We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6.576)

Enkelt och smärtfritt!

Brukar skicka blommor med jämna mellanrum, hög kvalitet och lång hållbarhet på buketterna!

Blommor är glädje!

Allt fungerade perfekt! Det var lätt att beställa, det fanns lagom mycket att välja på. Det var bra med rubrik på de olika buketterna. Det gjorde det lättare att hitta rätt. Jag valde vårbuketten. Min moster som fick blommorna på sin 85-årsdag var mycket nöjd. Hon blev uppringd och tillfrågad om när det passade att blommorna levererades. Hon tyckte att buketten var mycket vacker och den stod sig i en hel vecka. Jag är supernöjd!

Allt fungerade bra!

Lätt att beställa och fina blommor levererades!

Mycket lättvindigt

Funkat bra och blommorna kom fram

Bra service

Bra service - supernöjd

BESVIKEN

BESTÄLLDE BLOMBUD TIDIGT PÅ MORGONEN FÖR LEVERANS SAMMA DAG MEN DE KOM INTE FRAM FÖRRÄN DAGEN EFTER KL.18,45.
MYCKET DÅLIGT

Antwoord van Euroflorist Sweden

Hej Helen,

Vi ber verkligen om ursäkt, så ska det ju inte vara. En medarbetare på kundtjänsten kommer att kontakta dig för att få undersökt och löst det som hänt.

Ha en trevlig eftermiddag!

Hälsningar,
Euroflorist

Bra!

Helt ok, enkel beställning.

Leverans

Bra leverans kommer samma dag

Nöjd

Allt fungerade väldigt bra trots min sena beställning. Mottagaren mcyket nöjd och glad.

Klockrent!

Toppenfina buketter och enkel och tydlig hemsida. Riktigt bra att det går att betala på faktura! Snyggt jobbat!
Med vänliga hälsningar Björn Svanstein

Snabbt och enkelt

Att beställa blommor på nätet gick mycket snabbt och var bekvämt. Ingen resa till blomsterbutik. Förslagen till buketter mycket bra. När det visade sig att butiken på den ort där buketten skulle göras inte åkte ut med denna kontaktades jag omgående om detta med information om att mottagaren kontaktades att blombuketten kunde hämtas. Detta visade på bra service.

Beoordeling door bevestigde koper

La order klockan 9, redan kl 10 var de redo att leverera.

Beoordeling door bevestigde koper

Fungerar alltid i ur och skur!

Jag är jättenöjd med det ni presterar.
Aldrig varit något strul och ni är så extremt flexibla att det känns som att småkunder är det viktigaste ni vet.

Tusen tack!

Snabbt och bekvämt

När vänner på annat håll i landet behöver firas eller uppmuntras med vackra blommor, som jag inte kan överlämna personligen, är det smidigaste sättet för mig att beställa blomsterleverans via internet. EuroFlorist är en enkel och prisvärd tjänst. Jag kommer med all säkerhet att använda den igen. Och igen. Och igen...
Bra kundtjänst har de också.

Enkelt och rikstäckande.

Känns bra att man kan klicka sig till en önskan för att någon skall bli glad i andra änden, så att säga.
Dock hade jag velat ha mycket fler buketter att välja bland.

Beoordeling door bevestigde koper

Snabb service med vacker bukett

Mycket bra att det gick att beställa och få leverans samma dag. Buketten var mycket vacker. Det enda negativa var att först vid sista steget framgick att frakten var på 99:- vilket är lite väl sent...

Enkelt och smidigt!

Fungerade superbra, enkelt att beställa, leveransen felfri och och blommorna jättefina!

Beoordeling door bevestigde koper

Det duger, men inte mer än så

Beställde den största modellen av buketten men upplevde att det snarare var i storlek med mellanklassen. Kanske det beror på att butiken snålade in lite eftersom jag beställde med studentrabatt. Jag tror i alla fall inte att det beror på att priset på snittblommor är tillfälligt högt.

Tips till Euroflorist: ha trovärdiga bilder på buketterna på hemsidan.

Moms

Jag saknar moms på kvittot!

Beoordeling door bevestigde koper

Super snabb leverans. Tycker dock att buketten kunde vart något större.

Beoordeling door bevestigde koper

Envisa som åsnan Ior blomstren skulle ut!!

Tack för en väl utfört uppdrag, trots att mottagaren lurat både avsändaren och leverantören lyckades han inte undgå att få fleuren!

Helt toppen

Flotta blommor leverad som avtald.

Okej service. Allmänt virrig personal i Östersund

Personalen höll på att avslöja min överraskning med blommor på jobbet genom att försöka ringa min flickvän istället för mig som stod på beställningen. Klantigt!

Fina blommor

Fina Blommor hängde på min dörr när jag kom hem. Tack!

smidigt

Hemsidan lätt att navigera i.. smidigt och bra.. Blommorna var fantastiskt fina.

Möter förväntningarna

Leveranserna motsvarar mycket väl den information man får genom bilderna på beställda buketter,

Beoordeling door bevestigde koper

Fina blommor och snabb service

Butiken som skulle fixa blommorna hade inte just de jag beställde. Dock ringde en trevligt kille från kundtjänst bara 15 minuter efter beställning på internet, och informerade om detta och frågade vad jag kunde tänka mig istället. Riktigt bra och snabb service! Blommorna kom samma dag!

Tydlig och bra info.

Blommorna levererades i tid och buketten var fin, hemsidan var lätt att orientera sig på och använda. Billigare än tex. Interflora som jag använt förut.

Bra odlat

Det var mycket bra och snabb service

Tack .

Suveränt!!

Helt perfekt att kunna beställa blommor på nätet och betala en liten slant för att få dem levererade till mottagaren - i en annan del av Sverige. Fanns mycket att välja på och i olika prisklasser, även om man inte kunde se exakt vilka blommor som sattes samman. Blev mycket uppskattat, kan jag lova! :))))

Super

Mycket nöjd med er service...

Beoordeling door bevestigde koper

Det gick kanon smidigt fort,tack

Med denna service kommer jag säkert att skicka fler blommor.

Blommar ej på söndagar!

Blommorna var till belåtenhet, tyvärr ej utdelade på söndagen.

Beoordeling door bevestigde koper

ni levererar födelsedagsblomnma på fel dag!

Jag är riktigt missnöjd då jag beställde en blomma till in farmor till hennes födelsedag 2013-05-22, och jag skrev klart och tydligt i beställningen att jag ville ha leverans denna dagen, men trots detta så levererar ni blomman dagen innan!! Jag mailader er i går om detta och har ännu inte fått svar vilket gör mig ännu mer missnöjd!!
Jag kräver ersättning/pengarna tillbaka!!!

Antwoord van Euroflorist Sweden

Hej Lina,

Vi ber verkligen om ursäkt för att dina blommor inte kom fram på korrekt dag. Jag kan dessvärre inte se att vi mottagit något mail från dig. Någon från kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligt så att vi kan få åtgärda det tråkiga som hänt.

Ha en fin dag!

Hälsningar,
Euroflorist

Beoordeling door bevestigde koper

Snabb leverans, mottagaren blev glad:)
Nöjd kund!:)

Beoordeling door bevestigde koper

Får jag det jag beställer

Beställde en sorgbukett "Fridfull" som skulle innehålla riddarsporre samt en vit blomma och gräs. I verkligheten innehöll den även två eller tre röda rosor som inte blev som vi tänkt oss. Tyvärr.
Tidigare beställningar har varit mycket bra.

Beoordeling door bevestigde koper

Bekvämt och bra sätt att få hjälp när man ska skicka blommor lång väg!

Kanonbra, skönt och trevligt sätt att skicka blommor när man ej själv kan leverera!
Tack för en bra service!