We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fitnessmerken Beoordelingen

Fitnessmerken Logo
Klanten zeggen: »Top service« »Heel prettig bedrijf!« »Klasse advies en service!« 31
Goed
8.9 van 10

31 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (31)

Featured review of Fitnessmerken

Top service

Naar aanleiding van de goede beoordelingen op jullie website heb ik besloten de nordic track te bestellen.
De reden dat ik gekozen heb voor deze winkel is de betrouwbaarheid, de goede service en er stond vermeld dat er snel geleverd kon worden. Ik werd dezelfde dag nog gebeld voor de aflevering. De crosstrainer werd volgens afspraak geleverd. Erg bedankt voor de goede service. Ik kom zeker terug voor mijn volgende bestelling.

Heel prettig bedrijf!

ik heb nu meerdere sportartikelen besteld bij Fitnessmerken en elke keer heb ik dit als zeer prettig ervaren. Ze hebben een ruim aanbod aan artikelen en vaak ook de nieuwste artikelen. Zo heb ik als laatste een Gymstick Fitness trampoline met DVD (je ziet ze ook wel op televisie en noemen het dan urban rebounding ofzo) aangeschaft en heb daar veel plezier van, goed en degelijk product en in aanschaf goedkoper dan andere varianten terwijl de kwaliteit uitstekend te noemen is. Snelle en correcte levering!

Fitnessmerken

fijn bedrijf om zaken mee te doen. goede service

Voorheen bestelde ik altijd mijn sportvoeding en bodybuilding/fitness kleding bij fitnessmerken.
Snelle levering, goede prijzen en de voeding werkt goed.
Ik ben nu in de voorbereiding voor een bodybuilding wedstrijd en moest van mijn trainer cardio doen. Toch maar een crosstrainer aangeschaft voor thuis om smorgens cardio te doen om mijn vet reserves te verbranden. Helaas bleek er een plastic kap van de kettler crosstrainer defect te zijn(was overigens een goedkope crosstrainer) Door de aan huis service kwam er een monteur binnen 14 dagen langs om de kap te vervangen.
Ik vind dit echt een super goede service en kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Oja, de resultaten op de crosstrainer mogen er wezen.

Fitnessmerken

Klasse advies en service!

Ik wilde graag wat thuis gaan trainen om weer wat soepeler te worden. Dan lekker s avonds wanneer de kinderen op bed liggen. Wel vond ik het lastig te bepalen met welke materialen en welke oefeningen.Ik heb maar gewoon de klantenservice gebeld en nu ben ik al enkele weken aan het trainen met een gymstick gymbal met DVD en gymstick dumbells met DVD. Heerlijk elke avond een half uurtje wat doen zonder het huis uit te hoeven! Ik heb er wel voor gekozen het achtergrondmuziekje van de fitness DVD uit te zetten en lekker zelf een muziekje op te zetten:-) Advies aan de telefoon was top! Bedankt fitnessmerken!

Fitnessmerken

Groot assortiment, loopband snel uitgeleverd

ik heb een loopband nordictrack t14 aangeschaft.
Ik werd binnen 2 uur teruggebeld voor een afleverdag en de volgende dag werd de loopband al door een transpirtbedrijf netjes afgeleverd.
Al met al werd er erg snel en netjes per mail en telefoon gereageerd.

De loopband is gewoonweg geweldig een heerlijk stevig degelijk apparaat met een goede demping. Ik verwacht hier nog jaren plezier van te hebben

Groot producten aanbod! Topwebwinkel

Ben een klant van fitnessmerken en heb er veel besteld. Zie veel potentie in de Benelux voor deze grote webwinkel. Fitnessmerken levert snel, zelfs crosstrainers binnen 2/3 dagen en betalen kan je met veel betaalmogeljkheden. Ben een ideal fan, dus die kies ik altijd. De lage prijsgarantie spreekt mij wel aan. Elders goedkoper dan kan je onderhandelen. Hebben ook een eigen klanten service en dat 6 dagen in week! Zie je niet vaak. Klasse webshop voor particulieren zoals ik maar ook voor fysiotherapeuten en sportscholen. Ga zo door!

www.fitnessmerken.nl vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten