[REPLY]
Koop regelmatig hier mijn zendapparatuur. Service is uitstekend. Prijzen zijn scherp, levering zonder problemen en goed en professioneel advies. Een aanrader wat mij betreft. Kom zeker terug
Van de week 's avonds een hdmi omvormer besteld in de aanbieding. Wat schetst onze positieve verbazing? Ja hoor, de volgende middag werd de bestelling al aan de deur aangeboden. Je hoeft er de deur niet meer voor uit tegenwoordig. Wij zijn zeer tevreden over de supersnelle service van ERc online.
Ik heb een bestelling gedaan ,via Ideal betaald en er staat in de mail ..word zsm verzonden . Op mail reageerd de klantenservice niet .....hebben ze die wel vraag ik me af . Ik bestel hier dan ook NIET weer.
ERConline heeft snelle en goede service, binnen 3 dagen in huis, helemaal goed Een dikke 10. snel en goedkoop
ik ben dus een tevreden klant
Deze week een weerstation gekocht. Ik zocht een webwinkel in de buurt waar ik ook kon afhalen.
Gelukkig was mijn artikel op voorraad en kon ik dus dezelde dag nog mijn davis weerstation installeren.
Perfecte service en vriendelijk personeel.
Ik koop hier zeker weer zodra ik nog iets nodig heb.
Ik had op een zondag een bestelling gedaan voor een kabel. Op de website werd aangegeven dat deze op voorraad was en dat het 1 tot 3 werkdagen zou duren voor levering. De betaling is dezelfde avond via Ideal gedaan, dus dan wordt het direct doorgegeven dat de betaling is gedaan.
Na een hele dag op maandag, was de status van mijn bestelling nog steeds IDEAL . Betaald. Ik heb een email uitgestuurd en kreeg keurig en snel antwoord. Dat het klaar stond om te verzenden. En ik geinformeerd zou worden wanneer het verstuurd wordt.
Op dinsdag ochtend rond 11 uur werd mijn status geupdate naar betaling verwerkt. Dit duurt blijkbaar volgens hun 24 uur voor ideal!
Ik heb nogmaals een email gestuurd en gevraagd om uitleg, maar heb tot op heden niks ontvangen. En als het als het vandaag niet aankomt overschrijden ze de levertijd.
Dit is een groot probleem. Het is niet levensbedreigend, maar mijn keuze om de bestelling hier te doen is gebaseerd op de beloofde snelle levering, welke nu niet gebeurd. Helaas heb ik via IDEAL betaald en zal ik deze niet terug kunnen trekken, maar dit was de eerste en laatste keer voor een bestelling hier.
Al enige malen eerder wat besteld en altijd alles netjes geregeld. En vragen via e-mail worden snel en keurig beantwoord.
De website is overzichtelijk en bevat duidelijke informatie.
Ook bij mijn derde aankoop van enkele hdmi kabeltjes maakt deze shop een uitstekende indruk.
Ik kon kiezen tussen afhalen en opsturen want ze hebben ook een winkel.
Bij ERC bestelde ik een kabel die ik dringend nodig had, voor het aansluiten van mijn monitors op mijn geluidskaart. Drie weken na de bestelling was er geen spoor van de bestelling te bekennen, noch een woord van de klantenservice. Pas na zelf te bellen hoorde ik dat de kabel niet in voorraad was. De week daarop zou ik de kabel krijgen; welke dag van de week was voor hen niet duidelijk. Weer een week later nog steeds geen snoer te bekennen, dus ik stuurde een mail daarover, want men liet nog steeds niets van zich horen.
Eindelijk, de week daarop kreeg ik de bestelling binnen; deze was echter veel te laat, ik had door dringende zaken al lang een kabel bij Bax Shop besteld en die de volgende dag ontvangen.
ERC Shop is te slecht voor woorden. Geen voorraad van een eenvoudig product en geen communicatie met de klanten pleit alleen maar tegen je!!! Totaal geen steil, jongens!!!
Benjamin