We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Eurodelux Beoordelingen

Eurodelux Logo
Klanten zeggen: »nooit weer« »Slechte afhandeling terug storten aankoopbedrag« 2
Middelmatig
5.4 van 10

2 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2)
Eurodelux

nooit weer

Nooit de schoenen ontvangen waarvoor ik heb betaald, geen geld terug ontvangen, geen normale afhandeling van klacht en geen reacties meer op mijn vragen.

Eurodelux

Slechte afhandeling terug storten aankoopbedrag

Ik heb betaald voor 1 paar schoenen. Via de site kon ik kiezen uit maat 38 en 39. Ik was er niet zeker van of ik wel 1 paar besteld had dus ik mailde ze voor de zekerheid dat het om 1 paar ging. Ik kreeg een mail terug dat ze de bestelling niet konden vinden. Uiteindelijk hadden ze hem toch. Daarna kreeg ik een mail dat ze het vreemd vonden dat ik maat 39 had besteld aangezien die er helemaal niet was. Ook vreemd. Ik wilde dus mijn geld terug gestort krijgen aangezien er ook in hun algemene voorwaarden is opgenomen dat bij niet kunnen leveren, het aankoopbedrag direct terug gestort zou worden. Per abuis heb ik de verzendkosten niet overgemaakt (wat mijns inziens nu niet moet uitmaken aangezien ik het geld gewoon terug eis) en dat bedrag trekken ze dus af van het bedrag wat ik over heb gemaakt. Hiervoor kreeg ik 2 mailtjes dat ik daarvoor maar een ander paar schoenen moet uitzoeken. Dit wil ik niet. Ik wil gewoon mijn geld terug aangezien ze niet kunnen leveren wat ik heb besteld en waarvoor ik heb betaald. Dit is duidelijk in hun algemene voorwaarden beschreven. Ik heb ze ook gemaild om hun telefoonnummer maar ik krijg nu geen reactie meer terug. Ik vind de service en afhandeling ronduit belachelijk en ze houden zich niet aan hun eigen! voorwaarden. Ik ben bang dat ik er nog lang niet klaar mee ben.

nooitweer vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten