Execution time: 702ms

UITSTEKEND

7.3 / 10
11 beoordelingen over Ffshoppen
Bedrijfsinfo
Wij vonden slechts enkele positieve beoordelingen.

GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over ffshoppen.nl
Dit bedrijf is lid van Thuiswinkel Waarborg
Dit bedrijf is aangesloten bij QShops.

11 BEOORDELINGEN

K. Prosman

maandag 22 februari 2010

Zeer klantvriendelijk

Ons produkt was niet op voorraad. Wij moesten het voor een bepaalde datum hebben. ffshoppen.nl heeft er toen alles aan gedaan om ons product op tijd te leveren. Als het niet lukte hoefde wij het niet af te nemen.
Dankzij hun inspanningen hadden wij het nog op tijd binnen. ffshoppen, erg bedankt!!!

xx

zondag 21 februari 2010

Negatieve ervaring!

Ruim voor de kerst besteld en betaald. Zou geleverd worden binnen 2 dagen. Nog mailcontact gehad voor de kerst, aangezien niet geleverd werd. Eind februari!!! nog steeds niet geleverd en niets meer van ffshoppen.n gehoord. Ronduit onaanvaardbaar. Dat dit nog kan tegenwoordig. Nog steeds geen geld terug en geen product.

donderdag 25 februari 2010
Verberg antwoord van bedrijf

Beste XX, Wellicht dat u even contact met ons op kunt nemen, wij hebben in ons systeem geen melding van uw klacht. Uiteraard willen wij het probleem graag oplossen.

shosanna

donderdag 28 januari 2010

goede service

Nadat mijn aanvullende opmerkingen niet waren aangekomen via de website kreeg ik naast de foutieve spullen ook de juiste zonder enige kosten en zonder dat ik aantoonbaar kon maken deze aanvullende opmerkingen wel te hebben bijgevoegd.

Janneke

dinsdag 8 december 2009

Fantastische service

Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd, echter was de MoPod kapot gegaan tijdens de verzending, ik kreeg keurig binnen 24 uur een nieuw exemplaar opgestuurd. Netjes afgehandeld en keurige service.

marielle72

zaterdag 9 januari 2010

Hele goede...

Renate-1

donderdag 10 december 2009

Heb voor Sinterklaas 6 mopods besteld. Na geven bleek 1 mopod het niet te doen. Hier heb ik zeer vlug een nieuwe voor gekregen....

JeroenKapel

dinsdag 8 december 2009

Op 1 december heb ik een aantal gadgets besteld en deze waren op 2 december...

Ffshoppen
FFSHOPPEN.NL
Gadgets, Speelgoed, Cadeaus, Parfum en meer op ffShoppen.nl. Gemakkelijk en veilig besteld en betaald.
Bedrijf:
11 BEOORDELINGEN
In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?