[REPLY]
Jeg giver min bedste anbefalinger til Emmamai
Tusind tak for noget fint tøj og hurtig levering ;-)
Sød og venlig betjening ved afhentning!!
Fandt en trøje som jeg gerne ville have med udover det jeg havde købt, men der var bøvl med overførelsen, så jeg fik trøjen med hjem og kunne klare betalingen herhjemme.. :-)
Billigere pris end i fysisk butik. Løbende besked hvor pakken er. Kan anbefales.
God webshop med lækre mærker og god og hurtig service.
Godt udvald. God rådgivning og betjening emd et smil ved afhentning.
Fine varer der så ud som på nettet...gode og realistiske billeder.
Hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds med tøjet jeg har fået tilsendt og det lever fuldt ud op til min forventning!! Med mærket småfolk kan man altid regne med kvaliteten!! Så jeg er meget tilfreds og det er mine børn også:))
Hurtig behandling af ordren, hurtig levering og et lækkert produkt.
Super nemt at bestille og fik en god rabat ud fra et facebook link.
Rigtig god service og super fine vare i shoppen. Hurtig levering. Kun gode anbefalinger herfra :)
Varerne kom hurtigt og var mig i hænde eft 2 hverdage. Og sparede en masse penge pga udsalget.
Jeg købte en rigtig lækker jakke fra Danefæ og var meget i tvivl om størrelsen, men Gitte fra Emmamai tog imod opkald både aften og weekend. Jakken modtog jeg allerede dagen efter bestillingen og da jeg så syntes den måske var lidt stor, gav Gitte mig råd og vejledning om muligheder som evt bytte til anden i nummeret mindre eller skrædder.... Jeg valgte at få den syet lidt ind ved skrædderen og det er jeg bare så glad for. Var slet ikke selv kommet på det, hvis ikke jeg havde fået det råd.
Det gik godt nok hurtigt. Havde min vare allerede dagen efter at jeg bestilte den hos emmamai.dk. Nem hjemmeside at handle på.
Det var super hurtig betjening, og dejlig nemt at kunne hente den på OK tanken istedet på posthuset. Vil anbefale til andre.
Jeg bestilte jakken om søndagen og tirsdag havde min datter jakken på til svømning om eftermiddagen. Det kan da vist ikke gå hurtigere....
Hurtig og præcis levering af produkter, som levede op til forventningen.
Kan kun anbefale emmamai. De har mange gode ting, gode tilbud og det er skønt med hurtig levering :-)
Skønne mærker, hurtig levering lige til døren.
Vil bestemt handle der igen !!
Meget hurtig håndtering og levering.
I ca. 5 år har jeg jævnligt handlet pigetøj hos emmamai.dk, og jeg har altid fået en super service, og varerne er blevet leveret hurtigt. Jeg skriver altid i notatfeltet, at jeg gerne vil kontaktes, hvis en eller flere varer er udsolgt, og jeg er en enkelt gang blevet ringet op, hvor vi sammen fandt en tilsvarende vare. Jeg kan varmt anbefale emmamai,dk!
Kunne afhentes samme dag som varen blev bestilt:) Service helt i top. Vil klart anbefale denne webshop til alle der elsker lækkert børnetøj.
Jeg har kun handlet hos emmamai 1 gang, og det har jeg været rigtig godt tilfreds med
Jeg har ofte bestilt hos Emmamai, og har indtil nu været tilfreds. Jeg har kun engang været utilfreds med et produkt, og der fik jeg med det samme et nyt.
Rigtig god service, gode tilbud og mange fine varer.