[REPLY]
der er ikke noget og komme efter alt er i den fineste orden
Jeg bestilte en film, som jeg havde ledt efter andre steder, men kun fandt hos Filmudsalg. Ganske få dage efter modtog jeg uden problemer filmen. Det er ikke første gang, jeg har købt film her og det bliver bestemt heller ikke sidste gang.
Havde søgt alle mulige steder og fandt film hos Filmudsalg... nemt og hurtigt..
Inter at bemærke. Hurtig og perfekt ekspedition
Synes der var lang leveringstid på den bestilite vare og for lidt information undervejs. Jeg vil nok overveje om jeg vil handle igen ved Filmudsalg.
En god oplevelse som første gangs køber, hos filmusalg.dk
De havde alle de film jeg ledte efter, optrods af af nogle af dem er gamle og svære at få fat i, med mindre man bestiller fra U.S.A.
Jeg synes dog levering var længe undervejs, men fik mine vare og er blevet godt orienteret omkring mit køb og levering.
personligt kan jeg kun se at de skal lave en forbedring af deres udgået vare, og huske at oplyse om det på hjemme siden. så man ikke risiker at tro at man kan få en var de ikke har.
men god kontakt, jeg ved ikke med leveringstiden da jeg ikke harmodtaget min ordre endnu.
Pakken kom til tiden, den var som den skulle være. Jeg har fået alle de informationer jeg skulle bruge for at være tryg ved at købe over nettet
Beställde filmen för mer än 10 dagar sedan och den är ännu inte leveread!!
Jeg havde behov for at få filmene leveret næste dag og ringede derfor til Filmudsalg. Yderst hjælpsomme og filmene blev leveret som lovet næste dag.
Vi bestilte på nettet og fik straks en bekræftigelse på købet. Der var oplysninger om hvornår varen ville komme, og den kom på dagen.
rigtig god side, fint nemt og overskueligt
Filmudsalg leverede South Pasific 2 dage efter bestilling. Havde tidliger fået at vide, at den var udgået, så jeg er imponeret over, at den er blevet fremskaffet. Min yndlings musical gennem mange år.
Jeg fik en virklig god betjening da jeg ringede og bestilte mine film, og mine film kom 4 dage sener. Det kalder jeg god service.
M.V.H. Alice.
Det var nemt at finde rundt på deres hjemmeside.
Det gik hurtigt og jeg fik præcis det jeg havde bestilt. Kan helt klart anbefales.
Hej alle.
Jeg leder og samler på gamle danske film og fik dette link af en bekendt. Jeg undersøgte sagen og fandt den meget gamle film:Bundfald. Jeg må sige,at det er godt nok den hurtigste levering til dato og samtidigt følger,firmaet,Filmudsalg.dk,op på deres deres kunder om alt er gået ok.
Det kalder jeg s.. service der vil noget.
Dbh,Kim
Glimmeren sted at handle,jeg vil gøre det igenhvis jeg havde behov for at købe film.
Fy så lurad jag blev av er.....ni skickade ett kontonr som inte ens fanns och sen påstår ni att ni är Danmarks största filmkedja.....rent utsagt FY FAN för erat bluff företag...ska inte rekommendera er till nån annan.....
Jeg bestilte en tirsdag og fik fredag - super dejligt og hurtigt.
Har fået leveret 1 gang. Det fungerede perfekt.
Hvis der er en film du har ledt efter og ikke har kunnet finde, så prøv at kigge på filmudsalg.dk, de har masser af film der og du får en rigtig fin behandling. Hvis de har filmen kommer den inden for nogle ganske få dage og er emballeret forsvarligt så den ikke har taget skade. Dem kan jeg varmt anbefale. Super!
Der var usikkerhed om betalingen og besillingen var gået igennem, så jeg måtte ringe til firmaet. I telefonen fik jeg en meget fin service og forsendelsen kom også meget hurtigt og alt var i orden.
Fin og hurtig levering, helt som lovet, stor anbefaling.
Carsten.
Fin service - filmen ankom indenfor den estimerede tid.
en side hvor det det gik hurtigt hvor man fik sendt de ting man har købt. så jeg er trygt med at handle på filmudsalg igen en anden dag. :)
en rigtig hurtig handel, ingen problemer, vil helt sikkert handle der igen
Jeg har bestilt en miniserie på dvd til en fornuftig pris og der gik 2-3 dage så var den i min postkasse. Kvaliteten på filmen er god og varen var i god tilstand da den kom frem. jeg er en glad kunde og handler der gerne igen.
Hurtig levering, rigtigt produkt.
Jeg kommer tilbage en anden gang.
Michael