Execution time: 530ms

UITSTEKEND

9.5 / 10
35 beoordelingen over Eurotopshop
Bedrijfsinfo
Wij hebben 35 beoordelingen uit nationale en internationale bronnen gevonden en geanalyseerd. De TrustScore voor dit bedrijf is 9.5 / 10 = UITSTEKEND. Met een totaal van 35 beoordelingen is de statistische significatie laag.
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over eurotopshop.nl
Dit bedrijf is lid van Webshop Keurmerk.
Dit bedrijf is aangesloten bij Safe2Shop.
Dit bedrijf is aangesloten bij QShops.

35 BEOORDELINGEN

Featured review of Eurotopshop

Meri

NIEUWE GEBRUIKER

Zie profiel
donderdag 3 september 2009

Echt een hele leuke shop!

Ik heb eerst eens heel lang rondgesnuffeld op de site. Wat je al allemaal niet kan kopen voor 1 euro ;-) Maar ze hebben ook goedkope duurdere dingen.
Uiteindelijk best veel besteld en ik had het de dag erop al in huis. Snelle levering en werd overal van op de hoogte gehouden.
Kan niet anders zeggen dan top! Ga zeker vaker iets bestellen.

Vond u deze beoordeling nuttig?  Ja / Nee (Rapporteer misbruik)
Dre

NIEUWE GEBRUIKER

Zie profiel
maandag 20 juli 2009

Alles super gegaan!

Ze hebben hele leuke en goede spullen voor weinig geld.
Alles werd snel geleverd (de dag erna had ik mn bestelling thuis).
Netjes verpakt. Dus kan deze eurotopshop alleen maar aanbevelen bij iedereen.

Vond u deze beoordeling nuttig?  Ja / Nee (Rapporteer misbruik)

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Adds by Google

De beste bedrijven in ...

keukens
3. Keukencentrumtiel
www.keukencentrumtiel.nl
Prima zoalng je maar niks laat installeren
gaming
www.consoleshop.nl
Zeer goede website
3. 12game
www.12game.com
Ze zijn heel flexibel en klant gericht en perfecte service
computers
2. Netwerkwinkel
www.netwerkwinkel.com
Kwaliteit in assortiment en snel geleverd!
3. Compuzone
www.compuzone.nl
Erg snelle service.
EUROTOPSHOP
EuroTopShop. Bijna alles 1 euro per stuk! De goedkoopste winkel online! In onze eurowinkel vind u vele 1 euro artikelen. Goedkoop online winkelen was nog nooit zo leuk! Kom snel kijken wat we in ons assortiment hebben. We verkopen ook kadopakketten. Babyartikelen, kinderkleding, gereedschap, huisdierartikelen, Huishoudartikelen, kantoorartikelen, keukengerei, pluche, speelgoed, verzorgingsproducten, fotoartikelen, henzo, fotoalbum, textiel en veel meer. Onze artikelen zijn niet alleen handig voor uzelf maar ook bijvoorbeeld als u een verjaardagfeestje voor uw kinderen organiseerd (leuke traktaties), of u bent als vereniging op zoek naar leuke prijzen voor een bingo-avond. Heb je spullen nodig voor school? Of moet je op kraamvisite? Hier vind je alles wat je nodig hebt. Bji EuroTopShop moet u zijn voor europroducten. Groothandel en partijhandel in 1 euro producten. Euro winkel Change description
Bedrijf:

In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0045 69 91 12 82.

Download Trustpilot Guard

<br /><br />
<h1 class='frontpageHeader'>Download Trustpilot Guard</h1>
<br />
Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google. Contact

Voor bedrijven

“Trustpilot is de ultieme manier voor bedrijven om aan te tonen dat zij zich effectief inzetten voor hun klanten.”
Inschrijven
Trustbox
Adds by Google
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?