Execution time: 499ms

GOED

UITSTEKEND

8.7 / 10
465 beoordelingen over Eshop
Wij hebben 465 beoordelingen uit nationale en internationale bronnen gevonden en geanalyseerd. De TrustScore voor dit bedrijf is 8.7 / 10 = GOED. Met een totaal van 465 beoordelingen is de statistische significatie hoog.
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over eshop.nl
Dit bedrijf is lid van Thuiswinkel Waarborg

465 BEOORDELINGEN

musicer

dinsdag 1 december 2009

goede website, behoorlijk overzichtelijk. makkelijke...

Nohands

vrijdag 6 november 2009

Ik heb hier een DVD speler van Pioneer DV-420v-K besteld omdat hij elders op internet niet meer verkrijgbaar was. Duidelijke...

6TeacheR

vrijdag 9 oktober 2009

Ze zijn niet de goedkoopste. Maar via goedkopere concurrentie en merk/serie google bij hen uitgekomen ... ik wilde bepaalde kleur hout-uitvoering EN de hele set. Was binnen 2 weken op voorraad bij...

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Kelkoo.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kelkoo.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Kieskeurig.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kieskeurig.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Is eshop.nl uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 150.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
Adds by Google

De beste bedrijven in ...

keukens
3. Keukencentrumtiel
www.keukencentrumtiel.nl
Prima zoalng je maar niks laat installeren
telecom
1. Yordeal
www.yordeal.nl
Snelle en accurate levering
2. Mobielbereikbaar
www.mobielbereikbaar.nl
correct !!!
ESHOP
Eshop.nl is de grootste online electronicawinkel van Nederland met een uitgebreid assortiment van onder andere LCD TV's, Hifi sets, navigatiesystemen, mp3 spelers, GSMs, computers, koelkasten, wasmachines en veel meer. Change description
Bedrijf:

In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0045 69 91 12 82.

Download Trustpilot Guard

<br /><br />
<h1 class='frontpageHeader'>Download Trustpilot Guard</h1>
<br />
Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google. Contact

Voor bedrijven

“Trustpilot is de ultieme manier voor bedrijven om aan te tonen dat zij zich effectief inzetten voor hun klanten.”
Inschrijven
Trustbox
Adds by Google
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?