We are hiring!

Antwoord van Enveloppenland.nl

[DATE]

[REPLY]

Enveloppenland.nl Logo
Klanten zeggen: »super, snel, persoonlijk, correct!!!« »snelle service« »Super, snel« 606
Goed
8.9 van 10

606 klanten beoordelingen
Beoordeel

snelle service

veel keus en snel geleverd

Featured review of Enveloppenland.nl

Enveloppenland.nl

super, snel, persoonlijk, correct!!!

dankzij persoonlijke inzet van leo en collega's een supersnelle levering volgens afspraak, een prima product (semi transparante gouden enveloppen)...een geslaagde "mailing" operatie voor ons 10-jarig bestaan

• Ik

Super, snel

Geweldig. Alleen al het feit dat je proef envelop kunt bestellen. Super snel en vakkundig geleverd

Keurige service!

Snelle en correcte behandeling. In eerste instantie een foute bestelling geplaats, hier werd niet moeilijk overgedaan. Ik mocht het terug sturen en met retour van betaling. Direct een nieuwe en juiste bestelling geplaatst, deze kreeg ik snel geleverd.

• Bbbb

bbbb

Perfect, Eerst voorbeeld enveloppen aangevraagd en de volgende dag in huis gekregen. Daarna besteld helemaal top!

Enveloppenland.nl

Ik ben tevreden met de service van enveloppenland.nl

Ik kreeg een monster gratis toegestuurd. Dit heeft me geholpen om de aankoopbeslissing te maken. Eén ding was jammer: het aanbod aan transparante, gekleurde A5-enveloppen is niet groot.

Zeer tevreden!

Ik heb zelf de verkeerde enveloppen besteld, maar deze kon ik gelukkig gewoon omruilen. De terugbetaling is ook netjes verlopen. Ik bestel de volgende keer weer bij jullie!

SUPER SNELLE SERVICE!!!

Ongelooflijk snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding!
Blij jullie ontdekt te hebben ;o)

Enveloppenland.nl

Mijn bestelling als nieuwe klant verliep vlekkeloos!

Dit is een van de eerste webshops waar ik gevraagd werd of ik een proefexemplaar wilde bestellen! Helemaal super, zo kon ik gelijk zien dat de enveloppen die ik op het oog had geschikt waren voor mijn bedrijf.
TOP!

Snel en modern

Gratis proefenveloppen waren snel binnen, maar de bestelling helemaal binnen 24 uur. Perfect! Enige nadeel was dat er een paar hoekjes waren omgevouwen in de verpakking.

Prima!

Makkelijk bestellen, mooie spullen.
Levertijd een paar dagen.

snel en goed geprijsd.

track en trace werkte ook.
snelle reacties via email inbox (factuur etc)

Enveloppenland.nl

Prima levering en zeer snel

Zeer snelle levering en ook nog tot in de puntjes verzorgd!

Enveloppenland.nl

De order is prima en snel verlopen

Duidelijke site, de dag erna al in huis.

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Al tijden op zoek naar goede roze enveloppen....was nog niet zo van het internet, hoe suf kon ik zijn, maar goed...
inmiddels enveloppenland ontdekt...lang leven internet!!

Goede service, snelle levering

Zoals ik al zei een goede service en een snelle levering.
het is mijn eerste bestelling, maar ik kom zeker terug.

Goede ervaringen!

perfecte service

perfecte service

Perfect

Zeer tevreden over het assortiment,prijs, kwaliteit en levering.

SUPER SNEL GEFIXT

Snelle levering en alles netjes bevestigd gekregen via de mail. En niet onbelangrijk GOEDKOOP, dank je groet Ellen

klantvriendelijk en snel geleverd

binnen 1 dag al binnen gekregen en snelle reactie op mijn mails

uw ziet mij volgende keer zeker terug

Goede prijs, snelle levering

Bubbel-enveloppen besteld voor het verzenden van cd's. Was een nette prijs en de enveloppen waren snel geleverd. Helemaal tevreden dus.

Enveloppenland.nl

Luchtkussen enveloppen zijn gewoon goed!

Pas geleden luchtkussen enveloppen besteld en deze zijn echt perfect! Niet duur en voor mijn webshop perfect!

Volgende bestelling zeker weer!

Enveloppenland.nl

medewerker is zeer behulpzaam met mijn vragen

ik heb uw bedrijf aan andere collega's aanbevolen

• Sarah
  • Geverifieerde koper

Redelijke enveloppen, alleen minpunt voor plakrand

Mooie enveloppen, snel bezorgd, alleen de plakrand (gom) op de enveloppen plakte niet, dus daar moest helaas nog een pritstift aan te pas komen.

• Klant

Voortreffelijk

Van bestelling tot levering alles volgens afspraak en zeer snel.

• VM
  • Geverifieerde koper

Vlugge levering zoals besteld!

Positieve ervaring, heel snel geleverd en goeie kwaliteit en prijs verhouding.

GENIAAL, een geweldige service

Een bijzonder goede service, snelle levering en bij problemen een goede klantenservice

Perfect

Krijgt snel via email antwoord terug, gewoon perfect.

Enveloppenland.nl

Snel besteld en snel geleverd.

Voor het eerst wat besteld bij enveloppenland en was zoals beloofd binnen 2 dagen binnen. Hier zal ik in het vervolg vaker gaan bestellen.

Snelle en adequate service

Als je mooie, speciale of eenvoudige enveloppen nodig hebt: bestel hier!

Enveloppenland.nl

Je krijgt waar voor je geld, snelle levering

Enveloppen besteld voor ons bedrijf, binnen 2 dagen werden ze geleverd. Goed verpakt. Ze hadden gebruik gemaakt van een omdoos.

Goede service, snelle levering

Het is erg prettig dat we een paar proefexemplaren konden krijgen. Hierdoor wisten we welke maat we moesten hebben. Na besteld te hebben hadden we de enveloppen binnen 2 dagen in huis. Echt perfect.

• J.B
  • Geverifieerde koper

Snelle Levering, Super kwaliteit!

Duidelijke website , goede kwaliteit en supersnelle levering. Top !

Snel en correct

Makkelijk samples aan te vragen en deze ontvang je erg snel. Vervolgens hetzelfde voor de bestelling en alles netjes afgeleverd.

• Petra

Duidelijk, gemakkelijk en snel

Omdat mijn vaste leverancier plots de benodigde enveloppen niet meer levert, moest ik met spoed opzoek naar een nieuw adres. De juiste enveloppe gemakkelijk gevonden op Enveloppenland.nl en had de eerste bestelling van 500 stuks binnen 2 dagen in huis. Ik heb mijn nieuwe vaste leverancier gevonden.

Enveloppenland.nl

De site voor al je enveloppen

Goede site met ruime keuze. Orders zijn in no time ingevuld en vervolg informatie inzake levering etc. is super. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar de juiste envelop met een vriendelijke prijs.

• Klant

perfect

bestelling zelfs een dag eerder bezorgd dan aangekondigd!

Enveloppenland.nl

Snelle keurige verzorging van mooi product

In verband met zoektocht naar A5 enveloppen voor onze trouwuitnodigingen kwamen wij bij enveloppenland terecht. Het enige was dat bij aanvraag 3 samples niet de luchtkussen envelop meegeleverd was. Het schepte hooguit verwarring vanwege het feit dat het onduidelijk werd welke omschrijving bij welke sample hoorde. Nu viel onze keus zowiezo op een envelop waarbij dit wel duidelijk was, maar anders was het met een telefoontje vast niet duidelijker geworden. De site is overzichtelijk, maar de foto 's geven nu eenmaal niet het overduidelijke beeld. Vandaar dat de samples uitkomst brachten.

uitstekend

Bestelling is zeer snel geleverd!

Een tevreden klant

Alles was naar wens

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten