We are hiring!

81 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (81)
Fietsenwinkel

Onduidelijke leveringstijden, slechte after-sales!!!

Ik heb de cortina transport model 2010 besteld bij fietsenwinkel.nl. In eerste instantie reageren ze redelijk via de mail zodra ik een vraag over de bestelling en de levering had. Nadat de fiets was geleverd bleek deze niet compleet te zijn.

Bij het monteren hebben ze vermoed ik de snelbinders over het hoofd gezien. Na mailwisseling geven ze aan dat ze ‘alle andere transportfietsen’ in hun voorraad hadden nagekeken en dat de fiets wordt aangeleverd door fabrikant zonder binders. Wat ze ook aangeven is dat onder de disclaimer terug te vinden is dat druk en zet fouten en door fabrikant aangeleverd digitaal materiaal voorbehouden is en dat origineel kan afwijken van de foto!?!

Nadat ik ze de vraag had voorgelegd hoe het dan mogelijk was dat deze zowel op de foto werd aangeduid als duidelijk in de tekst werd aangegeven werd ik in het gelijk gesteld. Zij hebben dit uiteindelijk ook toegegeven en mij beloofd dat zij de snelbinders na zouden zenden! Inmiddels zijn we vijf weken verder en heb tot de dag van vandaag niets meer van fietsenwinkel.nl mogen vernemen.

Kortom, de levertijd werd niet aangegeven op de site en de fiets werd zes weken na bestelling geleverd. Nadat deze incompleet is geleverd ben ik vijf weken en twintig mailtjes verder en nog steeds niets verder gekomen! Ik vind daarom dat de winkel een kritische beoordeling van mij tegoed heeft en dat het tekort heeft geschoten in de vorm van after-sales service!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten