We are hiring!

Antwoord van Flowerservice.nl

[DATE]

[REPLY]

Flowerservice.nl Logo
Klanten zeggen: »Super gemakkelijk, iedereen blij« »FlowerSERVICE maakt zijn naam waar!« »Service en bloemen zijn perfect!« 1091
Goed
8.5 van 10

1.091 klanten beoordelingen
Beoordeel

Featured review of Flowerservice.nl

• Helmy

Super gemakkelijk, iedereen blij

De bloemen met vaas die ik heb laten bezorgen zag er goed uit, het was gemakkelijk om uit te zoeken en te bestellen. De bezorging kon ik volgen en wist in welk tijdbestek het zou worden afgeleverd. Degene voor wie het bestemd was, was erg blij verrast en vond het erg mooi. Ik zal zeker weer wat bestellen en was blij om te zien dat er behalve bloemen ook andere afleveringen mogelijk worden bijvoorbeeld een kraamkado! ik ben er erg blij jullie service gevonden te hebben en zal zeker terug komen.

Flowerservice.nl

FlowerSERVICE maakt zijn naam waar!

De ontvangers van het door mij bestelde boeketje waren zeer enthousiast. Over de kwaliteit van de bloemen en de perfecte verpakking.

Ik beoordeel zaken altijd op prijs/kwaliteit verhouding. Als kritisch consument ben ik zeer tevreden over Flowerservice.

Ook de manier waarop je als klant op de hoogte gehouden wordt en de mogelijkheid tot contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Vriendelijke groet, Henny H.

Flowerservice.nl

Service en bloemen zijn perfect!

Geacht team Flowerservice,

Ruim een jaar ben ik nu klant bij Flowerservice en ben zeer tevreden over de wijze waarop besteld kan worden, ruime en zeer betaalbare keuze, correcte afhandeling, accurate levering (zonder extreme bestelkosten) , maar bovenal de kwaliteit van de producten! De geleverde bloemen blijven circa 14 dagen na bezorgen prachtig, zoals ik van de ontvangers heb gehoord.

• Wendy
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

prima service snelle levering hoge kwaliteit!

verse bloemen , prachtig geschikt heel vers, snelle service. goede service!

zeer tevreden

overzichtelijk de bestelling te volgen, goede aflevering!

• Rob

Schitterend boeket

Goede en mooi je kwaliteit bos rozen

perfect

ontvanger zeer blij met goed verzorgd voorjaarsbloemetje.

service was matig

Mijn bestelling werd na 17:00 uur geleverd waardoor de ontvanger van kantoor wilde vertrekken. Ik heb op het nippertje kunnen voorkomen dat ze alsnog bleef en dat ze mijn bestelling ontving op valentijnsdag. Ook de telefonische bereikbaarheid was onder de maat, omdat ik ruim tien minuten in de wacht heb gezeten voordat ik werd geholpen door een medewerker van dynalogic.

• Wil

Helaas een dag te laat!

Verder alles heel goed verzord en de ontvanger was ook zeer tevereden.

• Rob

Perfect!

De levering van de bestelde bloemen was echt perfect.
De bloemen waren op tijd en het was een prachtige bos.
Pluim voor flowerservice.

Flowerservice.nl

schitterende bloemen, snel bezorgd!

De bloemen waren prachtig en mooi op tijd bezorgd!!
Aanrader!

• Edward

Mooie kwaliteit :-)

Opnieuw zeer tevreden, mooie kwaliteit tulpen. Punt van aandacht, vooral door de vooraf aangekondigde verbetering en prijsverhoging van het transport; de track and tracé bleef vanaf de start ergens nabij Woerden stil staan ( levering in A'dam ZO) en de levering was laat in de namiddag ipv de afgegeven 'rond de lunch-verwachting'. Overigens nog steeds tevreden maar door de eigen ophef over 'verbeteringen' viel 'het transport' minder positief op.

• Andre

Heel goed en correct.

Netjes en heel goed verzorgd,goede info over aflevering.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Zal dit zeker verder kenbaar maken, familie, kennissen, buren.
Vriendelijke groeten , Andre Knipping Uden .

• Jans

Prima service uitstekende kwaliteit

Ik zou het iedereen willen aanbevelen

• mv

Veel te late bezorging

Ik heb maandag besteld en uiteindelijk is donderdag pas bezorgd....

Flowerservice.nl

Nette service, zeer tevreden!!

Service was super!
Ik had alleen het boeket iets groter verwacht.

• Tommie

Top!!!!!!!!!

Top!!!!!!!!!!

• Bart
  • Geverifieerde koper

Prachtig boeket en goede service

Tipje (had ik zelf ook niet aan gedacht)
Ik had moeite om het geheim te houden door alle bevestigingsmailtjes in de Inbox.
Verder ook positief dat het kaartje met de hand was geschreven, dat maakt het wat echter dan een gedrukt kaartje.

Bedankt, mijn vrouw kon het dus zeker waarderen!

• Johan

Op de goede weg

Ik heb de bestelling vanuit het buitenland gedaan en heb dit eerst via uw Android App vanaf een mobiel geprobeerd maar daar bleef de bestelling bij het betalingstabblad hangen. Diverse pogingen en op verschillende dagen geprobeerd maar dit lukte niet, De app draait bij mij op een Galaxy S 2. Eenmaal via de laptop ging dit in 1x en naar alle tevredenheid. Mogelijk een klein bugje in uw Android App. In ieder geval bedankt en sucses verder. M vr. gr. Johan Ursem

• J Douw
  • 2 Beoordelingen

Fantastisch

Ik vind dat ze het super hebben geregeld! Netjes op de hoogte gehouden van de status en gelijk contact opgenomen wanneer er iets niet klopte! Helemaal super!

• Glenn

Slecht

de rozen zijn echt waardeloos
Ze hebben het 4 dagen vol gehouden.
Zonde geweest van mijn geld.
Meestal staan rozen minimaal 10 dagen.
Die van jullie niet.
Ik ben egt teleurgesteld in jullie kwaliteit

• Wilco
  • Geverifieerde koper

Een valentijnscadeau leveren op de dag na valentijn, is onacceptabel

Ik zal Flowerservice aan niemand aanbevelen. Na mijn persoonlijke ervaring heb ik ook de ervaringen gehoord van goede vrienden, die hebben een soort gelijk probleem gehad met dezelfde website. Een geval eens maar nooit meer.

• wolf

buitengewoon goed

perfect;
Makkelijke site om te bestellen, en de bloemen die mijn vriendin kreeg, op het afgesproken tijdsstip, waren erg mooi.

Flowerservice.nl

Valentijnsdag rozenboeket, Eindelijk op tijd en volgens afspraak is geleverd...

Eindelijk een Valentijnsdag, waar het bestelde rozenboeket op tijd en volgens afspraak is geleverd...
Ik heb voorgaande jaren anders mee gemaakt… Maar deze keer perfect geleverd.

Misschien een suggestie:
Maar een foto van het geleverde boeket of cadeau, zodat de verzender ook weet, wat de ontvangen heeft mogen ontvangen. Want op de site kan je niet zien hoe het boeket is geworden en is geleverd.

• Riny
  • Geverifieerde koper

Mijn ervaring met Flower service is prima

Kan ik aanbevelen en zal dat ook zeker doen

• Jasper
  • Geverifieerde koper

Slecht, de rozen zijn binnen vier dagen verwelkt

Dit is niet de kwaliteit die ik verwacht had. sorry.

• Sonny

zeer goed

Het kwam precies op tijd aan bij men schatje

• Simon

Mooie bloemen goed geregeld

Mooie verse bloemen niks aan veranderen ik zouw het iedereen aanraden goede bezorg dienst

• Klant

Heel erg bedankt

Ik vOnd de informatie over alles heel goed gaan .
Tot aan de bezorging. Bedankt

• Mo

Perfecte service

Helemaal goed

Kwaliteit en goede aflevering

Boeketje was super mooi. Alles duidelijk geregeld. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd. Hoefde er niet de hele dag voor thuis te blijven.

op tijd bezorgd

Het is de 1ste keer dat ik deze site bezoek en wat heb besteld .Ik ben er erg over te spreken en voor herhaling vatbaar

• Henk
  • Geverifieerde koper

tijdige bezorging en goede kwaliteit

Ik zou mijn volgende bestelling weer op dezelfde manier doen.

• K

fantastisch

Zeer tevreden,omdat:
- via email op de hoogte gehouden mbt levering
-geleverd in mooie doos
-mooie rozen
-handgeschreven tekst,maakt het persoonlijker ondanks dus bestelling op afstand
-kortom geslaagde valentijn voor mijn ouders

Flowerservice.nl

Goeie service, op bezorging na

Over het algemeen goede service alleen jammer van de chauffeur die veel ste laat kwam.
E-mail ontvangen van Flowerservice dat paketjes tussen 11:00 en 14:00 bezorgd zou worden. Iets na 17:00 werd dit pas bezorgd, na de chauffeur gevraagt te hebben hoe het kwam dat hij zo laat was, antwoord hij doodleuk: Ik heb eerst anderen dingen gedaan! Erg jammer dit, buiten dat goeie service.

• Willem

tevreden

Bestelling gedaan en binnen op de dag van aangeven. Dag van te voren bericht met welk tijdstip er ongeveer kunnen zijn.
Nogmasls zeer tevreden!!

• Jeroen

Helemaal TOP!

Bloemen zijn in perfecte conditie afgeleverd op de afgesproken datum. Helemaal niks op aan te merken en ik raad iedereen deze site dan ook zeker aan!

• Jaap

Goed.

Net contact, alles volgens afspraak.

• Jan
  • Geverifieerde koper

eenvoudige bestelling. uitstekende info datum en uur van bestellen. Bloemen prima.

naar tevredenheid afgehandeld en reden voldoende om dat nog eens te doen.

• andre
  • Geverifieerde koper

prima service, niet goedkoop maar wel goed

Prima service, op tijd zoals belooft.
Ik zal de service zo weer gebruiken mocht ik die nodig zijn

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten