[REPLY]
Denne virksomhed fatter jeg simpelthen ikke overlever! De har jordens ringeste service!!
Når man har meldt sig ind i Fitness World Måløv går der desværre ikke længe før man finder ud af at man tilsyneladende kun er værdsat hvis man betaler ekstra for at kunne gå på hold, maskinerne er alt for mange i forhold til det relativt lille centre, og det bliver ikke bedre når man så lige pludseligt bliver udsat for endnu en udbygning at holdsalen så man nu må finde sig i at centret er klaustrofobisk og klimaet er ubehageligt og indelukket. træner man når det er varmt udenfor er centret direkte uudholdeligt.
Som det så ofte er med fitness World virker specielt løbebåndene sjældent, og prisen er ALT for høj iforhold til det man får for pengene!
Har totalt opgivet Fitness World, de har ikke styr på noget som helst.
Startede med at konvertere medlemsskab til firmamedlemskab på deres hjemmeside, hvilket medførte at jeg udover medlemskab også blev trukket for et nyt medlemskab + 2 md. abonnement. De var klar over fejl, men kunne ikke refundere beløb, kunne kun bruges til at betale fremtidigt abonnement (forsøgte gennem flere måneder at få pengene tilbage, men de blev ved at trække tiden ud indtil pengene var brugt på abonnement).
Stillede efter nogen tid medlemskab i bero på ubestemt tid, for efter en periode at modtage rykkere for manglende indbetalinger. Forsøgte forgæves at få dem til at korrigere fejl, uden held.
Meldte mig til sidst ud, da Fitness World informerede mig, at det var den eneste måde rykkere kunne stoppes på. Er nu meldt ud, men modtager fortsat rykkere.
Utilfredse/uheldige kunder vil erfare, at Fittness World ikke har noget bogholderi eller administration man kan kontakte i disse tilfælde. Kun det lokale center. Og det kan godt være at de her har gode fitness instruktører, men administratorer og bogholdere er de altså ikke.
Godt råd: hvis du er medlem så hold godt øje med deres automatiske træk på din konto, når først de har trukket penge, er de umulige at få tilbage, uanset om træk er sket ved en fejl.
Simon Rosted vond deze beoordeling nuttig
Fupforetagende der malker kunder der prøver at melde sig. Det er umuligt at melde sig ud online. Fake script på hjemmesiden foregiver at melde en ud. Det sker bare ikke. Der er intet kontaktnummer til min lokale afdeling og de har ingen telefonisk kundeservice mht. behandling af medlemskab.
Mange af Fitness World's medlemmer er fordømmende og kommer med direkte ledekommentarer bag ens ryg, i troen om at man ikke hører det...
Jeg foretrækker sgu LOOP, der er ikke nogen dikkedarer og alle mennesker er flinke, ligesindede og fordomsfrie.
Det bliver nok aldrig Fitness World, som jeg vil skyde mine penge efter...
Fuldstændig helt igennem useriøs kæde, der ikke svare på mails man sender med spørgsmål om tvivlsomme fakturaer man får smidt i hovedet efter man har opsagt sit medlemsskab.
Betal 100.- for at sætte dit medlemsskab på standby, meld dig så ud efter 5 md. Så får du lige en regning 2 md. Træning for man kan da ikke sige et medlemskab op der er på pause!!! FLOT...
Der findes heldigvis andre seriøse centre, ovenikøbet med venlig og høflig personale.
Sidste gang jeg sætter mine ben i Shitness World.
Ali Naghizadh vond deze beoordeling nuttig
Jeg var nede i centret på Lyonsgade for at spørge om hvad det kostede at få lavet sit medlemsskab om til en firmaaftale og fik at vide at det var forskelligt fra firma til firma og at det ville stå tydeligt på hjemmesiden når man tastede firmakoden ind.
Jeg tastede koden ind på siden, og der stod ikke noget om pris, så gik ud fra det ikke kostede noget, men alligevel blev jeg faktureret 100 kr for at konvertere til firmaaftale. Jeg skrev til fitnessworld, hvorefter jeg fik lov til at fortryde firmaaftalen og få slettet de 100 kr fra min regning. Men jeg har været nede flere gange for at betale min regning, men de 100 kr bliver ved med at stå på min regning. Ingen af medarbejderne har kunnet slette de 100 kr eller lade mig betale min regning uden de 100 kr. Jeg har flere gange ringet ned for at forhøre mig omkring hvornår jeg kan komme til at betale, så mit medlemsskab bliver aktiveret igen, men alle medarbejdere ligger ansvaret fra sig.
Har aldrig fået en ringere betjening end den jeg fik af centret på englandsvej. Jeg forklarede situationen og medarbejderen blev ved med at lægge ansvaret fra sig og sige at det var mit eget problem, selvom fitnessworld havde lovet at fjerne de 100 kr fra min regning. Desuden spurgte jeg adskillige gange om hvilken anden medarbejder jeg så kunne tale med, men jeg fik intet svar, da medarbejderen lagde telefonen på.
Det først jeg gjorde var at melde mig ud af centret!! Kan absolut ikke anbefale fitnessworld til nogen pga. den ringe service medarbejderne giver.
Jeg kan simpelthen ikke forstå at folk kun giver FW 1 stjerne.
Synes det fleste der brokker sig, skyldes at de skal betale for medlemsskab, når de melder sig ud.
Det er jo klart, når man melder sig ud sidst i måneden. Som reglerne er skal man melde sig ud inden d. 15 i månenden også slipper du for yderligere opkrævninger. Desuden kan man melde sig ud via mit.fitnessworld.dk, så mon ikke det er nemt nok?
Synes ikke man kan skylde skylden på FW bare fordi man ikke forstår medlemsbetingelserne eller ikke har læst dem.
Centeret er måske til tider fyldt, med få skabe og kø til maskinerne. Men hey, det er møjbilligt i forhold til andre steder. Der er så mange centre rundt om (især i KBH). Synes det er et super center i forhold til hvad det koster.
Du kan jo heller ikke forvente højrebsbøffer, hvis du kun vil betale for hakkekød :)
Jesper Holm Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Har forsøgt at melde mig ud hvilket var ret svær. Ingen binding holdt ikke så har kostet mig en måned ekstra hvor halvdelen gik med lang ekspedition hvor jeg ikke ville bruge mit medlemskab da det var opsagt med udgangen af måneden og ikke efterfølgende måned. Baggrunden er bla dårlig service og ingen hjælp bla har jeg haft træn2, hvor jeg måtte tage en med til træning på maskiner og pludselig bliver jeg opkrævet 2 måneders abonnement for det svarende til de to gange over 2 måneder hvor personen var med.
Forventer desværre at de stadig ikke vil hjælp hvis jeg overhovedet høre noget tilbage fra dem.
Kan slet ikke forstå al den negative omtale FW får herinde.. Jeg benytter mig en sjælden gang af FW i Scandinavian/Århus. Der er alting fint - personalet er dog ikke lige de skarpeste..
Men ellers bruger jeg omkring 6-8 timer om ugen nede i FW i Tilst. Hyggeligt center, ordentlig rengøring, FANTASTISKE holdtimer med SKØNNE instruktører der har humor og har overskud :-)
Så jeg er fuldt ud tilfreds!
Jeg kommer fra OBBC i Odense, hvor jeg boede før. Dette var et fantastisk sted. Nu er jeg så flyttet til Århus og træner i FW. Jeg synes at centeret på Nørrebrogade er udmærket, men det er næsten altid propfyldt. I skal tænke på at Århus er den by med flest unge, og da det jo er moderne at træne, burde I nok stifte flere centre. Dog vil jeg sige at personalet i omtalte afdeling ikke er høflige eller overhovedet hilser eller siger farvel. I burde træne jeres medarbejdere mere i forholdet mellem kunde og firma.
Vh Christian
Sandra Helena Toft Christensen vond deze beoordeling nuttig
Umulig at melde sig ud....og deres "ingen binding" er den største løgn! modtager stadig opkrævninger og trusler om inkasso længene efter man er stoppet - FW påstår man skal betale for 2 ekstra måneder efter udmeldelsen.
Angående Center og instruktør (frb, vesterport og bryggen)....man får næsten hvad man betaler for.....og selv om det er billigt ende, kommer der lige en regningen oven i.
Overveje om du ikke bare skulle tage trappen til hverdag...
Elsebeth vond deze beoordeling nuttig
Én prøve time koster 120 kroner, og de kræver at man skriver under på alt muligt lort.
Her udover smider de tilfældige medlemmer ud, uden grund (muligvis steroide mistanke) men uden at give forklaring, eller mulighed for at aflevere blodprøve eller brokke sig. Det er bare ikke godt nok.
Ekstrem dårlig service som medførte til at jeg meldte mig ud, desuden bliver de ved med at sende fakturer hver måned - de ryger i skraldespanden.. Fitnessworld har ikke styr på en skid!
Husk at bede om kvitering når i melder jer ud . Ellers kommer der bare regninger efter et helt år igen . Og du beteler for det år
jeg er bleved smide fordig jeg er mørk hår og ikke er dansker!
en af deres medarbejder kommer over til mig i mens jeg var i gang med at trænge, og bader mig at forlade motion center, fordig han synes jeg virkede troden over for ham!!!
jeg har aldrig set ham og keder ham slette ikke, og da jeg prøver at spørger til hvorfor han vil smide mig ud, siger han så, AT sådan nogen som mig skal ikke have lov til at trænge i FW!!! og tidkalder politi til at smide mig ud, de har taget os 500.kr fra min konto efter de har smide mig ud!!
jeg håber virklige at de får styr på deres medarbejder!!!!!!!!!!!!
Mvh.
neders på siden kan i læse min brors historie
Nok den dårligste service, skal man lede længe efter, jeg sætter aldrig mine ben, der igen.
Jeg har meldt mig ud ved fysisk fremmøde i et center - men bliver ved med at modtage opkrævninger.
Gentagene telefoniske henvendelser, som hver gang ender med at "de vil se hvad de kan gør"e - har ikke hjulpet.
Jeg kan ikke finde nogen emailadresee til dem og prøver nu med et anbefalet gammeldags fysisk brev.
Jeg træner ofte i FW Jens Baggesens Vej og har kun oplevet venlige og kompetente medarbejdere, og som er gode til at besvare ens spørgsmål. De fysiske rammer er gode, og der er et stort udvalg af maskiner og vægte. Visse af maskinerne er ofte itu, dog er FW hurtige til at få dem fikset. Rengøringen kunne også være bedre, men overordnet set er jeg meget tilfreds med FW.
Britt Fredsgaard vond deze beoordeling nuttig
Vi er en gruppe af forskellige medlemmer, som har oplevet at Fitness World har smidt os ud og blacklisted os, uden nogen grund!
De påstår at vi har modtaget et brev, vi ikke har reageret på, men sjovt nok har ingen af os modtaget dette brev. I påstår det er sendt anbefalet, men nægter at fremvise en kvittering på at vi har modtaget det. Vi må heller ikke få et nyt brev.
Det minder mest af alt om en centerleders magtliderlighed!
For at få hele historien kan interesserede læse den her: http://www.fitness-oplevelser.dk/
Alireza Naghizadeh vond deze beoordeling nuttig
Den samlede karakter for FW er da helt sikkert for høj, med de dårligere oplevelser jeg har haft bliver jeg nødt til at give dem 1 stjerne. Behandlingen er i den grad grov, uacceptabelt og urimelig.
Alireza Naghizadeh vond deze beoordeling nuttig
Bedøm nu stedet for hvad det er! Folk giver stedet 1 stjerne for at være billigt! FW er et billigt fitness center uden noget vrøvl og overflødige udgifter til administration. Jeg har været medlem on and off og der har været et fåtal af problemer. Jeg synes stedet fortjener 5 stjerner for at opveje for folk der ikke helt forstår konceptet og rater for lavt.
fitness world Bernhard Bangs alle´ "En god gang rengøring ville hjælpe på humøret"
Jeg oplever FW som en ren pengemaskine.
Jeg satte mit medlemsskab i bero d 29.02.12 til d 01.03.13 betaler kr 79 for denne "Service"
D 10.01.13 vælger jeg, for ikke at glemme det, at kontakte FW med henblik på at opsige mit medlemsskab helt... Det gik fint, få at vide at mit restbeløb bliver udbetalt d 28.01.13, det sker så ikke, jeg ringer gentagende gange uden at personalet kan forklare eller hjælpe mig.
Jeg vælger at køre dertil, hvor de forklare at mit medlemsskab er sat i gang og først stopper 01.03.13 altså skal jeg betale ca 180 kr. Jeg mener at god service ville være at oplyse kunderne om denne lille fælde, så havde jeg nok ventet med at udmelde mig ud til 01.03.
Heldigvis er der mange andre gode og ærlige centre.
Fitness World har jo alt lige fra div. holdtræninger, til alle former for maskiner og håndvægte til at styrke kroppen med.
Der er god service fra personalets side og alle de centre jeg har besøgt i, i Århus og København er store og der er masser af plads.
Kommer aldrig til at skifte til et andet sted og i de 5 år jeg har været medlem, er forholdene kun blevet forbedret :)
Ét af de mindre centre, men ret charmerende personale og hyggelig (gennemsnitsborgere) klientel.
Luften er desværre ofte ret dårligt, da klimanalægget ikke magter opgaven i de lidt for proppede og lavloftede rum i hele centet. I omklædningen er der så til gæengældt dømt istid.
Er man interesseret i spinning på Gasværksvej, bør man ikke gøre det som astmatiker, da luften er ubeskrivelig dårlig og fugtig i det alt for lille træningslokale. Træner man meget derinde (2-3 gange ugentlig) kan luftvejinfektioner og luftvejsproblemer (begyndende astma) udløses. Dette er et lægefagligt skøn. Mit tip til FW Gasværksvej: hold et ekstra kvarters udluftningspause mellem cykelholdene, sluk musikken i den tid, alle vinduer åbnes i 10 min., klima tændes igen bagefter, så skal det nok kunne lade sig gøre med nogenlunde luft til det næste hold. Ellers kan det være decideret usund for jeres kunder at træne i jeres cykelhold på Gasværksvej.
Yderlige kritik må rettes mod (nu kan jeg i sagens natur kun udtale mig om dette) kvindernes bruseområde som bliver klammere og klammere ( er medlem på 15nde måned nu) ift hår og snask på gulvet i bruserne, glatte, delvist slimede fliser pga algedannelse (den slags badrumsalger elsker schampoo-rester, organisk ting som hudfedt og hår og stortrives derfor i Gasværksvej). Bruseren og ristene burde efterses senest hver 45 min. i de travle aftentimer. Husk at affedte og afkalke grundigt undenfor åbningstid! Det er simpelthen for ringe som det er nu.
I øvrigt skal eventuelle nye kunder indstille sig på, at brusevandets temperatur skifter konstant med 3-4 sekunders mellemrum fra ret så varm til nærmest kold. Det kan være en træningsenhed i sig selv at holde varmen efter et bad i Gasværksvej. Tiltaler man dette forhold får man at vide at det har noget med vandvarme-situationen i selveste Gasværksvej at gøre, en lidt spøjs forklaring, da jeg bor ganske tæt på og ikke kan bekræfte denne teori. Jeg føler lidt at det er en måde at få folk hurtig igennem bruseområdet på. Hvis det er sådan det hænger sammen er det godt nok lav stil fra Fitness World!
En sidste i mine øjne irriterende detalje: vægtbetegnelserne på næste alle kettlebells i Gasværksvej er smuldret og man skal gætte sig frem til hvad fanden man har fat i. Jeg har nu sagt det 2 gange til nogle aftenhold som sagde at det skulle de nok give videre og at det skulle der selvfølgelig komme hurtig styr på. Men ak...
For en fair chances skyld har jeg om alle de her nævnte ting snakket med personalet om gentagne gange inden jeg lægger denne bedømmelse. Der bliver med masser af charme lovet at tingene bliver "noteret" og givet videre. Men hidtil er der ikke rigtig sket noget? Spøjse bortforklaringer omkring tekniske muligheder eller ikkemuligheder vedrørende konstant vandtemperatur og / eller klimatisering af cykelrummet som sætter spørgsmålstegn ved de bortforklarende ansattes vilje (intelligens?) til hjælp og forbedring og / eller svarer til en satsning på at kunden giver op.
@ Martin:
Dertil kan jeg kun tilføje, at varmtvandsproblemerne ikke fandtes til og med Januar 2012, inden omklædningerne og bruserne blev renoveret hos pigerne. Antal brusere er steget fra 4 til 5. Så distribution af den efterspurgte mængde varmtvand alene kan ikke være skyld i miseren.
Prisen er lidt høj men tilgengæld er kvaliteten også rigtig god, synes det er et kæmpe plus med deres store sortiment indenfor frivægte og maskiner, derudover er det lækkert at man gå i bad efter træningen, uden merpris, som er tilfældet i nogle af de lidt billigere kæder.
Har været medlem i en god uges tid, og i den periode har jeg stiftet bekendtskab med 3 centre. Har ikke på noget tidspunkt følt mig uvelkommen eller dårligt behandlet. Tværtimod har det være en fornøjelse at starte hos jer. Og jeg ser frem til mange gode træningstimer i fremtiden...
På gensyn
Hej
Jeg synes længe FW har haft nogen lækre centre, men efter i selv er begyndt at skulle gøre rent, så er standarden virkelig faldet. Der er møg beskidt i flere af jeres centre, selv strandvejen er blevet elendig. Blev virkelig skuffet i dag.
Jeres Hvidovre center som i lige har overtaget fra SATS har uden sammenligning det mest ulækre badeområde af de 20+ FW centre jeg har prøvet. Desuden er deres maskiner out of date...
Det er en skam at se at i er faldet af på den... I var eller super fede i "gamle dage"
Min broder havde et medlemsskab han var inde ved en ekspedient og få det opsagt til d.28 feb, ekspedienten siger at det er gjort og han kan træne indtil.
Nu fik han så et girokort med at han skulle betale og han er ikke meldt ud.
Han var inde idag d.7 marts for at opsige igen så. Ekspedienten nægtede at opsige ham før han havde betalt udstående regning, det synes jeg godt nok er frækt.
Vi har så lige afmeldt via internettet og er meget skuffet over behandlingen og kommer aldrig tilbage til fitnessworld igen og fraråder stærkt alle fra at begå samme fejl.
Jeg er både kommet i FitnessWorld ved Møllegade og Viborgvej i Herning. Og Lyngbyvej og Lygten her i København. Alle centrene lever 100% op til mine krav. Der er altid dygtige instruktører, der formår at presse en til det yderste. Der er altid pænt og rent ved maskinerne, omklædningen osv. Og så er det også altid dejligt at man ALTID får et "hej" og "hav en god dag" fra jeres smilende medarbejdere ved receptionen :-)
til [name removed]. (holdansvarlig) jeg kunne rigtig rigtig godt tænke mig et vide hvorfor man fyrre en spinningsinstruktør i Tåstrup når han blot efterkommer hvad dine egne medlemmer blot ønsker ? det er da totalt uhørt .hvorfor høre man ikke på alle dem der er rigtig glade og stolte af at køre med [name removed]?istedet for at udtrykke at man er total ligeglad med om sine medlemmer skifter til fitness dk.???? skam dig
vi er rigtig rigtig mange der er total rystet over at Antonio fra tåstrup er fyrret .vi er rigtig mange der kommer udenlukket pga. af hans super seje måde at køre på . der er bestemt ikke nogen andre instruktører der bare når ham til sokkeholderne .det kan ikke være rigtig at nogle få afstumpede mennesker der ikke kan klare presset skal have lov til at ødelægge det for alle os andre .som elsker hans måde at køre på. da han jo er blevet fyrret pga. nogle små mennesker mener han er for hård , de kan sku da bare holde sig væk hvis de ikke kan klare presset .vi mener helt sikkert at ham der har taget denne beslutning burde genoverveje det, eller selv sige sin stilling op for den person er bestemt ikke sin plads voksen med sådan en beslutning. SÅ LAV DOG ET HOLD FOR DE SEJE. er det så svært. tænk jer nu om en ekstra gang og tænk på alle os der holder så meget af hans hold. TOTAL URIMELIG BESLUTNING .
Det er fuldstændigt uacceptabelt at en betalingspåmindelse på SMS sendes ud klokken 01.27 om natten. Samtidig er det ikke muligt at kontakte selskabet via deres hjemmeside.
Karin Hellegaard vond deze beoordeling nuttig
Ligeså positivt, venligt og imødekommende man bliver taget imod som kommende medlem af Fitness World, ligeså negativt, kynisk og respektløst bliver man behandlet minuttet efter det første girokort er betalt.
For Fitness World handler det udelukkende om rekruttering af nye medlemskaber, og helst af lette ofre, som de kan fange i det store net af bindingsperioder, opsigelsesgebyre og trænet "service personale" som vil gøre alt for at overbevise dig om, at en opsigelse af abonnementet er den dummeste beslutning man kan tage.
Når først du er medlem og regningerne kører ind betyder du intet for dem.
De kan behandle dig præcis som det passer dem og du kan intet gøre ved det.
- Selvfølgelig kan du bare melde dig ud, men hvad hjælper det når der samtidig er 4 nye bagved dig der skal have oprettet nyt abonnement.
Jeg har været fast medlem af Fitness World i over 3½ år nu og jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet.
Susan Rasmussen vond deze beoordeling nuttig
Fitness World på Englandsvej er et center jeg er rigtigt glad for, det startede så flot med lækre maskiner, lyse lokaler etc., men sådan noget skal holdes. Man gør meget for at vi alle sørger for at lægge skiver og vægte på plads, man har ad flere omgange malet for at holde det pænt, men sådan noget som rengøring i omklædningsrummene findes ikke, eller jeg må sige at jeg ikke kan finde bevis for at det gøres. I damernes omklædning ligger der cm af støv på vandrør og udluftningsrør, i vinduskarmen er der masser af støv, hvorfor der bliver sagt at rengøring udføres dagligt disse steder, det må guderne kunne svare på, det bliver der ikke.
Bøjler - det er nok noget af en mangelvare i disse tider, det er simpelthen ikke til at finde en bøjle, man skal åbne mange skabe for at være heldig at kunne hænge sin jakke. Det ville være fedt hvis rengøring blev udført som en daglig ting. Rep af maskiner går også uendeligt langsomt, hvor flaskehalsen er ved jeg ikke, men et eller andet sted halter det.
Priserne stiger og stiger, de opkræver hver anden måned så ingen har råd til et medlemsskab og gør det mere end besværligt at melde sig ud.
Suzanne vond deze beoordeling nuttig
Flot design, nemt at finde rundt og meget lige til sagen. God hjemmeside som gør det helt klart nemt at tilmelde sig.