[REPLY]
Ik koop zeer veel zaken online, bij verschillende online winkels. Maar dit is de slechste winkel die ik ooit meegemaakt heb.
De problemen begonnen begin maart toen transponder 11739 veranderde van encryptie naar MPEG4, met als gevolg dat ik geen enkele van die zenders nog kon ontvangen. Dan maar contact opgenomen met deze winkel. Elke week beloofden ze me een nieuwe driver die het probleem moest verhelpen. Wekelijks moest ik zelf informeren waar de nieuwe driver bleef, dit heeft zo 2 maand geduurt, zonder ooit 1 nieuwe driver te ontvangen. Toen kreeg ik na een kwade brief plost telefoon,waarop de supportengineer zei dat ik niet zo "vriendelijk" ben !?! Je zou voor minder als je 2 maand geen antwoord krijgt, had ik geen geduld genoeg dan?
Uiteindelijk stelden ze voor dat ik de tuner opstuurde, zodat deze kon hersteld worden. De tuner was 2 weken weg, toen ik plots een mail kreeg : "we hebben het probleem gevonden ! ". Transponder 11739 is overgeschakeld naar MPEG4 en de schuld ligt bij microsoft! Dit wist ik vanaf de eerste week al, zij hebben daar blijkbaar 3 maand over gedaan !
De tuner is nu terug bij mij, en er is nog steeds geen goeie oplossing geboden.
Verschrikkelijke firma ! Support is niks en zeer onvriendelijk.
Nooit koop ik er nog !