[REPLY]
Bestilte en hårspray og fik ændret leveringsadressen i løbet af meget kort tid, og dagen efter havde jeg varen. God handel som klart kan anbefales.
Hele handlen hos EZZENCE forløb perfekt. ...jeg fik varen iløbet af 2 dage (der var weekend imellem) og varerne svarer til min fulde forventning.
Hurtig og korrekt vareforsendelse
Fik leveret varen meget hurtigt. Og fragten er tilmed gratis, hvis du vælger at hente den på posthuset og ellers kan du få den leveret til døren for 14 kr.
Jeg har handlet hos Ezzence et par gange. Hver gang har der været hurtig levering og god service. En enkelt gang havde de glemt en at sende en vare (jeg havde bestilt to af den samme ting), men det blev sendt til mig med det samme, PLUS jeg fik en ekstra lille gave med i form af noget Ole Henriksen skintonic. Super side, super service! Gode tilbud! Bliver aldrig træt at den side! :-) +++++
Jeg kan på det varmeste anbefale Ezzence.
Superhurtig service de gange jeg har købt produkter
Hurtigt og effektivt
jeg synes handlen har været helt ok, hele vejen igennem.
Jeg kunne imidlertid ønske, at priserne gennemgående skulle være lavere.
Kan varmt anbefale at handle hos ezzence.dk
Gode priser og meget hurtig levering
alt ok intet at klage over
Hej med dig. Jeg anbefaler Ezzence. Har handlet med dem for 1. gang og modtaget de lækre produkter, som jeg prøvede hos min frisør. God overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering. Pakken blev dog leveret til posthuset, der var ikke betalt for levering til adressen, men det er ok, bare man ved det. Måske der skulle være en valgmulighed, der kan jo være dem, som gerne vil betale for det og andre vil gerne hente deres varer og derved spare de penge - vi er jo alle forskellige...
Jeg vil helt sikkert bestille hos jer igen, hvis jeg har råd til det. Der er mange lækre produkter, som jeg gerne vil prøve...
Fik leveret min pakke til et forkert posthus, som ligger langt væk fra det jeg normalt anvender. Firmaet ønskede ikke at få Post Danmark til at fremsende pakken til det korrekte posthus. Firmaet fraskriver sig ethvert ansvar for at pakken kom til det forkerte posthus. Meget ringe service.
Det er ikke sidste gang jeg handler her
Let og overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Perfekt online shopping oplevelse
Jeg havde købt skintonic, serum og noget dagcreme. Men jeg var utilfreds med at dagcremen ikke var plomberet. Denne var brudt trods cremen kostede oprindeligt 450,- kr. Dog på tilbud, men alligevel. Har gjort Ezzence opmærksom på dette, men alligevel.
Hurtigt, effektivt, god service, hurtig levering, overskuelig hjemmeside, gode priser, gode tilbud = Love it!!
Bestil, betal og afvent din varer -simpelt og uden problemer..... Mvh Lena
Jeg bestilte nogle produkter hos Ezzence for første gang d. 5 Maj. Jeg ventede spændt, og var flere gange inde at følge ordren, og hver gang stod der ; I gang.
D. 13 Maj modtager jeg en mail fra Ezzence, hvori der står at min ordre er ændret til afventende. Nedenunder har de skrevet at et af de produkter jeg har bestilt, har de ikke fået som forventet.
D. 16 Maj modtager jeg en mail om at pakken er sendt.
D. 17 Maj får jeg besked over mail at pakken kan afhentes.
En ting er at de ikke har fået alle de varer de skulle have hos deres leverandør, det kan ske, men det mindste man kan gøre er at give kunden besked. Specielt når det tager knap 14 dage ialt. Ellers kunne i starte med at sende de andre varer, ligesom nogle andre firmaer gør.
Jeg modtog de varer jeg havde bestilt, få dage efter ordren var sendt afsted. Fik mail da de var afsendt, så jeg vidste at de var på vej. Hurtigt og nemt, og en smule billigere.
Langt billigere end din frisør...
Jeg har handlet med ezzence.dk et par gange og det har altid været tilfredsstillende service og levering.
Pakken kom hurtigt og indholdet var som bestilt
Lyn hurtig levering og rigtige gode priser. Handler der gerne igen.
Kan absolut anbefale Essenze til køb af kvalitetsprodukter
Bestilte varerne om aftenen og 1½ døgn efter var de leveret.
Lækre produkter og hurtig levering i god emballage der kan tåle stød så produkterne når frem i god behold
fin service
Ella
Jeg har handlet hos ezzence en del gange, og det er utroligt nemt at bestille på deres hjemmeside. Derudover går der ikke mange dage, førend man har det bestilte.
Det var nemt at bestille varer hos Ezzence. Jeg havde et spørgsmål efter min bestilling, og jeg fik hurtigt et svar retur. Min varer blev leveret efter 2 dage.
Nemt, let og hurtigt
Forholdsvis hurtig ekspedition, men min pakke blev sendt til en anden døgnpost, end den jeg havde angivet, hvilket var ret træls. Jeg har haft kontakt til Post Danmark, som sagde at det var afsender, der havde angivet forkert døgnpost, til trods for, at jeg har modtaget en bekræftelse fra jer, hvor den rette døgnpost stod.
Desuden har jeg for lang tid siden tilmeldt med nyhedsbrevet, hvor man ville få en rabatkode til en lille gave, ved første bestilling. Denne rabatkode virkede imidlertid ikke, hvorfor jeg skrev en mail til jeres kundeservice. Den har I aldrig svaret på, hvilket jeg synes er ret dårlig service.
Gode varer til gode priser samt hurtig ekspedition
Bestilte en kobberfarve, men fik en red burry!!!
Varen blev leveret hurtigt, men jeg blev skuffet over at holdbarheden på masken var begrænset (3 1/2 måned). Det synes jeg er en kort frist til at få brugt produktet - især da jeg skulle bruge det til en gave. Ved henvendelse til Ezzence var svaret at produktet skulle kunne holde sig i to år efter den dato der er angivet på produktet. Det er muligt at det er korrekt, men jeg synes det lyder mærkeligt når producenten (Ole Henriksen) har angivet at produktet bør anvendes inden den angivne dato. Ezzence kunne kun tilbyde mig at returnere produktet og det var ikke en brugbar løsning for mig, da jeg skulle bruge det til gave et par dage efter. Jeg synes en så kort holdbarhed bør angives i produktbeskrivelsen.
Jeg har intet dårligt at sige om Ezzence. Gode priser og min bestilling ankom dagen efter. Vil klart handle der igen.
Det er virkelig nemt at finde den vare, du søger. Priserne er favorable og der leveres i løbet af få dage. Samme positive oplevelse hver gang. Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales :-)
Jeg har lige modtaget de varer jeg har bestilt, gode ting til rimelige penge, men jeg synes at 1uge er lang leveringstid.
Har med STOR succes handlet med Ezzence og har været meget glad for det. Der var en teknisk fejl med en rabatkode, og jeg oplevede dels, at de ringede og undskyldte og dels at de sendte en gave med som plaster på såret, en service man sjældent ser. Var meget imponeret og handler der helt sikkert igen.