[REPLY]
Het kwam binnen 2 dagen goed verpakt binnen. Topper!
Vrijdag tegen de middag drie volledige LED-lichtinstallaties besteld en vier Par's voor mijn oudere set. Tot mijn blijde schrik al zaterdag rond de middag aan huis geleverd. Ik schatte in dat dat twee á drie werkdagen zou duren. Verbluffend!
Ik had de bestelling begin van de avond geplaatst, en kreeg het de volgende middag al binnen!
Er is snel geleverd, het is veilig verpakt. Erg veilig dat ze het niet afgeven bij de buren, maar ook wel onhandig als ik niet thuis zou zijn! Haal mn pakketten liever bij de buren dan bij het postkantoor. Wel jammer dat ze niet alles direct leverbaar hebben. Zit erg verlegen om een koffer maar moet nog lang lang wachten
Het pakketje is netjes bezorgd, al vond ik de doos wel erggggggg groot voor wat ik besteld had.
Normaliter bestel ik mijn muziekspullen bij musicstore.com of thomann.de omdat deze goedkoper zijn. Dat ging nu echter niet op: de prijs lag bij Feedback tien euro lager en geen verzendkosten! Top!!
Feedback doet wat het beloofd.
Voor 20:00 uur besteld is de volgende thuis (mits voorradig)
Dus de volgende dag werd netjes mijn Roland Linear wave sampler geleverd!
Feedback bleek ook het goedkoopste te zijn voor dit product (lang gezocht op internet!)
Ik heb besteld bij Feedback, ik krijg een bericht van de betaling en dat het product wordt opgestuurd. Hier weet ik direct waar ik aan toe ben, en wanneer ik mijn product binnen krijg.
Kunnen gitaarsnaren niet gewoon door de brievenbus??
Of bij de buren afgeven.
Ben nooit thuis moet nu naar het postkantoor.
Snaren zijn oke
vr gr Theo Tieman
Dr. No Drive-O-Matic aangeschaft. Werkelijk een prachtige, transparante booster, met drive. Heb hem voor een Vox AC15HW1X staan. Het resultaat is een prachtige harmonische vervorming met mooie detaillering. Hij laat mijn Les Paul werkelijk zingen. Zeer aan te bevelen!
Had om half 8 een epiphone + versterker besteld .
De volgende ochtend had ik ze om 10 uur in mijn kamer staan, geweldige levering feedback :)!
11/10
Zeer goede winkel. Is aan iedereen aan te bevelen!
Volgens de beschrijving (en foto) op uw website is de minimale hoogte van de speaker-standaard AP3352 18 cm. Echter de door u gestuurde standaard is op de laagste stand 29 cm. Dit is te hoog voor mijn werkplek.
Dit is erg vervelend, want niet alleen ben ik de kostbare tijd kwijt van het uit- en weer inpakken, in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Maar ook moet ik nu weer naar het postkantoor om het terug te sturen. En wanneer ik de goede stands (als u die heeft) uiteindelijk in huis heb zijn we minstens een week verder.
Gisteren besteld volgende dag direct geleverd !! In het weekend nog wel !! Top ouwe !!
prima levering, volgende dag binnen
Het enige (kleine) probleem was dat ik geen track en trace code had ontvangen en de bestelling 2 dagen later dan verwacht was aangekomen. Feedback heeft mij echter wel via mail in spoedige wijze de correcte verzenddatum gestuurd.
Ik raad feedback aan.
Goede service, gebruiksvriendelijke site en bestelwijze, correcte bezorging = prima!
Overzichtelijke winkel met bodemprijzen.
Iets ruimere keuze zou wel wenselijk zijn, maar dit zal waarschijnlijk ten koste v/d overzichtelijk- en leverbaarheid gaan.
Hoi Feedback, bedankt voor de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling. De levering van de versterker was snel en in prima verpakking en netjes afgeleverd. Eigenlijk zoals je dat graag zou willen.
Ik ben dan ook zeer tevreden over de levering van dit product.
Hier kan je vaker bestellen!
Groet,
Jan
Op maandag besteld met "voor 20.00 besteld, morgen in huis" belofte. Dus ik de volgende dag thuis gebleven om het pakketje op te wachten, maar niets binnen gekregen. De volgende dag ook niet, en die daarop.. Een week later kreeg ik het pakketje pas binnen.
Heel tevreden met wat erin zat, echt geweldig, maar wel jammer dat er iets wordt beloofd wat niet waargemaakt wordt.
Als vaker bestel ik bij Feedback, en ik heb nog nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd, zonder problemen.
Natuurlijk hoop ik dat dat zo zal blijven !
Ik heb mijn bestelling bij de feedback als prettig ervaren. Mijn bestelling was er de volgende dag al, terwijl dat ook nog eens op een zaterdag was. De eerdere bestellingen die ik bij feedback heb gedaan waren er ook snel. Ook vind ik de manier van winkelen en het brede assortiment erg fijn.
Ik kreeg per abuis een ander artikel toegestuurd. In plaats van een Boss DD-7 zat er een Stagg drumstokkenhouder in mijn pakketje. Dat viel tegen. Meteen de klantenservice gebeld, en zonder vervelende menu's na korte wachttijd een vriendelijke medewerkster aan de lijn. Het euvel werd direct onderzocht en binnen een halfuur werd ik teruggebeld met excuus, verklaring van de vergissing en de mededeling dat de DD-7 nu wel onderweg was. De volgende dag werd deze inderdaad bezorgd. Een foutje kan gebeuren natuurlijk, maar hoe deze wordt opgelost bepaalt de kwaliteit van een webshop. Dat zit bij Feedback dus zeker goed!
The package was here actually a day earlier than I expected it because of Queen's Day. It was carefully packaged as well.
I will order more stuff in the future, for sure.
Nadat de bestelling was geplaatst had ik binnen twee werkdagen het bestelde in huis. Zeer goed gedaan.
Goede levering, zojuist ontvangen en alles werkt naar behoren, ik mis de mogelijkheid om mijn verzending te volgen.
Ik vind de webwinkel erg overzichtelijk.
Een aankoop doen is gemakkelijk en het betalen via IDEAL werkt prima.
Mijn product werd de dag na aankoop al meteen geleverd.
Ik ben zeer tevreden...feedback, ga zo door!
Pas een feedback Buster besteld voor me akoestische gitaar.
Wis zo niet welke ik moest hebben, dus de filiaal gebeld .
Daar super geholpen kerel had me een mail gestuurd met de juiste link om de feedback Buster (hole cover) te bestellen voor mij gitaar.
Daar de bestelling geplaatst en alles was gerocheld.
Het enige nadeel vond ik zelf dat de bestelling lang duurde (2 weken) voor dat deze binnen was. maar verder prima geregeld
De bestelling bij Feedback is met prima zorg behandeld en zeer snel geleverd.
Top en zeer voor herhaling vatbaar!
Waarom wel de assesoires zonder piano versturen? (ik kan niet toch niet piano spelen) heeft feedback soms marge over? of betaal ik teveel. Basic logistiek is volledige zending en overleg met klant als het incompleet is. Daarnaast is het niet milieu vriendelijk.
de webprijs klopt niet, ik zit te wachten op een refund.
Héél belangrijk: het ging om specifieke kabels en die waren bij andere webshops maar moeizaam binnen het assortiment te vinden. Of ze hadden ze niet of het was onduidelijk of het de kabels waren die ik nodig had. Bij Feedback vond ik ze binnen enkele clicks.
Mijn bestelling werd vlot en goed geleverd. Verzendkosten zijn wat hoog voor een kleine bestelling (ik had alleen een stemapparaatje)
Eén ding moet echt beter; wanneer je niet gelijk begrijpt dat je adres via een zoek en bevestigknop wordt opgehaald, dan lukt het niet je adres gewoon in te vullen. Ik ben wat ongeduldig, maar ik was bijna afgehaakt. Vooral de bevestig-knop is ongebruikelijk en daar reken je niet op.
Al lang klant van Feedback en nog geen problemen gehad met service. Meestal koop ik in de winkel maar wat ik online bestel wordt ook vaak snel geleverd zonder problemen. De medewerkers van Feedback zijn deskundig en nemen uitgebreid de tijd om je van objectieve informatie te voorzien. Erg prettig winkelen temeer omdat je in de winkel ook nog de gelegenheid krijgt om zelf rond te snuffelen en dingen uitgebreid uit te proberen.
"s MIddags besteld, de volgende dag in huis!
Boven de € 50 geen verzendkosten.
Daarvoor kun je toch niet naar een winkel gaan.
Ben in de winkel eerst wezen kijken en op de site, een Ibanez besteld,setje snaren en stemapparaat,Keurig bericht wat ze zouden versturen en wat in de nalevering zou komen.
Alles is aangekomen en geen enkel probleem gehad.
Aanrader.
Fijne en snelle levering, pakket ook echt de volgende dag in huis!
Heb voor 20:00 uur een bestelling geplaatst op feedback.nl. Helaas kwam de bestelling de volgende dag niet binnnen, terwijl het product wel gewoon op voorraad was. Klantenservice gebeld. En ik werd zeer vriendelijk en meelevend te woord gestaan. De levering zou nu een dag later komen. Kreeg ter coulance een kleine tegoedbon. Dat was een fijn gebaar. Gelukkig kwam het pakketje de volgende ochtend vroeg, zodat ik die dag toch nog lekker aan de slag kon. Uitstekende klantenservice. En ik ga de bon zeker gebruiken en vaker bestellen op feedback.nl
Wij waren op zoek naar een ouder type microfoon, waarvan wij er reeds één al in ons bezit hadden..
Gevonden bij Feedback, direct 4 stuks besteld en de volgende dag om 11:00 uur werden ze al afgeleverd.
Top service en snelheid.
Nu kunnen wij nog mooiere opnames maken van onze muziek spektakels op de zondag avond.
Vanavond gaan we ze gelijk uitproberen bij de opname van de Haagse CD Presentatie van June Noa.
Ik wilde ook de Beringen eurorack pro rx1202fx bij jullie bestellen maar daar zat een leertijd op van zes weken. Daarom heb ik deze bij feedback gekocht was wel direkt leverbaar. Jammer
Verder alles keurig afgehandeld dank daarvoor