[REPLY]
Bestilte torsdag og varen var leveret hos mig fredag, pakket forsvarligt og helt efter bogen. Fluer.dk giver helt sikkert internet handel et godt ry, først gang jeg handler hos dem, men helt sikkert ikke den sidste!
Knæk og bræk!
Jeg så. Jeg bestilte, og der var bid med det samme. Hurtigt og alt som det skulle være. Kunne ikke gøre det bedre selv og det siger ikke så lidt. Hvis jeg nu også får bid ved første kast ligger der en ekstra stjerne og venter. Kan kun anbefales.
Hej Claus
Tak for din fine anmeldelse
Den sidste stjerne bliver ikke let at tilføje da du har givet fuldt hus.
Men tak for den alligevel
Mvh Lars
pakken kom et par dage efter jeg havde bestilt
varene er god kvalitet
glæder mig til flere handler der fra
god sommer og knæk og bræk her fra
Fluer.dk er den bedste fiskeri netshop jeg at jeg kender.
Er meget glad for min nye fluestang for fluen længer ud ny mangler jeg bare den nye teknik
Jeg har købt nogle fluer hos fluer dk.
DE er gode til den pris og betjeningen var hurtig.
fik mine grejer og jakke to dage efter bestilling og sparede os nogle penge ved at købe fluer og andet.. så de penge kan jo bruges til en god fisketur
martin jensen
jeg er meget tilfreds med at handle hos fluer.dk, hurtig betjening og afsendelse af varer, jeg fik alllerede varen dagen efter bestilling.
god service, der ringes hvis der er noget der ikke pt er på lager.
Jeg har indenfor kort tid haft to handler på fluer.dk. Begge ordrer er blevet lagt efter kl. 16.00, og alligevel har jeg haft varerne dagen efter. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Det er første men absolut ikke sidste gang jeg handler on line med fluer.dk
Jeg blev meget overasket da jeg modtog varen dagen efter jeg havde bestilt den. det kan da kaldes service.
Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen hos Fluer.
Bestillingen gik glat igennem, forsendelsen var upåklagelig, opfølgning på forsendelsen af varen. Alt i alt an fin oplevelse.
Klaus
Fine produkter og hurtig levering eneste minus er indpakningen var lidt mangelfuld...
Det er super at modtage sin vare så hurtigt efter jeg havde bestilt dem/den.
Så det vil jeg prøve en anden gang!
Købte en fluestang og fik den leveret dagen efter:) Derudover var der utrolig proffesionel rådgivning da jeg ringede til dem med nybegynder spørgsmål. Min fremtidige flueside!
Alt som forventet. Intet at udsætte.
det er en super godt og det var nemt og lige til..............
Fint sted at handle - helt sikkert. Men det hele falder til jorden så snart noget er i vejen med varen. Fik en fiskestang derfra kort før jul 2011. Denne gik desværre i stykker, og Fluer.dk fortalt jeg bare skulle save stangen over og indsende den del der identificerer stangen. Nemt ikke? Det er nu mere end to måneder siden og jeg har rykket for det flere gange men firmaet svarer nu ikke engang på mine henvendelser mere.
fik pakken efter 2 dage og det var postens skyld. God service blev ringede op og fik et bedre produkt for samme pris fordi de ikke havde det jeg havde bestilt
Jeg har aldrig oplevet en så hurtig levering. Super service. Det er ikke sidste gang jeg bestiller varer hos jer, og vil klart anbefale jer til venner og bekendte.
- Lang leveringstid (ca. 7 hverdage excl weekend)
- Mangelfuld kundeservice (blev lovet at de ville ringe til mig så snart fejlen blev fundet. Jeg har ikke hørt fra dem siden.)
- Mine fluer har ikke helt de samme farver i virkeligheden som på hjemmesiden
Jeg finder et andet sted at købe mine ting i fremtiden.
hey det er ikke sidste gang jeg bestiller her fra i får 5 stjerner.
får rigtig god kunde sercvse og hurtige levering
Det var første gang jeg brugte jeres hjemmeside til indkøb af fiskeriudstyr. jeg blev ikke skuffet hverken kvalitetsmæssigt eller på prisen.
Tilmed blev ordren hurtigt ekspederet. Har aldrig oplevet noget hurtigere.
alt har været perfekt,god vejledning ved køb af hjul,hurtig forsendelse
nem bestilling og hurtigt levering.
Jeg købte et par gummistøvler til en gave. Heldigvis var jeg i god tid, de blev nemlig ikke sendt lige med det samme, men først en uge efter købet.
Yderst professionelle og hurtig levering til rigtige gode priser
anbefaler andre at handle hos Jer - det går hurtigt og ingen bøvl hvis der er kritik af varer. Hurtig levering også i top.
Bestilte noget grej sent om eftermiddagen, næste morgen omkring klokken 09. var pakken allerede kommet.
Tag ind og se butikken i Vejle, man kan hurtig købe sig fattig derinde. :-)
Jeg bestilte sent fredag aften, og regnede ikke med at der ville ske noget før mandag. Men allerede lørdag fik jeg en mail om at min vare var pakket og afsendt med postdanmark, og mandag formiddag modtog jeg den med pakkeposten.
Flot!
er 100 % tilfreds med hele forløbet
Overskuelig hjemmeside, gode vare, gode priser og hurtig levering.. Ikke sidste gang jeg har bestilt hos fluer.dk
Nemt, bekvemt og til de rigtige priser
Modtaget hurtigt og uden bøvl af nogen slags.
Kun godt herfra...
Mvh.
Trofast kunde fra KBH
Jeg havde glemt at sætte hus nummer ved min adresse, da pakken kom tilbage til butikken sendte de pakken igen nu med hus nummer. Uden beregning, kun en lille note om "vi ordner det ved næste bestilling" :-) go still !