[REPLY]
Na het vergelijken van verschillende leveranciers voor Eyelens gekozen. Mijn ervaring is dat het hele traject, van bestelling tot ontvangst uiterst makkelijk, soepel en nauwkeurig verloopt.
Ook niet onbelangrijk: ik heb mijn multifocale lenzen nu voor bijna de helft van de kosten die ik halfjaarlijks bij mijn opticien kwijt was!
Ik twijfelde lang over het online aankopen van lenzen omdat ik de lenzencontrole een niet onbelangrijk aspect vind. Prettig dat ook dit eventueel via Eyelens te regelen is door het aanschaffen van een coupon.
Prima snelle thuisbezorgservice
goede service en snelle levering
Snelle levering, goede kwaliteit.
Uitstekende service maar wat mij opviel de snelle levering binnen 24 uur.
Ik bestel al jaren bij Eyelens.nl en ben erg tevreden. Iets bijzonders is altijd mogelijk en het advies is deskundig. Alleen maar goede ervaringen, heel vriendelijke mensen.
Ik ben prima geholpen bij het zoeken naar de juiste contactlens. De hulp daarbij was correct. Ik kan iedereen aanraden bij Eyelens te bestellen.Mijn dank hiervoor.
Snelle levering van de producten en tegen een goede prijs.
Mijn bestelling bij dit voor mij nieuwe bedrijf gedaan om 12u smiddags en de volgende ochtend had ik het al in huis en alles klopte ook nog!
Bestelling goed ontvangen, mooi compact verpakt door de brievenbus.
Begrijp 1 ding alleen niet goed, op de site staat: korting bij aankoop van èn lenzen èn vloeistof, maar ik heb geen korting gekregen??!!
Heb Synergi-vloeistof besteld en 6 pack lenzen.
dat was de enige onduidelijkheid.
Groeten Marijke
Tot nu toe bevallen de lenzen prima.
De lenzen zijn netjes en snel geleverd.
Pluspunt vind ik dat Eyelens.nl ook gratis testlenzen aanbiedt, zodat je eventueel een andere lens kan uitproberen.
Beste prijs en snelle levering van een bekend goed produkt.
Erg snel en goed geleverd!
De bestelling was zo geplaatst en de volgende dag werd het al bezorgd!
Ik ben goed geholpen en de bestelling is vlot verzonden.
Na foutje van mij in de bestelling, één telefoontje en alles naar wens geregeld!
Snel bezorgd, fijn dat je een mailtje krijgt wanneer het pakketje onderweg is.
Ik heb nu 2 keer voor een half jaar multifocale lenzen en lenzenvloeistof besteld. Het bestellen via de website gaat makkelijk. Betalen kan op verschillende manieren. Na de betaling - in mijn geval via ideal - te hebben verricht, komt er meteen een bevestiging. Op vrijdag besteld op dinsdag geleverd. Alles was goed verpakt en het werd in goede staat ontvangen.
Alvorens te bestellen heb ik een heleboel sites geraadpleegd maar eyelens was de goedkoopste. De lenzen waren in verhouding duurder dan op andere sites, maar de prijs van de lenzenvloeistoffen maakte dat ruimschoots goed.
Kortom ik ben een tevreden klant.
De dag nadat ik lenzenvloestof had besteld, werd deze al bezorg. Klasse!
Niks geen poespas, gewoon binnen 24 uur geleverd wat ik nodig had, en ook nog eens aan de laagste prijs die ik kon vinden!
Alles wordt snel en kosteloos toegezonden,
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten!
Ik ben helemaal tevreden en kan Eyelens.nl aanbevelen.
Overzichtelijke website.
Snelle levering.
Goede service.
Ik ben heel tevreden. Goede terugkoppeling maar vooral de snelle levering. Pluspunt is ook dat je je niet hoeft te registreren. Ik ga vaker bij jullie bestellen.
Na telefonisch contact werden er nog proefmonsters van daglenzen bij mijn bestelling gedaan! Super want nu kan ik eerst proberen wat prettig zit!
Ik heb hier lensvloeistof voor mijn harde lenzen aangeschaft. Van alle internet aanbieders de interessantste prijs. Levertijd uitstekend.
Prijs/kwaliteit verhouding OK.
Topserivice, snel bezorgd! En goede prijs!
Als je weet wat je moet hebben is dit een prima site om snel en voor goede prijs je lenzen te bestellen. Voor controle van lenzen hier helaas nog apart een coupon bestellen en af te rekenen. Verder prima!
voordelige lenzen en vloeistoffen. Klantgericht, vakkennis, professioneel. Vlotte bezorging. Ideaal!
De service is goed en de prijs ook, ik zal zeker weer bestellen!
Jullie hebben er een nieuwe klant bij, goede prijs en snelle, nette levering.
Top gewoon.
Ik heb voor het eerst online lenzen besteld, wat scheelt dat veel met de prijzen bij de opticien zeg.
Volgende keer bestel ik ze zeker weer bij Eyelens.nl.
Zorg gewoon op tijd voor de juiste lenzen tegen de juiste prijs.
Prima prijs, maar er stond dat het dezelfde dag verstuurd werd. Nergens stond waar de voorraad was, waardoor ik niet kon weten of ze het dezelfde dag nog konden versturen. Was na een dagje of 4/5 binnen, verder niets te klagen dus. Maar had toch graag precies geweten hoelang het zou gaan duren