We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (193)

Meget tilfreds

Bestilte et el løbehjul til min datter, som blev leveret allerede 3 dage efter...

SUPER SERVICE!

Bestilte en fjernstyret monstertruck til min søns 5 års fødselsdag. Bilen blev leveret til døren til tiden, og sønnike blev vildt begejstret for bilen. Desværre var der efter et par få ture problemer med bilen, idet den ikke kunne dreje. Fedepriser.dk tog dog hurtig aktion og sendte en ny i løbet af få dage, og nu er "vi" atter kørende. GOD service!

el løbehjul

Der mangler dansk brugsanvigsning
varen blev afleveret forkert (afleveret hos naboen)

helekopter

hurtig levering god servis .ingen problemer med garantien, men varen kvalitet er ikke det bedste.

Myrna Larsen

Jeg er rigtig godt tilfreds med køb af bordfodbold og tilbagemeldinge på spørgsmål. Men eneste minus var at der gik længe inden varen blev lev pga fejllevering fra fragtmandens side. Men da jeg tog kontakt til firmaet fik jeg svar og varen var hos mig næste dag.

fedepriser.dk

Hurtig levering og god pris

Vi bestilte en fjernstyret bil. Bilen blev leveret næste dag, det kalder jeg hurtig levering.

fedepriser.dk

God service, hurtig levering og et herligt produkt :-)!!

Bestilte en fjernstyret tank mandag eftermiddag og kunne hente den allerede onsdag.

fedepriser.dk

Handler der aldrig igen....

Bestiller varen d. 28-01-2013, og dagen efter trækker de pengene fra min konto...
d. 9-2-2013 skriver jeg til dem:
I forbindelse med det køb jeg har foretaget, vil jeg da egentlig godt vide hvornår jeg får det ?? Bare et track and trace kunne bruges :/
D. 11-2 svarer de:
Den har du leveret i dag,beklager den lange leveringstid
D. 13-2-2013 skriver jeg igen til dem da jeg ikke har modtaget varen..
Vender lige tilbage igen :/
Skal jeg forstå jeres svar som at jeg ville få den leveret "i dag" for jeg har ikke modtaget noget, Eller skal jeg forstå det som at i har sendt det "i dag" og at jeg så får det snart?? (ny 4 dage siden i svarede)
Og er der et track and trace måske ??
i dag d. 28-02-2013 har jeg stadig ikke hørt fra dem...
Så nu må jeg jo antage de har stjålet mine penge og vil finde en måde at få dem igen...
Lorte firma... BRUG DET ALDRIG.........

Antwoord van fedepriser.dk

Hej Johnny - Jeg beklager at du endnu ikke har modtaget din vare! Vi er bestemt ikke ude på at stjæle kundernes penge. Vi var selv løbet tør for karburator til 49cc - Men har en aftale med en anden importør om at supplere hvis et af stederne løber tør. Vi har fået bekræftelse på afsendelse af varen for flere dage siden fra dem og vi var derfor af den overbevisning at din karburator var vel ankommet. Jeg har med det samme rykket for at få et trackingnummer til din ordre.

jeg kan kun endnu engang beklage den den dårlige oplevelse du har haft.

Møg irriterende

Jerg har bestilt to ting der ifølge hjemmesiden var på lager, efter at have ventet en uge .
og flere forgæves telefon opkald og en ubesvaret mail Fik jeg en mail om at mine bestillinger ikke var på lager ,skide dårligt se at holde jeres hjemmeside opdateret.
Nu kan jeg så vente 3-4 uger på at det jeg har bestilt kommer hjem.
Så håber jeg bare at det er det rigtige og at det er ordentligt pakket ind.
Mvh Torben.

Antwoord van fedepriser.dk

Hej Torben, Det er beklageligt, og vi bestræber os på at vores lagerstyring skal blive bedre.

Ingen ting bliver holdt.

Bestilte en vare, som stod til at være på lager. Men den er åbenbart udsolgt, og dette finder jeg kun ud af ved at mail til dem. Her lover de i øvrigt at mail tilbage efter et par timer, men der går over 4dage. For telefonen er også helt umuligt at få kontakt til, selv om man ligger besked i deres telefontid. Så jeg kan kun sige at at de ikke holder som de lover.....

Tilfreds trods sommerfugle..........

i maven bestilte Tank til min søn den 16. nov. leveret den 6. dec i gammel kasse der gik fra hinanden da den var blevet skåret op i toppen. Der var godt med buler udvendigt på kassen, men pyhh kun en bule i den indvendige og e sted hvor flamingobeskyttelsen var :-)

Der stod at Tanken ikke var lagervare, men intet om leveringstiden, så vidste intet, satsede blot og fik hels med det.

Leveret forkert varer

Det var da satans, vi fik ikke det jeg havde bestil

Antwoord van fedepriser.dk

Hej Kristian - Det beklager jeg meget! Vil du sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@fedepriser.dk omkring fejlleveringen, så får vi det rette hurtigst muligt uden omkostninger for dig selvfølgelig.

nemt og god service

nem bestillings metode

god kundeservice

overskuelig hjemmeside

gode priser

tidsmæssig levering

hurtig levering forkert farve

Håber det går lige så hurtigt når varen sendes retur

Antwoord van fedepriser.dk

Hej Lizzi, i varebeskrivelsen står der følgende: Skriv i bemærkninger under oprettelsen af ordren hvis du har specielle ønsker til farven.

Da der ikke var nogen kommentar under bemærkninger sendte vi den i tilfældig farve.

Vi ombytter den selvfølgelig så snart den er returneret så du kan få den i ønskede farve. Hvis du mailer os farve ønsket vil vi selvfølgelig efterkomme det hvis det er muligt.

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og meget hurtig levering

Den beste service og det er ikke alle steder man får det

Beoordeling door bevestigde koper

Ordrebehandlingen helt i top men produktet er helt i bund og ubrugeligt :(

Selve fedepriser kan du roligt handle hos da behandlingen af ordre og tiden til produktet er i dine hænder er helt i top. Vil dog ikke anbefale dig at købe e-cigaretten for du får ikke andet end du kan få ved at sutte på en blyant - hverken smag eller røg !!!

Beoordeling door bevestigde koper

Fin handel, trods forkert farve.

Jeg bestilte en tornado-t el cigaret til min datter, og hun ville gerne have den i lyserød, som desværre var udsolgt. I stedet valgte hun den i sort.
Dog kom der en hvid cigaret med posten, vi valgte ikke at returnere den, og hun er nu blevet glad for farven.

fedepriser.dk

En oplevelse der kunne have været langt bedre

Jeg bestilte en kædesav d. 30-11, pengene blev hævet søndag d. 02-12, varen blev afsendt fra et lager i Tyskland d. 05-12, altså 3 dage efter at man havde hævet pengene fra min konto.
Varen blev leveret fredag og stor var min forundring over at det ikke var den vare jeg har bestilt der ankommer.
På hjemmesiden har jeg bestilt en kædesav med 2,2 KW (3 PS), men jeg fik leveret en sav med 1,7 KV (2,3 PS).
Jeg afventer i øjeblikket en besked fra CK-Trading om hvornår jeg får den vare jeg har bestilt og som de har hævet pengene for 3 dage tidligere end det er tilladt i flg reglerne om nethandel med kort.

Har tidligere skrevet at fedepriser ikke var kendt af E-handelsfonden, efter at have fået denne besked fra E-handelsfonden.

DETTE HAR JEG EFTERFØLGENDE FÅET EN NY E-MAIL FRA E-HANDELSFONDEN OM VAR EN FEJL. VIRKSOMHEDEN ER MEDLEM. OG E-HANDELSFONDEN BEKLAGEDE MISINFORMATIONEN.

CK TRADING ER MEDLEM!!!

Da jeg har i forløbet forsøgt at ringe til virksomheden nok 30 gange i det tidsrum de skriver på siden at kundeservice har åbent, men telefonen er ikke på noget tidspunkt blevet taget.

Det benægtes af virksomheden, at deres kundeservice ikke tager telefonen, men det vil dine egne oplevelser give dig svar på.

Da man ikke kan få fat i virksomheden på telefon og virksomheden ikke kan levere den vare de reklamerer med, jeg har bestilt og betalt for. Må det være op til dig selv om du tør handle med CK trading,
Virksomheden foreslår som du kan se i kommentar her under at jeg returnerer den forkerte vare. Hvilket betyder jeg skal have endnu mere ulejlighed med en handel der ender med, at jeg har lånt virksomheden penge uden at få andet end bøvl ud af det.
Det var ikke det jeg forventede da jeg troede jeg havde købt en billig kædesav!!!

Hej Thomas

Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse! men hvis man klikker på vores E-mærke på hjemmesiden kommer man ind på siden hos E-Mærket som BEKRÆFTER at vi er godkendte! Så hvor du har dine info fra ved jeg ikke! Jeg kan også AFKRÆFTE at vi har haft 30 opkald fra dig, alle indgående opkald gemmes og vi har ikke på noget tidspunkt de sidste mange uger haft i nærheden af de opkald fra samme nummer! Leveringstiden er 5 dage som det står ved varen da det er en vi sælger for en Tysk virksomhed. Beløbet hæves når vi får bekræftigelse fra Tyskland på afsendelsen.

Du er selvfølgelig altid i din gode ret til at fortryde en ordre og vi kredittere dig selvfølgelig beløbet når vi har modtaget varen. Jeg tror det vil være den bedste løsning for alle parter i denne sag. Har du yderligere bemærkninger er du velkommen til at kontakte kundeservice@fedepriser.dk

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille. Hurtig og overskuelig ordrebekræftelse. Afhentede selv på adressen og fik fin rabat.

TOTAL DÅRLIG SERVICE!!

fedepriser har den dårligste service du kan finde
har bestilt nogen ting derfra for 2 uger siden og de er stadig ikke kommet
de har bare en total dårlig service!!

Hej Meeri

Hvilken vare/ordrenummer drejer det sig om?
fedepriser.dk

Penge blev trukket før afsendelse...

...og leveringstid var ikke 1-2 dage som anført, men fire dage.

fedepriser.dk

Kan kun anbefale firmaet, hurtig levering af varen, god service.

professionelt firma

bestilling, betaling og levering fandt sted præcist og professionelt

Perfekt håndtering af ordre. Lev. tid 3 dage

Købte poolbord. Skulle dog selv hjælpe med aflæsning uden løftevogn! 135kg.!!!!

Hurtigt og nemt

Ingen problemer. Bestilte varer, blev leveret med GLS til pakkeshop inden for 4 dage.
Alt var i orden.

Leveringstiden for lang........

Efter at have modtaget en defekt vare, gik der ialt 10 dage fra 1 bestillingsdag til ombytning af defekt vare og til at have modtaget en ny vare der var i orde. Det skal siges at der INGEN problemer var med ombytningen, der foregik uden udgifter for mig, men det hele kunne nu godt have foregået lidt hurtigere, efter min mening

Skuffende

Min søn blev meget skuffet over at modtage et el-løbehjul som ikke virkede da vi ville tænde det. Jeg har betalt det og skal nu yderligere betale for at sende tilbage. Vi føler os snydt.

elendigt firma

Hvordan kan man have noget liggende på hjemmesiden, det er længe siden man kun levere? Skulle opgive alle data og konto m.m selvom i ikke har varen - uforskammet.

Fantastisk service!

...yderst fleksibel og kompetent service - vil til hver en tid anbefale at handle her...

Super hurtig betjening

Kan anbefales hvis det haster

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg var meget tilfreds med købet.
Pakken kom allerede dagen efter - dog lidt svært at skulle være hjemme "alle dage mellem 8-17", men det lykkedes!

Og produktet var helt i top!

Ikke så Hurtig lev.som der stod,men god betjening

Ikke så Hurtig lev.som der stod,men god betjening

fedepriser.dk

Hurtig levering og fint produkt

Bestilte tirsdag og fik leveret torsdag formiddag så den lovede leveringstid på 1-2 dage blev overholdt. Produktet lever op til forventningerne så topkarakter herfra

God og effektiv

God ordrebehandling, fakturering og levering. Alt som lovet.

fedepriser.dk

Fede priser, let at handle hos.

Let at handle hos Fedepriser, hurtig bekræftelse
varer sendt inden for få dage.

fedepriser.dk

hurtig levering, dårlig indpakning!

fik varene om formiddagen med pakkeposten, og den anden kom med alm postbud, den fra pakkeposten var der gået et stykke af , kortblanderen, jeg kan dog stadig bruge den så gad ikke lige brokke mig. Det er jo billige varer.

fedepriser.dk

Lidt sløvt og meget lidt information i forløbet

Havde bestilt varer en torsdag, hvor der kom en ordre mail, og mere hørte jeg ikke fra dem. Ugen efter fik jeg en sms (tirsdag) hvor mine varer var blevet leveret og klar til afhentning, hos GLS pakkeshop.

Jeg fik intet info undervejs, om det var blevet sendt afsted og da jeg modtog pakken, var det pakket ind i en billig boble kuvert. Tingene var dog lige snoet ind i boble plast, men meget lidt indpakning, kunne godt forbedres.

Så 3 stjerner for manglende info og lidt for ringe indpakning. Vil dog handle hos dem igen, da resten forløb uden problemer.

Hurtig enkelt og nemt

Betalte Søndag,
fik mail Mandag på at jeg kunne hente varen samme dag.
Kun stjerner herfra