We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (22)
Elverborn

Ødelagt vare og dårlig opfølgelse

Jeg bestilte en æske med magneter til 149 kr. og en andet ting inden jul 2012. Det var to julegaver. Pakken kom hurtigt, men ingen af varerne var pakket ind, så de havde skøjtet rundt løst under transporten og æsken var ødelagt. Den var ridset og bulet. Jeg skrev og klagede og vedhæftede et billede og fik svar hurtigt, at de ville sende en ny. Det gjorde de og den nåede frem inden jul.
Det var bare et helt andet spil.
Det kunne jeg ikke give væk i gave.
Så der handler jeg aldrig mere. Det virker amatøragtigt. at man ikke sørger for at varerne er beskyttet under forsendelse. Servicen på mail er i princippet fin, men hvad kan man bruge det til, når man så får en forkert vare tilsendt.

Super service!

fik hurtigt mail med track & trace nummer, men det viste sig, at varerne ikke var sendt nu. Så ringede op til dem, og de havde haft indbrud, og kunne ikke skaffe det hele, Dorthe ydede dog en fantastisk service, og sørgede for, at den ene ting som hastede, fik jeg direkte fra producenten. Jeg kunne dog godt have brugt lidt info omkring manglende levering.

Marie Kühn Paulsen vond deze beoordeling nuttig

Elverborn

Fantastiske produkter pakket ind i god service.

Elverbørn er en skøn butik, som forhandler lækkert legetøj til børn i alle aldre. Mine egne børn er mellem 1 og 9 år og elsker gaver derfra. Man bliver altid mødt med smil og god service.
Topkarakter fra mig!

Elverborn

Fantastisk kundeservice og super fine ting!

Intet mindre end fantastisk kundeservice - hurtig levering og det sødeste personale! :) De har så mange fine ting, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Elverborn.dk. :)

Elverborn

Verdens bedste og hyggeligste legetøjsbutik :-)

Jeg har KUN haft positive oplevelser inde i ElverBørn i Silkeborg. Man får en dejlig service og bliver altid mødt med et smil :-)

Lærende babyleg

Må tilstå at jeg "kun" har handlet her én gang men det er blot min fejl. ;o)

Har længe ledt efter nogle tal og bogstaver til vores datter, men da hun er 7 mdr. skal de være i orden og skulle kunne holde til at blive bidt i.
For hvem siger at leg ikke kan være lærende. ;o)

Det eneste minus ved min handel er at de bogstaver jeg købte fra Rabbabu ikke er med æøå eller magnet, men det er dog udelukkende et spørgmål om at det var noget vi godt kunne tænke os derfor skal det ej heller lægges Elverbørn til last.

Et andet plus er mulighed for levering udenom Post Danmark, samt at der var gratis levering da vi bestilte.!

Yndlings butik!

Har kun oplevet god service og godt legetøj til rimelige priser!
Det er min absolut yndlings butik og elsker at handle hos Elverbørn både på nettet og i deres butik. :)

Carina Brunstad Jørgensen vond deze beoordeling nuttig

Elverborn

Super fin butik med alt godt til børnene

Dejligt stort udvalg af lækkert legetøj og ikke mindst en yderst venlig ekspedition!

Julegaver

Kendte ikke til virksomheden før jeg op til jul bestilte børnenes julegaver. Havde en virkelig god dialog med virksomheden. Fik varerne 1,5 dag efter bestilling. Kan anbefales til alle.

Julelevering

Jeg bestilte en gave for min svigermor til min niece hos Elverbørn, men fik en opringning en uge før Jul, af en sød kvinde, at pakken var "faret vild" i Tyskland. Pakken kunne hentes den 23. december, men desværre kunne min niece først få den efter Juleaften, da vi ikke skulle være sammen med dem dér... Lidt øv, men ellers god service!

Kompetent julelevering

Jeg bestilte julegaver v. Elverbørn til min yngste på 8 år. Min første handel hos firmaet. Jeg ringede til firmaet og fik et behageligt svar på mine spørgsmål. Blev senere ringet op om at en vare var forsinket, men at de skulle gøre alt for at få den frem til jul. Og alle pakkerne nåede frem og var fint indpakkede ;o), nemt og dejligt ! Ærgerligt at yngste nu er ved at være for stor til at være kunde.

• Silkeborg, DK
  • 1 Beoordeling

Kanon service

Elverbørn.dk har bare den bedste service. Kundeservice er meget hjælpsomme. Altid hurtig levering og fantastisk udvalg.

Super hurtig levering

Rigtig godt udvalg af kvalitetslegetøj, overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Kan anbefales.

• silkeborg, DK
  • 1 Beoordeling

Stort og bredt udvalg af mange skønne varer

Jeg har købt mange ting hos elverbørn både til min egen pige, men også til mange jeg kender. Hvad enten det er barselsgaven/dåbsgaven til den lille ny eller en fødselsdagsgave til en på 8 år, er der et bredt udvalg med mange kvalitetsvarer. Jeg er selv stor fan af legemad og også robust og lækkert trælegetøj. Elverbørn er derfor klart de første jeg tyr til når jeg er på udkig efter en god gave, en lille ekstra ting til min pige eller hvad undskyldningen nu må være for at besøge butikken, enten på nettet eller i den fysiske butik i Silkeborg.

Elverborn

Hurtig levering og god kvalitet til både store og små børn

Jeg har købt op til flere ting fra elverbørn.dk og har kun oplevet god service og hurtig levering.
Jeg er vild med deres anderledes og lærerige legetøjsudvalg til mange aldersgrupper. Har både købt gaver til en på 1 år og en på 10 år, så de har et godt og bredt udvalg.

Over al forventning!

Altid super kvalitet, god service og hurtig levering! Jeg anbefaler Elverbørn til alle jeg kender.

• aarhus, DK
  • 12 Beoordelingen

Altid nemt at finde en gave

Jeg er altid i sidste øjeblik med gaverne til mine mange nevøer og niecer - og derfor ved jeg heller aldrig hvad de ønsker sig.
Hos Elverbørn kan jeg søge under deres alder og finde noget der passer til prisen. Også holder legetøjet til meget mere - end plastik legetøjet fra fx Føtex. + at jeg hurtigt får det tilsendt indpakket.

Super hurtigt og sikkert

Jeg skulle bruge en gave til en niece. Bestillingen gik glidende og inden for 15 timer stod en postmand på mit dørtrin med pakken. Den hurtige levering er selvfølgelig også til dels postvæsenets skyld, men gav en rigtig god oplevelse med elverborn.dk, som jeg sikkert vil bruge igen.

Nemt, effektivt og hurtigt

Modtog min bestilling efter kun en dag. Alt ved siden virker perfekt.

• 9 Beoordelingen

Bestilte et spil - blev leveret allerede næste dag. Meget tilfredsstillende.

• Århus, DK
  • 8 Beoordelingen

Lynhurtig levering

Jeg bestilte en gave til min niece på hjemmesiden, og allerede næste dag blev den leveret. Den var endda flot pakket ind, og der var sat et håndskrevet gavemærke på uden ekstra omkostninger. Det kalder jeg service!

god behandling, spændende vareudvalg

Jeg har købt mange ting hos elverbørn, både i deres netbutik og via deres showroom. Jeg er meget glad for den spændende butik med et stort udvalg af lækkert legetøj og især deres pædagogiske spil og trævarer har jeg sat stor pris på.