We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.989)

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect,alles op tijd geleverd zoals vermeld wordt

Een overzichtelijke en duidelijke site met veel info,snel besteld en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt

Beoordeling door bevestigde koper

Ik heb nog steeds geen zending ontvangen. Ik kan dus niet beoordelen.

Ik kan niet beoordelen omdat ik de zending nog niet ontvangen heb.

Geachte heer Ansoms,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de zending niet heeft ontvangen. Helaas komt het wel eens voor dat een zending niet aankomt. Ik zal u de zending zo spoedig mogelijk kosteloos nasturen. U ontvangt de zending binnen 5 werkdagen.

excuses voor het ongemak!

Goede snelle levering.

Zeer tevreden over de snelheid van bezorgen. Ik had het bestelde product de volgende dag al in bezit. Handige bewaardoosjes met product stickers. Er is een goede samenstelling van percentages van de ADH gemaakt voor de vitamines in mineralen die in de door mij bestelde Multivitamine capsules zitten. Verder heb ik ook de Omgea Plantaardig besteld waar ik ook tevreden mee ben. Flinndal heeft mij positief verrast!

goed

ik ben tot op heden tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer tevreden over de snelheid en nette bezorging.

Bij mijn bestelling kreeg ik ook twee handigen plastieke bewaar bakjes die alle pillen schoon en droog houden.

Heel goed bevallen!!

Flinndal levert goed en snel hun produkten.

Uitstekende service

De bestelling werd heel snel geleverd.

SNELLE REACTIE

Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en op dinsdag kwam mijn zending binnen, door de brievenbus.
Klasse!

Besteld maar niet ontvangen

Ruim 10 dagen geleden bestelling geplaatst maar tot op heden 2/5 niet ontvangen.
Gebeld naar de klantenservice die verzekerde dat bestelling was verstuurd en zou zorgen dat bestelling opnieuw zou worden verzonden.
Wij bestellen regelmatig producten bij Flinndal Nederland en dit is de eerste keer dat er iets mis is gegaan met de verzending.

Geachte heer Van de Plasse,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn excuses voor de late levering, vermoedelijk is uw pakket kwijtgeraakt in de post. Als het goed is is het vervangende pakket inmiddels bij u aangekomen.

Thijs Gorter

doet wat het zegt

ik heb eerst alles gelezen( want je kan door de bomen het bos niet meer zien )
ik heb ook alles met elkaar vergeleken en echt jullie komen er goed uit en dat is echt waar zeker wat betreft de vezeltabletten en div vitamines ik ben erg ziek dus een beetje versterking kan nooit kwaad dank daarvoor .

helemaal top!!!!

zie bovenstaande

Goed en Snel

Top, klasse, uistekend

Beoordeling door bevestigde koper

goed verzorgd en goede service

goede service en begeleiding snelle reactie s op vragen

Bestelling prima afgehandeld.

Het assortiment van Flinndal Nederland is de moeite waard. Als klant wordt je prima geholpen. De afterservice is goed.

IS PRIMA

Van U kant is het prima alleen dat met de post is niet altijd naar wens
Soms kan het pakketje niet goed in de brievenbus ??? dan hangt het er half uit
En als het regent is de doos zo nat dat het uit elkaar valt dat is minder
Dat is voor verbetering vatbaar

Beoordeling door bevestigde koper

De service is goed en de bezorging supersnel!

Nog niet zolang neem ik de supplementen van Flinndal, toch kan ik al zeggen dat ik
tevreden ben met het resultaat en dat ik zeker van plan ben deze supplementen nogmaals te bestellen!

Beoordeling door bevestigde koper

goede service en rappe afhandeling

deze leverancier van vitaminen is de beste in levering en prijs kwaliteit

Geweldig

Wij vinden de producten heel goed. Wij hebben baat mee.

Beoordeling door bevestigde koper

Gezondheid in een pil,gemak in een zak,alles bezorgt in de brievenbus.

Flinndal is gemakkelijk, alles wat je als aanvulling nodig hebt of ter voorkoming of ondersteuning in een makkelijk in te nemen pil.
Je bestelt via internet en krijgt het thuis in de brievenbus.
Je hebt heel veel keuzes, waarvoor je de pil wilt slikken.
Bovendien krijg je doosjes met deksels in verschillende kleuren, makkelijk te onderscheiden, als je meer soorten hebt.
Ook zijn er stickers voor op de doosjes.
Kortom flinndal is makkelijk en goed.

Super snelle levering.

De tabletten die ik besteld heb, had ik de volgende dag al in huis, compleet met handig doosje. Ik kan nog niet vertellen of ik tevreden ben over de multivitamine, die gebruik nog niet zo lang

voor de beweging

Ik heb de pil voor mijn moeder besteld. Zij vond het deze de beste voor haar. Ze kan weer beter lopen.

Beoordeling door bevestigde koper

Duurde lang voor levering.

Het pakje bleef zo lang weg dat ik dacht dat ik het niet meer zou ontvangen dus ben ik het product maar gaan kopen bij de plaatselijke apotheker. 2 dagen later dan toch nog de bestelling ontvangen. Resultaat : product nu in het dubbel.
Dus helaas nee, NIET tevreden.
(werd niet vermeld bij de bestelling dat het zo lang zou weg blijven dacht ik, spijtig want anders had ik het product nu niet twee keer gekocht)

Geachte mevrouw van Raemdonck,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Normaal gesproken moet u binnen 5 werkdagen de zending in België ontvangen. Mocht u de zending niet willen houden, mag u deze binnen 30 dagen kosteloos aan ons retourneren. Excuses voor het ongemak.

Prima, snelle levering

No nonsens. Kies je product, betaal en krijg snel geleverd. Zo hoort het.

Geweldig

fantastische producten!

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect. Bestelling reeds volgende dag in huis.

Perfecte service. Bestelling reeds volgende dag in huis. Prima verpakt, pakje kan zo door de brievenbus. Glucosamine helpt mij absoluut.

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer goede service,alleen 't werkt bij mij nog niet voldoende.

De service vind ik zeer goed, had meteen een voornemen om de automatische bestelling te plaatsen.
Jammer genoeg werkt het bij mij nog niet zoals ik gehoopt had, maar ik maak er ook nog maar zo'n 8 dagen gebruik van.
Ik geef 't een kans, bij de laatste pil [heb een maandverpakking] kan ik een vollediger beoordeling geven.

Praktisch, het ei van Colombus

Meer woorden heb ik niet nodig, spreekt voor zichzelf.

Perfecte Service

Alles dik in orde !

Snelle en juiste levering

---------------------------------------------------------

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ik beoordeel Flinndal als zeer goed. Eenvoudig de bestelling of toekomstige bestellingen zijn online aan te passen. Als ik een cijfer moet geven is het een 9. De negatieve kant is het regelmatig gebeld worden door.... ik denk een call centrum of iets dergelijks die met allerlei aanbiedingen komen. Wat moet ik als klant hiermee?? Als het goed is heb ik toch al het juiste aantal supplementen/vitaminen! O ja Het bel me niet register heeft geen zin omdat je reeds klant bent.

Geachte heer van Dijk,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u Flinndal een 9 geeft! Wanneer u niet meer gebeld wilt worden door Flinndal kunt u dit aangeven aan de telefoon of via onze Servicedesk. Ik heb dit nu voor u in orde gemaakt. U zult niet meer door Flinndal worden gebeld.

Beoordeling door bevestigde koper

prima service en goed product

vlotte afwerking en zeer goede verpakking.slim dat het in de brievenbus kan

• Andijk, NL
  • 4 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Al jaren mijn (extra vitamine) leverancier.

Zoals ik al schrijf is Flindal al jaren mijn (extra) vitamine leverancier en ze zijn zeer flexibel en je kan stoppen wanneer je dat wilt en extra bij bestellen verloopt ook altijd prima en je hebt er geen aankoopverplichting en alles is zelf op de website van Flindal te regelen.
Ook ontvang ik elk kwartaal automatisch de bestelling en hier heb je dus geen omkijken naar.

makkelijke en gezond

Normaal gesproken krijg je de supplementen van Flinndal goed op tijd aangeleverd. Omdat ik wel eens producten te veel heb, stel ik een zending even uit.
Ook komt het voor dat mijn omega sneller op is dan de multi en/of glucosamine en dan laat ik een tussentijdse zending komen.
Helaas ging het vorige keer mis: er was een aanbieding van de omega die me dus heel goed uit kwam omdat ik een tussentijdse zending nodig had. De aangevraagde aanbieding was er na 2 weken nog niet. Toen heb ik het gratis tel.nr gebeld en de servicedienst zag meteen dat het klopte en heeft de zending direct afgestuurd. De volgende dag lag het op mijn deurmat.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte snelle service en levering!

Perfecte snelle service en levering!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Levering binnen 5 dagen in België.

uitstekende klantenservice

Er was iets mis gegaan met de bezorging, 1 mail en 1 dag later alsnog de spullen bezorgd.