[REPLY]
Net de Controller XL trolley bag gekocht van Magma... Eigenlijk ging ik alleen naar Feedback omdat zij m in huis hadden. Dat is meteen het sterkste punt van Feedback, ze hebben veel.. Service is zoals anderen hier ook lijken te vinden niet om over naar huis te schrijven.
Telefonisch lang in de wacht. Onderhandelen over een prijs bij een grote aankoop: "kom maar langs, zegt mijn collega, doen we niet zo." Ok ja dan ga ik toch naar een ander die dat wel doet.
Alleen dus niet voor die tas want zij hadden m en de concurrent niet. En toen ik langs ging was de service eigenlijk heel vriendelijk toen ik die eenmaal kreeg. Maar wel zelf iemand moeten gaan zoeken na 20 minuten bij de DJ gear afdeling te hebben gestaan zonder daar een medewerker te zien.. Erg slordig, jammer.
Sinds kort bestel ik licht en geluidsproducten via Feedback.nl
Mijn ervaringen tot nu toe zijn echt uitstekend. Ik krijg netjes een bevestiging en een track & trace nummer. De volgende dag was het al binnen. Ik heb de Cirrus besteld van Chauvet en de hemisphere 5.
Ik ervaar deze shop veel beter als bijvoorbeeld J&H licht en geluid, ik heb bij wijze van test tegelijk spullen besteld en wacht nog steeds op die van J&H. (29 september besteld en het is nu 7 november)
De spullen van Feedback kwamen wel direct binnen en ik ben er zeer tevreden over.
Edit: het is inmiddels 7 november en ik heb weer spullen besteld bij Feedback. Ik moet zeggen wederom een geweldige ervaring gehad ook het retour sturen van producten is geen enkel probleem en wordt netjes opgelost. Ik heb inmiddels 1x Chauvet Cirrus besteld 2 x Chauvet Hemisphere, 1 x Chauvet Megamoon. Het DMX kabeltje konden ze niet direct leveren en dit heeft ongeveer 3 a 4 dagen geduurd en heb ik alsnog binnengekregen. Ik wou dat ik een hogere rating kon geven dan de huidige 5 sterren.
Andere beoordelingen hier zijn meer over de winkel i.p.v. de webshop. De winkel kan inderdaad een beetje rommelig zijn en de medewerkers zijn niet allemaal zo klantgericht maar de webshop en bijbehorende klantenservice is echt fantastisch.
Via internet bij deze zaak nog nooit iets durven bestellen. Dit voornamelijk door ervaringen op de winkelvloer in Rotterdam.
Verveelde verkoopers die maar wat hangen achter hun desk.
Zo heb ik een keer 20 minuten Dj apparatuur staan testen, zonder de verkoper daar ook maar 'goedemiddag' heeft gezegd.
Verder vond ik het een grote wanorde in de winkel. Overal lagen kabels, troep etc. Niks opgeruimd.
Een keer gebeld trouwens voor een product. Stond op voorraad in de webshop. Ging hier om een moeilijk te krijgen artikel. Bleek dit het showmodel van de winkel te zijn... slordig. Toen had ik zelf zoiets van.. voor mij nooit Feedback online.
DJ Socrates vond deze beoordeling nuttig
Een keer een basgitaar standaard gekocht online, toen een berichtje gehad dat deze niet meer te leveren was, een andere gekregen. Dit was netjes gemeld.