[REPLY]
Toevallig ook net ervaring met fietskar.nl. Erg positief, Ok ze hebben niet alles op voorraad maar zijn wel een van de weinige in Nederland waar je karren kan zien en proberen. Ze hebben echt verstand van zaken. Wij hebben van te voren even gebeld over de aanwezige voorraad en ze hebben daadwerkelijk ongeveer 15 fietskarren staan. Dat is iets wat wij nog niet eerder gezien hebben. Wij konden de kar meteen meenemen en hebben afgelopen weken er al lekker van kunnen genieten.
de op de website vermelde teksten kloppen absoluut niet. Met de volgende tekst in ons achterhoofd vertrokken wij naar de winkel achter fietskar.nl: "Dus kom gerust langs in Hilversum om te voelen, te proberen en alles eens van dichtbij te bekijken" en "U blijft natuurlijk van harte welkom in de Antilope winkel in Hilversum voor vrijblijvend advies of een proefrit" We kwamen van een koude kermis thuis. De kar van onze keuze stond niet in de winkel en alleen als we verklaarden hem echt te willen kopen kon hij uitgepakt worden. Daarbij werd ons medegedeeld dat we niet moesten denken dat we hem mochten uitproberen, daar kon men echt niet aan beginnen. En daarvoor hadden we nu juist een rit van een uur gemaakt. We werden zeer onvriendelijk en arrogant te woord gestaan, het eigen succes werd steeds benadrukt en wij waren maar een klantje die 'een karretje' wilde kopen. En dat terwijl het gaat over een product van 700 a 800 euro!
martijn vond deze beoordeling nuttig