[REPLY]
Jeg bestilte foder den ene dag, og næste dag blev det leveret. Det har jeg ikke oplevet hos andre
Bestilte søndag og havde nyt Hundebur onsdag
Når jeg bestiller hundefoder går der kun 2-3 dage, så står det i garagen. Det er meget vigtigt for mug, da jeg ikke selv har kræfter til at transportere det hjem fra en alm. forretning.
Afhentede selv i Kagerup - og opdagede jeres skønne butik. Utrolig mange lækre ting. Sød og hjælpsom betjening. Kommer helt sikkert igen.
bestilling af foder den ene dag - levering ved døren den næste. Ingen slinger i valsen, tak for det.
fik det bestilte foder dagen efter det var bestilt - ingen problemer af nogen art
Alt kom hurtigt og lige som det var aftalt.
Jeg er rigtig glad for foderxpressen. De har lige det jeg har brug for og de er virkelig hjælpsomme. Dem vil jeg bruge herefterdags :-)
Nemt at bestille på siden og det kommer lige til døren få dage efter. :-)
Det er venligt personale, som sørger for at man får leveret det bestilte- eller ringer hvis det ikke er muligt i øjeblikket. Der følges op på om man har modtaget det ønskede.
1. Bestilling. 2. Levering som lovet. 3. Ekstra godbidder i kassen. Kanon. Kan kun anbefales herfra. Nemt og problemfrit.
Bestile mandag eftermiddag og pakken kom tirsdag formiddag. Gode produkter :)
Jeg bestilte hundefoder om morgenen, og det stod foran døren da jeg kom hjem fra arbejde samme dag. Det kan vist ikke gøres bedre.
Super sted at købe fra og hurtig levering.
Professionel rådgivning omkring fodring af 2 aktive hunde. Online-bestilling virkede fint. Foderet blev leveret til aftalt tid.
Jeg vil klart anbefale andre at handle hos jer, der var god service og mit varer ankom dagen efter jeg havde handlet på nettet.
Får lynhurtigt min pakke, der mangler dog en ting. Derudover var der en del af de ting jeg havde bestilt der ikke kom (og dog heller ikke blev faktureret), jeg kunne godt ønske mig at have fået en mail om at de desværre ikke var på lager, og om jeg evt. ønskede noget andet i stedet.
Jeg ringer dertil ang. den manglende ting og bliver lovet den kommer med posten, det gør den bare ikke.
Jeg har en del besvær med at få den ting der mangler i min ordre, da telefonen ikke bliver taget. Efter at have mailet med ejer, der virker reel, får jeg tilsendt tingen.
Absolut intet at klage over - nem bestilling, varen kom super hurtigt. Vil gerne handle der igen, helt bestemt.
Dejligt, at Foderxpressen altid vedlægger en ekstra "godbid".
Chauffør ringede til mig for at sikker sig, at jeg kunne afhente hundefodret på aftalte sted. Hun havde fået af vide jeg holdt ferie og ville lige være sikker = service i topklasse.
Levering i løbet af 3 timer = kan det gøres bedre... ?
Super nemt. Bestilling tirsdag og levering onsdag. Hurtigt og nemt.
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering lige til døren og så endda med ekstra snacks til hunden med i kassen ;-)
Min hund elsker maden og go bidden, der kom med lev.
Hurtig, problem fri lev. Er bestemt kunde i fremtiden.
Den vare jeg skulle bruge var billigst ved foderexpressen, ringede for at høre om jeg kunne retunere varen, hvis det ikke lige var den, det kunne jeg. Havde vare 2 dage efter.
Alt var som forventet, dog opdagede jeg ikke at leveringen ikke var med Postdanmark. Heldigvis var jeg hjemme da foderet kom.
Hurtig levering - nemt at bestille online - god service!
Jeg bestilte to sække af det nye hundefoder, Essentialfood, til en super pris,
bestilte onsdag kl. ca 1100 varen lå i min garage torsdag morgen kl 0700, super levering og det var en levering fra Nordsjælland til Jylland.
Hele handlen forløb problemfrit. Hurtig levering lige til døren, som lovet.
En lille overraskelse i form af gode godbidder, som hundene satte pris på.
Ikke sidste gang jeg handler der. Fin rabat ordning ved køb af store mængder foder.
Jeg har brugt Foderxpressen nogle gange nu og det fungerer fint. Jeg kan godt lide, at de har korte leveringstider på hundefoder, og at de altid holder.
Det er et super godt sted at handle betjeningen er altid i top når man ringer. Og der har aldrig været problemer med at handle over nettet. Kan kun anbefale foderexpressen til alle der ønsker at købe kvalitetsfoder et super godt sted ;).
Hilsen Marlene
Lidt irriterende, at der ikke er nogen, der tager telefonen ved opringning. Sendte en e-mail og fik derefter hurtig tilbagemelding. Ellers godt tilfreds.
Det var nemt og enkelt at bestille frost vare på deres side, og så gik der ikke lang tid før man havde det. En rigtig god oplevelse!
Nemt at bestille på hjemmesiden. Goe tilbud og hurtig levering.
Jeg havde bestilt en jakke og nogle kegler, da keglerne ikke var lager og jeg stod og skulle bruge jakken foreslog Kirsten selv at hun da bare kunne sende jakken med det samme og keglerne efterfølgende. Super service :-)
Jeg fik en mail om at det ikke var alle varer, der var på lager, og derfor ville jeg få ordren en dag senere end først angivet. Det passede mig dårligt, og vi aftalte nogle dage senere for hele ordren - det virkede perfekt, og jeg fik det lige som jeg ønskede det. Her ville jeg gerne handle igen, da man gør noget ekstra for kunden!