbsstop. Vi har én tilbage på lager (som i øvrigt er testet og fungerer). Når den er solgt bliver varenummeret afviklet.
Support
Hurtig levering og fint udvalg af komponenter
Varen blev modtaget dage efter bestillingen
flot vare og meget hurtig levering.handler gerne igen
Bestilling og levering af varer forløb perfekt...
Fint on-line katalog. Nemt at bestille varer og hurtig levering.
Et sortiment som generelt ikke normalt er tilgængeligt for privatpersoner. Hertil er sortimentet så bredt at man har flere kvaliteter/prisklasser for de fleste varer.
De har en nem overskuelig hjemmeside og nem at anvende samt hurtig ekspedition.
Købte grill termometer som angiveligt skulle have en rød pil der angiver temperaturen for let læsbarhed. Da det ankom var pilen dog sort.
Hej Kenneth,
Vi har undersøgt dette forhold, og du har ganske ret. Pilen er sort og ikke rød som vist på produktbilledet. Vi kontakter leverandøren og hører om næste indkøbsparti som komer til vores lager på tirsdag i næste uge har samme karakteristika. Er de imidlertid med rød pil, da sørger vi gerne for en ombytning.
Ellers, ønsker du at returnere varen på grund af denne afvigelse sender vi gerne en porto-betalt returblanket.
Support
Bestilte varer natten til Onsdag. Afhentning i GLS pakkeshop Torsdag.
Fik det jeg bestilte - dog blev jeg lidt overrasket over at faa en alt for tyk ledning, men kom til min egen aergelse at se, at det vitterligt var hvad jeg havde bestilt. Saa det vil jeg ikke klandre butikken for, for de har rent faktisk en rigtig god webshop der er overskuelig og varene veldokumenterede baade med dimensioner, medfoelgende tilbehoer og lignende.
Bestilte vare i tirsdags og her lørdag dagsdato er varene ikke kommet og det til en gave idag.... Få styr på jeres leveringstider, super nederen service....
Hej Peter,
Vi beklager at du ikke har modtaget varen til forventet tid. Vore netbutik oplyser leveringstid på alle varer. Ser du en rød kasse ud for varen, da er varen ikke på lager og du kan forvente leveringstid. Leveringstiden vises når du stiller musen på den røde kasse.
Jeg kan se ud fra din ordrehistorik, at du bestilte varen den 20/9. Vores lagerindikation i netbutikken var på dette tidspunkt var "RØD" (og viste at der var 7 dages leveringtid). Varen gik planlagt på lager den 20/9 og blev afsendt til dig samme dag.
Vi ar bejder vedvarende på at forbedre vores lager- og leveringstidsinformation. Dette er blevet forbedret, da ankomstdatoer på indkøbsordrer nu bliver automatisk vist i netbutikken. Vi mener dermed at informationsniveauet i dag er meget højt og højere end hvad de fleste af vore konkurrenter kan præstere.
Support
Bestilte onsdag eftermiddag, varen fremme torsdag eftermiddag.
Kan det gøres bedre?
Pcdoctor
Bestilte igår, og varen blev leveret idag!
Jeg bestilte to højtalerenheder i september 2010.
Der stod godt nok at der ville gå over 12 dage i levering, så selvfølgelig forventede jeg ikke at de ville komme dagen efter.
De har en funktion på deres hjemmeside som fortæller hvornår varen forventes på lager, og ved den dato forventede jeg jo selvfølgelig også at de havde dem.
Da de ikke kom et par dage efter denne dato, prøvede jeg at skrive til dem, og jeg fik svar relativt hurtigt. Men dette ledte bare til at de forskød datoen for forventet afsendelse.
Det skete et par gange at de forskød datoen, og jeg havde så småt opgivet og ville skrive en forespørgsel om at få mine penge igen.
Men så ca. fire måneder senere i Januar 2011 kom de to enheder.
Disse fejlede ikke noget, men jeg kan stadig ikke give mere end 2 stjerner pga. den ekstreme leveringstid.
Hej Morten,
Vi har idag mere end 18.000 varer i vores sortiment. Antallet af leverandører ér betragtelig. Desværre er det ikke alle vore leverandører som er lige gode til at bekræfte og overholde deres leveringstider til os. Den pågældende leverandør af de højttalerenheder, som du har købt og fået leveret - med alt for stor forsinkelse, er blevet orienteret om problemet. Leverandører som for ofte har forsinkede leverancer kan vi ikke samarbejde med. Denne leverandør gør det dog normalt godt og vi betragter det således som et af de sjældne tilfælde, årsagen var at leverandøren selv måtte vente på en ny container forsendelse fra fabrikken i fjernøsten (befragtningstiden på containere fra Asien til Europa er idag ofte 6 til 12 uger).
Web-siden og at finde komponeter/produkter = * * * * (4 stjerner), mangler fotos af komponeter/produkter hist og pist
Bestilling (indkøbskurv og reg.) = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner), flere måder/bet.-kort
Levering = * * * * (4 stjerner), fragten er dyr. Fx tages der 90,- kr for nogle hundrede gram, via en Post DK forsendelse, som Post DK selv tager 60,- kr for (op til 1 kg). Og ved mindre forsendelser burde der tilbydes sendt pr brev (foret kuvert).
Levering via GLS til pakkeshop virker OK.
Support via telefon = * * * * (4 stjerner)
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Der er ingen tvivl om at de var de billigste på markedet, jeg fik mit kølemodul til en 3 del af prisen og det var vel og mærke for nøjagtig den samme varer.!
Da jeg skulle pathe en ISDN telefon gennem vores RJ45 patchboard uden at ødelægge stikkene stod jeg og manglede en RJ11 til RJ45 kabel. Som nogle af de eneste havde Elextra dette, og ikke til en voldsom pris. Jeg modtog varene dagen efter og det hele ser ud til at være i god kvalitet. Stor udvalg, gode priser og levering til tiden er min første oplevelse.
Det kan ikke diskutteres, at elextra er billigst og bedst når det handler om elektronik. Jeg købte 3 par ledninger, som var billigere end en ledning fra Elgiganten.
skulle købe et multimeter til min storebror, som gik let og hurtigt. ved ikke hvor lang tid det tog for pakken at komme men han siger at alt virker. god handel
Rune Eskildsen vond deze beoordeling nuttig
Jeg ringede til dem og fik en perfekt rådgivning. Medarbejderne ved virkelig noget om elektronik!!!