[REPLY]
Vrijdagmiddag Lego besteld, zaterdagmorgen in huis. Klasse!
Voor online aankopen van Playmobil gaan wij ondertussen altijd eerst kijken bij Fokkido. En dan zijn die set aanbiedingen zeer scherp en zeer aantrekkelijk. De site geeft goede informatie en foto's over de Playmobil producten. En de spullen worden goed verpakt en snel geleverd.
Ook onze laatste bestelling is ons weer prima bevallen.
Dik tevreden over de service van Fokkido. Zowel de klantenservice als de de levering van de bestelde lego was perfect. Goed verpakt en snel geleverd.
Prima spullen, wel beetje prijzig.
Na mijn online bestelling werd er snel gereageerd dat er een item niet meer leverbaar. Inclusief uitleg van de reden tot het misverstand en excuses voor het ongemak; iets dat je nauwelijks meer krijgt. Meteen werd ook aangeboden om het geld terug te storten. Ik koos een ander item te kiezen dat duurder uitviel. Eerst werd nagegaan of dat er inderdaad was, waarna weer contact met mij werd opgenomen. Ondanks dat het meer-bedrag nog moest worden overgemaakt werd mijn bestelling toch verzonden. Met andere woorden: keurig nette afhandeling waardoor ik als klant geen vervelende nasmaak kreeg.
Kan alleen maar zeggen dat ik op mijn wenken bediend ben. Keurig van te voren aangekondigd wanneer het pakket verstuurd en verwacht kon worden en onbeschadigd keurig geleverd .. Prima voor herhaling vatbaar
Everything was fast and the products (Wesco Aufbewahrungsdosen mit Fenster) are great!
Lego besteld en de volgende dag was het verstuurd en nog een dag later al binnen. Mijn zoon helemaal gelukkig
Ik ben zeer tevreden. Had een bbq gekocht en bij het uitpakken was er een defect aan de grill, dit is goed verholpen en heb een nieuw toestel toegestuurd gekregen. Uitstekende service.
Ik bestel met enige regelmaat al heel wat jaren bij Fokkido. Ze staan bij mij zeer goed aangeschreven. De prijzen zijn netjes, de service is snel en ze hebben nog nooit teleurgesteld. Ik blijf dus een trouwe en tevreden klant.
Het bestelling was snel behandeld. Toen sommige artikelen niet op voorraad waren, werd ik gebeld om een oplossing te vinden.
Prima winkel!
Ik kan hem u aanraden.
Snelle service, snelle bezorging.
Perfect!
Perfecte communicatie, snelle verzending!
als je een bestelling zonder problemen in huis wilt hebben.
raad ik fokkido aan
Ik ben zeer tevreden over Fokkido, snelle levering, geen verzendkosten en geen retourkosten, een aantal van de Wesco artikelen had kleine deukjes en nog voor ik ze retour had gestuurd had ik de nieuwe artikelen al ontvangen.
Ik ben fan.
Prima, snelle levering voor goede prijs
Fokkido heeft een uitgebreid assortiment, het bestellen van Lego en Playmobil
meestal tegen scherpe prijzen lukt bij Fokkido uitstekend.
Snelle bezorging van de bestelde artikelen.
Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd. En nog eens goedkoop ook.
Duidelijke bestelprocedure, nette prijzen, bezorging volgens afspraak: prima!
Zeker doen ! De moeite waard ...
Een mooie doos playmobil (ark van Noach) voor een prijs, die ik elders niet tegen kwam.
Binnen een dag gratis thuis geleverd.
Beetje problemen gehad met bevestiging en betaling,maar eens dat opgelost was snel de bestelling in huis gehad
Mijn ervaring met mijn eerste bestelling bij Fokkido is een zeer positieve.
Zowel bestelprocedure, bevestiging van bestelling, snelheid in behandeling en informatie over de stand van zaken richting aflevering zéér informatief.
Ideaal zaken doen dus met Fokkido!!
Gunstige prijsstelling voor Playmobil. De bestelling is snel geleverd en goed verpakt. Aanrader voor iedereen.
Tot nu toe altijd correct behandeld, ik reken er op dat dat in de toekomst zo zal blijven en verwacht niet anders.
Perfecte levering en snel. Mijn zoon was zeer tevreden met de lego
Snelle levering tegen de vaak laagste prijs.
Erg snel geleverd en netjes verpakt.
Helemaal tevreden.
Stond niet op de site dat het product niet op voorraad was. We kregen later pas een mail dat het een nabestelling werd. Product zou na een week aan ons geleverd worden. Na anderhalve week gemaild, waar product bleef. Was blijkbaar vergeten, want diezelfde dag kreeg ik een mail dat het product de volgende dag op bezorging zou gaan. Kortom, niet echt de beste afhandeling. Gelukkig heb ik in het verleden echt veel betere ervaring, dus zal dat voor dit keer NIET bepalend zijn! Maar hoop naar de toekomst toe, dat wel beter aangegeven staat of een product op voorraad is en dus leverbaar is.
Zoala alle vorige keren,snel verstuurd voor goede prijs!!
Perfecte aflevering - zo zou het altijd moeten zijn bij online bestellingen!!! Doe zo voort - goe bezig
Voor onze zoon iets besteld van Lego.
Het was én goedkoop én snel geleverd.
Goede service!! wij zijn tevreden.
Een superfirma,correcte prijzen en snelle levering(ook naar Belgie)