We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Flinndal Nederland Beoordelingen

Flinndal Nederland Logo
Klanten zeggen: »overzichtelijk gemakkelijk duidelijk« »Goed ,snel en makkelijk« »Vlotte levering« 796
Goed
8.5 van 10

796 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (796)

ik heb nigs gehad

ik heb mijn produke niet ge had

Featured review of Flinndal Nederland

overzichtelijk gemakkelijk duidelijk

op de site een duidelijk overzicht van de aangeboden producten met de nodige informatie over deze middelen
de betalingsmogelijkheden vind ik ook goed , daar er een keuze voorhanden is , het liefst betaal ik via een factuur ingesloten bij de bestelling.
naar de toekomst toe zal ik zeker nog een bestellingen plaatsen

• Maria
  • Geverifieerde koper

Goede producten, snelle service, prima prijs

De producten van Flindall helpen me echt, en bovendien zijn ze gunstig geprijsd. Bestellingen zijn er zo, je zit nergens aan vast en hebt alle tijd om bestellingen stop te zetten, of uit te stellen. Top!

Goed ,snel en makkelijk

Een dikke 10 voor flinndal,het is snel binnen nadat je het besteld heb en je kan kiezen voor 1 malig of automatisch verlengen al wat je maar wilt

Vlotte levering

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, lag het pakketje de volgende dag al in de bus, ideaal!

Makkelijk en handig!

Heel handig dat het door de brievenbus kan!
Makkelijk om per kwartaal te ontvangen, hoef er niet om te denken!

Waar voor je geld

Goede service, vlotte levering, gemakkelijke betaling

bevalt ons priema

de behandeling en de service is ons goed bevalen
wij raden ons kennissen en vrienden Flinndal aan

• kelly

goed product

ik heb mijn eerste bestelling gedaan en voorlopig is alles naar wens. Handig is dat je automatisch je volgende voorraad krijgt (om de drie maand) zodat je nooit zonder zit!

• Rob
  • Geverifieerde koper

Via een verkeerde link besteld, andere link leverde mij nog eens vijf euro voordeel op. Het verschil zou ik teruggestort krijgen op mijn rekening. Ik ben benieuwd......

Wanneer het teruggestort is, vijf sterren!!!!!

Flinndal Nederland

Snel, betaalbaar en overzichtelijk.

Snelle levering en betaalbare producten. Zelfs nog 2 bewaardoosjes erbij gekregen. En zeker niet onbelangrijk, een overzichtelijke website.

Een mega goed product

Ik gebruik Flinndal al 13 jaar en ik zou het niet willen missen.

Flinndal Nederland

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met betaalbare produkten

Ik was aangenaam verrast door het vinden van betaalbare vitaminen en voedingssupplementen, want de rekening bij de apotheker (in België) kan aardig oplopen ! Verder was ik aangenaam verrast door bestel- en levergemak en klantvriendelijkheid van het bedrijf !

• Meijer
  • Geverifieerde koper

Duidelijke website, goede service, correcte snelle levering!

Goede uitleg over de producten, heb ik een vraag word ik telefonisch netjes en snel te woord gestaan. De levering en betaling gaan altijd volgens het boekje.
Wel jammer dat de algemene voorwaarden in het Engels geschreven is.....Ik vertrouw er nu maar op dat er geen 'rare' dingen in staan.

Geachte mevrouw Meijer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Ik zou u willen vragen contact met ons op te nemen over de voorwaarden die in de verkeerde taal heeft ontvangen, zodat we deze fout kunnen corrigeren. U kunt ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-7080 of door een e-mail te sturen naar info@flinndal.nl. Bij voorbaat dank.

• Esther

Prima

In het verleden zat er een vreselijke lucht aan de capsules (Mentaalfit). Ondertussen is dit aangepast en bevallen ze prima!

• Wil
  • Geverifieerde koper

Nog te kort om te beoordelen

Aangezien ik ook een eiwit- en natriumdieet heb zou ik graag ook deze gegevens op uw site willen zien.
Ik denk dat dit ook voor andere mensen van belang kunnen zijn.

• John
  • Heerhugowaard, NL
  • Geverifieerde koper

Alles wordt correct en netjes geleverd

Heb er moeite mee dat de prijs zo verschild bij "losse" verkoop of vaste kwartaal afname.

Geachte heer De Wit,

Dank u wel voor uw review. Ik begrijp dat het verschil in prijs tussen eenmalige en periodieke bestellingen u opvalt. De reden van het verschil:

Bij een periodieke levering neemt een klant vaker producten van ons af (de zending wordt immers herhaald). Er is zo sprake van voordeel voor zowel de klant als voor ons.
Het is ook wel te vergelijken met als je een grote verpakking van iets koopt (dus meer afneemt), dan is dat ook goedkoper dan wanneer je minder koopt. De periodieke prijs is dan lager omdat hier een trouwe klanten korting in verwerkt zit. Dat maakt onze winstmarge lager maar aan de andere kant is er voor ons als bedrijf iets meer zekerheid over de te verwachten omzet.
Daarom kan de periodieke prijs lager zijn dan wanneer er eenmalig een product gekocht wordt.

Ik hoop dat ik u hiermee het verschil in prijs tussen een eenmalige en een periodieke zending helder heb uitgelegd. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons (gratis) telefoonnummer is 0800-7080.

Eline de Vries

• .
  • Geverifieerde koper

snelle en goede levereing van de juiste producten, niet blij met standaard termijnverzending. Wil zelf bepalen wanneer ik vervolgzending wil hebben zonder iets te hoeven wijzigen.

Prima.
Heb het gevoel dat het product doet wat het moet doen.
Jammer dat er steeds nieuwe bewaardoosjes meegestuurd worden. Heb ze regelmatig retour gestuurd met verzoek deze niet meer te sturen maar dat is niet doorgekomen.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Als u het liefst zelf wilt bepalen of u een zending ontvangt, kunt u ook kiezen voor eenmalige zendingen. Als uw voorraad op is, kunt u weer een bestelling plaatsen. Deze heeft u dan de volgende dag al in huis (mits u de bestelling op een werkdag voor 18:00 uur plaatst). Periodieke zendingen kunt u altijd gemakkelijk uitstellen of naar voren halen, zodat u zelf bepaalt wanneer uw volgende pakket verstuurd wordt én uw zending 15% voordeliger is dan een eenmalige zending.

Wat betreft de bewaardoosjes: momenteel zijn we bezig met het opzetten van een systeem waarin alle klanten van Flinndal kunnen aangeven dat ze wel of juist geen bewaardoosjes meer willen ontvangen. Naar verwachting is dit systeem in de zomer van 2012 in gebruik genomen. Bedankt voor uw suggestie!

Pauline Nijssen
Manager Servicedesk

• Carina

Goede info, snelle service

Jarenlange ervaring: helemaal tevreden!

Flinndal Nederland

Goed en snel een beter gevoel!!!

Een dag na bestelling geleverd met duidelijke informatie.Ziet er prima verzorgd uit!!

• Tamara

Zo hoort het!

Supersnelle levering die in de brievenbus past. Netjes met betalen en informatie. Ik ga zeker over tot een kwartaal levering. Mijn zoon is heel blij met de omega 3/ vispillen. Nu hoeft hij er nog maar 1 per dag te nemen en die is nog kleiner ook. Ik heb het mijn familie al aanbevolen.

Flinndal Nederland

krijgen waar je om vraagt

Ik ben tevreden soms zou ik wat meer aanbiedingen willen

Flinndal Nederland

Simpel en duidelijk, geen gezeur.

Ben tevreden over het gemak van bestellen en regelen van leverdatum. Zou nog wel willen dat de leverdatum van een bestelling met meerdere artikelen, per artikel gewijzigd kan worden.

Top!

Snelle levering van goede supplementen. Netjes in een doos. Past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven of later weer naar het Postkantoor.

• Rita

goed en voordelig

prima en goede service

• Arian

prima

snel en betrouwbaar

• Stoker
  • Geverifieerde koper

Niet beter en niet slechter

Wij gebruikten bional extra sterk.
Nu gebruiken we jullie melatoninepillen
Wij vinden deze niet beter en ook niet slechter

Bestelling en levering is 100%

levering en product voldoen aan devraag waarvoor ik het heb bestelt.

Flinndal Nederland

hinderlijke folow up na afhandeling bestellingen

flinndal plemt je mailbox vol

Geachte Fred,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze e-mails zijn bedoeld als service, het is zeker niet onze bedoeling dat u ze als hinderlijk ervaart. Helaas kan ik u met de gegevens uit deze beoordeling niet terugvinden in onze administratie om u af te melden voor verdere e-mails.
Onderaan iedere e-mail staat een link waarmee u zich voor alle e-mails af kunt melden. Ook kunt u dit doorgeven aan onze Servicedesk (te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-7080 of via info@flinndal.nl), dan maken we dat graag voor u in orde.

• Lineke
  • Geverifieerde koper

doen wat ze beloven, goede service.

Afgelopen jaar gebruik gemaakt van verschillende artikelen, met name vitamine, voor de overgang en voor een slaapprobleem. Zeer tevreden over de werking.

Flinndal is betrouwbaar

Mijn contact met Flinndal vind ik goed.
De producten die ik besteld heb, bevallen.

Goede producten binnen handbereik

Flinndal bezorgt op tijd en je kunt altijd de leveringsdatum veranderen zonder problemen.De producten bevallen mij prima en de bijgeleverde doosjes zijn erg practisch.
De kartonnen dozen waar de producten in worden verstuurd,vind ik niet handig. De postbode belt er niet voor aan maar duwt de doos met kracht in de brievenbus waardoor deze niet meer toegankelijk is voor andere post,maar hier schijnt verandering in te komen in de toekomst.

Zeer tevreden

Ik heb al enkele jaren ervaring met Flinndal, wat ze zeggen doen ze ook!

Vraagtekens

Na de bestelling geplaatst te hebben, heb ik na 4 dagen gebeld waar mijn pakketje bleef. De mevrouw vertelde dat het aan TNTpost lag. Ze zou een nieuwe opsturen. Ok zei ik maar als ik die andere binnen krijgt wat dan. Nou die mocht ik ook houden.
De volgende dag was het (2e) pakket binnen en de eerste is nooit binnengekomen.
Mijn conclusie is dat de 1e nooit is verstuurd geworden, maar zeg dat dan eerlijk en geef het postbedrijf niet de schuld, anders zou het 2e pakket ook veel later aankomen.

Geachte heer Van 't Veld,

Dank u voor uw beoordeling. Het is de verantwoordelijkheid van Flinndal om er voor te zorgen dat onze zendingen bij u aankomen. Het eerste pakket is wel degelijk verstuurd, helaas komt niet 100% van onze pakketten bij onze klanten aan. In zo'n geval sturen wij altijd zo snel mogelijk een zending na.

Flinndal Nederland

orders op afroep moeilijk te combineren het lukt mij niet dit zelf te regelen

kwaliteit goed leveringen ook alleen afroeporders moeilijkheden
met het samenvoegen van orders, ik vind het onduidelijk vooral
voor ouderen zoals ik , ben een redelijke digabeet. moet altijd bellen.

Geachte heer Overgoor,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Er is op dit moment inderdaad geen mogelijkheid om op onze website met 1 druk op de knop verschillende pakketten samen te voegen. U kunt wel alle gewenste producten in 1 zending stoppen en de andere zendingen stopzetten. Ik heb dit ook als suggestie aan onze technische afdeling doorgespeeld.

slimme verpakking

wat het effect zal zijn, de toekomst zal het leren.
wel voel ik me fitter maar ligt dat nu aan Flinndal of misschien toch aan het zonnetje of de hogere temperaturen.
ik mis nog handige bakjes dat wel.
ik gebruik weing melk dat kan ik nu opheffen met een pil dat geeft mij rust.
groet,
rommy

Flinndal Nederland

goede service, of het product goed is weet ik nog niet

zie hierboven

• Tamara
  • Geverifieerde koper

Heel tevreden de bestelde produkten

Ik heb de volgende produkten geprobeerd, Vitamine D,Multi Vitaal,
Nachtrust, bij deze laatste heb ik geen resultaat gemerkt, bij de 2
andere wel, voel me veel fitter.

Flinndal Nederland

Goed product,makkelijk te bestellen en klantvriendelijk!

Daarom beoordeel ik flinndal met een 8 kan het echt aanraden,door dit systeem grijp je nooit mis en als je iets wil veranderen kan dat ook heel makkelijk via internet, als je dat vervelend vind kun je ook gewoon bellen.

• Marku

Nagekomen wat beloofd

Duidelijke voorlichting, snelle aflevering. Gevolgen voor mijn gezondheid nog niet geheel aantoonbaar.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten