[REPLY]
Bestilte et par musefælder, og handelen foregik 100% som man kan forvente fra en god internetshop.
jeg har af flere omgange købt Altromin til mus/rotter ved Foderlageret, og er i bund og grund super tilfreds! Synes dog at fragen er høj og nogle gange er leveringstiden lidt lang (det varierer) men er overordnet set rigtig godt tilfreds!
Købt fugle foder,pakket rigtigt godt ind,er meget tilfreds.
Alt gik fint. Jeg modtog mit køb dagen efter! Var helt overrasket. Possitivt.
Dog købte jeg en lille bitte ting men modtog alligevel en kæmpe papkasse med unødvendigt papir og plast i. De kunne godt have sendt dem i en konvolut istedet og sparret lidt på portoen :) Men alt i alt rigtig god service og vare! Jeg vender helt sikkert tilbage!
Stalosan fra Foderlageret
Der gives en fin karakter for hurtig levering og opfølgning på leverancen. Årsagen til, at der kun er 4 stjerner ud af 5, er det forholdsvis høje prisniveau for produktet, som er et virksomt middel til behandling af muk hos heste.
Jeg fik hurtige beskeder om varen og varen blev hurtigt leveret med Postdanmark
Jeg har bestilt nogle knagerækker.
Jeg fik besked efter 2 dage, at de var i restordre og jeg ville få dem i ugen efter. De er ikke kommet endnu men jeg regner da stærkt med at de dukker op i denne uge, som lovet.
min bestilling kom hurtigt og uden problemer selvom det ikke blev send til hjemme adressen.
Problemfri og hurtig levering. Varen passede desværre ikke, så har returneret den.
Jeg har købt foder til mine høns, kaniner, jordegern og sumpskildpadder.
Foderet er godt, og til en fornuftig pris.
Servicen var i top, utroligt sød medarbejder, rimelig hurtig levering. Det eneste der kunne trække lidt ned var den dyre forsendelse. Men alt i alt er jeg en yderst tilfreds kunde der med garanti vil handle der igen og igen.
bestilling og levering stemte overens. Hurtig ekspedition
Har bestilt 10 kg. ferramol (sneglegift), billig kg. pris, fragt lidt dyr, da der blev betalt for mere end 10 kg. prisen på 75,- kr men istedet for mere end 10 kg. altså fragt på 135,- Rigtig fin leveringstid.... så alt i alt; Køb trygt ind her hos Foderlageret!
1 sæk hvalpefoder leveret hurtigt og velembaleret.
Jeg har været meget tilfreds med foderlageret. Jeg stod og skulle bruge deres vare så hurtigt som muligt, jeg indgav min ordre en aften og dagen efter var mine vare med posten. Bedre bliver det ikke. Jeg ser frem til næste gang jeg skal handle hos foderlageret.
Køb af diverse katteudstyr. Nem bestilling og hurtig levering - handler gerne hos Foderlageret igen ;o)
Hampefrø til fuglefodring. Jeg har handlet en gang tidligere og været godt tilfreds begge gange. Jeg synes, transportudgiften er for høj, men det kan vel ikke ændres.
1 flaske Saratran som blev leveret dagen efterbestillingen - syntes dog fragten var for dyr.
Foderlageret.dk er alt for dyre med fragtpriser, og så mangler de fleste billeder på produkterne. Jeg endte alligevel med at handle her, da de var de eneste der havde de hundeting jeg skulle have.
Købte Ferramol mod snegle. Prisen var god. Der var hurtig reaktion, da jeg ikke helt havde forstået forsendelsesprincippet. Varen kom hurtig og alt funkede.
fODERLAGERET - Jeg købte forskellige hesteplejeprodukter. Første gang jeg bestilte gik noget galt, jeg gjorde noget galt, således at min bestilling var tom, men jeg havde overført beløbet. Straks blev jeg kontakte af Foderlageret, som var klar over dette, og førte pengene tilbage til mig - Super :-))
Bestilte igen en aften sent og min ordre blev behandlet på Foderlageret dagen efter, fik en mail...og følgende dag modtog jeg varerne.
Helt klart vil jeg købe hos Foderlageret igen.
Glade Hilsener
Jeg har købt 1 l. fri for bremser via nettet hos Foderlageret. Hurtig levering og besked om afsendelse med track nr. så jeg kunne følge forsendelsen. Perfekt, enkelt og hurtigt - jeg kan kun anbefale dem.
Har købt 4 kg killingefoder hos foderlageret.dk. Fik hvad jeg havde bestilt, men der står på deres hjemmeside at de afsender ordren dagen efter hvis de har varen på lager, og det havde de, men der gik 4 dage før de fik sendt varen afsted, lidt træls hvis det er noget man skal bruge hurtigt, så det syns jeg er lidt for dårligt. Og da det er det eneste sted jeg kan købe denne slags foder til mine katte så vil jeg jo gerne at det går hurtigt, for det tager jo også et par dage før den ankommer med posten, jeg fik min vare næsten en uge efter at jeg bestilte den. Men pakken var da godt pakket ind og pakket så man ikke skar i posen med foder når man åbnede den.
Gode priser og super hurtig levering. Blev leveret dagen efter det var bestilt.
jeg købte noget salve til hesten, nemt at bestille, kom meget hurtig med posten, var pakket ind så det ikke kunne gå i stykker, alt i alt en rigtig god og nem handel.
Havde bestilt et produkt, kom i tvivl og ringede til firmaet, det viste sig, at det jeg havde bestilt ikke var det jeg egentlig skulle have. De fik det hjem jeg havde brug for i en susende fart. Dejlig service!
Jeg bestilte en salve fra Foderlageret og fik den tilsendt hudrtigt efter bestillingen. Den var helt forsvarligt pakket ind og havde ikke lidt overlast trods lang transport fra Jylland (Kolding til Kbh.) God service. Jeg vil gerne handle der igen.
Vedr. Foderlageret.dk
jeg er hunde opdrætter og køber kronch lakseolie hos foderlageret. Varen kommer altid 1-2 dage efter bestilling.Foderlagerets priser er lavere end alle andre Internet forretninger der forhandler samme produkt. Er der noget galt, bliver fejlen rettet omgående, uden spørgsmål og uden ekstra omkostninger for kunden.
Jeg kan varmt anbefale alle hundefolk at handle hos foderlageret. De giver en service, jeg aldrig har oplevet andre steder
Bestilte stryge gamascher til hest samt staldstøvler - fik hurtigt besked om at den ene vare var i restordre - et par dage efter besked om at den var på vej - varen svarede fuldt ud til forventet - tak
VH Lisbeth
Dejligt at få sine vare få dage efter de er bestilt. Foderlageret kan anbefales.
Jeg har købt endnu en pakke movilan granulat til min hund, og jeg er yderst tilfreds med varen er leveret hurtigt og uden problem hver gang jeg har bestilt.
bestilte vital animin og 2 dage efter ankom pakken , desuden er I langt billigere med jeres produkter end andre firmaer jeg har søgt på , så det er ikke sidste gang jeg bruger jer
mvh
lene
Jeg kan kun anbefale Foderlagret,jeg har købt kattemad og hønsefoder og skaller.
Det har jeg gjort et par gange, og hver gang har oplevelsen for mig været positiv,jeg bliver ved med at handle der, jeg kan kun anbefale butikken til andre..
God og hurtig betjening, men er skuffet over den dyre forsendelse. På siden står der 60 kr fordi det bliver sendt med fragtmanden. Men da jeg kun skulle have en lille pakke, der så blev sendt med postdanmark, men måtte stadig betale 60 kr. (pakken vejede under 1 kilo)
Venlig hilsen Sussi Petersson
Blev ringet op samme dag, som bestilling var afgivet, for at blive tilbudt et økonomisk mere fordelagtigt tilbud end sitet gav mulighed for. Ordre blev afsendt samme dag. Mine varmeste anbefalinger. BW :-)